keskiviikko 23. marraskuuta 2022

Died Suddenly


Tätä dokumenttielokuvaa ei ole helppo katsoa. Katsokaa se silti. 

Elokuva on saanut parissa päivässä jo miljoonia katselukertoja. Totuudella on tapana tulla esiin, vaikka sitä kuinka yritettäisiin piilotella.


85 kommenttia:

 1. Suomi-teksteillä täältä:

  https://tube.kansanvalta.org/w/9eFt8R1MzNnKPdXUsARuwB

  VastaaPoista
 2. DIED SUDDENLY: "Teemu Ruokosken, 45, äkillinen kuolema järkyttää – Aki Manniselta koskettava julkaisu"

  https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/5963dfe0-ed3b-44a8-a0f8-8ac31854971d

  "Remixin tarkoitus oli esiintyä viikonlopun aikana Jyväskylässä ja Vaasassa, mutta he ilmoittivat sosiaalisen median tileillään ensimmäisen keikan peruuntuneen sairastapauksen vuoksi.

  Sitten tuli yhtyeen äkillinen suruviesti, joka on koskettanut monia.

  – Remixin pitkäaikainen basisti, rakas ystävämme Teemu Ruokoski on poistunut yllättäen keskuudestamme, yhtye kirjoitti."

  VastaaPoista
 3. DIED SUDDENLY: "WALESILÄINEN Kevin Davies, 62, menehtyi kisamatkalla Qatarissa, uutisoi Evening Standard. Davies vietiin sairaalaan Walesin Iran-tappion jälkeen perjantaina. Hän kuoli sairaalassa Dohassa.

  Raporttien mukaan hän ei päässyt katsomaan 0–2-häviöön päättynyttä kamppailua, vaan pysyi majoitustiloissa, koska oli huonovointinen. Kuolinsyynä oli sairauskohtaus."

  https://www.is.fi/mm-futis/art-2000009228708.html

  VastaaPoista
 4. DIED SUDDENLY: "Mies kuoli työntekoon – jakaessaan Black Fridayn tilauksia"

  https://www.stara.fi/2022/11/26/mies-kuoli-tyontekoon-jakaessaan-black-fridayn-tilauksia/

  "Pakettiyhtiö DPD:n kuriiri Warren Norton on löydetty kuolleena kuljettamansa pakettiauton ratin takaa. Mies työskenteli seitsemänä päivänä viikossa 14 tunnin vuoroja, jotta saisi purettua Black Fridayn tilauksia asiakkaille. Hän työskenteli todennäköisesti alihankkijana ja toimitti noin 150 pakettia päivässä.

  The Sun kertoo, että 49-vuotiaalla Nortonilla olisi alkanut loma 25. marraskuuta. Brittimies löydettiin menehtyneenä autosta ja häntä yritettiin elvyttää. Valitettavasti hän oli jo poissa."

  Kuoli työntekoon? Hieman epäilen.

  VastaaPoista
 5. DIED SUDDENLY: "Valko-Venäjän ulkoministeri Vladimir Makei on kuollut. Asiasta kertoo Valko-Venäjän valtiollinen uutistoimisto Belta, jota Reuters siteeraa uutissähkeessään.

  Beltan mukaan Makei kuoli äkillisesti. Virallista kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu, mutta valkovenäläisen Nasha Niva -median tietojen mukaan syynä olisi ollut sydänkohtaus."

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1e542839-3b4e-4bc5-8178-53a3710e5581

  Ikää oli 64 vuotta.

  VastaaPoista
 6. DIED SUDDENLY: "Eric The Trainer alias Eric Fleishman on kuollut, raportoi TMZ.

  Julkkisten personal trainer menehtyi äkillisesti 53-vuotiaana kotonaan Kaliforniassa."

  https://www.findance.com/uutiset/62677/eric-the-trainer-53-on-kuollut

  VastaaPoista
 7. Kannattaa katsoa tämä The Great Reset moviekin https://www.bitchute.com/video/3knlIn9czkLE/

  VastaaPoista
 8. DIED SUDDENLY: "Country-laulaja ja -kitaristi Jake Flint on kuollut 37-vuotiaana. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

  Flint menehtyi Deadlinen mukaan lauantai-iltana, tunteja häidensä jälkeen."

  https://www.findance.com/uutiset/62688/jake-flint-37-on-kuollut-menehtyi-tunteja-haiden-jalkeen

  VastaaPoista
 9. DIED SUDDENLY: "Valtion taloudellisen tutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Tuomas Pekkarinen on kuollut. Asiasta tiedotetaan VATT:n verkkosivuilla.

  VATT:n mukaan Pekkarinen kuoli tiistaina äkilliseen sairauskohtaukseen."

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/88aa4f28-40df-4e99-b6db-f20caa8ad788

  VastaaPoista
 10. DIED SUDDENLY: "Näyttelijä Brad William Henke on kuollut 56-vuotiaana, amerikkalaismediat uutisoivat. Tähden lähipiiristä vahvistetaan TMZ:lle, että näyttelijä menehtyi nukkuessaan tiistaina, eikä kuolinsyystä ole toistaiseksi tietoa."

  https://www.is.fi/viihde/art-2000009241052.html

  VastaaPoista
 11. DIED SUDDENLY: "Hongkongilaisen digitaalivaluuttayritys Amber Groupin perustaja Tiantian Kullander on kuollut nukkuessaan 23. marraskuuta. Finanssimaailmaa on järkyttänyt nuoren kryptofirman perustajan äkillisestä ja odottamattomast kuolemasta vain 30-vuotiaana."

  https://www.stara.fi/2022/12/01/kryptovaluuttafirman-johtaja-menehtyi-30-vuotiaana/

  VastaaPoista
 12. DIED SUDDENLY: "Kanadalainen Tiktok-tähti Megha Thakur on kuollut yllättäen vain 21-vuotiaana. Asiasta kertovat muun muassa New York Post ja Daily Mirror.

  Thakur tunnettiin Tiktokissa erityisesti kehopositiivisuuteen ja itsetunnon kohottamiseen keskittyneestä sisällöstään. Hän aloitti toimintansa alustalla marraskuussa 2019. Hän lähetti viimeisen päivityksensä palveluun 18. marraskuuta.

  Suru-uutisesta kertoivat tähden vanhemmat hänen Instagram-tilillään. He kertovat, että tähti menehtyi yllättäen aamuyöllä 24. marraskuuta. Kuolinsyytä ei toistaiseksi ole kerrottu."

  https://www.is.fi/viihde/art-2000009242501.html

  VastaaPoista
 13. DIED SUDDENLY: "David Robinson on kuollut 50-vuotiaana, raportoi TMZ.

  Dog´s Most Wanted -sarjasta tutun Robinsonin kuoleman vahvisti hänen Brooke-vaimonsa.

  - David oli hyvin terve ja hän oli puhelinpalaverissa kotimme ruokasalissamme, kun hän romahti. Hengenpelastustoimenpiteitä yritettiin tehdä ja ambulanssi kutsuttiin paikalle. David kuoli syliini, Brooke Robinson sanoo"

  https://www.findance.com/uutiset/62723/dog-palkkionmetsastajan-oikea-kasi-david-robinson-50-on-kuollut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tällainen idea. En tiedä miten muokattavissa tämä kyseinen blogsovellus on, mutta voisi olla hieno ja sopivasti järkyttävä, jos nämä "died suddenly"-tapaukset olisivat omassa "uutisnauhassaan" sivun reunassa tai vastaavassa sen sijaan että olisivat kommenttien joukossa. Näiden tapausten tahti tulee vaan lisääntymään. Jos nyt ihan fantasioimaan lähden, niin jonkinlainen tekoäly, joka kokoaa tuolla avainlauseella "died suddenly" ilmaantuvat artikkelit.

   Poista
  2. Täytyy kysyä EES:n tuotekehitysdivisioonasta, josko siellä olisi jollain osastolla muutama tiimi, jotka voitaisiin irroittaa tekoälyn kehitykseen.

   Poista
  3. Siitä se lähtee. Toivottavasti siellä tuotekehitysdivisioonan jollain osastolla on sellaisia tiimejä, jotka pystyvät kommunikoimaan jollain muullakin kuin väärin kohdistetulla sarkasmilla. Oikeastihan jos jätetään monelle ihmeellinen sana "tekoäly" pois, niin tuo on täysin tehtävissä ilman suurta vaivaa eikä tarvitse delegoida mielikuvituskaverien alajaostoille. Idea ei ole huono. Tosin tuskinpa ihmisten kuolemalle painoarvoa saisi millään, kun kaikki ovat jo niin turtia.

   Poista
  4. Ilman suurta vaivaa? Vai niin. Siinä tapauksessa ehdotan, että perustat oman blogin, laitat sinne demon pystyyn, ja julkaiset lähdekoodin. Saa suorittaa.

   Poista
 14. DIED SUDDENLY: "British family man, 48, dies suddenly on holiday in Tenerife after his wife heard him yell and fall to the ground"

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11497987/British-family-man-dies-holiday-Tenerife-wife-heard-yell-fall-ground.html

  VastaaPoista
 15. DIED SUDDENLY: "Young Boreham mum, 30, suddenly died after collapsing while on a run"

  https://www.essexlive.news/news/essex-news/young-boreham-mum-30-suddenly-7886902

  VastaaPoista
 16. DIED SUDDENLY: "Russian actress dies suddenly following blood clot days before 38th birthday"

  https://euroweeklynews.com/2022/11/29/russian-actress-dies-suddenly-blood-clot-birthday/

  VastaaPoista
 17. DIED SUDDENLY: "A Sydney father has shared a heartfelt tribute to his wife who died in her sleep just hours after testing positive to COVID-19.

  Healthcare worker Melanie Leffler had received four vaccinations against the virus, but after coming down with a “slightly sore throat and running nose” on November 19, took a rapid Covid test.

  The mum-of-two tested positive, but was “feeling fine” before saying goodnight to her family."

  https://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/mum-felt-fine-before-dying-in-sleep-after-positive-covid-test/news-story/c0498f4b9b2f19737cfadd019f8ea247

  VastaaPoista
 18. DIED SUDDENLY: "A police investigation has been launched after a man died suddenly at a sauna in Glasgow last night.

  Emergency services were called to The Pipeworks health and leisure club on Metropole Lane at around 7.55pm on Saturday.

  A 51-year-old man was pronounced dead at the scene, however, there are not believed to be any suspicious circumstances."

  https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/man-dies-suddenly-sauna-glasgow-28595311

  VastaaPoista
 19. DIED SUDDENLY: "Doting father and partner, Luke Hatherway, died suddenly last month aged 33. He has been described as ‘always being happy’ and ‘when he walked into a room, he brought laughter with him’.

  Luke, from Cirencester, was at work on November 10 when he suffered a heart attack."

  https://www.gloucestershirelive.co.uk/news/gloucester-news/cotswold-father-two-little-girls-7892767

  VastaaPoista
 20. DIED SUDDENLY: "The owner of Ocean State Body Builders, Thomas "Tommy" Kloza, suddenly died in the parking lot of his gym Thanksgiving morning. His cause of death is unknown."

  https://turnto10.com/news/local/ocean-state-body-builders-gym-member-death-owner-family-community-rememberance-morgan-mill-road-thanksgiving-johnston-rhode-island

  VastaaPoista
 21. DIED SUDDENLY: "Tributes have been paid to a 34-year-old rugby player who died during a training session in Cumbria on Thursday.

  Penrith RUFC player and firefighter Ryan Johnson passed away suddenly during the session, despite the best efforts of his teammates and paramedics at the scene."

  https://www.rugbypass.com/news/tributes-paid-to-34-year-old-rugby-player-who-died-during-training/

  VastaaPoista
 22. DIED SUDDENLY: "A 23-year-old man working as a teacher at a school in Uttar Pradesh's Bareilly died of a heart attack while offering prayers on Saturday. The incident happened at a prayer meet at JK School Academy in Subhash Nagar area under Shahi police station limits, triggering panic.

  Moments before Govind suffered a cardiac arrest, he was busy gathering the children on the ground and then he started praying. But all of a sudden, his health deteriorated and he collapsed, following which he was rushed to a nearby private hospital. Seeing his health worsening, the doctors at the hospital referred him to a medical college but he could not be saved."

  https://www.indiatoday.in/india/story/up-teacher-dies-of-heart-attack-while-offering-school-prayers-in-bareilly-2305321-2022-12-05

  VastaaPoista
 23. DIED SUDDENLY: "An upcoming episode of NCIS: Hawai’i will pay tribute to Yakira Chambers, story editor for the CBS drama who died suddenly last week at the age of 42.

  Chambers’ family tells Deadline the preliminary cause of death has been attributed to acute asphyxia. She was with her mother outside a mall in Newport Beach, Calif. on Wednesday evening when she began suffering breathing difficulties and then collapsed."

  https://deadline.com/2022/12/yakira-chambers-actress-ncis-hawaii-story-editor-obituary-1235190247/

  VastaaPoista
 24. Varoitus: Tämä on aika raju.

  DIED SUDDENLY: "Months after a father and his 2-year-old son were found dead in a New York apartment, police have revealed their heartbreaking cause of death: The child likely died of starvation after his father succumbed to heart disease. The Ontario County Sheriff's Department announced the findings earlier this week. David Conde Sr., 59, is said to have suffered from “cardiovascular disease,” leaving his son, 2-year-old David Conde Jr., without food. The toddler’s death was deemed accidental. “It is believed that Mr. Conde passed away first, and the child was not able to obtain any nourishment after his father passed,” police said."

  https://www.thedailybeast.com/2-year-old-starves-to-death-after-dad-suddenly-dies-of-heart-disease

  VastaaPoista
 25. DIED SUDDENLY: "A community is in mourning after the sudden death of a little girl in Richmond, originally hospitalized for flu-like symptoms.

  Danielle Cabana passed away last weekend, weeks after becoming sick, according an Instagram post from her father, which has since been made private.

  The Richmond News reports Denis Cabana says his daughter had caught the flu at the same time as her two sisters, around Remembrance Day, but her symptoms persisted after her siblings had recovered.

  Cabana wrote the family took her to the hospital on Nov. 23. He went on to say she ended up in the intensive care unit at BC Children’s Hospital in Vancouver, where she was diagnosed with myocarditis related to the flu.

  She then reportedly underwent two heart procedures and began to breathe on her own last Saturday, but then passed away after suffering what her father described as a “massive stroke.”"

  https://vancouver.citynews.ca/2022/12/05/richmond-girl-death-hospital-sick/

  VastaaPoista
 26. DIED SUDDENLY: "Well-known advocate for Kelowna homeless population dies suddenly"

  https://globalnews.ca/news/9326749/kelowna-advocate-homelessness-death/

  VastaaPoista
 27. Tässä aika hullu esimerkki joukkohypnoosista. Jutussa kerrotaan, miten 54-vuotias nainen valitteli väsymystä ja rintakipuja. Lisäksi hänen oli vaikea hengittää. Hänelle oltiin soittamassa ambulanssia, kun hän lakkasi hengittämästä ja kuoli siihen. Kuolinsyy: COVID-19.

  “We never thought it was COVID,” Salazar said. “We didn’t even realize she had it.”

  https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/a-spike-people-dying-at-home-suggests-coronavirus-deaths-houston-may-be-higher-than

  Näin ne ihmiset kuolee oireettomaan koronaan.

  VastaaPoista
 28. DIED SUDDENLY: "The University of Massachusetts Amherst announced the death of Aidan Kaminska, a player on its men's lacrosse team, on Wednesday. He was 19.

  Kathy Reakes of the Suffolk Daily Voice reported Kaminska "died suddenly" on Monday at his family's home in Port Jefferson, New York. A cause of death was not released."

  https://bleacherreport.com/articles/10037471-massachusetts-lacrosse-player-aidan-kaminska-dies-at-age-19

  VastaaPoista
 29. DIED SUDDENLY: "Mayor Keith Summey is saddened to announce today that Raymond (Ray) H. Anderson, Jr, 69, Special Assistant to the Mayor, died unexpectedly on Sunday, September 25, 2022, while hiking in the mountains of North Carolina."

  https://www.northcharleston.org/news/north-charleston-announces-unexpected-passing-of-special-assistant-to-the-mayor-ray-anderson/

  VastaaPoista
 30. DIED SUDDENLY: "Näyttelijä ja käsikirjoittaja Yakira Chambers on kuollut raportoi Deadline.

  Chambers, 40, menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen ostoskeskuksen ulkopuolella Newport Beachissa, jossa hän alkoi yhtäkkiä kärsimään hengitysvaikeuksista."

  https://www.findance.com/uutiset/62755/yakira-chambers-40-kuollut-akilliseen-sairauskohtaukseen

  VastaaPoista
 31. DIED SUDDENLY: "Woman suddenly drops dead while working out at gym in shocking video"

  https://nypost.com/2022/12/07/woman-suddenly-drops-dead-while-working-in-shocking-video/

  VastaaPoista
 32. DIED SUDDENLY: "Dad-of-four died after suffering medical episode at the wheel"

  https://www.somersetlive.co.uk/news/local-news/dad-four-died-after-suffering-7905532

  VastaaPoista
 33. DIED SUDDENLY: "Lesley Land, a longtime publicist at U.K. public broadcaster Channel 4, has died. She was 41.

  Variety understands Land died unexpectedly at home last Friday."

  https://variety.com/2022/tv/global/lesley-land-channel-4-dead-dies-1235454053/

  VastaaPoista
 34. DIED SUDDENLY: "The sudden death of singer Jovit Baldivino has caught his fans and the entertainment industry as a whole by surprise, with many lamenting his tragic passing at the age of 29.

  Jovit's family, through the singer's former handler in Star Magic, Jerry Telan, confirmed in a statement that he was comatosed for five days after a CT scan showed a blood clot in his brain, a sign of an aneurysm."

  https://www.philstar.com/lifestyle/health-and-family/2022/12/09/2229659/what-jovit-baldivinos-cause-death

  VastaaPoista
 35. DIED SUDDENLY: "Ronnie Turner, the son of rock superstar Tina Turner died suddenly today at the age of 62. According to reports he was outside his home when he complained he couldn’t breathe."

  https://euroweeklynews.com/2022/12/09/breaking-shock-as-tina-turners-62-year-old-son-dies-suddenly-outside-his-home/

  VastaaPoista
 36. DIED SUDDENLY: "Arvostettu jalkapallotoimittaja Grant Wahl, 48, on kuollut Qatarissa perjantaina, kertoo The New York Times.

  Wahl raportoi vielä perjantain Hollanti–Argentiina-ottelusta, jonka viimeisillä minuuteilla hän sai sairauskohtauksen lehdistöaitiossa. Ensihoitohenkilökunta koetti elvyttää Wahlia paikan päällä noin 20 minuuttia, ennen kuin häntä lähdettiin kuljettamaan sairaalaan.

  Wahlin agentti Tim Scanlanin mukaan Wahl kuoli sairaalassa tai matkalla sinne."

  https://www.iltalehti.fi/jalkapallon-mm-2022/a/99ed9d05-bf76-45a6-8cc4-9ce874beda6e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grant Wahl alkuvuodesta 2021:

   "The coronavirus vaccines are incredible and not getting enough credit for the marvel that they are."

   https://twitter.com/grantwahl/status/1364625295375036416

   Poista
 37. DIED SUDDENLY: "Tutkimusprofessori Tuomas Pekkarinen kuoli äkilliseen sairauskohtaukseen Helsingissä työhuoneessaan 29. marraskuuta 2022. Hän oli 50-vuotias, syntynyt Espoossa 21. kesäkuuta 1972."

  https://www.hs.fi/muistot/art-2000009253784.html

  VastaaPoista
 38. DIED SUDDENLY: "Second World Cup journalist dies suddenly while covering tournament in Qatar"

  https://www.express.co.uk/sport/football/1707878/Qatar-World-Cup-news-journalist-death-Khalid-al-Misslam

  VastaaPoista
 39. DIED SUDDENLY: "Sydney's A-list is rocked by tragedy as the model wife of millionaire investor dies unexpectedly at age 58 after a game of tennis in Port Douglas"

  https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-11526769/Sally-Mount-dies-unexpectedly-58-tennis-game-Port-Douglas.html

  VastaaPoista
 40. DIED SUDDENLY: "Heartbreak as teenage cricketer dies after sudden cardiac arrest during practice"

  https://euroweeklynews.com/2022/12/11/teenage-cricketer-dies-cardiac-arrest/

  VastaaPoista
 41. DIED SUDDENLY: "A man has died suddenly after falling ill in a vehicle travelling on the Antrim Road in Newtownabbey on Saturday evening."

  https://www.belfasttelegraph.co.uk/news/northern-ireland/man-dies-after-falling-ill-in-vehicle-on-co-antrim-road-police-confirm-42211573.html

  VastaaPoista
 42. DIED SUDDENLY: "Former University of Central Florida student and football player Jake Hescock died Tuesday. The former tight end went into cardiac arrest while out on a jog in Boston, according to his family. He was 25."

  https://athlonsports.com/college-football/former-ucf-football-player-dies-suddenly-at-25

  VastaaPoista
 43. DIED SUDDENLY: "Mike Leach, the head football coach at Mississippi State University, has died, the school announced in a statement. He was 61.

  Leach died on Monday, Dec. 12, following his hospitalization over the weekend for health complications associated with a heart condition, according to the university. "

  https://news.yahoo.com/mississippi-state-football-coach-mike-142107557.html

  VastaaPoista
 44. DIED SUDDENLY: "Parkanon kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma, 58, on kuollut. Hän menehtyi nopeasti edenneeseen sairauteen Tampereen yliopistollisessa sairaalassa."

  https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000009269033.html

  VastaaPoista
 45. DIED SUDDENLY: "Jack Last, 27, from Stowmarket, was vaccinated on 30 March 2021 and a week later was admitted to hospital after experiencing headaches and sickness.

  A scan on 10 April revealed a cerebral venous sinus thrombosis (CVST) and he died 10 days later.

  Senior coroner Nigel Parsley recorded a narrative conclusion at Suffolk Coroner's Court.

  He said: "Jack Last died of a blood clot to the brain, caused as a direct result of his body's reaction to the AstraZeneca Covid-19 vaccination which he had received on March 30, 2021.""

  https://www.bbc.com/news/uk-england-suffolk-63960457

  VastaaPoista
 46. DIED SUDDENLY: "Tom Daley’s Olympic diving coach died from sudden adult death syndrome similar to that which nearly killed Danish footballer Christian Eriksen, an inquest heard. David Jenkins, 31, was found collapsed in a swimming pool in the Turkish resort city of Antalya on 9 October last year."

  https://www.walesonline.co.uk/news/uk-news/tom-daleys-diving-coach-died-25766394

  VastaaPoista
 47. DIED SUDDENLY: "Heartbreak as 15-year-old girl dies after suddenly falling ill after her birthday party"

  https://euroweeklynews.com/2022/12/16/girl-dies-suddenly-birthday-party-italy/

  VastaaPoista
 48. DIED SUDDENLY: "Aussie student, 25, mysteriously dies in Bali after dental procedure"

  https://www.thebalitimes.com/headlines/aussie-student-25-mysteriously-dies-in-bali-after-dental-procedure/

  VastaaPoista
 49. DIED SUDDENLY: "60-Year-Old Woman Dies Of Heart Attack While Dancing At Wedding"

  https://www.shethepeople.tv/news/woman-dies-of-heart-attack-while-dancing/

  VastaaPoista
 50. DIED SUDDENLY: "Runner collapses before finish line at Langkawi Int'l Half Marathon, dies en route to hospital"

  https://www.nst.com.my/news/nation/2022/12/861803/runner-collapses-finish-line-langkawi-intl-half-marathon-dies-en-route

  VastaaPoista
 51. DIED SUDDENLY: "Abakar Kazbekov, Ontario Hockey Leaguen London Knightsin lupaava nuori sentteri, kuoli lauantaina. Hän oli 18-vuotias.

  Kuolinsyytä ei kerrottu, vaikka Ontario Hockey League ja London Knights julkaisivat yhteisen lausunnon, jossa he ilmaisivat järkyttyneisyytensä ja surunsa uutisesta."

  https://www.findance.com/uutiset/62921/jaakiekkoilija-abakar-kazbekov-18-on-kuollut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AP:n mukaan kuoli pudottuaan ikkunasta.

   https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/2db90aaf-0a6e-45aa-8ee0-9e517b45e66a

   Poista
 52. DIED SUDDENLY: "Parents of girl, 15, with allergies and asthma who collapsed at school and died suddenly pay tribute to 'sweet, intelligent and respectful' daughter"

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11551435/Parents-girl-15-died-suddenly-collapsing-school-pay-tribute-sweet-daughter.html

  Jostain syystä otsikkoon piti laittaa sanat 'allergia' ja 'astma'. Kuinka usein allergiat ja astma aiheuttavat äkillisen kuoleman aiheuttavan sairauskohtauksen?

  VastaaPoista
 53. DIED SUDDENLY: "A 28-year-old man died this Sunday while he was taking part in a football match at the Camp d’Esports de Cala Millor, on the Balearic island of Mallorca. The man, said to be a Uruguayan national, went to rest on the bench after playing for a while. His friends said he complained of not feeling well and then suddenly fainted."

  https://euroweeklynews.com/2022/12/19/young-man-collapses-and-dies-suddenly-while-playing-football-in-cala-millor-mallorca/

  VastaaPoista
 54. DIED SUDDENLY: "A Georgia Court of Appeals judge has died at age 64.

  Judge Clyde Reese died on Saturday, the court announced, saying he died unexpectedly after a short hospital stay. No cause of death was given."

  https://www.gpb.org/news/2022/12/19/georgia-court-of-appeals-judge-clyde-reese-dies-at-64

  VastaaPoista
 55. DIED SUDDENLY: "Tributes have been paid to the Wexford County Council executive engineer Michael Jones who died on Sunday after becoming suddenly and unexpectedly ill a few days earlier.

  Michael of Ballykilliane, Drinagh, who was in his 50s was a member of the Special Projects Team in the local authority and was involved in delivering major capital developments including Min Ryan Park, Enniscorthy Technology Park, Gorey District Park and Carrigfoyle walking trails."

  https://www.independent.ie/regionals/wexford/news/tributes-following-sudden-death-of-wexford-council-engineer-michael-jones-an-absolute-gentleman-always-courteous-and-professional-42232359.html

  VastaaPoista
 56. DIED SUDDENLY: "A 28-year-old resident of Matunga Labour Camp, who was playing Sunday cricket at the Indian Gymkhana ground in Matunga, died suddenly. While at the ground, Ganesh Chandrakant Pawaskar started feeling a pain in his chest and called his wife.

  Before she could reach the field, he fell unconscious and his friends rushed him to Sion hospital where he was declared dead. The post-mortem report cited coronary artery insufficiency (natural) as the cause of death."

  https://www.freepressjournal.in/mumbai/mumbai-matunga-man-collapses-while-playing-cricket-dies

  VastaaPoista
 57. DIED SUDDENLY: "Tom Browning -- who played 12 seasons in the MLB -- died unexpectedly on Monday. He was 62 years old.

  The Boone County Sheriff's Office in Kentucky says it received a call regarding a person not breathing in their home around 1 PM ... and upon arrival, officers found Browning unresponsive on the couch.

  EMTs and responders attempted lifesaving measures for roughly 10 minutes before Browning was pronounced dead. Foul play is not suspected."

  https://www.tmz.com/2022/12/19/world-series-champion-tom-browning-dead-62/

  VastaaPoista
 58. DIED SUDDENLY: "Culture Club frontman and I'm A Celeb star Boy George has paid tribute to The Specials' Terry Hall, who has died aged 63. The Specials announced via their social media that Hall had endured a brief illness before his passing."

  https://www.kentlive.news/news/celebs-tv/boy-george-pays-tribute-specials-7949023

  VastaaPoista
 59. DIED SUDDENLY: "Heart-breaking tributes have been paid to a Yorkshire grandad and 'great bloke' following his sudden death.

  A 54-year-old man was found dead in a property in Town Gate, Wyke, Bradford around 11.09pm on December 18. West Yorkshire Police officers were called to the scene following concerns for his welfare.

  The man's death is currently being treated as unexplained. He has been named locally as Bob Cowens."

  https://www.examinerlive.co.uk/news/local-news/heart-breaking-tributes-paid-bradford-25792969

  VastaaPoista
 60. DIED SUDDENLY: "William T. “Tom” Muise, Jr., Massachusetts Department of Conservation and Recreation Fire Warden for Fire District 14, died suddenly at his home on Dec. 10. He was 58."

  https://www.masslive.com/police-fire/2022/12/mass-dcr-forest-fire-warden-william-tom-muise-dies.html

  VastaaPoista
 61. DIED SUDDENLY: "Intialaismies on kuollut kesken Avatar: The Way of Waterin esityksen. Lakshmireddy Srinu -niminen mies sai sydänkohtauksen elokuvateatterissa.

  Tohtori Sanjeev Gera kertoi Hindustan Times -lehden haastattelussa uskovansa Avatarin jatko-osan odotuksen ja siitä johtaneen innostuksen saattaneen käydä miehen sydämen päälle.

  Sydämen verisuonet saattanet puhjeta stressin ja kohonneen verenpaineen takia, joka johtaa yllättävään sydänkohtaukseen.

  Sydänlääkäri Pradeep Kumar on samaa mieltä tohtori Geran kanssa. Innostus saattaa johtaa sydänkohtaukseen.

  – Ei pelkkä elokuva kuitenkaan tapa, tohtori Kumar muistuttaa."

  https://www.episodi.fi/uutiset/avatar-the-way-of-water-on-vaatinut-kuolunuhrin-mies-kuoli-kesken-elokuvan-naytoksen/

  VastaaPoista
 62. DIED SUDDENLY: "Tributes have been paid to BBC Radio Cumbria presenter Simon Yaxley who has died suddenly.

  The 53-year-old was found at his home in Carlisle on Wednesday afternoon.

  He had been a presenter and producer for the BBC for the last five years and also worked for commercial radio in the county."

  https://www.bbc.com/news/uk-england-cumbria-64067889

  VastaaPoista
 63. DIED SUDDENLY: "A leisure centre has temporarily closed after a long-serving lifeguard collapsed and died whilst on duty."

  https://www.lep.co.uk/news/people/blackburn-leisure-centre-closed-after-lifeguard-dies-on-duty-3963891

  VastaaPoista
 64. DIED SUDDENLY: "'I gave her a shake but she was blue' - Devastated mum finds daughter dead in bathroom"

  https://www.irishmirror.ie/news/world-news/i-gave-shake-blue-devastated-28798599

  VastaaPoista
 65. DIED SUDDENLY: "Stephan Bonnar, mixed martial arts (MMA) legend and UFC Hall of Famer, died on Thursday while at work. While the official cause of death is pending, its believed that Bonnar died due to heart complications."

  https://www.ibtimes.sg/stephan-bonnar-cause-death-mma-legend-dies-suddenly-45-68280

  VastaaPoista
 66. DIED SUDDENLY: "Näitä on nyt ollut viime aikoina enemmänkin😭 sydän särkyy. Äsken soitti asiakas ja perui varauksen huomisen retkelle koska perheen isä ei ollut herännyt enää tänään, isä mennyt nukkumaan ok ja aamulla oli kuollut. Hirveä joulu ja loma perheelle. Ei tässä mitään sanoja enää ole."

  https://twitter.com/caritatenerife/status/1606635018629316609

  VastaaPoista
 67. DIED SUDDENLY: "Egyptian man suffers heart attack and dies after celebrating Argentina's World Cup win"

  https://www.marca.com/en/world-cup/2022/12/20/63a216a722601da2028b45f5.html

  VastaaPoista
 68. DIED SUDDENLY: "Employees at ABC News are mourning the death of the executive producer of "This Week with George Stephanopoulos" after he passed unexpectedly late last week, The Hill reports.

  Dax Tejera, who had been executive producer for "This Week" since last December, reportedly died Friday night due to a heart attack at the age of 37. His death was first announced by ABC News' Rachel Scott during the Saturday episode of "World News Tonight.""

  https://original.newsbreak.com/@news-breaking-live-1600409/2870072685107-abc-news-journalist-dies-suddenly

  VastaaPoista
 69. DIED SUDDENLY: "Health Canada staffer dies suddenly. High level director who was instrumental in novel COVID-19 injection roll out may have succumbed to the recent phenomenon of sudden adult death."

  https://www.rebelnews.com/health_canada_staffer_dies_suddenly

  VastaaPoista
 70. DIED SUDDENLY: "According to reports from Mexico, a man died suddenly while walking to his car in a supermarket car park in the Las Puentes neighbourhood of San Nicolas de los Garza on Wednesday, December 28."

  https://euroweeklynews.com/2022/12/28/man-dies-suddenly-car-park-las-puentes-san-nicolas/

  VastaaPoista
 71. DIED SUDDENLY: "Heartbreak as another young ice hockey player dies suddenly after suffering stroke complications"

  https://euroweeklynews.com/2022/12/27/young-hockey-player-dies-suddenly-stroke/

  VastaaPoista
 72. DIED SUDDENLY: "Woman's anguish as husband, 40, collapses and dies - now she has to leave Hull"

  https://www.hulldailymail.co.uk/news/hull-east-yorkshire-news/womans-anguish-husband-40-collapses-7965996

  VastaaPoista
 73. DIED SUDDENLY: "A 17-year-old girl was pronounced dead at a treatment center for teens on Tuesday afternoon — the second case at a Utah teen treatment facility this year.

  Around 5 p.m. on Tuesday, authorities received a call about a teen who had collapsed at Diamond Ranch Academy in Hurricane, Utah, the Hurricane City Police Department said in a statement, according to Fox 13 Salt Lake City."

  https://people.com/human-interest/girl-17-dies-suddenly-at-treatment-center-for-teens-second-case-in-utah-this-year/

  VastaaPoista
 74. DIED SUDDENLY: "A 21-year Charlotte-Mecklenburg Police Department veteran died unexpectedly while off duty six days before Christmas. Now, the community can help his family by ordering donuts in his honor. Dean Lauber, 52, suffered a non-work related medical emergency while at home on Dec. 19. He was taken to the hospital where he died, according to a CMPD news release."

  https://www.charlotteobserver.com/news/local/article270474402.html

  VastaaPoista
 75. DIED SUDDENLY: "Vartijoiden kiinni ottama nainen kuoli elvytyksestä huolimatta Isossa Omenassa – Silmin­näkijä: ”Rauhallinen tilanne eskaloitui aivan yhtäkkiä”"

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009313168.html

  VastaaPoista
 76. DIED SUDDENLY: "Lahjakas suomalaiskokki Antti Lukkari on kuollut vain 29-vuotiaana. Hänen kollegansa mukaan Lukkari menehtyi kesken lomamatkan."

  https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/huippukokki-antti-lukkari-on-kuollut-29-vuotiaana-suomalaisittain-ehka-kaikkein-kovin-komein-ja-lahjakkain-kokki/8607238

  VastaaPoista
 77. Tässä nyt ei ole kuoltu, mutta Celine Dionilla yhtäkkiä todettiin tällainen harvinainen neurologinen ongelma:

  https://www.everydayhealth.com/rare-diseases/celine-dion-rare-illness-stiff-person-syndrome/

  Kun kirjoittaa googleen että Celine Dion covid vaccine, niin tulee joka tuutista että "fact check: her condition wasn't caused by the jab".

  VastaaPoista
 78. Mitä tällaisten uutisten julkaiseminen kertoo meidän ajasta?

  "Säästä läheisiäsi ja tee ainakin nämä asiat ennen kuolemaasi"

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009392937.html

  VastaaPoista
 79. "Elokuvaohjaaja Seppo Huunonen on kuollut 83-vuotiaana. Huunonen menehtyi lauantai-iltana Helsingissä.

  Huunonen oli lauantaina vieraana elokuvateatteri Orionissa, jossa esitettiin hänen tunnettu Lampaansyöjät-elokuvansa. Ohjaaja Anssi Mänttäri oli haastattelemassa Huunosta paikan päällä, kun tämä yllättäen tuupertui.

  – Lopussa oli yleisön kysymyksiä. Istuimme baarijakkaroilla, joissa oli selkäkoroke. Seppo kaatui siihen. Laskimme Sepon lattialle, ja yksi paikalla olleista miehistä aloitti välittömästi elvytyksen. Ambulanssi oli nopeasti paikalla.

  – Elvytys jatkui, ja koin parhaaksi poistua paikalta. Paikalla oli ilmeisesti myös perhettä, Mänttäri kertoi.

  Myöhemmin Mänttäri sai tiedon, että Huunonen oli menehtynyt elokuvateatterissa.

  Tilanne tapahtui täysin yllättäen."

  https://www.is.fi/viihde/art-2000009418609.html

  VastaaPoista