keskiviikko 17. elokuuta 2016

Michael Tsarion: The Posthuman World


Miksi se maailma, jossa elämme, on niin sairas? Mikä ihmiskuntaa vaivaa? Miksi vahingoitamme toisiamme, itseämme ja ympäristöämme niin valtaisalla vimmalla? Mikä on ajanut meidät tähän kollektiiviseen hulluuteen? Miten siitä voi parantua?

Niille jotka eivät pelkää uida syvissä vesissä:

2 kommenttia:

 1. Mikä saa sinut uskomaan, että Michael Tsarion on oikeassa? Itse en ole vielä juurikaan perehtynyt hänen luentoihinsa. (tämäkin video vielä katsomatta)
  Pikaisella haulla "selvisi" (netissähän nyt on kaikenlaisia faktoja) että mies olisi oikealta nimeltään Brian Heatley ja kuuluisi New age- sekä totuusliikkeeseen?.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko koskaan miettinyt, että "oikeassa oleminen" on hyvin suhteellinen käsitys? On paljon asioita, joita voi katsoa monista eri näkökulmista.

   Se, että tässä blogissa suositellaan tutustumaan jonkun henkilön ajatuksiin, ei tarkoita sitä, että tämän blogin kirjoittaja olisi kyseisen henkilön kanssa kaikesta samaa mieltä tai ajattelisi tämän henkilön olevan kaikessa absoluuttisesti oikeassa. Se tarkoittaa yksinkertaisuudessaan vain sitä, että tämän blogin kirjoittaja suosittelee tutustumaan kyseessä olevan henkilön ajatuksiin kyseessä olevasta aiheesta. Se, mitä mieltä kukin näistä ajatuksista on, on puhtaasti jokaisen oma asia.

   Somemies hyvä, mitäpä jos muodostaisit asiasta ihan oman mielipiteesi oman tutkimuksesi kautta? Välittämättä siitä mitä mieltä minä, joku toinen blogin kirjoittaja, jonkun keskustelupalstan kommentoija tai naapurin Erkki asiasta on. Tutki asiaa kaikessa rauhassa ja anna oman näkökulmasi muodostua toisista välittämättä. Tutustu avoimin silmin eri näkökulmiin, mutta älä usko ketään sokeasti tai kritiikittä. Fanittaminen tai jalustalle nostaminen on vaarallista. Jos mielipiteesi tai näkökulmasi poikkeaa jonkun toisen (minun, Tsarionin, naapurin Erkin) näkökulmasta, se on täysin sallittua. Tärkeintä on, että olet itse oman mielipiteesi auktoriteetti.

   No master above - no slave below.

   Poista