maanantai 2. tammikuuta 2017

Pedofiilisymbolit ja lastensuojelu - osa 13: Lokakuun liike


Kirjoitussarjan aiemmat osat:
 1. Ingman ja Pelastakaa Lapset
 2. Lotus ja SOS-Lapsikylä
 3. Pampers ja UNICEF
 4. Nutricia baby ja Ensi- ja turvakotien liitto
 5. Yhteisvastuu ja Partio
 6. Metsä Group ja Uusi Lastensairaala
 7. Kalevala Koru, Pelastakaa Lapset ja Uusi Lastensairaala
 8. Mehiläinen ja Familar
 9. Vaasan ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto
 10. GUESS ja Pelastakaa Lapset
 11. Marabou ja Pelastakaa Lapset
 12. SuPer ja SOS-Lapsikylä

Suomessa toimii ihmisoikeusliike nimeltä Lokakuun liike. Kyseinen organisaatio kuvaa itseään näin:
"Perhepolitiikkaan erikoistunutta tutkivaa kansalaisjournalismia jo vuodesta 2014. Vallan vahtikoirien puolesta lumeobjektiivisuutta vastaan."

Lisäksi he mainitsevat verkkosivuillaan seuraavaa:
"Lokakuun liike koostaa median perhepoliittista uutisvirtaa analyyttisesti, interaktiivisesti ja kriittisesti sekä tutkivan kansalaisjournalismin mahdollisuuksia hyödyntäen. Journalismia tehdään hitaasti tai nopeasti, tarpeen mukaan."

Kyseessä on siis kansalaisliike, joka pyrkii tutkivan kansalaisjournalismin keinoin auttamaan lapsia ja lapsiperheitä. Uutisvirta koostuu niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin tapahtumista. Lokakuun liike kertoo pyrkivänsä nostamaan esiin vaikeitakin asioita:
"Toisinnäkeminen on taitolaji. Innoittajamme on kirjailija George Orwellin toteamus: "Journalism is printing what someone else does not want printed: everything else is public relations." Myös lokakuulaisten mielestä journalismi julkaisee sitä, mitä muut eivät halua julkaista – kaikki muu on PR-toimintaa.
On välttämätöntä nostaa otsikoihin valtaapitävien ja opposition välisiä jyrkkiäkin ristiriitoja ja näkökulmakiistoja, vaikka niiden esiintuominen väistämättä aina loukkaa ja syyllistää jotakuta."

Vai niin.

Pari kysymystä:

1) Jos Lokakuun liike on kriittinen kansalaisjournalistinen liike, joka pyrkii nostamaan esiin lastensuojeluun liittyviä aiheita joita muut eivät halua käsitellä, miksi Lokakuun liikkeen sivuilta ei löydy ainuttakaan artikkelia historian suurimmasta pedofiliaa koskevasta kansalaisjournalistisesta tutkimuksesta? Onko todellakin niin, että Lokakuun liike ei ole huomannut valtavan laajaa ilmiötä nimeltä Pizzagate?

2) Miksi Lokakuun liike käyttää logossaan piilotettua pedofiilisymboliikkaa?

FBI:n pedofiilisymboleja listaava dokumentti:
"The GirlLover logo (GLogo) depicted below is a small heart surrounded by a larger heart, which symbolizes a relationship between an adult male or female and minor girl."
Suuren sydämen sisällä pienempi sydän - sama kuin Lokakuun liikkeen logossa.

Lue myös:


4 kommenttia:

 1. Ks. http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/helsingin-diakonissalaitos-veroparatiisikytkoksia-lapsibisnesta-hyva-veli-verkostoja

  VastaaPoista
 2. Tähän pedofilia symboliikkaan liittyen, juuri kuollut Linkin Parkin laulajahan on kertonut joutuneensa hyväksikäytetyksi lapsena. Linkin Parkin logo kiinnitti huomioni, kaksi kolmiota sisäkkäin.

  VastaaPoista
 3. Lokakuun liikkeen logon suunnittelijana minun pyrkimys oli kuvata logossa lastensuojelun rikkomaa perhettä. Eli ison rikkinäisen sydämen muodostaa kaksi hahmoa (vanhemmat) ja keskellä pienempi sydän eli lapsi. Jos haluat tutustua lastensuojelun historiaan pedofiilien asiankashankkijana, niin voit oppia jotain esim. tästä lokakuun liikkeen julkaisusta. PS. Jos haluat tietää jotain niin kannattaa kysyä eikä olettaa. https://www.lokakuunliike.com/haudatut-tarinat-blogi/pedofiilit-lastensuojelun-historiassa-vol-1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisit lukenut artikkelin tarkemmin, olisit huomannut, että siinä nimenomaan esitettiin kaksi kysymystä. Valitsit olla vastaamatta näihin kysymyksiin ja esitit loppuun olkinukkeargumentin.

   Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?

   Eli onko nyt niin, että selityksesi on "sattumaa"? Sattumaa, että Lokakuun liikkeen logossa on kaksi sisäkkäistä sydäntä, mikä on myös pedofiilien käyttämä symboli?

   "Me emme tienneet", niinkö? Ja nyt kun tiedätte, aiotteko muuttaa logoanne?

   Poista