maanantai 5. huhtikuuta 2021

Iivi Masso ja kadonneet perusoikeudet


Koronanarratiivi alkaa rakoilla myös suomalaisessa valtamediassa. Vihdoin.


https://www.verkkouutiset.fi/valtio-oppinut-uusi-tartuntatautilaki-vaarantaa-demokratian/

Iivi Masso:

"Tätä kirjoittaessa Suomi on sotaan verrattavassa poikkeustilassa. Syynä infektiosairaus, joka THL:n tietojen mukaan ei ole lisännyt kuolleisuutta. Monet perusoikeudet on hyllytetty: oikeus työhön ja elinkeinovapaus, kokoontumis- ja sananvapaus, liikkumisvapaus. Uusi tartuntatautilaki vaarantaa myös oikeuden vapauteen ja koskemattomuuden sekä rikosoikeudellisen laillisuusperiaatteen mahdollistamalla pidätyksen suljettuun laitokseen pelkän sairastumisepäilyn perusteella." 

"Meille puhutaan tieteestä, mutta media tai hallitus ei huomioi tieteellisiä tutkimuksia ja argumentteja, jotka osoittavat, että oireettomat henkilöt eivät levitä virussairauksia ja että yliherkäksi viritettyä PCR-testiä ei voida pitää luotettavana tartunnan varmistajana. Epäiltyjä tapauksia voidaan eristää ja perusoikeuksiamme polkea tieteellisesti hatarin perustein."


Jutun alla olevista kommenteista näkee, että aika moni suomalainen kannattaa vieläkin tätä mielivaltaista tyranniaa. Hyvin on propaganda toiminut.

Tässä blogissa annetaan todella harvoin positiivista palautetta valtamedian toimittajille, mutta nyt sille vihdoin löytyy aihetta. Kiitos toimittaja Veikko Jarmala.

10 kommenttia:

 1. Veikkaan että suurinosa uskoo vieläkin tähän humpuukkiin, mutta monet kommenttit nuissa osioissa on valtion tai muun vastaavan porukkaa jotka kirjoittaa asiasta kuin asiasta valtiota puolustavaa narratiivia.

  VastaaPoista
 2. Hyvin on tosiaan propaganda toiminut, en kyllä yhtään ihmettele, Funtsittavaa blogissa käydään aika hyvin sitä keinovalikoimaa läpi millä meitä muokataan.
  Kun alkaa kyseenalaistamaan auktoriteettejä ja ison median viestintää se ensimmäinen askel on yleensä helppo ottaa, eli todeta paskan johtuvan yksilöiden tyhmyydestä/ahneudesta, se seuraava kynnys onkin huomattavasti vaikeampi ylittää, eli olemassa on eliitti joka suunnitelmallisesti toteuttaa jotain meiltä salattua agendaa eikä se ole meille hyväksi. Mitä vanhemmaksi elää ja mitä kauemmin on muurannut elämänsä perustan siihen uskoon että päättäjät ja päätökset ovat olemassa meidän hyvinvointiamme varten, sitä vaikeampi siitä on luopua.
  Maailma hajoaa ympärillämme ja ihmisten on vaikeaa hallita elämäänsä ristiriitaisten viestien paineessa, jolloin usko auktoriteetteihin ja heidän hyvään tahtoon muodostaa monelle turvasataman jossa elää, sieltä ei ihan pienen epämukavuuden takia olla valmiita poistumaan.
  Muutaman kerran tälläisen ensimmäisen asteen epäilijän kanssa keskustellessa ja huomatessa miten ajatus suunnitelmallisesti agendasta kaiken tämän takana alkaa saavuttamaan aivojen logiiggapiirin hyväksyntää, näkee miten keskustelukumppanin naamalle kohoaa kylmää hikeä ja silmät vilkuilevat kuin ulospääsyä etsien, itselleni tulee mieleen, kestääkö psyyke, jatkanko vielä vai vedänkö vähän takaisin. Molemmilla kerroilla hellitin kaasua, oli sellainen tunne että nämä eivät pysy kasassa, toisen näin vuosia myöhemmin, kertoi menneen tovin ennen kuin kykeni tajuamansa sulattamaan, toinen katosi tuttavistani niin kuin pieru saharaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. “The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.

   Morpheus, The Matrix”

   Poista
 3. "Muista maski! Säästä henkiä!". Kuinkahan kauan Google aikoo kampanjoida henkimaailman puolesta?

  VastaaPoista
 4. Myös Iivi Masson edellinen kolumni (Suomen Sotilas -lehti, lokakuu 2020) nimeltä "Oman aikamme Stanford- koe" oli pelkkää asiaa.

  VastaaPoista
 5. Tässähän jo aika suoraan kerrotaan, että rajoitusten purku riippuu rokotusten edistymisestä eikä mistään muusta:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5

  Pahoin pelkään, että uudessa normaalissa meistä vastarannankiiskeistä tulee b-luokan kansalaisia, joilla ei ole asiaa juuri minkäänlaisiin kinkereihin jos ei ole piikkitodistusta esittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä minkälaista "vapauspassia" meille sorvataan, Israelin versiossa vapaus koittaa rokotetuille ja sairastaneille(immuniteetti).
   Jos taas nojataan pelkästään rokotukseen olet oikeassa, elinpiiri meillä änkyröillä tulee kapenemaan huomattavasti.
   Tosi moni meistäkin on jo sairastanut taudin, useimmat eivät sitä edes huomanneet.

   Poista
  2. Heinäkuun loppuun, sitten elokuu parhaassa tapauksessa ns. normaalia. Sitten taas kaikki kiinni. Pari ihmistä kyllä onnistunut hyvin laittamaan yrittäjät kuseen.

   Poista
  3. Täten ehdotan perustettavaksi uuden yhdistyksen, Suomen Koronaänkyrä- ja Toisinajattelijain Liitto, ajamaan muodostamamme vähemmistön asiaa ja edistämään yleistä änkyröintiä ja toisinajattelua.

   Ehdotan myös liittohallituksen puheenjohtajaksi itseoikeutetusti Antero V:tä, hallituksen muun jäsenistön koostuessa tämän blogin aktiiveista. Ns. ulkojäseneksi voitaisiin harkita esim. Ossi Tiihosta.

   Avauskokouksen jälkeen tulee lähettää asiaankuuluvat tukihakemukset Veikkaukselle, valtiovarainministeriölle sekä EU:n aluerahastolle.

   Poista
 6. Poliisi ei pidä uusia mielenosoitusilmoituksia "pätevinä" aikaisemman mielenosoituksen perusteella:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9d2818a2-b6a4-40e4-ab4c-684865006055

  Näin toimiessaan poliisi syyllistyy itse rikokseen, nimittäin mielipiteen ilmaisuvapaus on perustuslakiin kirjattu perusoikeus, jota ei voi kumota aiempien tapahtumien vuoksi. Asianosaisten pitäisi nyt ehdottomasti tehdä tutkintapyyntö/rikosilmoitus kaikkiin mahdollisiin instansseihin, tämä on jo törkeää mielivallan käyttöä poliisilta.

  VastaaPoista