lauantai 11. syyskuuta 2021

33 muistoa


Aamulehden uutinen tänään:


https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/art-2000008254710.html

Ihan vain sattumalta päättivät valita juuri 33 kertomusta. Puhdasta sattumaa!


Vapaamuurarisymboliikkaa: 33


Luvun 33 symboliikasta enemmän kirjoituksessa Vapaamuurariprinssit - Princes of Masonry. Kiitos vinkistä TR.

10 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suostua haastatteluun, mutta vain omilla ehdoillani. Ehtoja on kaksi.

   1) Haastattelun täytyy tapahtua kirjallisesti. Ainakaan tällä hetkellä en ole kiinnostunut osallistumaan mihinkään video- tai audio-haastatteluun.

   2) Haastattelu tehdään minun tontilla, eli tämän blogin kommenttikentässä. Käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että loisin haastettelulle oman julkaisun, ja keskustelu käytäsiin sen julkaisun kommenttikentässä. Olen jo kauan sitten tehnyt tämän blogin yleisölle hyvin selväksi, että tuntemattomien ihmisten kanssa minä kommunikoin vain tämän blogin kommenttikentässä.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page_19.html

   Jos nämä ehdot käyvät teille, haastattelu voidaan toteuttaa.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta.
   Tämä on live lähetys, ei lehtihaastattelu.
   Toinen kerta sitten!
   Indrek

   Poista
  3. Niin minä vähän arvelinkin. Tuo oli vain minun tapani ilmaista, että ei minulla ole mitään teitä vastaan - minulla vain on omat tiukat rajani yleisön kanssa kommunikoimiseen.

   Poista
 2. Tovi sitten youtubessa lävähti 'vaihtoehtokosmetiikka' Madaran mainos, jossa teema kellopeliappelsiinista. Vilkaisu ao. firman sivustolle kertoo, että agendaa kumarretaan systemaattisesti. Eihän tämä toki isommassa kuvassa yllätä - yllättävämpää olisi, jos kosmetiikkapuolella kontrolloitu oppositio puuttuisi.
  Voidaan vaan arvailla, onko 'kolmen lapsen äiti Lottea' koskaan ollutkaan, vai onko hän aikoinaan aloittanut jotain ja myynyt konseptinsa ja tarinansa...?
  https://www.madaracosmetics.com/fi

  Madaraan tutustuin ehkä kymmenisen vuotta sitten Noora Schlingerin blogia seuratessani. Pitikin kurkata, että mitä ao. blogille nykyään kuuluu.
  Sielläpä Noora poseeraa mustavalkoisissa, väriläiskänä kirkkaanpunaista huulipunaa. Polvilla muodostetaan kaksi kolmiota = 33 ja kolmion keskelle asetetaan näppärästi housujen polvikohdan repeämällä muodostettava one-eye/vesica piscis. Kuvaan on itseasiassa ympätty niin paljon, että siitä löytyy enemmänkin nine-eleven -päivän teemaan sopivaa "hauskaa" (?) tekemistä: etsi ja ympyröi kuvasta kolmioita ja muuta masonista symboliikkaa!
  https://kemikaalicocktail.fi/blogi/page/3/

  Jos nämä edustavat vaihtoehtoa, niin tarkoittaako se, että kosmetiikan genressä on ns. "vaihtoehdot vähissä"...?

  VastaaPoista
 3. Käytän tilaisuutta hyväkseni "mainostaakseni" erästä valitettavan niukalle huomiolle jäänyttä aspektia 911-tapahtumista: tomuksi pölisevät teräsrakenteet. Tämä niin tieteiselokuvamainen tapahtuma on loogisesti ajateltuna aivan mahdollinen: voihan atomeja pilkkoa, joten miksei myös niiden välisiä sidoksia?

  En ole niinkään varma, että Dr. Judy Wood olisi oikeassa siinä, että 911-tapahtumissa käytettiin "directed energy weapons", mutta jotakin hyvin sofistikoitunutta sotilas-tieteellistä materiaalia kyllä.

  Judy Woodin suurin ansio on mielestäni siinä, että hän kirjaansa "Where Did the Towers Go" (2010) on kerännyt kunnioitettavan kokoelman "forensic evidence" eli todistusaineistoa, havaintoja mitä muut ovat pääosin sivuuttaneet. Aineistoa, jota tapahtumien virallinen selitys ei millään pysty selittämään.

  Tässä teille video, joka esittelee näistä huomioista muutamia tärkeimmistä ("Dustification, episode 3, IRREFUTABLE: Classified Free-Energy Technology Revealed to the World"):

  https://www.youtube.com/watch?v=x2IMiQzFu6I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Judy Woodin ”sokea piste” on siinä, ettei hän noteeraa tornien ulospäistä pursuamista. Tämä ulospäin (ja ylöspäin, katsokaa esim. yllä olevan videon kohdasta 1.30, pursuamisen vasemmassa yläkulmassa, jossa kaaressa sinkoutuu materiaa kohti WTC7-rakennusta vasemmalla) syöksyvä materia viittaa suuren ja nopean energiamäärän lisäykseen, eli käytännössä räjähtämiseen. Se ei mielestäni selity millään ”kohdistetulla energia-aseella” kuten hän väittää.

   Mutta hän on oikeassa siinä, ettei tämä materian etenemisen aikana tomuksi muuttuminen ole mitään normaalia, ja viimeistään nuo haihtuvat keskuspalkistot (video kohdasta 4.38 eteenpäin) on selvä merkki jonkun tuntemattoman tehon vaikutuksesta. Tätä samaa ”disintegraatiota” tosin tarkkaavainen katsoja näkee pitkin matkaa tornien sortumisen yhteydessä, kaikkien palasten muuttuessa asteittain tomuksi.

   Oma hypoteesini on, että 2001 nähtiin ensi kertaa käytännössä jokin erityinen pommi, jolla on molekyylitason vaikutus räjähdyksen yhteydessä. Eräänlainen uuden sukupolven atomiase siis. Nämä pommit oli etukäteen asennettu torneihin, ja kaukolaukaistiin elektronisesti.

   Koska tämä ei kuitenkaan selitä kaikkea tuona päivänä koettua, uskon käytössä olleen kaiken kaikkiaan monta erillistä välinettä ja metodia, näiden ”molekyylihajottajapommien” ollessa vain osa kokonaisuutta. Esimerkiksi rakennus 7 ei pursunnut sortuessaan samalla tavalla lainkaan, vaan lyyhistyi kasaan kuin tyhjä säkki. Olikohan videolla kuvatulla, jatkuvalla syötöllä tuprunneella harmaalla savulla jotakin asian kanssa tekemistä? Syöpyivätkö kantavat rakenteet hiljalleen hauraiksi, jotta sitten ei tarvittu kummoistakaan posahdusta, että kaikki kantavat pilarit saatiin katkaistua?

   Poista
 4. On syytä epäillä, että 18. päivä tätä kuuta tapahtuu False Flag, joka pistetään Trumpin ja Q:n seuraajien sekä rokotevastaisten syyksi. Todennäköisimmin se tapahtuu Washington D.C.:ssä. Varmaan Antifan ja BLM:n äijät riehuvat MAGA-lippikset päässä tai jotain, kuten alkuvuodestakin.

  Tähän on tehty runsaasti narratiivin valmistelua koko tämä vuosi. Trumpin kannattajat ovat nykyään valemedioiden mukaan terroristeja ja on paljon puhetta ollut siitä, että mitä jos "Qanon"-ihmiset tulevat aggressiiviseksi, kun Trump ei palaakaan presidentiksi. Rokotevastaisiakin koitetaan saada näyttämään ihmiskunnan vihollisilta.

  Tämä päivämäärä siksi, että silloin järjestetään World Wide Demonstration (myös Suomessa, Helsingissä) ja ansalta vaikuttava "Justice for J6" -mielenosoitus Washingtonissa, joka liittyy Tammikuun 6. päivänä tapahtuneen "Capitolin hyökkäykseen", joka sekin oli False Flag.


  Capitolin aitaukset, jotka nostettiin 6. Tammikuuta, on nostettu tai tullaan nostamaan taas tuota 18. päivää varten, käsittääkseni.

  Omituisesti Bush julkaisi IG Storyssä alkukesästä kuvan Trump Towerista, lentokoneesta käsin. Hiljattain Trump Towerissa oli myös "pommiuhka".

  Tietysti toivon, että mitään ei tapahdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sana oli kirinyt patrioottien keskuudessa hyvin ja varmaan eniten Trumpin oman varoituksen ansiosta. Tilaisuus jäi suutariksi ja paikalla oli enimmäkseen valemedian väkeä, muutamia patriootteja ja ylimitoitettu mellakkapoliisijoukko. Hyvä niin, mutta saa nähdä mitä kokeilevat seuraavaksi. Tästä varmaankin uutisoidaan siihen sävyyn, että Trumpin kannattajilla ei ole yhtään taistelutahtoa ja tarmokkuutta, kun eivät tulleet paikalle.

   Poista
 5. Hei,
  tuli tehtyä tässä muutama havainto, jotka haluaisin jakaa.

  Tässä Aamulehden uutisessa ensimmäisenä pistää silmään tietysti WTC:n yhdistäminen lukuun 33, mutta omituisempaa mielestäni oli se, että luku 33 toistetaan jutun alussa neljä kertaa, mikä tuntui turhalta ja tarkoitukselliselta toistamiselta. Eli luku 33 neljä kertaa jutun alussa. Mitäköhän lukee neljännessä "riipaisevassa muistossa"?

  4. muistelija kirjoittaa muistonsa lopussa:
  "Jotenkin ajattelee vuosipäivänä , että jotkin terroristit saattaisivat muistuttaa tapahtumasta ja ”juhlistaa” päivää tekemällä vastaavan iskun uudelleen.”"

  Neljännessä "riipaisevassa muistossa" siis pelätään joidenkin terroristien tekemää vastaavaa iskua WTC-iskujen juhlistamiseksi. Uskon, että tämä oli tarkoituksellinen piilotettu viesti ja tämä vastaava isku on jo tapahtunut.

  Niin kuin tässä Aamulehden jutussa tulee ilmi, olennainen osa WTC-iskuja oli sen painuminen ihmisten mieliin ympäri maailman. Olennainen osa iskuja oli myös siihen liitetty okkultinen symboliikka kuten lukuisat silmät, kaksi tornia, luku 33 sekä perusmuodot. Marraskuun 5. päivä tapahtuneessa Travis Scottin keikan tragediassa on samat piirteet. Okkulttisen symboliikan (kaikkinäkevä silmä, feeniks) yhteydessä ihmisiä kuolee, traumatisoituu ja pelkää, ja tämä painetaan maailmanlaajuisesti ihmisten mieliin laajalla uutisoinnilla sekä videoiden ja kuvien kiertämisellä sosiaalisessa mediassa.

  Travis Scottin keikan ensimmäinen visuaali oli feeniks ja Scottin tullessa lavalle muuuttuu se kaikkinäkeväksi silmäksi ja alkaa soida tuore kappale nimeltään ironisesti "Escape Plan":
  https://www.youtube.com/watch?v=96yEyX0bCtM

  Muutama kuva rituaalien okkultisesta symboliikasta:
  https://www.flickr.com/photos/194541512@N08/albums/72157720198060736
  VastaaPoista