tiistai 21. heinäkuuta 2020

Wayfairgate


Vähän aikaa sitten Yhdysvalloissa nousi kohu nimeltä Wayfairgate. Tässä EES:n yhteenveto aiheesta.

Tapauksessa on hyvin samankaltainen kaava kuin "Eliitin" pedofilian paljastaneessa Pizzagatessa, jota "Eliitin" omistama media kutsuu vieläkin "debunkatuksi salaliittoteoriaksi": Joku huomaa jotain omituista, ja kun asiaa aletaan tutkia enemmän, paljastuu jotain todella häiritsevää ja sairasta. Ja jälleen kerran media on valjastettu vakuuttaamaan yleisö, että tapaus on vain "salaliittoteoriaa" ilman mitään totuuspohjaa. Suosittelen, että jokainen tutustuu itse faktoihin ja päättää itse mitä mieltä asiasta on.

Tapaus alkoi siitä, että alettiin ihmetellä Wayfair-huonekalukaupan melko yksinkertaisia kaappeja, joilla on poikkeuksellisen kova hinta. Kaapit maksavat yli 10 000 dollaria, osa jopa yli 20 000, mikä on melkoinen hinta tavallisesta säilytyskaapista, jonka arvo normaalisti on vain murto-osa ilmoitetusta myyntihinnasta.

Heräsi epäilys, että myydäänkö tässä oikeasti kaappeja, vai kenties jotain muuta? Miksi joku maksaisi noin suuren summan noin tavallisesta ja mitäänsanomattomasta kaapista, jossa ei ole mitään erikoista? Voisitko kuvitella itse laittavasi yli kymppitonnin valkoiseen säilytyskaappiin?

Epäilystä herätti myös se, että kaapit näyttävät täysin identtisiltä, mutta ne myydään erikseen, eri hinnoilla ja eri nimillä. Miksi ihmeessä myyjä tekisi näin? Mikä looginen selitys tuolle voi löytyä? Tähän on turha odottaa vastausta kohua vähättelevältä medialta. Se on vain salaliittoteoriaa! on lause, jolla voi kuitata minkä tahansa hankalan kysymyksen.

Kun kaappien nimiä verrattiin kadonneiden lapsien nimiin, huomattiin epäilyksiä herättäviä yhteyksiä. Monen kaapin nimi vastasi kadonneeksi ilmoitettun lapsen nimeä.


Kun asia nousi sosiaalisessa mediassa esiin, Wayfair poisti kyseiset ylikalliit kaapit myynnistä. Toimiiko yritys näin, kun toiminnassa ei ole mitään kyseenalaista?

Wayfair tietenkin kiisti esitetyt epäilyt, ja väitti että kaappien hinnoissa ei ollut mitään ihmeellistä.

Kun tapausta pengottiin lisää, kävi ilmi, että myynnissä on myös kymppitonnin tyynyjä. Sehän on täysin normaalia, että tyyny maksaa noin paljon?

Ja taas nimet täsmäävät kadonneisiin lapsiin.

Jos joku vielä tässä kohtaa yrittää väittää, että asiassa ei ole mitään epäilyttävää, ja että kaikki on vain sattumaa, pyydän katsomaan Wayfairin Isabelline-brändin logoa:

Logossa on ihan vaan sattumalta FBI:n pedofiilisymboliksi määrittelemä Boy Lover. Jälleen kerran "sattumat" kasaantuvat melkoisen isoksi vyyhdiksi.


(klikkaa suuremmaksi)


Eikä tässä vielä kaikki. Wayfairin sivuilta löytyy paljon muutakin kummallista, kuten tämä yli 30 000 dollaria maksava neljän lapsidinosauruksen kuvasarja.

Ostaisitko dinosauruspiirustuksia tuolla hinnalla? Vai onko kyse sittenkään piirustuksista? Voisiko tuossa olla kyse lapsikaupasta ja "neljä kolmen hinnalla" -tarjouksesta?

Entä ostaisitko lasten yövalon tällä hinnalla?

Erikoinen löytö oli myös alla oleva kuva Wayfairin kirjahyllystä, jossa on kuvakehys tekstillä "Haitian friends" ja kirja nimeltä Bloody Harvest. (Muistatteko Clintonien säätiön Haiti-rikokset?)

Kyseinen kirja kertoo laittomasta ihmis- ja sisäelinkaupasta. Täysin normaali valinta mainoskuvaan?

Suosittelen katsomaan Amazing Pollyn yhteenvedon koko kohusta:

Suosittelen myös kuuuntelemaan David Whiteheadin (Truth Warrior) ajatuksia aiheesta:
14 kommenttia:

 1. Twitterissä joku käyttäjä oli vinkannut tästä aiheesta Ashton Kutcherille, joka on tietenkin vain eliitin sätkynukkena kulissimaisesti taistellut ihmiskauppaa vastaan. Ashton vastasi twiittiin linkkaamalla linkin, jossa snopes.com-faktantarkistaja oli todennut tämän keissin olevan ”false”, tietenkin ilman mitään sen painavampia todisteita siitä, että miten tämä waifairgate olisi tarkalleenottaen debunkattu. Mikä parasta, tämä keissi oli tuolloin ollut somessa esillä ehkä maksimissaan kaksi päivää. Nopeasti snopes tutki aiheen ja totesi valheeksi. ”Faktantarkistajat” on syöpää. Tämä viimeistään vei Kutcherilta täyden uskottavuuden ihmiskaupan vastustajana...

  VastaaPoista
 2. Etteivät asiat olisi liian yksinkertaisia, niin ilmeisesti tämän videon takia Youtube poisti koko PressForTruth -kanavan:
  https://www.bitchute.com/video/93VJREXyewE/

  Olin avannut tuon videon uuteen välilehteen tarkoituksena katsoa se hetken kuluttua, mutta se ehti olla Youtubessa ehkä vain pari tuntia. Minkähän vuoksi?

  Ketään sen kummmemmin syyttelemättä, liikkeellä vaikuttaa olevan kaikenlaisia disinformaation levittäjiä. Mutta en ole perehtynyt Dan Dicsin tuotantoon kovin paljoa, joten en osaa sanoa muuta kuin että hänkin vaikuttaa olevan ihmeissään kanavansa katoamisesta:
  https://www.bitchute.com/video/oQiBNoHkFCHQ/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dan taisi mennä "faktantarkastajien" halpaan, kun hän puhuu siitä miten hullua olisi myydä lapsia kaappien sisällä. (Vai ymmärsinkö hänet jotenkin väärin?) Minä en ainakaan ole vielä nähnyt kenenkään väittävän, että lapsia myytäisiin kaapeissa (mitään kaappeja varmaan ole edes olemassa), mutta varmasti "faktantarkastajat" yrittävät tarjoilla tätä tarinaa juuri tuossa lapsellisessa muodossa.

   Poista
  2. Juuri näin. Tuskin noilla kaapeilla on tässä yhtälössä mitään oikeaa tekemistä. Oikea tuote toimitetaan ostajalle sitten jotain tunneliverkostoja pitkin tai vastaavaa. Toki jos joku Matti Meikäläinen olisi niin hölmö, että menisi tuolta tilaamaan kymppitonnin metallikaapin, saattaisi sellaisen jopa saadakkin. Eiköhän oikeat ”tuotteet” ole tarjolla vain harvoille ja valituille. Onhan se toki mahdollista, että tuollaisissa kaapeissa näitä lapsia kuskataan ostajille. Ei tarvisi käyttää välttämättä mitään maanalaisia reittejä toimituksiin. Ken tietää...

   Poista
  3. Pelkästään tuon videon sisällön vuoksi tuskin olisin sitä alun perin postannutkaan, mutta Danin kanava poistettiin siis ennätysajassa, mikä on mielestäni epäilyttävää. Toki en tiedä mikä tässä on totuus, voihan olla että tuo video ja kanavan poistaminen on itsessään jonkinlainen harhautus. Ehkäpä Dan vain kyllästyi Youtubeen, ja päätti lähteä tyylillä ja samalla kokeilla miten pystyy herättämään huomiota? Tai villimpi spekulaatio voisi olla, että ehkäpä se on eräänlainen lakmustesti, jolla tutkitaan, miten jokin vaihtoehtoinen salaliittoteoria leviää?

   Dan väittää myös (alkaen noin kohdasta 2:05), että ainakin yksi noista kadonneeksi väitetyistä lapsista ei olisikaan kateissa, en ole tarkistanut pitääkö väite paikkansa.

   Joka tapauksessa kylmä fakta on se, että totuudenpuhujia vainotaan näinä aikoina, ja saa olla varovainen mitä suustaan päästää. Youtube varsinkin poistelee nykyään innokkaasti videoita ja kanavia, joissa käsitellään asioita liian syvällisesti tai väärästä näkökulmasta.

   Poista
 3. Mitä jos joku jolla olisi varaa ja tilaisi tuolta jotain ja kertoisi totuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen kokeilu...

   Poista
  2. Tilaaja saisi kalliin tuotteen, tuskinpa "kylkiäistä" toimitetaan ellei nimi löydy jo ennestään "VIP" listalta.

   Poista
 4. Oletteko muuten huomanneet vastikään julkaistun seksuaalirikoksia koskevan 20 luvun kokonaisuudistuksen? https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kotimainen_oikeus/LATI/Sivut/seksuaalirikoksia-koskevan-rikoslain-20-luvun-kokonaisuudistus.aspx

  Yhtenä kohtana siinä on;
  "Alle 16 vuotiaisiin lapsiin kohdistuvia rikoksia olisivat lapsenraiskaus (sukupuoliyhteys) ja seksuaalinen kajoaminen lapseen (muut seksuaaliset teot). Myös näissä keskeisenä tunnusmerkkinä vapaaehtoisuuden puute. Lisäksi ehdotetaan uutta nuoren lapsen ehdotonta ikärajaa, alle 12 vuotiaisiin lapsiin kohdistuvat teot tuomittaisiin aina ankarasti lapsenraiskauksena tai seksuaalisena kajoamisena lapseen tämän vapaaehtoisuutta arvioimatta."

  Eli jos 12 vuotias lapsi vapaaehtoisesti harrastaa seksiä aikuisen kanssa, ei rikosta ole tapahtunut?!

  Näin se pedofilian normalisointi etenee meilläkin...

  VastaaPoista
 5. "Bloody Harvest" -kirjan päälle on tuossa kuvassa vieläpä laitettu jokin ilmeisesti "That justice shall be done" -niminen teos? Sitä voisi pitää myös aika erikoisena, ainakin se kiinnitti oman huomion.

  VastaaPoista
 6. Totta tosiaan kun näihin tietoihin olen nyt lähiaikoina syventynyt on alkanut maailma välillä suuresti ahdistamaan, varsinkin kun kaupungin keskustan läpi kulkee.. Huh.
  Mutta onneksi kun asiat hiljalleen valkenee suurelle yleisölle koko sairas hallinto vihdoin kaatuu!
  Ja valo valaisee pimeyden.
  Tieto lisää tuskaa hetkittäin, mutta onneksemme onni ja ilo löytyy aina kolikon toiselta puolelta.
  Kolikko täytyy vain osata kääntää.

  VastaaPoista
 7. Ostasitko yli 40 000 euron joulukoristeen, jossa on lapsen pää?

  https://www.etsy.com/listing/891858225/christmas-ornament-of-my-son?ref=shop_home_active_8&frs=1&crt=1

  Move along, nothing to see here!

  VastaaPoista
 8. näissä jutuissa kuitenkin häiritsee se, ettei omaiset, jotka ovat kadonneiden lasten läheisiä, ole nostaneet meteliä näistä paljastuksista jotka totta ollessaan olisivat poliisille melkoisia läpimurtoja tapausten tutkinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa lapsista jotka päätyvät varaosiksi tai seksibisnekseen on ostettu "rehellisesti" omaisiltaan. Euroopan ja vanhan nl:n alueella hinta pyörii tuhansissa, sitä mukaan kun pigmentti tummenee myös hinta halpenee, intiasta irtoaa kastiton tumahipiäinen muutamalla kympillä. Kaikki on tietysti myyty "adoptioon hyvään perheeseen" tai "kotiapulaiseksi" tai muuhun vastaavaan "kivaan". Jos on niin saatanan köyhä että joutuu oman lapsensa myymään pitääkseen lopun perheen hengissä, ei luultavasti halua ajatella tosissaan mihin hän päätyy, mukavampi uskoa että siellä se vesseli lapioi rasvaista lihaa suuhnsa kauniiden tavaroiden keskellä, onnellinen elämä edessään.

   Poista