keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Lampaita meillä jo on


Julkaisen tässä erikseen kuvakaappauksen kommenttiosiosta. Tuo viimeinen kommenttini on teille kaikille.

Jatkuu...6 kommenttia:

 1. Itse olen vanha käpy ja irl ihminen henkeen ja vereen, joten jatkan paasaamista naamatusten kaikille jotka jaksavat kuunnella. En ole kaikkein heiveröisin kaveri, joten palautekin pysyy suhteellisen asiallisena😂 Tämän blogin aiheet ovat ehkä vaikeimpia saada avatuksi ihmisille jotka eivät ole koskaan tähän aihealueeseen tutustuneet, luulenpa silti saaneeni tännekin yhden käden sormilla laskettavan määrän lukijoita.

  VastaaPoista
 2. Tästä postauksesta tuli mieleen The Prisoner -sarja. Suosittelen lämpimästi kaikille ja erityisesti niille, jotka eivät ole vielä sarjaa nähneet. Yksilön, yhteiskunnan ja ns. nukkujien välistä suhdetta kriittisesti tarkasteleva teos 60-luvulta kiteytti todella hyvin monia asioita. Jossain vaiheessa voisi vaikka aloittaa suomenkielisen keskustelun sarjan jokaisen jakson tarkoituksesta ja symboliikasta. Where am I? In the Village...

  VastaaPoista
 3. Terve! Olemme lukijoita jo monen vuoden takaa ja haluamme esittää erityiskiitoksen tästä blogista joka on harvinainen valonpilkahdus tässä muutoin niin lattean laimeassa, aivottomassa massamediasuossa jossa joudumme luovimaan joka päivä. Tänne on aina ilo tulla kurkkimaan mitä uutta löytyy ! Jos vienon pyynnön saa esittää, niin olisi hienoa, että videoiden lisäksi myös niitä todella laadukkaasti tehtyjä, pidempiä ajankohtaisia juttuja olisi myös jatkossa tarjolla enemmän, Antero V:n tuotannon kaltaista syväanalyysiä kun ei tahdo hevillä muualta suomen kielellä löytyä! :)

  Niin, ja jos ihan luvan kanssa saa omaa sivuaankin mainostaa niin tässä tulee: suttapakoonblogi.blogspot.com. Ja mainospuhe kopiotuna suoraan blogimme etusivulta:

  "Sutta Pakoon-blogi on perustettu sen takia, että Te, Arvoisa Lukijamme, pääsisitte välillä pakoon valtavirtamedian tylsistyttävää, yhdenmukaista vyöryä.
  Oman blogin perustamisen syynä oli alunperin (v.2015) tarjota itsellemme pakopaikkana nykymedian sairastuttavan sisällöttömiltä latteuksilta, eli nk. ”pahalta sudelta”. Koska blogista sattuman kautta tuli kuitenkin jossain määrin julkinen, on tavoitteenamme nykyisin tarjota omintakeisella twistillä kunnon ajateltavaa myös muille lukijoille - eli sille marginaaliselle pienryhmälle, jota laillamme kalvaa aikakautemme näköalaton hengenköyhyys.

  "Sillä ihmisen sielu on paljon monimutkaisempi kuin yleensä luullaan" -Rudolf Steiner

  Tervetuloa siis myös meidän tontille tutustumaan!

  Terveisin Sutta Pakoon -blogistit Anna ja Minna F.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielenkiintoisia kirjoituksia, mutta edellisestä julkaisusta on jo yli kolme vuotta. Miksi näin?

   Poista
 4. Jos tuntuu ettei juttua riitä tai oman alustan pyörittäminen tuntuu hankalalta, kannattaisi tarjota artikkeleja esim. Vasta valkeaan, luulisin että jos Anteron spekseillä kirjoittaa julkaisevat varmaan mielellään.

  VastaaPoista
 5. Liittyy tähän kirjoitukseen:

  https://www.youtube.com/watch?v=mYcR7Wkq1r8

  VastaaPoista