Uusi lukija - aloita tästä


Alkupuhe:
 1. Revennyt salaisuuksien verho
 2. Esoteerinen ja eksoteerinen
 3. Symboliikan tutkimisen haasteet
 4. Esoteeriset opit

Miksi valtaapitävä luokka, jota tässä blogissa kutsutaan väljällä termillä "Eliitti", on niin kiinnostunut symboliikasta?

Symboliikka on alitajunnan kieltä. Jos hallitset symboleja, hallitset alitajuntaa. Jos hallitset alitajuntaa, hallitset ihmistä. Kyse on vallan välineestä.

Hyvin monen ihmisen on hyvin vaikea myöntää, että omassa mielessä voisi olla jotain muutakin kuin vain ne ajatukset, joista olemme tietoisia. Monella meistä on käsitys, että kaikki mitä mietimme, päätämme tai valitsemme on oman mielen rationaalisen puolen aikaansaannosta. Tämä käsitys on virheellinen.

Aivojen välittämistä viesteistä vain marginaalinen miljoonasosa on rationaaliseen ajatteluun kykenevän (itsestään) tietoisen mielen viestintää. Loput viesteistä on alitajunnan viestejä. Ero on massiivinen.

Siksi "Eliitti" käyttää symboliikkaa - sillä hallitaan mieliä.

Alitajunnasta: Alitajunnan voima

"Eliitin" käyttämässä symboliikassa toistuu säännöllisesti tietyt symbolit tai teemat, joista symboliikkaa tutkivan on hyvä olla tietoinen:

"Eliitin" historia on hyvin pitkä ja monivaiheinen, mutta siitä on turha etsiä tietoa koulukirjoista tai "Eliitin" tuottamista historiankirjoista. Tarinan tietynlainen alkupiste on tuhansien vuosien takainen Hyksos-dynastia Ala-Egyptissä. Kirjoitussarjan tekstejä voi lukea välilehdeltä Aton-kultti

Tärkeimpiä tekstejä:
 1. Hyksos-kuninkaat
 2. Israel
 3. Milesialaiset
 4. Temppeliritarien synty
 5. Maltan ritarikunta
 6. Illuminatin synty
 7. Jesuiitat
 8. Vapaat muurarit

"Eliitistä", sen historiasta ja sen käyttämästä symboliikasta elää sitkeästi tiettyjä virhekäsityksiä. Tällaisia ovat esimerkiksi: "Temppeliritarit tuhottiin 1307", "Illuminati lakkautettiin vuonna 1784", "Pirunsarvikäsimerkki, 666 ja Lucifer ovat saatananpalvontaa" ja "Naiset eivät voi olla vapaamuurareita." Näistä enemmän kirjoituksessa Yleisimmät virhetulkinnat.

"Eliitin" vallankäytön välineiksi luomien monoteististen uskontojen - kuten meille tutun kristinuskon - myyttien ja symbolien kirjasto on täynnä lainauksia vanhemmista uskonnollisista traditioista. Aihetta käsitellään kirjoitussarjassa Astro-teologia.

Tärkeimipiä tekstejä:

"Eliitin" hallitseman esoteerisen viisauden alkuperä on druidismissa. Aihetta käsitellään kirjoitussarjassa Muinaiset viisaat.

Tärkeimpiä tekstejä:

Selkeimmät esimerkit "Eliitin" käyttämästä esoteerisesta symboliikasta löytyvät julkisilta paikoilta. Monet meille hyvin tutut maamerkit, kuten tietyt patsaat tai julkiset rakennukset sisältävät esoteerista symboliikkaa, jota ei ensisilmäyksellä huomaa. Hyvä esimerkki tästä on lukuisat tarot-aiheiset patsaat, joita löytyy erityisen paljon Helsingistä.

Selkeimpiä esimerkkejä esoteerisista veistoksista julkisella paikalla:

Esoteerista symboliikkaa voi poimia myös kuvataiteesta, elokuvataiteesta ja kirjallisuudesta. Kirjoitussarjasta Narrit taiteessa:
 1. Kullervon kirous
 2. Ghostbusters
 3. Ihmeellinen Joosef
 4. Alkemisti

Oma lukunsa on Kalevala, jossa näkyy vapaamuurari Elias Lönnrotin kädenjälki. Kirjoitussarjasta Kalevala:
 1. Kauris, koira ja sammakko
 2. Kullervon myyntihinta
 3. Seitsemän munaa
 4. Väinämöisen veneenveisto


2 kommenttia:

 1. Ota yhteyttä minulla on sinnulle paljon ideoita. hannu.toivotapani.tuhkanen@gmail.com
  En saa muuten yhteyttä sinuun.
  -Aurum

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen on syynsä, että minuun ei saa yhteyttä. En jaa sähköpostiosoitettani tuntemattomille.

   Jos haluat esittää ideoita, voit tehdä sen käyttämällä kommenttiosiota.

   Poista