maanantai 31. heinäkuuta 2017

Aton-kultti - osa 14.1: Siionin veljeskunta


Tämän blogin aiemmissa kirjoituksissa on lukusia esimerkkejä "Eliitin" käyttämästä esille piilotetusta (hidden in plain sight) symboliikasta. Siis sellaisesta hienovaraisesta symboliikasta, joka on täysin näkyvillä, mutta se ei kiinnitä suuren yleisön huomiota millään tavalla.

Tyypillisesti tällainen esille piilotettu symboliikka on joko vapaamuurarisymboliikkaa tai vapaamuurarien kiinnostuksen kohteena oleviin esoteerisiin oppeihin liittyvää symboliikkaa. Hyvänä suomalaisena esimerkkinä voi mainita mm. Helsingin Senaatintorin, jonka keskellä olevaan Walter Runebergin tekemään Aleksanterin patsaaseen on piilotettu vapaamuurarien logo - fakta johon suurin osa ihmisistä ei kiinnitä mitään huomiota.


Vapaamuurarien logo: harppi ja suorakulma


Esille piilotettu symboliikka ei ole ilmiönä mitenkään uusi. Osattiin sitä ennenkin.

Katsotaan alla olevan kuvan vasenta reunaa: puuta, siihen nojaavaa peistä ja maassa makaavaan miehen jalkoja. Mitä näkyy?

Jos ei ole koskaan tutkinut esille piilotettua symboliikkaa, ei todennäköisesti näe muuta kuin puun, peitsen ja maassa makaavan miehen. Vapaamuurarisymboliikaan perehtyneet puolestaan näkevät heti tutun muodon: puu ja peitsi muodostavat kulman, joka on tuttu vapaamuurarilogon harpista, ja maassa makaavan miehen jalat muodostavat kulman, joka on tuttu vapaamuurarilogon suorakulmasta. Suhteessa toisiinsa nämä kulmat muodostavat vapaamuurarien logon.

Jotta vapaamuurariteema ei jäisi epäselväksi, logon keskelle on laitettu vielä siivekäs kypärä. Tällä viitataan kreikkalaiseen jumalaan Hermes, joka on eräänlainen "vapaamuurariuden henkilöitymä". Aiheesta enemmän kirjoituksessa Fazerin kukko.


"Mercury, as known to the Romans and as Thoth by the Egyptians, the god Hermes, is considered by Pike to represent the Master of the Lodge."(Russell R. Boedeker, 32 asteen vapaamuurari)


Erikoista tässä maalauksessa on se tosiasia, että se on niinkin kaukaa historiasta kuin 1400-luvulta. Kuva on Rene d'Anjoun kirjasta Livre du Cœur d'Amour épris vuodelta 1457.

"Eliitin" virallinen historiankirjoitus on pyrkinyt luomaan myytin, että vapaamuurariliike olisi suhteellisen nuori ilmiö. Tällä on pyritty peittelemään sitä tosiasiaa, että vapaamuurarius on suora jatke temppeliritarien esoteeriselle veljeskunnalle, jonka historiankirjat väittävät lakkautetun 1300-luvun alussa. Esimerkiksi suomalainen kilta.org väittää, että vapaamuurarius olisi syntynyt 1600-luvulla. Suomenkielinen Wikipedia puolestaan pyrkii luomaan mielikuvan, että vapaamuurarius olisi syntynyt 1700-luvulla ja että ennen sitä se olisi ollut vain muurarien ammatillinen yhdistys, jolla ei ollut mitään tekemistä esoterian kanssa.

Kuitenkin jostain kumman syystä Rene d'Anjou laittoi vuonna 1457 kirjansa maalaukseen piilotetun vapaamuurarilogon.

Toki jokaisella on oikeus uskoa sattumaan ja väittää kuvaan ilmestynyttä vapaamuurarilogon muotoa vain vahingoksi. Tosin tämä uskomus ei kestä kriittistä tarkastelua, jos perehtyy kirjan tehneen Rene d'Anjoun taustoihin.


Rene d'Anjou


Rene d'Anjou (1409-1480) oli oman aikansa johtavia esoteerikkoja. Hän oli aatelinen, jolla oli monia titteleitä: Napolin, Sisilian, Unkarin, Aragonian, Valencian, Mallorcan, Sardinian ja Jerusalemin kuningas sekä Barin, Anjoun ja Lothringenin kreivi ja Kalabrian herttua. Huolimatta lukuisista aatelisarvoista, Renen kaikkein tärkein - ja salaisin - titteli oli Siionin veljeskunnan suurmestari.

Dan Brownin viihteellisen Da Vinci -koodin tunnetuksi tekemä Siionin veljeskunta (Prieuré de Sion, Priory of Sion, alunperin Order of Sion) on yksi vaikutusvaltasimmista atonististen aatelissukujen esoteerisista veljeskunnista, jonka olemassaolon "Eliitti" on parhaansa mukaan pyrkinyt kieltämään. (Esimerkiksi Wikipedia-artikkelit väittävät Siionin veljeskunnan olevan huijaus ja salaliittoteoria, joka on "todistettu vääräksi".)  Da Vinci -koodin avulla "Eliitti" onnistui luomaan miljoonien ihmisten mieliin mielikuvan, että Siionin veljeskunta on vain fiktiivistä satua fiktiivisestä romaanista. Tällä onnistuttiin vähättelemään Da Vinci -koodin lähteenä ollutta faktapohjaiseen tutkimukseen perustuvaa Pyhä veri, pyhä Graal -kirjaa ja sen "Eliitille" kiusallisia tutkimustuloksia.

Mitä lie hulluja salaliittoteorioita!

Siionin veljeskunta perustettiin Godefroy de Bouillonin toimesta ensimmäisen ristiretken aikoihin hieman ennen temppeliritarien perustamista, oletettavasti 1090-luvulla (mutta mahdollisesti jo aiemmin). Se on organisaatio, joka perusti temppeliritarit ja toimi sen salaisena taustavaikuttajana. Ensimmäiset temppeliritarien suurmestarit olivat samanaikaisesti myös Siionin veljeskunnan suurmestareita. Puhutaan siis kahdesta tiukasti yhteen nivoutuneesta veljeskunnasta, joiden tiet kuitenkin erkanivat (ainakin näennäisesti) vuonna 1188 sisäisten ristiriitojen takia. (Vallan verhojen takana on aina toiminut lukuisia "Eliitin" salaisia veljeskuntia, jotka toimivat kuin mafiaperheet: välillä tehdään yhteistyötä, välillä ollaan kilpailuasetelmissa ja välillä käydään jopa keskenäistä sotaa.)


Godefroy de Bouillon - ensimmäisen ristiretken johtaja ja Siionin veljeskunnan perustaja


"Ordre de Sionilla ja temppeliveljeskunnalla sanotaan olleen vuoteen 1188 saakka sama suurmestari. Täten esimerkiksi Hugues de Payen ja Bertrand de Blanchefort olisivat johtaneet samanaikaisesti molempia laitoksia. Ordre de Sionin sanotaan kuitenkin vuodesta 1188 alkaen "jalavan kaatamisen jälkeen" [veljeskuntien välinen konflikti], valinneen oman suurmestarinsa, jolla ei ollut mitään yhteyttä temppeliherroihin. Ensimmäinen sellainen suurmestari oli "Prieurén asiakirjojen" mukaan Jean de Gisors.

Ordre de Sionin sanotaan myös vuonna 1188 muokanneen nimeään ja omaksuneen uuden nimen Prieuré de Sion, jota sen on väitetty käyttäneen nykyaikaan asti." - Baigent, Leigh & Lincoln (Pyhä veri, pyhä Graal)

"The Order of Zion was the invisible head organization and the Knights Templar its military and administrative branch. Up to 1188, these two orders had the same grand master. The Knights Templar saluted each other with: "Hail, Zion!" or "Zion be praised!"" - Jüri Lina (Architects of Deception) 

Siionin veljeskunnan historia on pitkä ja vaiherikas. Sen tutkiminen on veljeskunnan salamyhkäisyyden takia jokseenkin haasteellista, mutta voidaan varmuudella sanoa, että se on ollut monessa mukana ja vaikuttanut osaltaan niin temppeliritarien, ruusuristiläisyyden, vapaamuurariuden kuin Illuminatinkin taustalla. Esimerkiksi Michael Tsarionin mukaan Illuminatin perustaneen Adam Weishauptin takapiruna toimi Charles de Lorraine, joka oli Siionin veljeskunnan suurmestari. Toisaalta Jüri Linan mukaan Siionin veljeskunta toimi ruusuristiläisyyden ja vapaamuurarien skottilaisen riitin taustalla.

"As early as 1614, the mystic Robert Fludd (grand master of the Order of Zion) started the secret Rosicrucian movement in England. After him came Thomas Vaughan and Elias Ashmole. The Rosicrucians intended to take over the lodges of the freemasons. The Prieure de Sion was the secret organization that created the Scottish Rite within freemasonry in the 1700s." - Jüri Lina (Architects of Deception)

Onko siis ihme, jos Siionin veljeskunnan suurmestarina 1400-luvulla toiminut Rene d'Anjou piilotti vapaamuurarien logona toimivan harpin ja suorakulman kirjansa kuvitukseen? Tai käytti saman kirjan toisessa kuvassa vapaamuurarien ruutulattiateemaa?


Songe de René d'Anjou


Siionin veljeskunnan tunnus on ns. Ranskanlilja (Fleur de lis). Veljeskunnan nimi ja tunnus viittaavat molemmat Aton-kultin varhaisiin vaihesiin: Ala-Egyptiin ja Hyksos-kuninkaisiin. Sion, tai Zion, on muunnos nimestä Zoan, joka tunnettiin Hyksojen Avaris-pääkaupungin toisena nimenä. Fleur de lis puolestaan kuvaa Ala-Egyptiä ja Niilin suistoaluetta. Toisaalta se on myös kolminaisuussymboli.


Fleur de lis löytyy lukuisista eurooppalaisista vaakunoista

Fleur de lis Rene d'Anjoun vaakunassa

Leonardo da Vinci oli Siionin veljeskunnan suurmestari. Hänen hautansa ympärillä on laatoja, joissa on Fleur de lis.


Sitä voi sitten jokainen miettiä, että miksi kansainvälinen partiolaisten tunnus on Fleur de lis.


Kansainvälinen partiolaisten tunnus


1300-luvun alussa Suomessa oli käytännössä vain yksi kaupunki - Turku. Turun vaakuna, joka on koristeltu Fleur de lis -kuvioin, on vuodelta 1309.


Turun vaakuna


Mikähän mahtaisi olla syy sille, että Turun vaakunassa on Fleur de lis? Wikipedia antaa aukottoman selityksen:

"Fletwoodin mukaan myös liljat symboloivat Neitsyt Mariaa ja ovat kunnioitus Jumalan äidille. Neitsyt Maria kuvataankin usein puhtautta symboloivan liljan kera, mutta yleisesti Turun vaakunan liljoilla on arveltu olevan vain dekoratiivinen funktio. "

Niinpä niin. Että ihan vaan koristeita.


16 kommenttia:

 1. Nämä vapaamuurarijutut on mielenkiintoisia blogitekstejä. Näitä lisää.

  VastaaPoista
 2. "Songe de René d'Anjou" -kuvassa verhon alta sojottava parru viittaa ihan röyhkeän suoraan rappareille niin tärkeään erektiosymboliikkaa - mikä on otettu mm. faaraoiden erektioseremonioista - faaraoillahan oli rituaaleissa edessää se tilaan taiteltu kulmikas esiliina, joka siis antaa tilaa erektiolle verhon takana.

  Ja eikös aivan suoraan kaikkien rapparien esiliinan kuviointi viittaa faaraon erektioesiliinaan?

  VastaaPoista
 3. http://www.prieure-de-sion.com/4/priory_of_sion_and_freemasonry_803000.html

  Melkoista propagandaa, mutta toisaalta hyvin kuvaavaa.

  VastaaPoista
 4. Mitä varten kansainvälinen partioliike on perustettu?

  https://nypost.com/2020/10/10/50000-alleged-sex-abuse-victims-expected-to-sue-the-boy-scouts/

  VastaaPoista
 5. USA:n suurinta partio­järjestöä vastaan jo yli 82 000 syytöstä seksuaalisesta hyväksi­käytöstä

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007621959.html

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista
 6. Eikö se ollut juuri siionin viisaiden pöytäkirjoissa (väitetään tietenkin huijaukseksi), joissa kerrotaan esimerkiksi miten vapaamuurarius on salaseura ”goyimeille” ja miten juuri tämä todellinen eliitti vain käyttää ”goyimeja” hyväkseen houkuttelemalla heitä tähän kulttiin ja tekemään likaisia töitä eliitin puolesta? Eliitin eliittiä eli ”kuninkaallisen” geeniperimän omaavia on maailmassa liian vähän ja täten jos aikoo saavuttaa maailmanherruuden, niin täytyy antaa myös goyimeille näennäistä valtaa, mainetta ja kunniaa. Mielestäni näissä siionin viisaiden pöytäkirjoissa (joissa on siis koko väitetty maailmanvalloitussuunnitelma kuvailtuna ainakin päällisin puolin) myös taidetaan kertoa miten eliitin ”end gamessa” hyödyllisinä idiootteina toimineet vapaamuurarit hävitetään, koska he ovat tehneet osansa ja tietävät nyt liikaa. Eliitti haluaisi uuden maailmanjärjestyksen, jossa yksikään goy ei saa päättää mistään mitään, vaan kaikki lait ja päätökset tulisivat heidän teknokraattisesta maailmanhallituksestaan, jossa istuisi pelkästään kuninkaalliset geenit omaavia henkilöitä ja koko muu maapallon väestö olisi heidän orjiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhtaudun erittäin suurella varauksella Siionin viisaiden pöytäkirjojen aitouteen.

   Poista
  2. Oli kirja aito tai ei, todella monet asiat joita siinä puhutuaan on käynyt toteen. En kyllä itse pitemmällä tutkimuksella usko että kaiken tämän takana on Siionismi, omasta mielestä se on vain yksi monien joukossa.

   Poista
  3. Niin oma näkemyksenikin on, että lähes kaikki siionin viisaiden pöytäkirjoissa olevista suunnitelmista ja metodeista on totta, mutta se onko kyseiset dokumentit juuri näiden ”siionin viisaiden” laatimia on tietysti epäselvää. Sehän on teoria, että tämä maailmaa hallitseva kärkieliitti on niinkutsuttuja kasaareita tai askenasijuutalaisia, jotka ovat näitä Saturnuksen palvojia (eri nimien alla eri kulttuureissa). Osa heistä esittäytyy avoimesti askenaseina, kuten esimerkiksi Henry Kissinger, Rothschildien suku tai kaikki Israelin pääministerit Netanjahu mukaanlukien, mutta osa ei poseeraa juutalaisina tai askenaseina ollenkaan. Esimerkiksi brittien kuninkaalliset tai Rockefellerit eivät ole julkisesti juutalaisia vaikka monien tutkijoiden mukaan periytyvätkin näistä samoista askenasi-verilinjoista. Olisi hieman läpinäkyvää jos kaikki maailman johtavat olisivat avoimesti juutalaisia.

   Poista
  4. Koska niin moni jää jumiin siihen ajatukseen, että askenasijuutalaiset ovat kaiken pahan takana, on alkanut tuntua siltä, että se on "Eliitin" tarkoituksella luoma hämäys, jolla suojellaan todellisia vallan huipulla istuvia tahoja.

   Risti ja kruunu (atonistit) ovat aina käyttäneet juutalaisia juoksupoikinaan. Se on "Eliitin" etu jos ihmiset näkevät kasaarit tai askenasijuutalaiset jotenkin merkittävänä historiallisena tutkimuslinjana, koska se vie huomion pois Aton-kultista ja sen historiasta. Ei kannata sortua tuohon hämäykseen.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page_2.html

   Unslaved-podcastissa oli juuri vähän aikaa sitten jakso kasaareista. Suosittelen.

   Poista
  5. Pitäis pistää tilaukseen tuo unslaved-podcast jossain vaiheessa. Tällä hetkellä kontenttia on vain niin paljon saatavilla, että ei millää riitä aika katsoa kaikkea mitä pitäisi/huvittaisi. Mutta eikö myöskin ala-egyptin valloittaneet hyksot juuri olleet tätä samaa seemiläistä (askenasi) jengiä, jotka keksivät atonismin ja jotka karkotettiin Egyptistä, eli niinkutsutut israeliitit? Suurinpiirtein samat doktriinit näillä on jokatapauksessa varmaan ollut aina kultin nimestä riippumatta ja sama päämäärä eli maailmanlaajuinen super-siioni.

   Poista
  6. Riippuu minkä version askenasien alkuperästä hyväksyy lähtökohdaksi.

   Jos ottaa lähtökohdaksi kasaarit, niin heillä ei ainakaan ole mitään tekemistä hyksojen kanssa.

   Poista
  7. Ja siis todella monet luulee että kyseessä on yleisesti ottaen juutalaiset. Kuitenkin nykyiset tapahtumat sotii tätä vastaan, koska Israelissa on kohta pahimmat oltavat tällä hetkellä jos ei tottele. Ei oikea eliitti välitä mistään ihmisryhmästä paskan vertaa, kaikkia käytetään hyväksi jotta päästään heidän haluamaan päämäärään. Esim tällä ns. juutalaisvihalla saadaan läpi juuri tätä vihapuhe asiaa ja vastakkain asettelua.

   Poista
  8. Media itsessään heittää antisemitisti -kortin pöytään aina kun joku kritisoi esimerkiksi Rothschildejä tai George Sorosta. Juutalaisuuden taakse naamioituneet pystyvät ikäänkuin käyttää juutalaisuuttaan eräänlaisena koskemattomuuden tuovana suojakilpenä. Ihan muutama viikko sitten oli juttua siitä, miten amerikkalainen republikaanisen puolueen kansanedustaja oli vuonna 2018 Facebook-päivityksessään syyttänyt Rothschildejä Kalifornian maastopalojen tahallisesta sytyttämisestä avaruudesta ohjattavan laserin avulla. Media uutisoi tästä jotenkin näin: ”Republican congressman says California wild fires were caused by Jewish space laser”.

   Poista
  9. Tässä taas hyvä esimerkki siitä, miten helposti sorrutaan tähän kasaari/askenasi-tarinaan, ja suljetaan silmät niiltä oikeasti merkityksellisiltä historiallisilta tosiasioilta:

   https://tokentube.net/v/3888029014/Cabalin-kaatuminen-%E2%80%93-osa-1---Cabalin-syntym%C3%A4

   Ei sanaakaan Aton-kultista, juutalaisuuden alkuperästä (hyksot), monoteismin alkuperästä, temppeliritareiden alkuperästä (Cistercian Order, Culdean Order) tai milesialaisista. Monessa kohtaa vedetään mutkia oikein kunnolla suoriksi. Tässäkin sorrutaan siihen hyvin yleiseen virhetulkintaan, että juutalaiset pankkiirisuvut ovat se "Eliitin" valtapyramidin huippu. Mielestäni se on mentaalista laiskuutta olla tutkimatta mitä näiden pankkiirien yläpuolelta löytyy.

   Neljännessä osassa käsitellään Siionin pöytäkirjoja vähän kummallisella mentaaliakrobatialla. Toisaalta sanotaan, että eihän ne aitoja ole, mutta sitten kehitellään kuitenkin joku oma mielikuvituksellinen teoria, jonka avulla niitä voidaan pitää aitoina. Piti katsoa tuo kohta kolmeen kertaan, ja jäi vieläkin epäselväksi missä se näyttö niiden aitoudesta sitten on. Ihan en vakuuttunut tästä esityksestä.

   Tuossa sarjassa on kyllä paljon ihan hyvääkin tietoa, mutta se iso historiallinen kuva, jonka tämä dokumenttisarja piirtää, menee tietyissä kohdissa aika pahasti metsään. Tästä tulee mieleen se sanonta, että ihmiset haluavat mielummin uskoa yksinkertaiseen valheeseen kuin monimutkaiseen totuuteen. Toisaalta kristillisissä piireissä Aton-kultin tutkimusta vältellään kuin ruttoa, koska sieltä paljastuisi liikaa kristinuskon kannalta kiusallisia tosiasioita. Paljon mukavampi kehitellä noita kasaariteorioita.

   Poista