perjantai 26. helmikuuta 2021

Oikaisu


Kävelin miinaan. Ikävä myöntää, mutta se on totta.

Edellinen koronan kuolleisuustilastoja käsittelevä kirjoitus oli pakko poistaa, koska se perustui Knoeman tarjoamaan virheelliseen dataan.

Jos katsotte Knoeman sivuilta esimerkiksi USA:n kuolleisuustilastoja, siinä lukee "In 2020, death rate for United States of America was 8.9 per 1,000 people." Kävi ilmi, että tämä lause ei olekaan totta. Mitä näillä maakohtaisilla sivuilla ei kerrota on se tosiasia, että näiden tilastojen tarjoama luku vuodelle 2020 ei olekaan oikeaa dataa, vaan arvio. Tämä selviää tältä sivulta, jonka ylänurkassa kerrotaan, että data on vuodelta 2019. Näin ollen vuoden 2020 luvut täytyvät olla vain arvioita. Jostain syystä tätä tietoa ei ole näillä maakohtaisilla sivuilla, joita käytin kirjoituksessani esimerkkinä. Seuraus: astuin miinaan ja kirjoitin jutun virheellisen datan perusteella.

Seuraava päivitys Knoeman dataan tehdään vasta maaliskuussa 2021. Ottaen huomioon miten tilastoja on koko "pandemian" ajan onnistuttu erilaisin keinoin vääristelemään ("koronaan kanssa kuolleet" jne.), suhtaudun tuleviin kuolleisuustilastoihin suurella varauksella. Jos data tulee YK:lta, kuten virheestä huomauttanut lukija kertoi, minulla on vahva epäilys, että kuukauden päästä julkaistava data tulee tukemaan virallista koronanarratiivia. Tuon datan luotettavuudesta voi sitten jokainen olla mitä mieltä tahtoo samalla kun muistelee miten tilastoja on vääristelty viimeisen vuoden ajan vähän joka puolella. Muistetaan kuitenkin se tosiasia, että meille ei ole vieläkään kerrottu kuinka monen ihmisen kuolinsyy on ollut korona - asia jonka pitäisi saada jokaisen varoituskellot soimaan.

Jos suhtautuisin totuuteen samalla tavalla kuin "Eliitin" omistama valtamedia, olisin jättänyt kirjoituksessani olevan virheen huomioimatta ja vain toivonut, että useimmat lukijat eivät huomaa mitään. Se ei kuitenkaan ole minun modus operandi. Minä en vastaa valheeseen valheella, koska minä kunnioitan totuutta liian paljon tehdäkseni jotain sellaista. Jos minä huomaan, että kirjoituksessani on väärää tietoa, minä teen asialle jotain. Samaa totuuden arvostamista voisi toivoa myös valtamedian toimittajilta ja THL:n tilastojen tekijöiltä.

5 kommenttia:

 1. Ai niin... Nimimerkki "jooei", kiitos virheen paljastaneesta palautteesta. Arvostan sitä suuresti.

  VastaaPoista
 2. Propsit suoraselkäisyydestä. Sitä kaivataan tähän maailmaan lisää, oltiin asioista sitten mitä mieltä hyvänsä.

  VastaaPoista
 3. Tuli vaahdottua siitä jutusta kuudelle ihmiselle ja tällä viikolla oikaistua ihan naamatusten jokaiselle, palaute oli yllättävän positiivista, kokivat että juttu oli tehty aivan samoin kuin kaikki vallanmedian uutiset eli perustui arvioihin, "asiantuntialausuntoihin" tai mallinnuksiin, ainoa ongelma on että blogisi on overtonin ikkunan ulkopuolella ja normitoiminta sen ulkopuolella on perisynti 😂
  Toivottavasti teet postauksen kunhan varsinainen data on saatavilla.

  VastaaPoista
 4. Kun ne luvut lopulta tulevat, tämäkin asia on otettava huomioon:

  https://koronarealistit.com/koronarajoitustoimet-ovat-tappaneet-yhta-paljon-ihmisia-kuin-virus-itsessaan/

  VastaaPoista