perjantai 4. toukokuuta 2018

Aton-kultti - osa 35: Bank for International Settlements


"Eliitin" hallitsemassa monimutkaisessa talousjärjestelmässä keskeisin instituutio on Sveitsissä toimiva keskuspankkien keskuspankki Bank for International Settlements (BIS).

BIS on maailman vaikutusvaltaisin finanssialan instituutio. Kuinka usein olet kuullut puhuttavan siitä uutisissa? Entä mitä koulussa opetettiin sen roolista maailman talousjärjestelmässä?

Niinpä. Jos kysyt mattimeikäläiseltä mikä on BIS, saat vastaukseksi hölmistyneen katseen. Tavallisella kadun tallaajalla ei ole mitään käsitystä tästä salamyhkäisestä organisaatiosta, jonka olemassaolo on julkista, mutta kulissientakainen toiminta kaikkea muuta kuin julkista. "Eliitin" omistama media pitää huolen siitä, että BIS ei ilmesty otsikoihin kovinkaan usein.


BIS-pääkonttori Baselissa: Torni
Rakennus on Sveitsissä, mutta tontti jolla se seisoo ei kuulu Sveitsin valtion alueeseen.


BIS:n ja Sveitsin valtion tekemän sopimuksen mukaan BIS:n rakennus ja sen tontti eivät kuulu Sveitsin valtiolliseen alueeseen. BIS on täydellisesti kaikkien valtiollisten lakien yläpuolella, sillä on täydellinen immuniteettisuoja, omat poliisivoimat ja oikeus olla luovuttamatta arkistojaan tai dokumenttejaan kenellekään. Maailman vaikutusvaltaisin pankki jota kukaan ei valvo, kukaan ei voi auditoida tai asettaa minkäänlaiseen rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Toisin sanoen BIS on täysin erillään Sveitsin valtiosta oleva eräänlainen korporaatiovaltio, jonka toimintaa ei mitkään lait rajoita.

BIS on yksityinen keskuspankkien keskuspankki, joka luotiin pitämään valtioiden poliittiset järjestelmät kontrollissa. Keskuspankkijärjestelmä on eräänlainen vakuutus, joka takaa vallan säilymisen "Eliitillä" myös siinä epätodennäköisessä skenaariossa, että jonkun valtion poliittiseen kenttään ilmaantuu "Eliittiä" vastustava poliitikko. Kuten Mayer Amschel Rothschild totesi:
"Permit me to issue and control the money of a nation, and I care not who makes its laws!"

Onko ihme, että kun joku suuri pankki päätyy vaikeuksiin, poliitikot päättävät käyttää veronmaksajien rahoja pankin pelastamiseen? Kapitalsmia köyhille - sosialismia rikkaille.

Maailman valtarakenteita tutkinut professori Carrol Quigley kirjoitti aiheesta kirjassaan Tragedy and Hope:
"The powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements arrived at in frequent meetings and conferences. The apex of the systems was to be the Bank for International Settlements in Basel, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world's central banks which were themselves private corporations. Each central bank...sought to dominate its government by its ability to control Treasury loans, to manipulate foreign exchanges, to influence the level of economic activity in the country, and to influence cooperative politicians by subsequent economic rewards in the business world." - Carrol Quigley (Tragedy and Hope)

Lainauksen viimeinen lause näkyy erittäin hyvin suomalaisten poliitikkojen urakehityksissä. Kun olet tottelevainen sätkynukke, saat palkkioksi jonkun kivan ja rahakkaan työpaikan jostain kansainvälisestä organisaatiosta.

Sauli "käytän vaalilogossa vapaamuurarisymboliikkaa" Niinistö:
Vuosituhannen vaihteessa Niinistö oli mukana eri pankkineuvostoissa, kuten Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin (EBRD) hallintoneuvoston jäsenenä 1999–2003 ja puheenjohtajana 1999–2000 sekä Kansainvälisen valuuttarahaston valuutta- ja rahoituskomitean (IMFC) jäsenenä 2000–2001. [Wikipedia]

Alex "5-5-5" Stubb:
Jan Vapaavuoren noustua Helsingin pormestariksi, tuli Stubbista kesällä 2017 hänen seuraajansa Euroopan investointipankin varapääjohtajana. [Wikipedia]

Jyrki "Bilderberg" Katainen:
Huhtikuussa 2014 Katainen ilmoitti luopuvansa pääministerin ja kokoomuksen puheenjohtajan tehtävistä kesäkuun puoluekokouksen jälkeen ja harkitsevansa Euroopan komission jäsenyyttä tai sen ulkopuolisia tehtäviä: "Eteenpäin meno poliitikolle tai ainakaan minulle ei tarkoita sitä, että valtiollisia portaita noustaan askel kerrallaan ylöspäin. Haluan maistaa ihan toisenlaista elämää". Iltalehden kolumnisti Olli Ainola kutsui kirjoituksessaan Kataisen tekoa "vuoden häikäilemättömimmäksi juoneksi". Hänen mielestään Katainen oli päätöksellään asettanut oman uransa Suomen edun edelle. Esko Seppänen arvosteli Mistä Suomi vaikenee-kirjassaan Kataista ja epäili Kataisen myötäilleen EU:n etuja Suomen edun sijasta, jotta pääsisi EU-komissaariksi. [Wikipedia]

Timo Soini:
Perussuomalaisten entiselle puheenjohtajalle Timo Soinille on tyrkyllä kultainen tunkio ja pankkiirin pesti maailman rahamarkkinakeskuksessa sijaitsevassa kansainvälisessä jälleenrakennus- ja kehityspankissa EBRD:ssä. Ensi vuoden syyskuun alusta on Suomelle vapautumassa EBRD-pankin johtokunnan varajäsenen kolmivuotinen virka. Soini saa sen tahtoessaan. [Iltalehti.fi]

Johannes Koskinen:
Koskinen valittiin keväällä 2015 Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin johtokunnan jäseneksi, eikä ollut ehdolla eduskuntaan vaaleissa 2015. [Wikipedia]

Ville Itälä:
Vuoden 2009 europarlamenttivaaleissa Itälä sai 66 033 ääntä. Hän jatkoi Euroopan parlamentin jäsenenä maaliskuuhun 2012, jolloin hän aloitti Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäsenenä. [Wikipedia]

Mari Kiviniemi:
Heinäkuussa 2014 Kiviniemi nimitettiin ensimmäisenä suomalaisena Pariisissa toimivan OECD:n apulaispääsihteeriksi kahden vuoden kaudeksi. [Wikipedia]

Jos katsotaan BIS:n logoa, tuleeko kenellekään yllätyksenä, että siinä on aurinkosymboliikkaa?


Aurinkoristi BIS:n logossa

Saamelainen aurinkoristi


Aurinkoristeistä enemmän kirjoituksessa Ristin alkuperä.

Vastavalkean Youtube-kanavalla on hieno suomeksi tekstitetty haastattelu, jossa entinen "Eliitin" sisäpiiriläinen Ronald Bernard kertoo kattavasti BIS:stä ja sen roolista "Eliitin" valtarakenteessa. Tämä on video, joka jokaisen suomalaisen tulisi katsoa:
10 kommenttia:

 1. Todella raskas sukellus pimeyden ytimeen. Piti oikein nipistää itseään varmistaakseen olevansa hereillä eikä painajaisen syövereissä.
  Jokaisen ihmisen tulisi olla tietoinen näistä asioista, vaikka ne aiheuttavat suunnatonta ahdistusta. Se on ainoa keino muuttaa suuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa myös tuon haastattelun muut osat.

   Poista
 2. Onko tuossa logossa jotain symboliikkaa

  https://crop.kaleva.fi/PP5kPfdWuNiHRloH7lfD0fezvCM=/400x0/smart/http%3A//kuvat.kaleva.fi/default/af798aaa-84d9-11e7-a8c2-0242ac110003/xlarge-1050771.jpg

  P2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Sepä juuri.

   Aikamoista. Kiitos.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Niinpä. Minä näin siinä logossa ensin 32.

   Poista
  4. On muuten aika paksua tuo teksti.

   "Turvallisuuspoliisin kaikkinäkevä silmä oli edelleenkin kohdistettuna antivapaamuurareihin, jolloin vapaamuurarit joutuivat tavallaan vastustajiensa siivellä mukaan EK:n ja Valpon kansioihin."

   Tai sitten...

   "Selvitystyön tuloksena Supossa syntyi lausunto, jossa vapaamuurarijärjestöstä annetaan varsin myönteinen kuva. Supon mukaan vapaamuurariuden tarkoituksena on filosofis-siveelliseltä pohjalta tapahtuva itsensä kehittäminen, jolloin järjestön jäseniin koetetaan kasvattaa mm. veljeyden henkeä, syviä siveellisiä ja filosofisia totuuksia sekä suvaitsevaisuutta ihmisiä kohtaan. Jäseniä velvoittavien valojen tarkoituksena puolestaan oli Supon käsityksen mukaan varjella riittejä ja muita salaisuuksia arkipäiväistymiseltä. Jäsenten vannomia valoja tai veljesapua ei turvallisuuspoliisissa pidetty minkäänlaisena ongelmana."

   Mikä yllätys!

   Poista
 3. geoge soros on mainittu olevan legendaarinen sijoittajanero, joka vuolee kultaa vuodesta toiseen yhtiönsä kautta.

  tuli vain mieleen tuon videon jälkeen, mikäli ja kuinka ollakkaan näin varmaan on, niin soros varmasti lukeutuu tuohon harvalukuiseen pyramidin huipulla vaikuttavaan eliittiin.

  lieneekö silloin ihme jos "bisnesvainu" osuu aina oikeaan. sisäpiiritiedon käyttäminen sijoituspiireissä yleensä on kiellettyä, mutta jos se tulee tahoilta joita ei kukaan valvo, eikä varsinkaan tutki eikä rankaise niin lienee sijoittaminen aika helppoa.

  soroksen yhtiön yksi osake maksaa lähemmäs 300 000 dollaria, sillä on varmistettu, ettei ihan tavallinen pikkurikas pääse ihmettelemään mitä yhtiössä puuhataan.

  VastaaPoista
 4. http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/liikanen-ylella-suomen-pankki-vaikutti-taustalla-kilpailukykysopimuksen-syntyyn/794092/

  Käskytysketju: Kansa <-- Hallitus <-- Suomen Pankki (<-- EKP) <-- BIS

  Suomessa demokratia on sitä, että kansa saa valita ketkä poliitikot vuorollaan ottavat vastaan käskyjä ylemmiltä tahoilta.

  VastaaPoista
 5. AriVee: Rahan painaminen tyhjästä johtaa aina katastrofiin?

  https://www.youtube.com/watch?v=EOgQjoi67kI

  VastaaPoista