torstai 2. syyskuuta 2021

Ilkka Tiainen: 1.9.2021 haastattelu E-P koronanyrkki, infektioylilääkäri Elina Kärnä


Toimittaja Ilkka Tiainen esitti infektioylilääkäri Elina Kärnälle erittäin oleellisia ja tärkeitä kysymyksiä Etelä-Pohjanmaan koronanyrkin toiminnasta. Tässä haastattelussa Kärnä antaa täydellisen esimerkin tälle ajalle tyypillisestä vastuuta pakoilevasta virkamiehestä, jolla ei ole minkäänlaista kykyä ottaa vastuuta omasta toiminnastaan. Nämä NPC-moodissa operoivat virkamiehet, jotka käyttäytyvät kuin robotit, ovat joko täysin epäpäteviä tai täysin moraalittomia ihmisiä. Millään muulla tavalla tätä toimintaa ei voi selittää. 

4 kommenttia:

 1. Riikalla on munaa:

  "Jos tämä nolostuttava, kansantaloudelle ja heiveröiden psyykelle tuhoisa sekoilu ei lopu, pahoin pelkään, että alkaa kiihtymisvaihe ja leviämään lähtee helposti tarttuva Nyt v**tu riittää! -variantti."

  https://avoin.media/2021/09/01/jumalauta-thl-nyt-vttu-riittaa-variantti/

  Söyring laittaa asiat hienost perspektiiviin:

  "”Tapauksista” sairaalassa on 56+21+22, yhteensä 99 henkilöä; 0,08% on sairaalassa. Toisella tapaa esitettynä: Suomessa on 309 kuntaa = joka kolmannessa kunnassa on alle yksi (1) henkilö sairaalassa tämän tappavan tartuntataudin takia, jonka kuolleisuus on 0,05%."

  Söyring nostaa esiin myös hyvän tilastointiin liittyvän pointin. Jos piikkikuolemien tilastoinnissa käytettäisiin samaa määritelmää kuin "Covid-kuolleissa", piikkeihin kuolleita on reilusti enemmän kuin itse koronaan kuolleita:

  "Näitä [koronaan] liittyviä kuolleita on 1018 henkilöä. Tekee 0,82% ”tapauksista” ja 0,02% näytteen antaneista.

  Rokotettujen turvallisuusseurannan yhteydessä kerrotte, että 3,9 miljoonan koronarokotetun joukossa kuoli kolmen viikon kuluessa 1676 henkilöä."

  1018 vs. 1676

  VastaaPoista
 2. Teen vain mitä käsketään koska laki ja esimiehet instituutioineen, uskon että he käskevät oikein. Mitään henkilökohtaista vastuuta ei haluta ottaa, kaikki vieritetään jonkun muun niskaan ja itse ollaan vain avuton välikäsi ilman vaihtoehtoa.

  Sama mentaliteetti on tullut ennenkin vastaan jossain...

  VastaaPoista
 3. Seuraava Ilkka Tiaisen haastattelu:

  https://www.youtube.com/watch?v=IxF3d1djqp8

  "Mitään ylimääräistä kuolleisuutta rokottamiseen ei liity. Se on ihan päivänselvää." - Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen

  VastaaPoista
 4. Kas kas:

  https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008248024.html

  "Kahden rokotuksen jälkeen sairaalahoitoon joutuneet ovat tiedotteen mukaan olleet vaikeasti immuunipuutteisia."

  Artikkelin mukaan toki vain 5% potilaista, mutta kuitenkin.

  Primaari immuunipuutos (Wikipedia):

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Primaari_immuunipuutos

  "Primaari immuunipuutos on tila, jossa elimistön puolustusjärjestelmä ei geneettisesti pysty puolustautumaan infektioita vastaan. Primaareissa vasta-ainepuutoksissa on vasta-aineiden määrä tai niiden kyky toimia infektiopuolustuksessa alentunut."

  Eikös jotakin tällaista ole ennustettu tapahtuvaksi injektioiden seurauksena?

  VastaaPoista