sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Minna Halme ja ihana inflaatio


Professori Minna Halme oli Ylellä kertomassa, miten hintojen nousu on hyvä asia:


https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/8c34a893-7cd1-4842-ab65-a6954c7323bf


Miksi akateemisesti koulutettu ihminen sanoisi jotain noin idioottimaista? Miten kukaan täysjärkinen ihminen voi ajatella, että inflaatio on hyvä asia?

Vastaus löytyy Halmeen taustoista. Hän kuuluu World Economic Forumin alajärjestöön Boards Impact Forum.


https://boardsimpactforum.com/about-boards-impact-forum/


Täytyy muistaa, että WEF:n tavoitteena on rakentaa maailma, jossa kaikki omaisuus on "Eliitillä", ja tavalliset ihmiset eivät omista mitään. Tämän toteuttamiseen he käyttävät fabianistista mallia, jonka avulla ihmiset aivopestään hyväksymään hidas ja vähittäinen siirtymä totalitaariseen tyranniaan. Kun talous on tarkoituksenmukaisesti tuhottu, ja ihmiset ovat rutiköyhiä, heidät saadaan hyväksymään Klaus Schwabin kuuluisa Great Reset -agenda. Tämä kaikki tehdään täysin avoimesti ja julkisesti, mutta siitäkin huolimatta kaiken maailman tomminiemiset ja katrikulminit väittävät sen olevan vain foliohattujen salaliittoteoriaa.


https://twitter.com/wef/status/819632281836986371
(Tweetin linkissä oleva kirjoitus poistettu WEF:n sivuilta, mutta löytyy täältä.)


"Se on hyvä asia, että hinnat nousee!"12 kommenttia:

 1. Agenda2030:ä halutaan kiihdyttää. Onko ihmiset heränneet liiaksi, että "eliitillä" on tullut kiirus?

  https://twitter.com/DaleForTrump/status/1521972695516303360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1521972695516303360%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdiannemarshallreport.com%2Fun-and-schwab-accelerating-2030-agenda-and-they-announce-it-to-the-world%2F

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma mikä se syy on, mutta selkeästi niillä on kiire. Vaikuttaa hyvin epätoivoiselta, koska perinteinen fabianistinen malli on aina aiemmin ollut hyvin kiireetöntä. Muutenkin nämä vastapuolen tekemät siirrot viimeisen kolmen vuoden ajalta ovat olleen kummallisen typeriä ja harkitsemattomia. Ne ampuvat jatkuvasti itseään jalkaan. Mitään selkeää syytä tälle hölmöilylle ja hätäilylle en ole vielä löytänyt.

   Poista
  2. Mitäs mieltä Antero olet onko lumipalloefekti kääntynyt meidän puolelle? Varmasti koittavat vielä vaikka mitä mutta jospa ne jäisi vain epätoivoisiksi uppoavan laivan laukauksiksi. Itseäni kyllä pelottaa nuo piikit ja muut nanopartikkelit mitä on saatu ihmisiin tungettua niin isolla prosentilla. Täysi villikortti miten pahasti ne sieltä alkaa potkimaan ja keksitäänkö parannuskeinoja.

   Poista
  3. Joo, kova kiire on. Päivämäärät jotka vilahtelevat monessa ovat 2025 ja 2030. Esimerkiksi juuri Agenda2030. Olen itsekin ihmetellyt tätä kiirettä, koska nyt vauhti on niin kova, että he paljastavat agendan selvemmin.

   Poista
  4. Ben: Se on kääntynyt jo aikaa sitten. Jos sitä ei näe, se on merkki siitä, että puuttuu riittävä perspektiivi kokonaisuuden hahmottamiseen.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/03/katri-kulmuni-idiootti-vai-valehtelija.html

   Poista
  5. Katsokaapas Netflixistä sarja "The Pentaverate". Moni pitää tätä "hyvisten" tekemänä sarjana, jonka tarkoitus on paljastaa huumorin avulla näitä salaseurojen toimia ja valmistaa ihmisiä "red pill" -hetkeen. En tiedä siitä sitten, mutta vähintäänkin mielenkiintoinen. Huumorityyli tosin minun mielestä paskaa.

   Poista
 2. Kiihdytys johtunee siitä, että ihmisten tietoisuus on valtavassa nousussa ja tämä on eliitin loppu. Tietoisuus kun nousee alkaa ihmiset erottaa itsestään valheen ja totuuden. Alkaa tulla esimerkiksi Kanadan Freedom convoyn tyylisiä spontaaneja väkivallattomia kansan nousuja vapauden ja hyvyyden puolesta. Tälläiset ihmisten hyvyydestä lähtöisin olevat massojen liikkeet nostattavat ihmisiä entisestään ja eliitin on pakko järjestää tapahtumia joilla yritetään saada ihmiset takaisin pelkoon ja vihaan kuten venäjä ukraina konflikti.

  VastaaPoista
 3. Ehkä hieman off topic... mutta?

  Scott Ritter; Ukraine, Finland and Nato, a Warning to the People of Finland

  https://www.youtube.com/watch?v=ciUNBIKNxMw

  VastaaPoista
 4. "Tässä meidän kaikkien aivan ihana tulevaisuus. Et omista mitään ja asut tällaisessa mukavassa laivanhytin kokoisessa miniasunnossa."

  https://twitter.com/TeeKooT/status/1523566672530927616

  VastaaPoista
 5. "Käteisen rahan aika on pian ohi, ja vauraus keskittyy entisestään harvojen ja valittujen käsiin."

  https://www.hs.fi/talous/art-2000008787001.html

  https://www.weforum.org/people/eswar-prasad

  VastaaPoista
 6. WEF:n oma artikkeli: ”COVID-19 oli sosiaalisen vastuun testi – Miljardit kansalaiset ympäri maailmaa hyväksyivät valtavan määrän käsittämättömiä kansanterveyttä koskevia rajoituksia.”

  https://twitter.com/heliramax/status/1572818677204131840

  https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/

  VastaaPoista
 7. Elisa on ollut mukana World Economic Forumin agendassa jo vuodesta 2017.

  https://elisa.fi/ideat/mika-on-alykaupunki/

  VastaaPoista