torstai 27. elokuuta 2020

LOL-nuket ja pedofilia


Käpälikön vinkistä.

Tässä erään suomalaisen äidin Facebook-päivitys:

LOL Supprise / LOLITA Express (?)

Asia koskee pikku tyttöjen suosimia Lol nukkeja ja tekemästäni asiakaspalautteesta ja siitä saamastani hyvästä kokemuksesta Kalevan Prisman leluosaston myyjältä sekä ketjun SOK:n myymäläpäälliköltä.

Kahden pojan äitinä en siis ollut pahemmin aiemmin perehtynyt näihin suosittuihin - pääasiassa pikkutyttöjen - leluihin, mutta nähtyäni erään äidin erittäin huolestuneen julkaisun Amerikasta, suoraan sanottuna järkytyin perin pohjaisesti, kuten moni muukin. Video, joka siis on facebookin toimesta jo ilmeisesti sensuroitu (koska sitä ei enää löydy) jakoi Piritta Sipola.

Videolla huolestunut tyttöjen äiti oli kuullut, että LOL-nuket sisältävät "secret messages" (salaisia viestejä). Ja niitä toden totta löytyi. Nämä "salaiset viestit" tulevat siis esiin kun nukke käytetään jäiseen veteen.

Näitä viestejä ovat (äiti näytti videolla) ovat seuraavanlaisia:

- pään kastaessa veteen, pään väri muuttui Siniseksi (joka tuo mielleyhtymän siitä, että hlö ei saa henkeä)- eräälle LOL nukelle tulee kastamisen yhteydessä teippejä vartalon ympärille sekä hlökohtaisen alueen ympärille "caution" -merkki. Samalla nukelle tulee kämmenien kohdalle "kahleet". Nämä siis kaikki näkyvät vasta kun nuken kastaa jääkylmään veteen, eli vanhemmat eivät välttämättä ole tietoisia näistä "merkeistä". Lapsi kyllä leikkiessään altistuu näille- nämä ovat ilmeisesti niitä, jotka ovat niitä sellaisissa palloissa myytäviä (hinta jokin 10e, tai vastaava)-tuo ostamani sellainen hieman isompi kun niitä vain oli saatavilla kyseisessä liikkeessä

No, päätin tehdä empiiristä tutkimusta ja ostaa yhden tällaisen Prismasta ja nähdä pitääkö tuo paikkansa. Ostin kuvassa olevan LOL nuken. Kuva otettu Kalevan Prisman leluosastolta, jonne menin tekemään reklamaation eilen sunnuntaina ja kuva, jonka myyjä otti ja laittoi asian eteen päin myymäläpäällikölle. Voitte varmaan kuvitella, että minua jännitti mennä tekemään tällaista reklamaariota.

Myyjä jutteli kanssani erittäin asianmukaisesti ja huolestui itsekin. Kuulema tuosta vaalean punaisesta säilytys rasiasta tulee mieleen "arkku", kuten itsellekin tuli. Tietäen, että lapsikauppa on tätä nykyä 1% muodostaman "eliitin" luoma "huvi" (aiemmin kirjoitin, että Amazonissa myydään sellaisia kalliita laatikoita, n 15 000e tms maksavia, joista jokainen voi päätellä että kukaan ei varmasti maksa pelkästä laatikosta mitään, vaan siitä mitä se sisältää...) tämän adekromin lisäksi, jota myytiin Alibabassa ja jonka Trump halusi vetää alas. Adekromi on "eliitin huumetta" ja siihen kait liittyy tuon lapsikaupan harjoittaminen ja johon ilmeisesti Hillary Clinton osallisena ja monet monet muut "valtaa pitävät".

Tuossa ostamassani Lol nukessa oli tuttipullo mukana ja sitten erittäin "seksikkäät" vaatteet tälle huulistaan punatulla pikkutytöllä. Kun nuken kastoi ohjeiden mukaan jääkylmään veteen, näkyviin tuli tuollainen pikkutytölle sopimaton alusasu ja sarjanumero oli selässä. Erittäin häiritsevää... punatut huulet, seksikäs asu sekä paikkojen epäsopiva näyttäminen tuttipulloineen, sarjanumeroineen, esittelybokseineen ja arkkuineen plus jokin ihme särkynyt sydän -merkki tuossa kannettavassa rasiassa johon "Lolita " oli sijoitettu.. tuo mieleen vahvasti ihmiskaupan sekä aivopesun että tällainen olisi jotenkin "normaalia". Ja me aikuiset ei edes huomata tätä ellei olla valveutuneita.

Prisman myyjä otti asiani hienosti vastaan ja puhuimme siitä, miten nuo LOL nuket kertovat KIRJAIMELLISESTI tästä todellisuudesta (lapsikauppa ja lasten seksualisointi), jota meidän halutaan saada pitämään "normaalina". Prisman myyjä kehui sitä kuinka asiallisesti otin esiin tällaisen asian, joka on tosi kauhistuttava ja että hän vie asian eteen päin myymäläpäällikölle.

Myymäläpäälliköltä tuli seuraavanlainen viesti maanantaina:

"Hei,
sain tietooni palautteesi ja yhteydenottopyyntösi koskien hankkimasi LOL-tuotteen epäilyksiä herättäneitä piirteitä. Olen asiasta viipymättä yhteydessä meidän SOK:n valikoimahallintaan, jossa on mm. kyseisen tuotteen valikoima- ja hankintapäätös tehty.

Mikäli haluat asiaan liittyen vielä lisätä tai tarkentaa jotain, minut saa kiinni tästä sähköpostista sekä ao. numerosta.

Kiitokset ja pahoittelut tuotteen aiheuttamasta huolesta."

- en ole vielä vastannut viestiin, kun mietin ensin mitä vastaisin. Ilmeisesti asia on herättänyt siellä jonkin verran keskustelua. Leluosaston myyjä sai ainakin jonkinlaisen "havahtumisen" keskustelustamme ja olimme samoilla linjoilla siitä mitä ne nuket edustaa. Kertoi kyllä, että ei hänellä ole ollut aavistustakaan. Tiesi kyllä nämä pizzagate-jutut ja suurin piirtein mitä maailmassa tapahtuu.

- sain tästä näennäisen pienestä teosta (asiakaspalaute/reklamaatio) sellaisen kuvan, että sillä oli paljonkin merkitystä. Lisäksi myymäläpäällikkö jätti ns oven auki, että voin esittää tarkentavia asioita vielä asiaan liittyen tai jotain ehdotusta asian suhteen.

- mitä kanssakulkijoilla tulee mieleen? Ehdotus LOLlien poisvetämiseksi myynnistä? Tietysti auttaa jos vielä useampi tekisi vastaavan asiakaspalautteen?

- kyllä meillä kuluttajilla on sananvaltaa siihen, mitä tuolla kaupoissa on. Jos ei osteta, eivät tarjoa enää vastaavia tuotteita

- mielenkiintoista on, että amerikkalaisäidin (live)videota lolleista ei ole enää facebookissa (sensuroitu), joskin sen on onneksi nähnyt moni. Mutta oli videota tai ei, asiat voit itse todeta kokeilemalla (kuitti mukaan ja palautus)

- ei ole mielestäni niin, että mitä turhia vaivautua, "kun ei koske minua, eikä ulotu minun maailmaan". Kyllä vain se koskee, sillä tuollainen aivopesuksi luokiteltava meidän lapsiin vaikuttaminen todellakin koskee meihin vanhempina. Ja jos ei ole omia lapsia niin kyllä tuo koskettaa jo tätä maailmaa, siitä millaisessa valossa ihmisarvo nähdään. Halutaanko me olla osa sellaista todellisuutta?

- Yhden ihmisen teollakin oli jo näinkin suuri vaikutus eli kyllä meillä ON vaikutusvaltaa asioihin!

- Mullakaan ei olisi aikaa tällaiseen. On kuitenkin kaksi lasta, opiskelen ja teen töitä. Silti koin vahvasti että kyllä minun tarvitsee tehdä jotakin, koska pystyn. Osa-aikatyö maailmanparantajana on sellaista, josta ei ikävä kyllä makseta, mutta koen että minulla on velvollisuus siihen.

- Mullakin on itselläni mukava elämä -miksi sotkea itseään tällaiseen? Noh, olen jo maininnut että koen että aikuisilla on velvollisuus suojella jälkipolvia

- Ei ole niin, että kaikki asiat maailmassa pitäs jotenkin kyselemättä vain hyväksyä sellaisenaan (esim. mitä meille myydään kaupoissa). Me ihmiset luodaan maailmaa omalta osaltamme. Yksi ihminen ei voi koko maailmaa pelastaa, eikä sellaista kukaan vaadikaan, mutta jotain voi jokainen tehdä. Ja lasten asiat pitäisi olla meidän aikuisten asioita kollektiivisesti. "Children are sacret". Vaikka ei osu näennäisesti lapsikauppa-asiat juuri siihen meidän lapseen, niin kyllä se osuu sillä tavalla meidänkin lapsiin että jaamme sen saman todellisuuden, jossa tuollaista pidetään ihan normaalina -jos hiljaa hyväksymme tällaisen. Koska ihmiset eivät ole älähtäneet tässä mittakaavassa aiemmin, koetetaan "kepillä jäätä" että mitä kaikkea siedämme.

- aivopesu toimii juuri siten että asiat tulevat pikku hiljaa ikään kuin huomaamatta osaksi "normaalia"

- Lolita expressin/LOL suprisen (lapsi tulee laatikossa, ikään kuin postimyynnissä, mikä on todellisuutta, ei leikkiä) myymisessä ja pedofilian ja lapsikaupan normalisoimisessa ei ole mitään oikeasti normaalia vaan se on kauheata

- jos esimerkin voimasta joku muukin tekisi saman, ja lopetetaan tuollaisten lelujen ostaminen

Tätä viestiä saa jakaa👌

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10207741995785744&id=1768860765

Tässä pari videota, jossa esitellään kyseistä ilmiötä:


Onko tämä sinun mielestä ok?

Erityisen paljastava on tämä kuva:

Oikeanpuoleisessa nukessa on kylmän veden paljastama salainen symboli - pizza. Jos et vielä tiedä mitä tämä tarkoittaa, suosittelen lukemaan kirjoituksen Kapteeninmuistikko.

Kiinnittäkää huomiota myös takaraivoihin, joihin kylmän veden vaikutuksesta ilmestyy vapaamuurarisymboliikasta tuttu ruutukuvio.


Vapaamuurarisymboliikkaa: ruutulattia


Suomessa LOL-nukkeja myy muun muassa:Ehkäpä maailma tarvitsee lisää näitä äitejä, jotka antavat kaupoille palautetta.

6 kommenttia:

 1. Sairasta. Tämä myöskin osaltaan todistaa sen miten laajasta ongelmasta on kyse. Systemaattinen pedofilia ei ole pelkästään kärki-eliitin juttuja, vain ulottuu ”pyramidissa” melko alhaisillekin tasoille. Montako ihmistä esimerkiksi tällaisen nuken kehittämiseen tarvitaan? Tai animaatioelokuvan, joka on täynnä pedofiilien symboleita?

  VastaaPoista
 2. Edelleen Prismassa myynnissä, nyt vaan 50%alennuksessa, ehkä se pervoilu ei ole niin pahasta kunhan halvalla lähtee 😂

  VastaaPoista
 3. Onko tällä mitään historiallista taustaa tai muuta syytä, mistä tämä "yläportaan" käymä ihmiskauppa alaikäisillä ja ylipäätään sairas fiksaatio lapsiin juontaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on todennäköisesti tuhansia vuosia pitkä perinne. Pimeät rituaalit (satanismi) tarvitsevat uhreja.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/02/aton-kultti-osa-13-baphomet-ja-cernunnos.html

   "Eliitillä" on "Eliitin" rituaalit.

   Toki tuo kidutettujen lasten veren käyttäminen huumeena on sitten vielä oma tarinansa.

   Jos haluat todella perehtyä tuohon historialliseen taustaan, se vaatii syvään päätyyn hyppäämistä: https://unslaved.com/female-illuminati-program/

   Yli seitsemän tuntia tiukkaa tavaraa.

   Poista
  2. Trump puhui tästä jo pari-kolme vuotta sitten lehdistötilaisuudessa. Kertoi ministeriönsä kanssa taistelevan ihmiskauppiaita vastaan, joille tämä bisnes on kuin ”ancient art” (muinaista taidetta). Media ei arvatenkaan reagoinut tähän millään tavalla.

   Poista
  3. Tässä joku hieman tuoreempi pätkä, jossa aihe tapetilla.
   https://youtu.be/sVyyNi0ZjdI

   Poista