maanantai 7. helmikuuta 2022

Youtuben sensuuri kiihtyy (Kummalliset koronatilastot)


Sensuuri kiihtyy. Sain Youtubelta ilmoituksen, että he ovat poistaneet kesällä 2020 Kumma Juttu! -blogin kanssa yhteistyössä tehdyn videon Kummalliset koronatilastot.Hieman kyllä ihmetyttää, että jos tuo video on niin vaarallinen, että se pitää poistaa, miksi siitä ei kuitenkaan annettu varoitusta? Herää myös kysymys, mikä kohta videolla esitellyistä tilastoista oli virheellistä tietoa? Vai kävikö nyt niin, että "virheellinen tieto" olikin se narratiivin kannalta ikävä johtopäätös, jonka jokainen voi itse tehdä virallisista tilastoista löytyvistä luvuista?

Video löytyy myös Rumblesta. Jokainen voi itse arvioida, onko siinä on virheellistä tietoa:Tästä kuolintilastojen harhaanjohtavuudesta puhuttiin vähän aikaa sitten myös A-Studiossa:Mika Salminen puhui myös tästä asiasta Puheenaihe-podcastissa:Mitä taas tulee rajoitustoimiin, niiden hyödyttömyydestä löytyy lukuisia eri tutkimuksia:


https://brownstone.org/articles/more-than-400-studies-on-the-failure-of-compulsory-covid-interventions/


4 kommenttia:

 1. Selkeästi EES on sensuroijien tähtäimessä enemmän. Ensin tuli se facebookissa linkkien jakamisen estäminen ja nyt tämä Youtube-sensuuri. KJ-videokanavalla kyseinen video on vielä pysynyt..

  VastaaPoista
 2. https://vahinkoapu.pohjola.fi/henkiloasiakkaat/tietoa/korvaushakemusten-kasittelyajat

  Kummalliset tilastot sattui löytymään sairasvahinkojen kohdalla, kun voi varautua ainakin 42 päivän odotteluun sairauden sattuessa. Kokeellisilla injektioilla tuskin lienee osuutta asiaan.

  VastaaPoista
 3. Tämä faktantarkastus on nykyään melkoista tragikomediaa.

  https://puopolo.fi/facebookin-mukaan-maailman-arvostetuimman-laaketieteen-lehden-artikkeli-rokotetutkimuksesta-oli-harhaanjohtavaa-tietoa/

  VastaaPoista
 4. Mika Salminen kuolintilastoista Puheenaihe-podcastissa:

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1494780113241710598

  Klippi lisätty juttuun.

  VastaaPoista