torstai 27. toukokuuta 2021

Valta Kuuluu Kansalle OSA V - tuomiopäivä (Jaana Kavonius)


Ilkka Tiainen tehnyt taas hyvää työtä:

Elämme yhteiskunnassa, jossa poliittiset johtajat polkevat perustuslakia jatkuvasti. Se on maan tapa, johon kukaan ei puutu millään tavalla. 

Joskus minua hävettää olla suomalainen. Kansa, joka ei puolusta totuutta ja oikeudenmukaisuutta, ei ansaitse totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Sellainen kansa on orjakansa.


Jaana Kavonius


Tämän videon julkaisuun liittyy myös erikoinen episodi. Kun video julkaistiin eilen aamulla, myöhemmin samana päivänä videolla esiintyvän Jaana Kavoniuksen 7-vuotias lapsi yritettiin tappaa koulun pihalla. Tapaus on uskomaton ja hyvin järkyttävä. Koulu reagoi asiaan tekemällä siitä rikosilmoituksen.

Asiaan liittyy vähän laajempi kuvio kuin vain tämä Tiaisen tuottama video. Kavonius on ollut jo vuosia piikkinä järjestelmän lihassa. Hänen ylläpitämältä Virkamafia.fi -sivustolta löytyy koko laaja tarina. Kokonaisuus on niin laaja ja sisältää niin paljon absurdilta kuulostavia yksityiskohtia, että niitä on vaikea uskoa ensikuulemalta. Kavoniuksen henkilökohtainen taistelu korruptiota vastaan on johtanut hänen ja hänen perheensä aivan käsittämättömään vainoamiseen. Tapahtumiin kuuluu pöyristyttäviä yksityiskohtia, joita voi olla vaikea uskoa todeksi. Erityisen kylmääviä ovat nämä Kavoniuksen lapsiin kohdistetut kostotoimet, joita on tapahtunut aiemminkin. Joillain on näköjään hyvinkin suuri tarve saada Kavonius hiljaiseksi.

Koska Kavonius on juristi, hän tietää miten koville väitteille pitää olla kovia todisteita. Sivustollaan hän nimeää lukuisia virkamiehiä, joita hän syyttää rikollisesta toiminnasta. Jos Kavoniuksen väitteet olisivat tuulesta temmattuja, hänestä olisi jo aikaa sitten tehty valtava määrä kunnianloukkaussyytteitä. Se, että kunnianloukkausoikeudenkäyntejä ei ole pidetty, kertoo paljon. Suomessa ei voi loukata toisen kunniaa, jos esitetyille väitteille löytyy todisteet. 

Julkaisen alla Kavoniuksen eilen Facebookissa julkaiseman kirjoituksen, joka kuulostaa varsinkin horkkaunisten korvaan täysin mahdottomalta. Ennen kuin tuomitsette hänet mielenvikaiseksi valheiden levittäjäksi, tutustukaa koko tarinaan. Käykää läpi Virkamafia-sivuston sisältöä. Tutustukaa tämän Youtube-kanavan sisältöön. Kaikki on dokumentoitu. Kaikelle löytyy todisteet. Kokeneet juristit tietävät miten todisteiden järjestelmällinen kerääminen ja dokumentointi täytyy tehdä. 

Olen monesti puhunut tässä blogissa leijonista - joskus ehkä vähän epäonnistuneestikin. (Kyllä, tällä hetkellä näyttää siltä, että olin Lindholmin suhteen väärässä.) Tästäkin huolimatta jatkan näistä leijonista puhumista, ja heidän esiin nostamista. Löytyykö tämän päivän Suomesta joku toinen nainen, jolla on vahvemmat kulmahampaat kuin tällä Kavoniuksella? 

Nostan hattua.


Tervehdys seuraajat,

Julkistin tänään noin klo 9 tärkeän tiedotteen siitä, miten kansaa on kusetettu EU-liittymisessä, euron ujuttamisessa ja elvytyspaketissa, jotka kaikki ovat perustuslain vastaisia kansaamme vahingoittavia toimia ja tulisi selvittää rikoksena. 

Kuuden tunnin päästä julkistuksestani 7-vuotiaan lapseni päälle yritettiin ajaa autolla koulun piha-alueelle tunkeutuneella autolla. Heti, kun minun lapseni tuli ulos koulurakennuksen sisältä, rakennuksen takaa ajoi koulun pihaan nurkan takaa kovalla vauhdilla punainen auto, joka yritti ajaa pienen lapseni päälle. Kyse oli sekunneista ja lapsi ehti juuri ja juuri hypätä turvaan rakennuksen rappuselle ja auto kaahasi noin  2 cm:n päästä. Ajaja pakeni paikalta. Rehtori on tehnyt rikosilmoituksen, samoin minä. Päälleajon  ja tapon yritys tapahtui koulurakennuksen takapihalla, jonne ei ole normaalisti autolla mitään asiaa eikä kyse siis ole lainkaan normaali auton ajoreitti eikä mikään autotie, vaan koulutalon takapuolella oleva piha-alue, jonne autolla ei voi eksyä vahingossa. 

Sen jälkeen, kun olen aloittanut paljastamaan suomalaisen virkamafian toimintaa ja syvää korruptio, tämä on  jo toinen kerta, kun jonkun pienen lapseni päälle on ajettu tai yritetty ajaa autolla. Edellisen kerran 9-vuotiaan poikani päälle ajoi känninen Lohjan käräjäoikeuden haastemies suojatiellä samoin  keskellä Lohjan keskustaa ja silloinkin ajaja kiihdytti ennen päälleajoa ja pakeni paikalta ja poliisi esti uutisoinnin kokonaan, Vaikka poliisi näki, että päälleajaja ajoi poliisin omalle parkkipaikalle, poliisi tahallaan ensin viivytteli 2 tuntia ennen ukon puhallutusta ja sitten muka "unohti" kiikuttaa ukon verikokeisiin. Sen lisäksi sama lapseni yritettiin kaapata kotipihaltani klo 17 aikaan valoisena kesäiltana, yksi lapseni kaapattiin linja-autoasemalta poliisiautoon ilman mitään syytä, kotiini on suunnattu kymmeniä hyökkäyksiä, kotini sisään on ilmaantunut tuntemattoman miehen henkilökortti, taloni eteen  puukko, pullo virtsaa ja murtovehkeet, kotini on tuhottu maan tasalle, olen joutunut poliisin organisoiman maineen mustaamiskampanjan kohteeksi, 27 vuotta kestänyt moitteeton työurani ja työsuhteeni irtisanottiin tekstarilla ilman  irtisanomisperustetta äitiyslomallani, petosremmi on poliisin avustuksella estänyt 2 Meur korvauksiani ja poliisi estää tahallan tutkintaa kirjallisesti tunnustetuissa 2 Meur petoksissa ja rikollisen velkuutuskosto-operaation toteuttamiseksi minut hakattiin 11.12.2019 sairaalakuntoon ja uhattiin  tappamisella ja ruumispussiin päätymisellä, jos en luovu käräjätuomari Noora Kemppiä, AA Pontus Baarmania, AA Heikki Saksaa, AA Jarmo Henrikssonia, laamanni Tuomas Nurmea ja muuta virkamafiaverkostoa koskevista rikosilmoituksista ja kanteista. 

Kaikille rikoksille on  yhteistä se, että poliisi on tahallaan estänyt jokaisen minuun ja perheeseeni kohdistuvan törkeän rikoksen tutkintaa nyt jo 21 vuotta ja Tuomas Pöysti ja oikeuskanslerinvirasto ylläpitävät tätä rikollismafiaa Suomessa. Sama mafia Pöystin, Marinin, Rinteen ym. salaisilla täysin laittomilla viesteillä ja perustuslain vastaisilla mihinkään lakeihin ja sopimuksiin perustumattomilla laittomilla äänestyksillä yrittävät toteuttaa perustuslain vastaista itsenäisyytemme ja oikeuksiemme myymistä.

"Sattumoisin" siis 6 tunnin päästä siitä, kun sen kaiken tänään julkistin, pienin lapsistani joutui uusimman tapon yrityksen kohteeksi. 

Liitetiedostona ovat ensiavussa 11.12.2019 minusta otetut valokuvat siitä, kun joku kävi vähän patukalla "pehmittämässä" minua, jotta luopuisin vireille laittamistani kanteista ja rikosasioista ja pelotellakseen minut hiljaiseksi. Lohjan poliisin partio kirjasi 11.12.2019 paikan päällä minuun kohdistetun rikoksen törkeäksi pahoinpitelyksi, mutta sitten joku soitti niille poliiseille ja "katosivat" sairaalasta kuulustelematta minua koskaan. Tutkinnanjohtaja Rauli Salonen ja hänen apureinaan toimineet poliisit Sari Ryynänen, Samuel Eriksson, Kimmo Halme, Petteri Hyytiäinen ja poliisilakimies Keijo Suuripää estivät tutkinnan valehtemalla minun  muka tehneen ilmoituksen siitä, että joku olisi kolistellut roskiksen kansia pihallani, vaikka tein rikosilmoituksen tappouhkauksista ja minut hakattiin Kaivoslammenkadun metsässä eikä kotona. Lisäksi poliisi ja hätäkeskus kirjasivat minuun kohdistetulle rikokselle tahallaan 23 (!) väärää tapahtumapaikkaa ja jättivät oikean osoitteen tahallaan korjaamatta, vaikka poliisiauto ja ambulanssi saapuivat Kaivoslammenkadun metsään. Kun vaadin väärien tapahtumatietojen korjaamista, häke laati vastauksen, jossa väittävät, että väärien tietojen ylläpitäminen parhaiten varmistaa laillisuuden laadun viranomaistoiminnassa ja Salonen ei vastannut mitään. Salosen alaisena toimi rehti poliisi Linda Arifullen, joka ilmoitti lähtevänsä kokonaan pois poliisin palveluksesta. Samana päivänä epärehellinen tutkinnanjohtaja Salonen esti salaa tutkinnan, vaikka olisi tietenkin tullut nimetä uusi tutkija lähteneen tilalle. Tällaisessa Suomessa siis elämme ja lisää faktaa todisteineen löytyy www.virkamafia.fi-sivuiltani ja fb-profiilini alta ja Totuus&rikos-kanavalta Youtubesta https://www.youtube.com/channel/UC6tAusx1wbvPoYbbCiEfkiQ

Saa nähdä, onko 7-vuotiaan lapseni yliajon "tutkinta" Lohjan poliisissa samanlaista vai olisiko ensimmäinen kerta, kun julkisuuden paine pakottaa korruptoituneen poliisin tutkimaan tuoreinta lapseeni kohdistettua tapon yritystä vai pitääkö tosiaan tulla jostakin perheenjäsenestäni ruumis ennen kuin  poliisi tekee mitään? 

Jos minulle tai jollekin perheestäni sattuu jotain, ryhtykää hyvät ihmiset selvittämään sitä, vaikka Suomen mädäntynyt poliisi kuinka yrittäisi vääntää sitä "tapaturmaksi", "itsemurhaksi", "onnettomuudeksi" tai "sattumaksi".

Jaana

18 kommenttia:

 1. Olen kuunnellut Kavoniuksen juttuja aiemminkin. On kyllä melkoinen leijonaemo. Hänhän on nimeomaan sitä mieltä, että Niinistö johtaa tätä Suomen kabaalia, josta Kavonius käyttää termiä ”virkamafia”. Kammottaa mitä kaikkea Kavoniuksen perhe on joutunut kestämään. Onneksi universumin korkeammilla voimilla on tapana suojella tällaisia yksilöitä ja heidän läheisiään. Siunausta ja voimia Jaanalle ja hänen perheelleen taistelussa pahaa vastaan.

  VastaaPoista
 2. Leijona on karjaissut - isosti!

  Idea: mitäs jos tekisit 'Leijonan Karjaisu vol.2', jossa muutat tekstin niin, että se on Hommage Jaanalle - hän todellakin ansaitsisi sen!
  Ja myös sun tekstisi ansaitsisi sen, koska sehän on aivan loistava!  VastaaPoista
 3. Leijona on karjaissut ja nyt on taistelun aika!

  Tänään on jätetty yli 70 sivuinen, historiallinen tutkintapyyntö. Jokainen Suomen kansalainen voi halutessaan liittyä siihen mukaan, eilisessä tiedotteessaan Jaana sanoo, että tulee antamaan ohjeet miten.

  https://www.virkamafia.fi/elvytyskusetus/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkisi ei toiminut. Tässä toimiva:

   https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/

   Poista
  2. Taistelumusiikkia - Jaanalle ja kaikille muille totuuden ja vapauden puolesta taisteleville!

   https://www.youtube.com/watch?v=UopuMvi0SCw

   Poista
 4. https://www.facebook.com/mika.karjalainen.984/posts/10160571824407079

  VastaaPoista
 5. Kavonius Kemppe-podcastissa:

  https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik

  Aivan lopussa Kavonius käyttää retoriikkaa, joka kuulostaa jotenkin tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla turhan nillittämistä tai pilkun viilaamista, mutta kyllä mua tökkii ja häiritsee tuo Kempen Mark Master -käsimerkki, joka tuossa lopussa enää ei mitenkään näytä 'luonnolliselta' tai 'vahingolta' - vaikka sitä olisikin. Ymmärrän hyvin, että tämä kommentti saattaa aiheuttaa ärsytystä tai muuta turhautumista mutta kerron kuitenkin. Mun mielestä tällaisia virheitä ei nyt yksinkertaisesti saa tulla, vaikka jonkun mielestä olisi ihan merkityksetöntä.

   Mieleen tuli väistämättä vapaamuurariudesta kristinuskoon kääntyneen Juhani Julinin viimeinen haastattelu kristilliseen ohjelmaan: haastattelijalla ("=kristitty!") oli kädet tiukasti masonisessa asennossa koko haastattelun ajan. Pari päivää haastattelun jälkeen Julin kuoli.

   Ehkä Kempellä vain särkee päätä? Toivotaan niin.
   Muuten toki aivan upea ja ansiokas haastattelu!

   Poista
  2. Tulisikohan sulta tuollaisia kommentteja, jos kone kävis vähemmän kuumana?

   Poista
  3. Ei tulisi kommentteja - mutta mielessäni pohtisin kyllä. Täällä on tullut ajateltua ilman sordiinoa :)

   Mutta olet aivan oikeassa! Olen kirjoittanut aivan liikaa, ollut liikaa äänessä ja nyt on aika antaa tilaa muille keskustelijoille!
   Siirryn palstan opintopuolelle, opiskeltavaa onneksi riittää! :)

   Kiitos Antero ja Palstalaiset!
   Mahtavaa Kesää Kaikille!!!

   Poista
 6. Jeeeee!!! GO JAANA, GOOOOOO!!!

  Ja kaikki tukemaan Jaanaa, ihan jokaista tarvitaan!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=a5V6gdu5ih8

  VastaaPoista
 7. Kavonius uudestaan Kemppe-podcastissa:

  https://www.youtube.com/watch?v=6Im19kq5mW4

  On tämä nainen melkoinen soturi.

  VastaaPoista
 8. Kavonius kävi vähän läksyttämässä poliiseja tästä Elokapina-sekoilusta:

  https://www.facebook.com/groups/507553923086821/permalink/1135044830337724/

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoinen hahmo tämä Kavonius:

  https://tokentube.net/v/1419604314/Oikeusturvakeskus-ry

  VastaaPoista
 10. Kavonius Levelin vieraana:

  https://www.youtube.com/watch?v=6pu-mBNi3sY

  VastaaPoista
 11. Kemppe-podcast: Elokapina terroristit, Oikeusvaltion mädäntyminen, Jeesus Kultti - Jaana Kavonius #52

  https://www.youtube.com/watch?v=HZCK8avUuL0

  VastaaPoista
 12. Kavonius taas Mikko Kempen vieraana:

  https://tokentube.net/v/3897538172/-77---Jaana-Kavonius---Suomen-Vaarallisin-Nainen--Suomen-Itsen%C3%A4isyys--N%C3%A4lk%C3%A4lakko

  VastaaPoista