torstai 1. huhtikuuta 2021

Joakim Lindholm ja leijonan karjaisu


EDIT 17.5. 2021: Tästä tapauksesta on tullut kirjoituksen julkaisun jälkeen paljon uutta informaatioita, joka herättää paljon kysymyksiä. Lukekaa kommenteista.

Jos olette seuranneet tiiviisti tämän blogin kirjoituksia ja kommentteja, olette varmasti huomanneet, että minä puhun usein leijonista tai johtajista. Minulle nämä sanat ovat synonyymeja. Saimme tästä taas hyvän esimerkin, kun Käpälikkö tarjosi mielenkiintoisen vinkin:

https://poliisirikokset.wordpress.com/blog/

Kyseinen sivusto on entisen poliisin kirjoittama blogi, jossa hän paljastaa omalla nimellään ja kuvallaan järkyttäviä poliisien rikoksia, joita kukaan ei tutki. Blogi on erittäin mielenkiintoista luettavaa, ja se on saanut räjähdysmäisellä tavalla huomiota koko Suomessa. Aiheesta löytyy monta juttua mediasta, ja blogin sivulatausmäärät ovat jo reilusti yli 100 000:n päivätahdissa. Kissa on nyt nostettu melkoisen isosti pöydälle. 


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007894413.html


Kyseinen ex-poliisi on nimeltään Joakim Lindholm. Hän on onnistunut kirjoituksissaan painottamaan bloginsa tärkeintä viestiä hienosti: Koko poliisikunta ei ole mätä, mutta mätien yksilöiden annetaan mädättää poliisilaitosta, koska rikoksia ei tutkita. Lindholm osaa hienosti kuvata ongelman juurisyyn: Suomessa poliisien rikoksia tutkivat poliisit - siis saman "ammattiveljeskunnan" kalakaverit, jotka takuuvarmasti suojelevat toinen toistaan. Kun johto on tässä mukana, poliisien rikosten uhreilla ei käytännössä ole mitään mahdollisuutta saada oikeutta. Ja kun poliisit itse tietävät tämän, tilanne antaa mädille yksilöille lähes rajattomat mahdollisuudet täysin sairaaseen toimintaan. Näitä esimerkkejä löytyy blogista runsaasti.

Koska Lindholm on itse entinen poliisi, hän tietää miten väärin kyseinen asetelma on niitä kunnollisia ja rehellisiä poliiseja kohtaan, jotka tekevät hyvää työtä. Kusipäiset yksilöt pilaavat koko ammattikunnan maineen, ja aiheuttavat turhaa jännitettä poliisin ja kansalaisten välille. Se ei ole kenenkään etu.


Joakim Lindholm


Miettikää mitä se vaatii, että ryhtyy kirjoittamaan tuollaista paljastusblogia omalla nimellään ja kuvallaan. Koko maan poliisiorganisaatio johtoa myöten on piilotellut näitä rikoksia vuosikymmeniä, ja nyt tämä yksi kaveri uskaltaa lähteä paljastamaan tätä järkyttävää korruptiota - yksin. Ei taida Suomesta löytyä sellaisia poliisihaalareita, jotka olisivat tälle miehelle haarojen kohdalta riittävän väljät.

Tämä on klassinen esimerkki siitä, mitä tarkoitan leijonaksi tulemisella. Siinä on kyse sisäisestä transformaatiosta, jossa yksilö voittaa omat pelkonsa, ja lopulta karjaisee: NYT SAA RIITTÄÄ!

Tuo transformaatio on mahdollista vain niille, jotka ovat valmiita siihen henkiseen kasvuun, jota Carl Jung kutsui individuaatioprosessiksi. Se vaatii yksilöltä sitä, että hän on valmis tekemään niin sanottua varjotyötä, jossa tutustutaan omaan pimeään puoleen. Tätä aihetta on käsitelty laajemmin kirjoituksessa Helvetti.

Oman sisäisen voiman löytäminen on pitkä ja kivulias prosessi. Se vaatii paljon, mutta sen palkinto on myös suuri. Se muuttaa ihmisen lampaasta leijonaksi. Kuten Lindholm itse kertoo, hän aiemmin vain katsoi toimettomana vierestä, kun kollegat pahoinpitelivät uhrejaan todella brutaalilla tavalla. Ei kukaan synny leijonaksi - sellaiseksi tullaan vain sisäisen kasvuprosessin kautta. Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei ole tästä prosessista pätkääkään kiinnostunut. Onko ihme, jos maailma näyttää välillä yhdeltä isolta lastentarhalta, joka on täynnä alistuvia ja auktoriteettiuskovaisia pelkureita?

Individuaatioprosessi on tunnettu ihmiskunnan historiassa jo tuhansia vuosia. Muinaiset kansat kuvasivat tätä prosessia allegorisilla tarinoilla, jotka nykyään tunnetaan sankaritarinoina. Kyse on samasta tarinasta - monomyytistä - jonka voi kertoa tuhansilla eri tavoilla. Sama monomyytti on myös kuvattu tarotiin. Aiheesta kiinnostuneille enemmän alla olevassa videossa:Leijonaksi kasvaminen synnyttää aina sivutuotteita. Yksi näistä on aiemmin mainitsemani johtajuus. Valitettavan harva ymmärtää mitä johtajuus oikeasti on. Johtajana oleminen ei ole sitä, että käyntikortissa lukee "johtaja". Johtajuus on jotain sellaista, jota ei voi antaa toiselle. Kenestäkään ei tulee johtajaa sillä, että saa nimityksen johtajaksi. Maailma on täynnä ihmisiä, joilla on johtajan titteli, mutta ei minkäänlaista todellista kykyä johtajuuteen. Katsokaa nyt vaikka näitä meidän ministereitä - ymmärrätte kyllä.

Johtajuuden teeman tarkasteluun voi ottaa yhden tunnetun elokuvan - Braveheart. Elokuva kertoo skottilaisen William Wallacen sankaritarinan. Kun Wallacesta kasvaa leijona, hänestä tulee johtaja. Ei sen takia, että hänellä olisi titteli tai virka, vaan sen takia, että näyttää koko yhteisölleen, että hän on valmis karjaisemaan: NYT SAA RIITTÄÄ!. Ei hänen tarvitse houkutella tai vaatia ketään seuraamaan häntä. Hän johtaa esimerkillään. Ihmiset alkavat seurata häntä, koska he näkevät, että Wallace on valmis taistelemaan tyranniaa vastaan vaikka yksin. Yhtymäkohta tähän suomalaiseen leijonaan nimeltä Joakim Lindholm on ilmeinen."Men don't follow titles, they follow courage." - William Wallace elokuvassa Braveheart


Moni suomalainen on havahtunut viimeisen vuoden aikana siihen tosiasiaan, että elämme vähän  samankaltaisessa tyranniassa, kuin 1200-luvun lopun skotit. Kun korruptio, epärehellisyys ja epäoikeudenmukaisuus vallitsevat politiikassa, mediassa, virkamiehistössä, poliisissa, terveydenhuollossa, koulutusjärjestelmässä jne., lopputulos on tyrannimainen yhteiskunta. Vaikka tätä meidän aikamme vapaussotaa ei käydäkään asein, se ei poista sitä tosiasiaa, että olemme tällä hetkellä sodassa tyrannimaisia voimia vastaan, jotka mädättävät yhteiskuntaamme monin eri tavoin. Me emme voi voittaa tätä sotaa, jos leijonat eivät astu esiin ja karjaise: NYT SAA RIITTÄÄ! 

Olemme nähneet viimeisen vuoden aikana muutaman tällaisen karjaisun. Mieleen tulee Joakim Lindholmin lisäksi Tuomas Malinen, Ossi TiihonenMikko Paunio ja Paul Lillrank. Tämä on ihan hyvä alku, mutta se ei riitä. Eikö tästä maasta löydy enempää leijonia?

Kuvitelkaa kun joskus vuosien päästä istutte vanhuksena kiikkustuolissa, ja joku lapsenlapsistanne kysyy: "Mitä sinä teit silloin 2020-luvun vapaussodassa?" Mitä te vastaatte? Millaisena ihmisenä te haluatte jälkipolvien muistavan teidät? Lampaana joka vain alistui tyranniaan, vai leijonana joka osasi karjua?89 kommenttia:

 1. Käväisin pintapuolisesti vilkaisemassa äijän blogia, vaikuttaa aikasen tanakalta setiltä, taas tuli uutta luettavaa. Hattu nousi ja iso käsi heilahti, on siinä kyllä LEIJONA ihan isoilla kirjaimilla. Toivottavasti pysyy valppaana eikä olisi pahitteeksi jos joku vähän turvais selustaa, astui aika isoille varpaille, ja kyseisillä henkilöillä myös äärimmäinen väkivalta on keino muiden joukossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Moni on kirjoittanut että todella rankkoja aikoja on sulla edessä. Totta, mutta niihin on valmistauduttu ja mielummin kuolen hyvän asian puolesta kuin elän huonssa maailmassa ja vanhana kiroan, että olisi pitänyt yrittää tehdä toisin."

   https://poliisirikokset.wordpress.com/2021/04/01/kiitokset-lukijoille/

   Poista
 2. Olet usein käsitellyt varjo-teemaa. Samoin Morgue omalla YouTube-kanavallaan. Hän otti käsittelyyn myös ne paholais-lenkkarit. Olisi kiva kuulla sinun mielipide siihen miten Morgue näitä teemoja käsittelee. https://youtu.be/pVZkUIK9VVk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistit pahan. En oikein osaa vielä vastata tuohon. Sinänsä Morgue puhuu kyllä ihan asiaa, mutta tuon musiikkivideon tapa käsitellä varjon integrointia vähän mietityttää. Ihan kuin siinä yritettäisiin liittää varjon integrointi satanismiin.

   Poista
  2. Tolla Morguella on pitkiä höpinöitä varjosta ja psykologiasta muutenkin aiemmissakin videoissa. Pitäisi joskus oikein ajatuksella katsoa ja kuunnella ne läpi. Tähän asti on mennyt vähän kiireessä, kun on niin paljon seurattavaa nykyään.

   Poista
 3. Nyt poliisi on löytänyt muuta tekemistä kuin nuorten ja päihtyneiden pahoinpitelyn: kuntoilijoiden karkoittamisen kuntolaitteista! Ehkä tämä on jotain kehitystä? ...tai ööh...? https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007898905.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvovaltakysymys, johon reagoitiin täysin odotetulla tavalla. Tyranni ei voi sietää niskurointia.

   Poista
  2. Totta. Vaikka kaikki on niin absurdia ja tämä toiminta täysin linjassa muun hulluuden kanssa, kun ajattelee yhdeksää poliisia sekä avin virkamiehiä ja kaupungin edustajia pätemässä siellä kuntosalilla yhtenä laumana, tunnetila liikkuu jossain huvittuneisuus-myötähäpeä-epätodellisuus -maastossa.

   Mutta propsit rohkealle yrittäjälle, hieno veto! Toivottavasti näitä tulee lisää!

   Poista
  3. Myötähäpeä on kyllä päällimmäisenä tunteena kun seuraa tätä idiotismia. Mahtaa se poliisimies ajatella että eipä mennyt kallis koulutus hukkaan, kun voi tyrannisoida kuntoaan hoitavia ihmisiä, tai raudoittaa viattomia naisia että saadaan väkisin tungettua tikku nenänieluun.

   Ehkä tämä blogi ei ole poliisien suosiossa, mutta jos joku sellainen tätä sattuu lukemaan, niin ihan vinkkinä kehotan miettimään että mihin on lähtemässä mukaan. Perustuslain ja ihmisoikeuksien rikkomiseen olemattoman pandemian varjolla säädettyjen lakien nojalla. Koska mä voin. Koska mua käskettiin.

   Käskystä voi myös kieltäytyä jos se rikkoo ihmisoikeuksia. Sitä omaakin pataa voi joskus käyttää, vaikka koneiston orjina työskenteleville ei sitä varsinaisesti suositellakaan. Ja niille, jotka ei oikeuksista välitä tai muuten nauttivat toisten kiusaamisesta, voin kertoa että kyllä se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa. Karmalla on ihmeellinen taipumus hoitaa nämä asiat, jos ei niitä itse älyä hoitaa.

   Poista
  4. Minua on viime aikoina mietityttänyt yksi tähän liittyvä asia. Nythän se näyttää siltä, että tämä vedätys alkaa vähitellen paljastua ihmisille. Kriittinen massa lähestyy koko ajan. Voisi jotenkin kuvitella, että totuuden paljastuminen tulee aiheuttamaan monessa ihmisessä luonnollista suuttumuksen tunnetta. Mitä siitä seuraa, kun suuri ihmismassa tuntee tuota suuttumusta samanaikaisesti?

   Joukkokäyttäytyminen on historian saatossa osoittanut lukemattomia kertoa, että sille suuttumukselle kyllä löydetään yksi tai useampi kohde, johon se lopulta puretaan - usein hallitsemattomalla paineella. Muistatteko miten sille yhdelle romanialaiselle "ajatusten tonavalle" kävi, kun kansa sai tarpeekseen? Kuka tietää mihin se vihainen ihmisjoukko Suomessa vihansa kohdistaa ja millä tavalla. Miten käy poliitikoille, toimittajille, virkamiehille tai poliiseille siinä vaiheessa kun kansa tajuaa millaista tyranniaa nämä ovat olleet rakentamassa?

   Olisi kaikkien etu, että nuo ammattikunnat siivoavat nämä tyrannit joukostaan aivan itse. Jos kansa joutuu sen tekemään, siitä seuraa takuuvarmasti tarpeettomia ylilyöntejä. Kollektiivisesti purkautuva raivo johtaa aina hallitsemattomaan väkivaltaan ja joukkolynkkauksiin. Se voi tapahtua myös Suomessa.

   Poista
  5. Viisaita sanoja Jauhottaja, kiitos!

   Todellakin, omaa pataa - nyt jos koskaan - kannattaa käyttää. Ja saattaa olla niitä viimeisiä hetkiä opetella käyttämään, jos tähän mennessä jäänyt vähemmälle käytölle.
   Oman työnkin vuoksi olen saanut seurata, miten valtavaa painetta virkamiehiin kylvetään nyt, ja miten petollisesti kaikki tehdään: esim. maskipakot ja muut idiotismit sekä niiden vahtaamiset lanseerataan pitkillä, uhkaavilla löpinöillä, sitten yhdellä lauseella, toisinaan sivulauseella jätetään käskyn täyttämisen harkinta ja vastuu lopulta virkamiehelle itselleen. Oman tulkintani mukaan tällä toiminnalla valmistaudutaan jo tuleviin oikeusprosesseihin, ja pahuuden kädet on valmiiksi oikeudellisesti pesty - kuin myös karmallinen vastuu vieritetty koneiston sokean, pelkäävän ja uskollisen rattaan niskaan.

   Poista
  6. Erittäin hyvä kysymys, Antero V.
   Jotenkin sitä toivoo, että tässä tulee joku rauhallinen ja 'homeopaattinen' ratkaisu (Michael Tsarionin kirjasta tämän termin opin - kiitos hänenkin suosittelusta! Paljon on vielä opiskeltavaa, jes! :)
   Kuitenkin pahuuden koneistolla on oma tapansa käyttää ja kanavoida pahaa energiaa, pelkoa, vihaa jne. oman voimansa maksimointiin, ja kaoottisena purkautuva raivo voi sitä kautta tuottaa pahimmillaan vain lisää öljyä rattaisiin, ratkaisua tuomatta.

   Poista
  7. Olen jo nähnyt Venäjältä videoita, kun vihaiset miehet ottavat poliitikkoja kiinni kadulla ja telkeävät näitä roskiksiin. Ihan niinkuin jotkut koulukiusaajat. En nyt tiedä onko tämäkään ihan oikea menetelmä, mutta kyllä itse ainakin nautin tuollaisten videoiden katselusta :) Avuttomilta näyttivät mustissa puvuissaan.

   Poista
  8. Kieltämättä kutkuttava mielikuva: roskiksiin voisi niska-pyrstöotteella heilauttaa ainakin Suomen koko valtiojohdon alkajaisiksi.
   Se tässä kuitenkin itseäni hämää, että onko tämä massan raivo myös kirjoitettu narratiiviin? Onko niin, että sitä myös odotetaan ja erityisesti sen negatiivisen energian purkausta...? Ja onko niin, että se pahin ja pimein eliitti odottaa, että massa hoitelee kilpimiehet (heistä katsoen pyramidissa alemmat, mutta orjakansaa yläpuolella olevat), jotka heidän näkökulmastaan on tehneet tehtävänsä nyt.
   Raivonpurkauksen hallintaan ollaan kuitenkin niin huolella ja monin tavoin valmistauduttu, on mellakkapolliisit, sumutteet, joukkojen hallinnat ja sun muut.
   Kun maailmalta on näkynyt mielenosoituksia nyt k-flunssa-rajoitteiden vuoksi, ne on kuin heijasteita joistakin aiemmista elokuvista tai kirjoista, joissa mielenosoitukset itsensä on triggeröity alitajuntaan.
   Joku pala isommasta kuvasta puuttuu, joku juttu josta en saa koppia...

   Poista
  9. Yksi termi kuvata pyramidin puolivälin yksilöä, joka joissakin tapauksissa voimiaan säästämättä on ollut edistämässä vallankumouksen tuloa, on Yuri Bezmenovin mukaan 'hyödyllinen idiootti'.
   Onko mahdollisesti laskelmoitu niin, että orjamassa raivonsa vallassa hoitelee tarpeettomiksi käyneet hyödylliset idiootit...?

   Poista
 4. Mä uskon ,että lehdistö joutuu olemaan vaan hiljaa ja toivoo ,että ihmiset unohtaa. Mikä sika tai lintu influesssa? tai oletteko viimeaikoina kuulleet mitään otsooni kadosta?Saivat yhden patentin taakse kaikki kylmä aineet ni maailma pelastu?

  VastaaPoista
 5. Samoja mietteitä Anteron kanssa. Mihin tämä kyykyttäminen lopulta johtaa, vai nielläänkö tätä loputtomiin? Jotenkin tuntuu, että esim. juutalaisten 30/40- luvulla Saksassa kokemat tapahtumat ei enää olisi mahdollista nykypäivänä, juurikin tuon tietoisuuden nousun ja heräämisen vuoksi. Ei yksinkertaisesti enää alistuta. Jos pohtii omalta kohdalta kuinka "herääminen" on vaikuttanut, niin aika lailla kaikki pelot on hävinneet, pelko siitä mitä muut sinusta ajattelevat, tai pelko siitä että saat jonkun viranomaisen kimppuusi. Ei vaan kiinnosta enää. Jopa kuolemanpelko on hävinnyt, kun tiedostaa tämän hengen tai sielun tai miksi sitä nyt haluaa kutsua, kiertokulun ja jatkumisen, sekä sen että on tämän oman varjonsa kohdannut ja tajunnut oman tarkoituksensa tässä systeemissä.

  Mutta suomalainen ei kyllä helpolla barrikadeille nouse, niin pitkään on sillassa ollut tämä katajainen kansa. Mutta jos sattuu nousemaan, niin epäilen että silloin alkaa paska lentämään useampaankin tuulettimeen sellaisella voimalla että ei jää varmasti kenellekkään epäselväksi mikä on homman nimi. Voipi olla, että loppuviimeksi tulos riippuukin siitä, kuinka moni on ns. herännyt, ja tajuaa minkä eteen tässä pitäisi taistella, vai meneekö touhu yleiseksi härdelliksi ja riehumiseksi, joka ei ikinä johda mihinkään pysyvään muutokseen vaan ainoastaan tyrannian lisäämiseen. Jotenkin hallitusti tämä pitäisi hoitaa nyt kotiin. Joukossa on kuitenkin se voima, tämän kun jokainen tajuaisi, että jos tarpeeksi moni päättää että nyt riittää, niin siinä ei muutamat tuhannet poliisit ja virkamiehet mitään mahda.  VastaaPoista
 6. Tämä blogi muutaman muun kanssa muodostaa kuplan joka on kuin keidas aavikolla, tuolla normojen kanssa miekkaillessa reaalimaailmassa, on hyvä tietää että on joku paikka missä tuntee olevansa kaltaistensa parissa, ihmiset jakavat ajatuksiaan niin kuin pitääkin, käyttävät omaa päätään ja kehittyvät kaiken aikaa.
  Kaikki varmaan kuitenkin aloitettu lähes nollasta(ellet jälleensyntynyt guruna😂) ja jokainen matkalla edelleen.
  Jauhottaja oikeastaan osui aikalailla kymppiin siinä miten iso juttu on kun ei enään pelkää, edelleenkään ei kannata työntää naulaa pistorasiaan mutta eihän tästä ollut kysymyskään😂
  Vasta sitten kun osaa elää itsensä kanssa osaa elää muiden kanssa, pelko on ehkä suurin este tälle, oman itsensä pelko.
  Anterolle ja Tilhille, eiköhän kaikki vastakkainasettelun korostaminen oli aihe mikä tahansa tähtää juurikin jonkinlaiseen väkivaltaiseen yhteenottoon, sillä kai sinetöidään nykyisen järjestelmän mahdottomuus toimia ja hieman paineita purkamaan päässeet"massat" toivottavat uuden hallinnon ilomielin vastaan.
  Uskon kuitenkin ihmiseen, olenhan itsekin sellainen, kun me avaamme mielemme ja käytämme päätämme emmekä vain tyydy omaksumaan, kehitymme ihmisinä ja se vaikuttaa käytökseemme muita ihmisiä kohtaan, se leviää kuin virus😂 eikä kukaan ole siltä suojassa.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tästä kommentista mieleen, että olisiko teillä aktiivilukijoilla kiinnostusta henkilökohtaiseen yhteydenpitoon keskenänne? Jos haluatte, minä voin organisoida sähköpostiryhmän niin että kenenkään meiliosoitetta ei julkaista täällä.

   Poista
  2. Hmm. Ilmeisesti ilmaisin jotain, mitä en tarkoittanut, joten poistin viestin.
   Pahoittelut, jos sönkötän jotain epäselvää, ei ole tarkoitus mitenkään madaltaa mainion blogin tasoa :)

   Poista
  3. En itse ole aktiivikommentoija, mutta varsin aktiivinen pitkäaikainen lukija, joten olisi sääli, jos osa kommenteista jäisi täältä pois. Mutta jos näin halutaan, olisin mielelläni osa sähköpostiketjua, ehkä siellä osallistuisin itsekin kommentointiin enemmän :)

   Poista
  4. Ette tainneet ihan ymmärtää tarjoustani. No, antaa olla.

   Poista
  5. Voi olla, että en ymmärtänyt - välillä niin vaikea laji tämä kommunikaatio.

   Itselleni on täysin poikkeuksellista, että kommentoin, yleensä en ehdi eikä kiinnosta. Täällä on mielenkiintoiset aiheet ja kiinnostava käsittelytapa, mutta en liittyisi mihinkään sähköpostiryhmään.

   Poista
  6. En ymmärtänyt 😂, toisaalta olen ehkä maailman surkein vastailemaan sähköposteihin, jos tarkoitus ei ollut sysätä meitä höpisemään sekavia ihan keskenämme 😂( en usko että oli), niin nykyisestä käytännössä ei ole mielestäni vikaa, jos horinat menee liian sankaksi tai eksytään liian kauaksi blogin aihepiiristä, Antero jättää julkaisematta tai servaa suoli24:n pariin 😂. Itselläkin meni vuosia että tajusin voivani osallistua keskusteluun, seurasin kyllä tarkasti kommentointia useammallakin sivustolla.

   Poista
  7. Itse tykkään täällä kommentoida ihan anonyyminä. Tämä blogi on ainoa, jossa käyn kommentoimassa. Tää on hyvä, koska ymmärryksen taso on kaikilla korkealla. Somessa saa sitten esiintyä omalla naamalla :)

   Poista
  8. Lukijat: "Onpa hienoa, että on joku paikka mistä löytyy saman mielisiä ihmisiä joiden kanssa keskustella!"

   Antero: "Okei, haluatteko te tutustua toisiinne vaihtamalla vaikka sähköpostiosotteita?" (sitä varten voi luoda vaikka uuden anonyymin tilin, jos ei halua paljastaa omaa nimeään)

   Tämä oli minun tarjous, ei sen kummempaa. Ajatuksen taustalla oli oma kokemus siitä miten ystävystyin Prisonerin kanssa tämän blogin kautta. Sen verran harvassa ne ihmiset, jotka ovat näistä tämän blogin teemoista kartalla, että näin jälkikäteen ajateltuna se oli ainakin minulle äärimmäisen arvokas asia löytää reaalimaailmasta joku hengenheimolainen, jonka kanssa voi käydä keskusteluja myös privaatisti. Ilman tuota ystävyyttä tämä blogi olisi köyhempi. Oma elämä myös.

   Mutta jos tuo tarjous ei ketään kiinnosta, niin eipä se ole minulta pois.

   Poista
  9. Nyt ymmärsin pointin. Siksihän täällä itsekin päivittäin päivystän uusia tekstejä vertaistueksi ja toivon kipinän palauttamiseksi, kun ei näistä samanmielisistä juuri tunkua ole oikeassa elämässä. Joten ei hassumpi ajatus toisaalta.

   Poista
  10. Ei ole aikomus tylyttää, mutta itselleni ystävä on henkilö joka on ainakin ajoittain fyysisesti läsnä jotta kanssakäymisessä on kaikki ihmistenväliset nyanssit mukana. En siis ole tarkoituksella mukana some maailmassa, jollekin se sopii enkä ole millään muotoa sitä tuomitsemassa, se ei vaan ole mun pala kakkua. Täällä olen anonyymi muiden joukossa, ainoastaan kommenttini kertovat minusta jotain, niin kuin toistenkin anonyymien kommentit heistä itsestään. Ihan naamatusten olisi mukava nähdä moniakin kommentoijia ja myös blogin pitäjää, se nyt ei taida olla mahdollista joten nykyinen tilanne riittää minulle.
   Kiitos kumminkin tarjouksesta en ole aikaisemmin vastaavaan törmännyt.

   Poista
  11. Mito, luuletko että minun määritelmä ystävyydelle eroaa omastasi?

   Jos lukijat haluavat tavata toisiaan, mikä sen estää? Helpompihan se on järjestää, jos porukalla on toistensa yhteystiedot.

   Poista
  12. En luule.
   Jos joku haluaa järjestää esim. esoteerisen patsas/arkkitehtuuri kierroksen jossain Suomalaisessa kaupungissa omakustannuspohjalta(oppaan kuluihin osallistun mielelläni), olen varmasti mukana. Jos sähköposti ryhmä poikii tämänlaltaisia eventtejä olen mukana, toisaalta kaikki "maan hiljaiset" eli ihmiset jotka vain lukevat tätä jäisivät niistä paitsi.

   Poista
  13. Voisihan se olla mainio idea jossain hetkessä nähdä blogilaisia naamatustenkin, ken tietää. Esoteeriselle patsas/arkkitehtuurikierrokselle ainakin ilmoittautuisin. Jokatapauksessa mielenkiintoisia ovat nämä elämän polut ja miten ystävyydet tielle tulee - hienoa Antero, että olet Prisonerisi täältä löytänyt!

   Itse olen vuosien saatossa tietoisesti valinnut rajata ystäväpiirin pieneksi, jotta pystyn olla aidosti läsnä niille ihmisille, jotka mua on kauan tunteneet ja polun tallaamista monessa vaiheessa kanssani jakaneet. Isosti kiitollinen, että näistäkin asioista on heidän kanssaan mahdollista keskustella!

   Suomessa on paljon eristäytymistä ja yksinäisyyttä, ja voisin kuvitella, että matrixista heränneillä, jos kellä. Toki siis yläpeukutan ja idaa hengessä supportoin, jos tämmöisen yhteydenpito-kanavan Antero tässä käynnistelee, vaikka itse sellaiseen en nyt tarvetta koekaan.

   Poista
  14. Anteron kanssa tutustuminen oli kyllä harvinaisen mukava kokemus ja kiitos siitä sinnekin päin - ihan samat sanat voin sanoa. Ymmärrän kyllä että tällaista asioista puhuminen suoralla yhteydellä ja varsinkin oman naaman näyttäminen voi epäilyttää. Itse koin kuitenkin niin isoja synkronisiteetteja EES-blogiin tutustumisen myötä, että oli vahvasti sellainen fiilis, ettei kaikki voinut enää olla sattumaa :D Näitä on tietysti ulkopuoliselle ihan mahdoton selittää… Tuskin kovin usein tulee kiinnostusta lähteä tapaamaan täysin tuntematonta naamatusten näin ”outojen" aiheiden tiimoilta. Asiassa tietysti auttaa se, jos kyseinen henkilö on julkaissut ison määrän vakuuttavaa materiaalia netissä niin siihen perehtymisen jälkeen on jo jonkunlainen luottamus henkilöön.

   Toisaalta taas… Ennen kun itse perustin Kummajuttu-blogin (siis useita vuosia ennen EES-blogin ilmestymistä), me kasattiin mun omasta vanhasta tuttavapiiristä pieni porukka, joita yhdisti kiinnostus hieman outoihin asioihin. Tavattiin siis ihan fyysisesti ja se oli oikein antoisaa. Kaikilla oli avoin mieli ja kenelläkään ei ollut mitään agendaa mitä yritti ajaa tai poliittista suuntautumista (tai ainakaan siitä ei puhuttu).

   Kutsuin mukaan tarkoituksella myös yhden kaverin, joka oli hyvin skeptinen kaiken suhteen eikä sikäli ollut ihan samanhenkinen. Ajattelin kuitenkin, että erilaisuus täydentää enemmän kuin hajottaa ja ihan hauskaa oli. Hieman erikoisesti muuten tämä ”skeptisin” henkilö oli juuri se, joka johdatti minut katsomaan Elias Lönnrotin patsasta ja ottamaan ne kuvat, jotka täällä EES-blogistakin löytyy. Olikin erittäin hauska kuvio, että itse olin vain ollut kuvaamassa ja Antero sitten purki symboliikan auki omassa blogissaan vuosia myöhemmin. Eli monesti asioilla on erikoisia reittejä toteutua. Pitää vaan pitää avoin mieli ja uskaltaa kulkea tuntemattomiinkin suuntiin.

   Tossa meidän porukassa oli muuten myös yksi henkilö, joka aikoinaan oli aika paljon julkisesti esillä Suomessa 9/11-salaliittoon liittyen. Häneen tutustuin muistaakseni netin kautta vähän samaan tapaan kuin Anteroon myöhemmin. Tuollaisen porukan kasassa pitäminen vaatisi kuitenkin koordinointia ja duunia, joka väkisinkin tuppaa kaatumaan jonkun vastuulle. Itsekään en jaksanut sitä vastuuta kantaa ja niinpä homma kuivui kasaan melkein heti.

   Olen kyllä välillä miettinyt, että olisiko sitä pitänyt jaksaa viedä eteenpäin. Myytinkertojien meininkiä olen myös seuraillut ja siellähän on ihan hauska tuollainen yhteisöllinen ulottuvuus myös. Suunnittelevat juhlia, puheita ja muutakin julkista toimintaa. Toisaalta Myytinkertojat on hyvin erilainen julkaisu kuin tämä blogi.

   Mutta joo.. Kuten noista aiemmistakin kommenteista kävi ilmi niin tällaisen ”tiiviimmän yhteyden muodostaminen" voi olla aika haastavaa. Mutta onhän tällainen kommentointi-/keskustelumahdollisuuskin aika luksusta. Hyvä keskustelun avaus kyllä, joka voi vielä myöhemmin kantaa hedelmääkin…?

   Poista
  15. Eihän siihen tarvitse välttämättä mitään porukkaa lähteä rakentamaan. Jollekin voi olla iso juttu jo ihan se, että omalta paikkakunnalta sattuu löytymään joku toinen tyyppi, jonka kanssa voi puhua tästä maailman hulluudesta. Tässä on varmasti monella mielenterveys koetuksella, ja moni kaipaa sitä täyspäisten ihmisten seuraa.

   Miettikää muuten niitä jotka käyvät terapiassa, ja sitten terapeutti on samanlainen horkkaunizombie kuin kaikki muut ympärillä olevat ihmiset. Yritä siinä sitten selittää mikä ahdistaa.

   Poista
  16. "Tässä on varmasti monella mielenterveys koetuksella, ja moni kaipaa sitä täyspäisten ihmisten seuraa."
   En voinut välttyä mielikuvalta missä kaveri joka on mutkan kautta hommissa jollain kolme kirjaimisella organisaatiolla, lukee tätä läpi ja kahvit lentää näppäimistölle😂, tässä on ihan meemin ainesta, toisaalta olet aivan oikeassa, maailma on niiden kehyksien kokoinen joita silmiensä edessä pitää.

   Poista
  17. Itselläni ei ole kokemusta terapiasta, mutta oletan, että voisi olla haastavaa löytää tohtoria, jonka kanssa voisi pohdiskella WTC 7:n romahtamis-mallinnoksen salausperusteita :D Siinä olis muuten sille Vastaamon perustajalle ilmainen uus bisnesidea. Mulle provikat, kiitos :)

   Poista
  18. Mielenkiintoista Antero että mainitsit "terapeutin". Olen pohtinut, että ei liene sattumaa sekään sanan sisältö: terapia - the rapy, terapeutti - the rapist.
   Ei kaikki terapia liene pahaa tai ytimeltään väärää, siitä varmaan jokunen on ihan aidosti hyötynytkin. Kunhan ei osu mielenraiskaaja-horkkaunizombien vastaanotolle...

   Kyllä todellakin toivoo ja jokaiselle soisi vähintään sen yhden ihmisen, jonka kanssa näistä asioista voi vapaasti puhua!

   Poista
  19. Kiitos Prisoner kun kerroit vähän taustoista, olipas mielenkiintoista ja virkistävää luettavaa! Ja nyt olen tutustunut Kummajuttuunkin, alanpa sitäkin opiskella ja seurata :) Mahtavan paljon olette saaneet huikeaa materiaalia aikaiseksi! Upea juttu! Ja toki erityisesti koskettaa teidän polkujen timanttinen yhdistyminen!

   Juu, isommat ryhmäprojektit tuppaa olemaan työläitä. Varmasti arvokasta, että olet jotain sellaistakin tehnyt, olet siinä takuulla muita innostava ja hyvä. Niissä kuitenkin nopeasti saattaa tulla kysymys, että 'elääkö tämä juttu nyt vain minun kannattelulla ja mitäs järkeä tässä sitten ylipäätään on...' Siksi varmaan parhaita ovatkin juuri sellaisina hetken lapsina, joilla on se oma juttunsa ja tarkoituksensa sillä hetkellä kun kukoistavat. Ei jää kivirekiä kenellekään vedettäväksi, ja toisaalta pääsevät sen oman panoksensa tuomaan.
   Mihinkään järjestäytyneeseen esim. yhdistysmeininkiin ei itsestänikään ole koskaan ollut, asioiden on omassa maailmassani kannateltava itseään ja lunastettava sillä paikkansa. Tai miten ton nyt ilmaisis :)

   Jänniä nämä elämän pikku yksityiskohdat, kun kerroit tuon Elias Lönnrotin patsaskuvan tarinan. Se kyllä on kuva, joka jää mieleen. Ensimmäisten EES-blogin juttujen joukossa itsellänikin. Joitakin pitää lukea useampia kertoja, että kaiken oppii ja sisäistää. Se tietty vähän hidastaa, kun ei kokopäiväiseksi EES-opiskelijaksi voi ainakaan tässä hetkessä jäädä. Pitänee aikanaan lisätä CV-opintoihin "EES-diplomi" ja "Kumma juttu -syventävät opinnot"... :D

   Poista
  20. Kiitos positiivisesta palautteesta! Täytyy kuitenkin muistuttaa, että mun "opinnot" tai perehtyminen aiheisiin on äärimmäisen pintapuolista verrattuna Anteron toimintaan.

   Kummajuttu alkoi eräänlaisena tavallisen tallaajan ”päiväkirjana” eli aloin vaan kirjoittamaan ylös mitä kaikkea kummalista maailmasta löytyy ja miten itse asiat näin. Toki siinä oppi hirveästi paljon nopeammin, kun oli pakko kirjoittaa asiat sellaiseen muotoon, että muutkin sen ymmärtäisivät. Kun päädyin esimerkiksi jollekin numerologiaa käsittelevälle foorumille tai vaikkapa Edvard Leedkalninin kirjoituksia käsittelevään juttuun niin meni hetki aikaa ennenkuin sai kiinni mitä helvettiä siellä sanotaan :) Yritä nyt siinä sitten vielä kirjoittaa niistä joku oma postaus josta joku muu vielä saisi selvää. Ehkä alitajuinen toiveeni olikin, että joku tulisi vähän auttamaan tällä tutkimusmatkalla.

   Itse asiassa moni asia, josta kirjoitin jo yli kymmenen vuotta sitten, sai omassa päässänikin muodon vasta kun luin täältä EES-blogista vähän syvempää informaatiota aiheesta. Yksi hyvä esimerkki on se 11.9.2001 päivänä kuvattu pää edellä tippuva mies, joka muistutti Tarotin Hirtetty -korttia. Olin kyllä ihmetellyt sitä valokuvaa (sekä Torni-kortin yhteyttä WTC-torneihin), mutta ei minulla ollut hajuakaan miksi tällaiset kuvat olivat esoteerisella tasolla jotenkin merkittäviä ja miksi ne puhutteli alitajuntaa niin vahvasti. Näistä opin sitten myöhemmin täältä blogista.

   Voinkin lämpimästi suositella blogin perustamista kaikille... Tai tube-kanavan tai podcastin tai minkä vaan, joka pakottaa purkamaan asiat ikäänkuin muiden tulkittavaksi. Eikä aina tarvitse olla oikeassa vaan se oppimisprosessi on siinä tärkeintä. Toki tämä keskustelukin on sitä samaa duunia.

   Myös se on terapeuttista, että oppii olemaan välittämättä siitä mitä muut ihmiset välittävät. Vielä nykyäänkin saa helposti ”salaliittoteoreetikon leiman”, jos alkaa puhumaan yhtään mistään valtavirta-narratiivin vastaisesti. Onneksi ajat ovat muuttumassa ja monien silmät avautumassa...

   Poista
  21. No sitten sun blogisi on hieno paalu sille, mihin puhtaalla aitoudella ja totuuden etsinnällä pääsee!

   Olen blogin perustamista itsekin toisinaan pohtinut, mutta pitänyt kynnyskysymyksenä, että mulla olisi sitten varmasti oma näkemys, enkä puolihuolimattomasti päätyisi vain kierrättämään muitten juttuja.
   Toisaalta just tää kysymysten määrä ja tietynlainen uuden alun taite voiskin olla oivallinen sauma soveltaa tuota sun konseptiasi. Tietoisuuteen on nyt lävähtänyt aikamoinen vuori asioita, joista en ole tiennyt mitään - siitä huolimatta että olen ollut ns. hereillä pitkään sekä lisäksi ollut aina kiinnostunut symboliikasta. Tuommoinen päiväkirja voisi olla tässä prosessissa aikas mainio.:)

   Tuota tarot-analyysiä leffojen alkuun ehdin jo sen verran kokeilla, että vaikuttaa olevan koukuttavaa hommaa. En juuri ole elokuvista pystynyt nauttimaan, kun niistä puskee niin suurella höökällä läpi se, mitä milloinkin ajetaan. Kaikenmaailman monikerroksiset agendat ja mielenmuokkaukset on estäneet näkemästä itse leffaa ja se on ollut rasittavaa. Mutta tarotin etsiminen kääntääkin sen kelkan keveäksi - jes! :)

   Poista
  22. Ei se muiden juttujen kierrättäminen mikään rikos ole. Jos motiivina on totuuden esiin tuominen, niin mitä väliä sillä on kuka sen totuuden on löytänyt? Samaa totuutta voi tarkastella monesta kulmasta, ja siitä voi kirjoittaa monella eri tavalla. Varmasti kaikille löytyy oma yleisö, jos julkaisu on muuten laadukas.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/06/lampaita-meilla-jo-on.html

   Poista
  23. Hyvä huomio ja tarkennus - ei tosiaan ole. Kiitos.

   Poista
  24. Mielestäni hieno ajatus ja tarjous Anterolta. Juuri senhän takia pahuus tällä hetkellä jyrää hyvien yli tässä maailmassa, koska pahat ovat rohkeita ja toimivat yhdessä rintamassa, me olemme yksin omissa harvoissa poteroissamme.

   Poista
  25. Yhdistyminen on ehdottomasti kannatettava ajatus.

   Poista
  26. Joku Telegram ryhmä olisi kans aika hyvä. Tuo sähköposti ryhmä olisi myös hyvä idea. En kyllä tiedä miten sellainen toimii.

   Poista
  27. Minäkin aloin nyt kaivata jotain ryhmää, esim. Telegram tmv. Pakko myöntää, vaikka olenkin 100% introvertti, että viime aikojen (täyspäisten) kontaktien vähentyminen entisestään on tehnyt olon "hieman" yksinäiseksi. Onhan noita "poikkeuksellisten" ryhmiä TG:ssä toki pilvinpimein, mutta väkeä on siellä laidasta laitaan, ei sellaisissa ole kiva osallistua, mutta tällainen EES-spesifi olisi helpommin lähestyttävä.

   Poista
  28. Sen kun vain luotte oman ryhmänne. Ette te minua siihen tarvitse.

   Poista
  29. Palaan tähän keskustelunpätkään, kun jostain syystä on hiljalleen hiipinyt mieleen ajatus, että täyspäisten ihmisten seura voisi olla virkistävää, että olisiko blogin lukijoilla mielenkiintoa alkaa keskusteluseuraksi? Ilmeisesti itsellä alkaa pimein reitin pätkä suuntautua valoa kohti ja jopa mielenkiinto sosiaalisiin kontakteihin herätä. Summassa en jaksa alkaa etsimään saman aaltopituuden henkilöitä mistään keskustelupalstoilta tai retriiteistä, helpommin saa sinipäisen nuppineulan pottuvarpaan kynnen alle hillasuolla kävellessä. Joten kokeillaan nyt tämmöistä konstia, ei se ota jos ei annakaan.

   Että jos jollain kiinnostaa ajatustenvaihtoseura vaikka sähköpostikirjeenvaihdon muodossa tai miten vaan, voinee varmaan, kuten Antero tuossa yllä ehdotti, kommentteihin antaa sähköpostinsa ja Antero voi välittää osoitteen mulle eteenpäin ilman julkaisua.

   En siis hae mitään sähköpostiryhmää (ellei siihen ole tai tule mielenkiintoa), mistä tuossa ylempänä puhuttiin vaan ihan normaalia dialogia, ihan minun henkilökohtaiseksi iloksi =)

   Poista
 8. https://youtu.be/PSR-ag6UJ3k

  Musiikkimiehenä jotenkin juohtui mieleen tämä biisi 😁

  VastaaPoista
 9. Pappi näyttää miten leijona karjuu:

  https://twitter.com/21WIRE/status/1378478302998958090

  VastaaPoista
 10. Malinen tykittää taas:

  https://twitter.com/mtmalinen/status/1378976688055451648

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malinenhan lupasi, että hiljentyy yhteiskunnallisten ja poliittisten asioiden suhteen 23 minuuttia -haastattelun jälkeen :) Tiesin kyllä, ettei näin tule tapahtumaan - ja hyvä näin. Tuomaksella, niinkuin meillä kaikilla muillakin, on varmasti vaan niin kertakaikkisen kova palo sisällä, että ei sitä pysty vastustamaan, vaikka tietäisi jopa olevansa jollain tasolla vaarassa jos ei malta pitää suutaan kiinni. Silloin me toki vasta vaarassa oltaisiinkin, jos kaikki pelkäisi, eikä uskaltaisi puhua suutaan puhtaaksi.

   Poista
 11. Mun mielestä sähköpostiryhmän tai jonkun muun kanavan perustaminen on hyvä idea. Mä pelkään, että joku päivä tätä blogia ei enää löydy...joku taho on poistanut sen. Mistä mä sitten löydän vertaistukea tai valtavirrasta poikkeavaa aitoja uutisia :(

  VastaaPoista
 12. Hmm... Näemmä tämän Joakim Lindholmin leijonaksi kasvaminen on sittenkin vielä hyvin keskeneräinen tarina. Kaverin FB-sivulta:

  "Te jotka lähettelette kaveri pyyntöjä ja profilikuvassa on jotain stop fake pandemic paskaa, opetelkaa lukemaan ja katsokaa vähän ensin millaista ihmistä olette pyytämässä kaveriksenne. Ryhmät kuten "koronakapina" ovat mielestäni ihmissyöpää.

  Pistää tajuttoman paljon vihaksi se että kun koko yhteiskunta ja maailma taistelee tautia vastaan ja moni Suomalainenkin on menettänyt todella paljon asian vuoksi, silti löytyy tällaisia ryhmiä ja mielenosoittajia, jotka ovat valmiita vesittämään sen työn ja elämän rajoitusten kanssa, mitä kansa tällä hetkellä tekee ja elää. Ymmärrätte varmasti vihani asiassa."

  https://www.facebook.com/joakim.lindholm1/posts/10158631902454094

  Noh, jokaisella menee se oma aikansa saada silmät kokonaan auki. Tämä hänen sokeus koronakusetukselle ei kuitenkaan vähennä hänen blogin arvoa.

  Toki tässä täytyy pitää sellainenkin mahdollisuus mielessä, että tämä koko juttu saattaa olla taitavasti rakennettu psyop, jonka tarkoitusta emme vielä pysty näkemään. Sitä kun ei voi koskaan varmuudella tietää. Jäädään seuraamaan miten tarina kehittyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Se että arvostellen Suomen poliisin toimintaa, ei tee minusta salaliittoihin uskovaa idioottia."

   Jännä miten hän ei tule ajatelleeksi sitä, että hän itse kirjoittaa blogia salaliitosta. Jos poliisissa on rikollista toimintaa harjoittavia yksilöitä, jotka salaisella sopimuksella muodostavat toisiaan suojelevan hyvävelikerhon, se on määritelmällisesti salaliitto.

   "Salaliitto eli salahanke on kahden tai useamman henkilön salainen sopimus jonkin rikollisen tavoitteen saavuttamiseksi."

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Salaliitto

   Poista
  2. Vaikuttaa kyllä kieltämättä vähän psyopilta.

   Annetaan tästä mahdollinen teoria:

   Luotto poliisiin on ympäri maailmaa alkanut rakoilla pahasti. Tällä saadaan mahdollisesti tutkinta jolla poistetaan "kaikki" pahat yksilöt, eli nämä satunnaiset sosiopaatit poliisin rivissä, ei oikeita sosiopaatteja jotka ovat tässä kusetuksessa yms mukana. Myös poliisin toimintaa aletaan mahdollisesti valvoa enemmän, ja niskurointia tässä korona-asiassa ei suvaita senkään vertaa. Jos kansalle saadaan uskoteltua että nyt on poliisista poistettu kaikki mädät omenat, ei tule samanlaista uskon menetystä heidän toimintaan kuin monessa muussa maassa.

   Vielä loppuun täyttä spekulointia, että miksi hän päätti tulla esille juuri nyt kun tapahtuu kaikkea muutakin mahdollista näin paljon, miksi ei vaikka 2018? + Nyt on tämä koronakusetus saatu liitettyä tähän tarinaan sillätavalla että korruptiota on kyllä, mutta se on pienimuotoista eikä tällaista maailmanlaajuista. Miksi hän yleensä otti kantaa tähän korona asiaan? Eikö hänellä ole jo lautasella tarpeeksi tämän myötä. Myös hän ilmeisesti etsii muitakin rohkeita poliiseja, ehkä he keräävät listaa näistä mahdollisista niskuroijista.

   Poista
  3. Tämmöiset tempaukset voi olla myös tapa houkutella totuustaistelijat esiin koloistaan, jonka jälkeen heidät voidaan tunnistaa ja tarpeentullen eliminoida. Näin toimi esim. sata vuotta sitten Operation Trust, jota qanon kovasti muistuttaa. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Trust

   Aivan yhtä mahdollinen syy on vaikka tuo lause: "Se että arvostelen Suomen poliisin toimintaa, ei tee minusta salaliittoihin uskovaa idioottia."
   Mitäpä ei tehtäisi, jotta saataisi mahdollisuus päsäyttää tällainen lause eetteriin kaikumaan? Usein näissä temppuiluissa se tärkein sanotaan yhdessä lauseessa, ellei puolikkaassa.

   Poista
  4. Ei tää salaliitto juttu ole ainoa ristiriitaisuus kaverin avautumisissa. Jätti itse parinsa kanssa pajat pystyyn, ei tainnut mennä aivan ohjekirjan mukaan, pienemmän haitan arvioinnin tekee yleensä syyttäjä, alimmalla tasolla ehkä kenttäjohtaja, voi kyllä hyvällä tuurilla välttää esitutkinnan tai syytteen, kasvit kyllä lyödään lakoon oli lopputulema mikä tahansa, eli venytti lakia oman moraalinsa mukaan.
   Fasessa perustelee korona kantaansa läheisen tehohoidolla, kyllä sitten kanta muuttuu kun osuu omalle kohdalle, blogissaan kertoo parista steroidiköriläästä jotka paiskaavat vaimonhakkaajan rappusia alas, mites jos vastaava osuisi omalle kohdalle, vitun apina pieksisi paskat pihalle tasaiseen tahtiin, voi olla että toivoisi niitä köriläitä paiskaamaan pahoinpitelijän portaisiin mielummin niin lujaa ettei enään nouse.
   Pahoin pelkään että kaveri on joutunut sellaisen myrskyn silmään ettei taida psyyke kestää.

   Poista
  5. Ajattelin psyop mahdollisuutta hieman eri kulmasta: tarkoituksena olisi rappeuttaa kansan luottamusta poliisiin ja yllyttää mellakointiin (tietenkin kontrolloidulla tavalla). Vähän kuin USA:n BLM sekoilu. Päämääränä lopulta tietenkin yhä enemmän vapaudesta ja yksityisyydestä luopuminen. Mellakoitsijat tuhoavat liikaa ja "kansa vaatii" tiukempia toimia poliiseilta.

   Poista
  6. Aatehistorian asiantuntija Olli-Pekka Vainio: "Populaarissa kielenkäytössä ’salaliittoteorialla’ kuitenkin tarkoitetaan jonkin ilmiön selitystä sellaisella tavalla, joka ei vastaa virallista selitystä ja jonka suhdetta saatavilla olevaan todistusaineistoon voidaan pitää jollakin tapaa vääristyneenä."
   Tällä halusin tarkentaa sitä, että salaliiton takana ei aina välttämättä ole rikollista toimintaa. Riittää kun väittää, että Elvis elää. (orig. O-P Vainio) (https://www.areiopagi.fi/2021/01/onko-kyseessa-salaliitto/)
   Sitä ei kuitenkaan käy kieltäminen, etteikö Lindholmin esiintulon ajoitus herättäisi kysymyksiä, mutta toisaalta tässä suuressa hämmennyksessä jokainen uusi sopan sekoittaja lisää vastakkainasettelua entisestään ja saa tavantallaajan yhä enemmän pois tolaltaan.
   "Mutta isoäiti, miksi totuuksia on niin monta?"
   "Siksi, rakas Pönöhilkka, että sinulla riittäisi nieltävää, etkä ehtisi kysellä joutavia!"

   Poista
  7. Tietty jos kaverilla ei ole ns. "kaikki ismot kasinolla" hän sopii oikein hyvin samantyyppiseen manipulaatioon, kuin v.-94 kun Suomea aivopestiin EU:hun. Se oli kyllä sellainen propagandan oppikurssi, että mikä tahansa kommunistinen valtio olis voinut tulla syventävään perehdytykseen. Olisi mahtavaa, jos joku tekisi siitä hööpötysprojektista koosteen - sille vois ehkä jopa nauraa.
   Mieliä muokattiin kuukausitolkulla ja kannatuslukupalkit vilisti joka uutislähetyksessä, liittymis-vastaisuus punaisella, puolesta sinisellä. Kun sitä illasta toiseen, viikosta ja kuukaudesta toiseen porattiin mieliin ruudulta, ihan varmasti alitajuisesti jotkut muuttivat kantansa jo pelkän symbolisen värimanipulaation vuoksi. Oma lukunsa sitten oli erilaiset studio-keskustelut ja väittelyt, joissa vastustajat näytettiin mahdollisimman epäedullisessa valossa, puolestapuhujat imartelevasti. Näihin väittelyihin, samoin kuin mielipidehaastatteluihin kärrättiin vastustavaa näkökantaa ajamaan sellaisia, jotka eivät lähtökohtaisesti olemuksellaan vakuuttaneet, esim. selkeästi epävakaita ihmisiä tai jos jopa he onnistuivat olemaan vakuuttavia, niin joku hokkuspokkus järjestettiin, että loppupeleissä viesti oli EU-vastustaja = ihmisenä epäuskottava, kummajainen, nolo.

   Jos heppu on epävakaa ja epäjohdonmukainen, mutta latelee hurjia syytöksiä ja epäluuloa poliisia kohtaan, se jo itsessään muokkaa tarinaa seuraavan, matrixissa tyytyväisesti köllöttelevän alitajuntaa "minä en ole tuollainen outo ja epävakaa, joten minä en epäile poliisia... itseasiassa mistään, milloinkaan!" Kaikki muu horinahöttö syytösten ympärillä on lopulta merkityksetöntä, hän voi sanoa mitä tahansa mistä tahansa, ja mitä ristiriitaisemmin sen parempi.

   Poista
  8. Tällä Lindholmilla on ihan mielenkiintoisia tatuointeja. Rinnassa perus ylösalaisin käännetty pentagrammi baphometin päällä. Oikeassa kämmenselässä luciferin sinetti ja vasemmassa käsivarressa Saturnuksen sinetti, josta vapaamuurareiden logokin on hyvin todennäköisesti väännetty. Saturnuksen sinetti tulee ”Saturnuksen taikakuutiosta”, josta tämä linkkaamani kuva.

   https://thebushome.com/wp-content/uploads/2020/06/Square-Of-Saturn-970x1024.jpg

   Poista
  9. Jos se on tämä mies, niin ei kyllä olemuksellaan, ulkonäöllä ja harrastuksilla herätä kyllä monessa uskottavuutta:

   https://www.facebook.com/106053887539406/photos/pb.106053887539406.-2207520000../167401444737983/?type=3&theater

   Poista
  10. Joo hän se on. En tiedä mistä hänen osallaan on tarkalleen ottaen kyse, mutta olen pistänyt merkille, että nämä hevi-miehet ovat jostain syystä usein niitä, jotka eivät halua uskoa eliitin salaliittoihin tai satanismiin. Saattaa johtua siitä, että he haluavat olla niitä ”satanisteja”, rebeleitä, jotka vastustavat kirkkoa ja uskontoa yms. He haluavat olla niitä kovia ja rajuja jätkiä, jotka ainakin omasta mielestään näyttävät muiden silmissä pelottavilta. He eivät pidä siitä ajatuksesta, että puku päällä poseeraavat, kirjakieltä puhuvat poliitikot ja bisnesmiehet olisivatkin niitä todellisia satanisteja. Saatananpalvojien pitää täyttää kehonsa pääkalloilla ja lävistyksillä, kasvattaa pitkää tukkaa, juoda kaljaa ja kuunnella heviä. Twitteristäkin tiedän pari henkilöä, jotka ovat aina määkimässä ”salaliittoteoreetikkojen” twiiteissä. Juurikin näitä heviperkeleitä.

   Poista
  11. Mikä näistä ei kuulu joukkoon: poliisi, satanisti, BDSM-malli?
   Oikea vastaus: poliisi, koska se on hommana vähän arveluttavaa.

   Poista
 13. "Tämä hänen sokeus koronakusetukselle ei kuitenkaan vähennä hänen blogin arvoa"
  Harva meistä on saanut kerralla silmänsä auki, monta samanlaista toimiaa mukana eri skeneissä, jostain asioista hyvinkin kartalla mutta yksi tai useampi sokea piste rasittaa kokonaisuutta, jos on saanut kulman auki niin on kyllä helpompi avata koko kansi, jotkut vain ikävä kyllä jäävät räpeltämään sitä kulmaa maailman tappiin.

  VastaaPoista
 14. Kävin kuuntelemassa kaverin musiikillisia tuotoksia.
  https://youtu.be/HMiRj7tfbDs

  Enpä osaa oikein mitään sanoa.

  VastaaPoista
 15. Vähän sääli, että Lindholm ei ole vieläkään herännyt koronahypnoosistaan. Tuollainen sokea piste tuottaa tällaisia kommentteja:

  https://www.facebook.com/joakim.lindholm1/posts/10158674803314094

  Hän selkeästi elää vielä siinä harhassa, että meillä on vaarallinen pandemia. Silloin on vaikea nähdä viime sunnuntain tapahtumia oikeasta perspektiivistä.

  Mutta kuten olen aiemminkin sanonut, tämä sokea piste ei ota pois sitä tosiasiaa, että hänen työ poliisien rikosten paljastamiseksi on erittäin arvokasta. Jollain kierolla tavalla tämä hänen koronasokeus saattaa kuitenkin olla hänen työn kannalta jossain määrin positiivinen asia. Jos hän puhuisi julkisesti koronakusetuksesta, hänet voitaisiin leimata koronadenialistiksi, ja sitä kautta hänen uskottavuus poliisien rikosten paljastajana voitaisiin mitätöidä. Asioilla on aina monta puolta.

  Näen Lindholmissa vieläkin potentiaalia suureksi leijonaksi, mutta se on nyt hänestä itsestään kiinni, pystyykö hän sellaiseksi kasvamaan. Hän selkeästi pelkää koronaa. Jos hän ei tuosta pelosta pääse yli, potentiaali jää täyttämättä.

  Katsotaan rauhassa miten tarina etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ristiriitaiset fiilikset Joakimin suhteen, jäppisen omatkaan touhut eivät kaikilta osin kestä päivänvaloa, tosi häröjä postauksia enemmänkin.
   Vaikka tuokin julki (yksittäisten)poliisien tuomittavaa perseilyä, siirtääkö se fokusta paljon suuremmasta ongelmasta eli miten poliisivoimia nykyään käytetään ja miten poliisi organisaationa politisoituu kovaa vauhtia. Näiden blogissa kuvattujen tapausten saamapuolella on yleensä ns."poliisin vanhat tutut" , heidän epäasiallinen kohtelu herättää monissa ajatuksen että saivat ansionsa mukaan.
   Noin vuodesta-15 lähtien tavalliset ihmiset jotka ovat uskaltaneet jalkautua kadulle osoittamaan mieltään hallituksen(ja sen käskijöiden) agendaa vastaan ovat saaneet poliisin taholta kokea kovia, samaan aikaan agendan mukaiset "mielenosoitukset" ovat saaneet olla rauhassa, viimeisimpänä esimerkkinä 21.4 Navalnyn puolesta miekkari, blm pöhinässä ainakin ottivat hatut päästään jos eivät ihan polvilleen menneet.
   Eli vaikka yksittäisen poliisien tekemät perseilyt ja varsinkin johdon taholta näiden tapahtumien peittely on tuomittavaa, pidän silti huomattavasti tärkeämpänä koko organisaation puhdistamista kaikesta politikoinnista, poliisin niin kuin kaikkien muidenkin viranomaisten pitää kohdella kaikkia samalla tavalla riippumatta heidän väristään, sukupuolestaan ,poliittisesta kannastaa tai muusta henkilökohtaisesta ominaisuudestaan.

   Poista
  2. Kyllä, tuo on Lindholmin toinen sokea piste. Mutta jos nyt sanotaan ihan suoraan, niin hän ei ihan vaikuta sellaiselta kaverilta, jolla olisi tapana pohtia asioita laajemmasta perspektiivistä. Kaikki eivät siihen vain pysty.

   Mutta jostain tuo poliisin korruption purkaminen täytyy aloittaa. Lindholm saattaa olla se tarvittava ensimmäinen domino.

   Poista
  3. Sitä tässä itsekin toivoo että olisi tosiaan se ensimmäinen domino, samaan aikaan pelkään että on vain yksittäinen nappula liian kaukana muista (jonkun sijoittama).
   Pahin mahdollinen skenaario: muutama steroidi hirviö saa kenkää, idän taparikolliset hieman parempaa palvelua ja tavan pulliainen enenevässä määrin runtua jos uskaltaa kyseenalaistaa vallitsevan agendan. Lehdistö rummuttaa miten poliisivoimista on putsattu mädät omenat ja maailman onnellisemmalla kansalla on maailman paras poliisi.
   Karkeasti sanottuna voisivat palkata muutaman juoponheittelijän lisää jos antaisivat Taposelle kenkää, kokonaisuuden kannalta olisi varmaan parempi juttu.

   Poista
 16. Olenko ainoa, jonka mielestä tämä Ylen tekemä juttu Lindholmin paljastuksista vaikuttaa kovin laimealta?

  https://yle.fi/uutiset/3-11921990

  "Tapauskuvauksissa Lindholm kirjoittaa poliisien epäasiallisesta käyttäytymisestä. Hurjimmat kuvaukset saattavat täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Kyse on kuitenkin kauan sitten tapahtuneista asioista, joissa syyteoikeus on saattanut vanhentua."

  Ei tämä nyt ihan sellaiselta kovan luokan paljastusjutulta vaikuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole, mutta Joakimin mielestä se on kelpo juttu (blogissaan kommentoi), toivottavasti nämä kynäilijät eivät ole hänen luottotoimittajiaan😂

   Poista
  2. Joo, näin sen saman kommentin. Jäin miettimään, että lukiko kaveri tekstiä ollenkaan, vai katsoiko pelkät kuvat?

   Minä kun luin tuon jutun, ensimmäinen ajatukseni oli, että jokohan se Lindholmkin pikkuhiljaa tajuaa, että valtamedian toimittajat on valtaapitävien ohjauksessa. Juu ei. Ei tajunnut.

   Sääli.

   Poista
  3. Ei tää nyt mitenkään luottamusta erityisesti herätä.
   Psyop-kässäriin voisi hyvin kuulua mm. tuollainen termien ja asiakokonaisuuksien hämmentäminen, kuten 'poliisin epäasiallinen käytös' kun todellisuudessa puhutaan sairaasta ja suhteettomasta väkivallasta ja virka-aseman väärinkäytöstä, jne.

   Tai sitten hän tosiaan on katsonut vain kuvat: "Ai vitsi ku mä näytän hyvältä! Meitsi on lehdessä!"

   Mieluummin toki toivon, että jälkimmäinen arvaus - joka tapauksessa.

   Poista
  4. Jotenkin minulla on vaan hieman huono fiilis tästä Lindholmista. Voisiko olla mahdollista että tämä on tosiaan järjestetty kuvio? En tiedä, vaikea sanoa. Toisaalta tuo mitä hän on kertonut voi hyvinkin olla ihan totta.

   Poista
 17. No niinpä tietenkin.

  https://www.facebook.com/joakim.lindholm1/posts/10158736090484094

  "Otin juuri Korona rokotuksen. En kuollut. On sitä kroppaan pahempiakin aineita vuosia työnnetty kuten erästä kaupoissa myytävää liotinainetta nimeltä alokoholi.

  Päivittäislääkityksenä menee lääke jonka lääkärien rankan hoitovirheen seurauksena meinasi oikeasti lähteä henki ja sama meinasi toistua tossa pari kk sitten. Eli on niitä jumalauta vaarallisempiakin asioita ku joku saatanan piikki.

  Jos tällä pääsee keikoille ja paikat aukeaa ni osani olen nyt tehnyt."

  Sori Joakim, mutta sokea leijona ei voi olla johtaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nyt keikkailee niin maan perusteellisesti, voipi olla viimeinen kesä jos syssyllä pukkaa rajumpi flunssakausi.

   Poista
  2. Niin, onhan tämäkin postaus minusta taas hieman kummallinen. Tuntuu sellaiselta rokotemainokselta.

   Poista
  3. Joo kyllä se on myönnettävä että tämä henkilö olikin leijonan sijaan roskapussi. Töissä muuten yksi työkaveri otti nyt lauantaina tämän piikin, ja nyt maanantaina sanoi että perkelekkö on vieläkin kipeä olo.

   Poista
  4. Ilmeisesti on tullut sitä hoitovirhelääkitystä nautittua ihan kaksin käsin, jos ihan aidosti on noin ulalle päätynyt.

   Mutta joo, en usko että on. Vaikuttaa vähän siltä, että
   "on ne jumalauta psyopitkin kehittyneempiä ku saatana ennen."

   Poista
 18. Tämä selittänee jotain:

  https://www.facebook.com/joakim.lindholm1/posts/10158743556659094

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei valitettavasti näe ilman fb-tiliä :/

   Poista
  2. Kyllä se mulle aukeaa, eikä tosiaan ole naamakirjaa😂

   Poista
  3. Koitin jo vaikka mitä kikkakolmosta monella eri selaimella koneella, eikä näytä, mutta puhelimen selaimella näköjään pääsee 😮 Mietinki kyllä, että miten ihmeessä tämän blogin muu lukijakunta näitä lukee kirjautuneena 😅

   Poista
  4. Jep, älyvispilä ainut aparaatti 😂

   Poista
  5. No hoh-hoijaa.

   Tällä ellillä on katse ja ilme samasta pinkasta kuin Sanna 'tissivako' Marinilla. Ilmeisesti tehdään juuritasollakin hartiavoimin töitä, ettei sooloilijoita ja änkyröitä lipsu edes kuntatasolla päättämään?
   Ellei sitten tosiaan kyseessä psyop, ja hänelle kaavailla myöhempään vaiheeseen vähän isompaa roolia lehtiin ja mediaan pyörimään?

   Mä en kertakaikkiaan pysty ostamaan tätä juttua, en mitään palaa tästä. -Ja edelleen toivoisin olevani mieluummin väärässä kuin oikeassa. Oi Jokke ja Hellu: prove me wrong, please!

   Poista
 19. Ei näihin kannata jäädä liiaksi kiinni.

  Moni haluaisi, että se kriittinen massa saavutettaisiin ja saataisiin horkassa olevat heräämään ja toimimaan oikein.

  Siihen taas moni toivoo, että tulisi julkisuuden ihmisiä jotka puhuisivat näistä asioista joita tässäkin blogissa puhutaan, että saataisiin sitä massaa.

  Hyvin harvoin ne julkkikset ovat heränneitä vaan he ovat eliitin pillipiipareita joiden tarkoitus on viedä meidät vielä kauemmas totuudesta ja etenkin siitä totuudesta, että meidän jokaisen pitää alkaa tehdä jotain ja jättää tekemättä niitä asioita joista on vahinko tälle maalle, luonnolle tai toisillemme.

  Itsekin seurasin Joakimia ja toivoin parasta ja sen takia ajattelin jakaa oman kokemukseni siitä miten itse jäin pillipiiparin harhaan.

  Ihan tarkkaan en tiedä milloin aloin heräillä, mutta Mark Passionilla oli minulle merkittävä vaikutus.

  Jaoinkin Markin matskua, mutta sitten tajusin ettei hänen tyylillään kyllä saada isoja massoja mukaan.

  Sitten tuli tämä kaveri:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Russell_Brand

  Nyt oikeasti hävettää että menin retkuun ja kunnolla.

  Silloin aikoikaan oikeasti uskoin, että Russell olisi meidän puolella.

  No, eipä ollut ei.

  Jaoin tämän siksi, että totta kai me tarvitsemme leijonia ja nekin ihmiset ovat tärkeitä jotka tekevät vähemmän kuin leijonat...itse uskon siihen, että pienikin teko on tärkeä kunhan sen pohjalla on ymmärrystä että miksi minä teen näin niin kuin teen.

  Maailma on kaaoksessa sen takia, että valtaosa ihmisistä tekee asioita sen takia, että joku sanoo, että tee noin tai osta tota, kuin että kyseinen yksilö miettisi sitä, että kannattako näin tehdä tai sitä tuotetta ostaa.

  Pillipiipareita tulee ja jotkut heränneet ostetaan sille väärälle puolelle.

  Ei kuitenkaan menetetä uskoamme ja kyllä noita leijonia tulee niin kuin tänä vuonna olemme saaneet nähdä.

  Jotkut tekevät aina oikein vaikka heidän kimppuunsa käytäisiinkin.

  Ja olkaamme armollisia itsellemme jos vahingossa fanittaisimmekin pillipiiparia.

  VastaaPoista