tiistai 11. elokuuta 2020

Blokkimedia: Kognitiivinen dissonanssi ja korona


Vieläkö uskot koronakusetukseen?7 kommenttia:

 1. Samallako tämä koronakusetus on päällä, niin Kalergi suunnitelma, ilmastokusetus, vegaaniagenda ja yksityisautoilusta luopinen on kiihtynyt 100%. Kyllä tässä alkaa jo pikkuhiljaa miettimään että miten tässä maailmassa voi elää enään kohta jos nämä lampaat ei ala pikkuhiljaa heräilemään.

  VastaaPoista
 2. Tämä video osoittaa kyllä todella hyvin kuinka uskomattomiin asioihin sitä voi ihmiset uskoa.

  https://www.youtube.com/watch?v=OH1a9C-62Ys&ab_channel=KarpoOfficial

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli kyllä hämmentävä ja outo juttu :D Mulla tuli aivan pää kipeäksi, kun katoin ton videon.

   Poista
  2. "tulee hyvä mieli kun saa auttaa" siinä kai se tärkein motiivi, eikä siinä mitään jos touhu pysyy klipsinkeräilyn asteella, nykyään tämä"hyvän mielen metsästys" on saavuttanut sellaisia muotoja jotka tulevat romuttaamaan tämän maan talouden.
   Vanhalta patulta kysyttiin tietääkö mihin härpäkkeet päätyy?
   Ei tietoa, antaa jollekin ja siitä sitten eteenpäin, ei tiedossa ketään joka olisi saanut rullastoolin, vaan jotkut saatanat kehtaavat epäillä, jos eivät mitään mistään tiedä pitäisivät turpansa kiinni 😂😂.
   Kuka ikinä tän vedätyksen aikanaan keksi sai varmasti Roope Ankan lailla uiskennella klipsimeressä, ennen kuin myi alumiinin romuksi ja nauroi matkalla pankkiin.

   Poista
  3. Vaikka Karpon jutut välillä lipsahti sosiaalipornon puolelle, löytyy äijän tuotannosta todellisia helmiäkin, monta hyvää juttua kansalainen vs. virkamies aiheista.
   Onhan niitä"karpoja" nykyäänkin mutta original vaikutti nurkkajumalan kautta ja tavoitti sitä kautta suuremman yleisön.

   Poista
  4. Kyllähän sen voi kuvitella, kuinka useammankin kunnan tai kaupungin virkamiehen sileä otsa on alkanut puskea kylmää hikeä, kun tuo ärsyttävän hyvin asioihin perehtyvä karvahattu on ilmestynyt pihapiiriin kuvausautoineen.

   Olihan se mies paikallaan, jaksoi kuunnella pienenkin ihmisen murheita. Tämä ei liene enää mediakentässä trendikästä kun uutta ei ole ilmaantunut.

   Poista
  5. Ei taida tosiaan olla trendikästä😂
   Usein jutellessa kuplan ulkopuolisten kanssa nykymedian alennustilasta vastauksena on: nehän nyt julkaisee kaikkea paskaa että saisivat rahaa. Olen kyllä eri mieltä, todella monta juttua jätetään pimentoon vaikka julkaisemisella saataisiin kassakoneet kilisemään ja moderni "Karpo" vailla mitään poliittista korrektiutta olisi mille kanavalle tahansa kultakaivos, aiheista ei ole pulaa ja joka ohjelman jälkeen alkaisi valtava joukkorääkyminen somessa😂 ohjelma ampaisisi suoraan katsojatilaston kärkeen.

   Poista