tiistai 2. maaliskuuta 2021

Katri Kulmuni - idiootti vai valehtelija?


Entinen valtiovarainministeri Katri Kulmuni kirjoitti viime viikolla Facebookiin
Ilmeisesti Katri kuuluu siihen ihmisryhmään, jotka eivät tiedä, että meille tarjottu rokote ei vaikuta viruksen leviämiseen mitenkään?

Kirjoitus sai aika paljon vihaisia kommentteja. Hienoa nähdä, että löytyy myös paljon niitä ihmisiä, joille tämä vedätys ei mene enää läpi. Tässä esimerkkejä:
Eräs kommentoija otti palautteessaan puheeksi Great Resetin. Kulmunin vastaus hänelle oli: "Great reset on salaliittoteoria."
Niinkö? Oletko aivan varma, arvoisa kansanedustaja?

Tässä on World Economic Forumin perustajan Klaus Schwabin Amazonissa myynnissä oleva kirja:


https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123

Kysymys kuuluu: Onko Katri Kulmuni poikkeuksellisen tyhmä ja tietämätön ihminen - vai onko hän poikkeuksellisen häikäilemätön valehtelija? 

Mene ja tiedä, mutta toisen on oltava totta.

Katri sai tähän idioottimaiseen aivopieruunsa aika tylyä palautetta:

Olen sanonut tämän aiemminkin: Vaikka tällä hetkellä maailma vaikuttaa hyvin kaoottiselta ja suorastaan pähkähullulta, minä näen tässä tilanteessa hyvin paljon positiivista. Syy tähän on se, että koskaan aiemmin ei ole ollut näin paljon ihmisiä, joille nämä "Eliitin" koronakusetuksen kaltaiset valheet eivät enää mene läpi. 

Olen itse tutkinut tätä "Eliitin" korruptiota aktiivisesti noin 14 vuotta. Olen nähnyt lukemattomia kertoja, miten joku uusi valhe myydään kansalle, ja kaikki uskovat kiltisti. Nyt tilanne on aivan erilainen. Nyt nämä valheet eivät mene läpi enää ihan koko kansalle. Kyllä, edelleen suurin osa ihmisistä uskoo sokeasti auktoriteettien satuihin, mutta tämä joukko pienenee koko ajan. Kehityssuunta ja nopeus on tällä hetkellä parempi kuin koskaan. 

On hyvä muistaa, että tällaisiin vedätyksiin herääminen vie suurilta massoilta aina paljon aikaa. Nämä asiat eivät tapahdu yhdessä yössä. Mutta kun minä katson tätä kokonaisuutta, olen suorastaan riemuissani nähdessäni näin valtavan muutoksen verrattuna esimerkiksi viime kevääseen.

Ymmärrän kyllä, että moni tuntee olonsa tällä hetkellä ahdistuneeksi ja epätoivoiseksi, koska edelleen suurin osa ihmisistä toimii kuin aivottomat zombiet. (Arvatkaa millaista zombie-elokuvaa minun elämäni on ollut viimeiset 14 vuotta?) Yrittäkää kuitenkin katsoa isoa kuvaa. Tällä hetkellä zombieita herää horkkaunestaan ennennäkemättömän kovalla vauhdilla. 

Suosittelen katsomaan kaikkea tätä kaaosta stoalaisella tyyneydellä. Kaikki tämä ympärillä oleva hulluus on vain välttämätön vaihe valheiden paljastumisessa. Se on pitkä ja monelle hyvin kivulias prosessi. Olen aivan varma, että meno tulee menemään lähitulevaisuudessa vielä entistäkin hullummaksi. Kukaan ei pysty hallitsemaan tätä hulluutta, joten käyttäkää omat voimavaranne siihen mihin pystytte vaikuttamaan. Pitäkää huolta itsenne ja erityisesti lastenne hyvinvoinnista. Muuhun ette pysty vaikuttamaan. 

Ensimmäistä kertaa tämän blogin historiassa minulla on sellainen olo, että jonain päivänä minun ei enää tarvitse kirjoittaa tätä blogia. Mitähän sitä sitten tekisi? Pääsisiköhän sitä taas joskus kalalle?

58 kommenttia:

 1. Itsekin tarkastelen tätä nykyistä menoa ikäänkuin jostain toisesta ulottuvuudesta tai todellisuudesta. Epätodellinen fiilis kulkea ostoskeskuksessa maskit naamalla määkivän zombie-lauman seassa, joka ihan tosissaan uskoo, että täälä on jokin tappava virus vaanimassa joka kulman takana turvavälejä ja maskisuosituksia rikkovia yksilöitä. Usko siihen, että kaikki tämä on vain tietynlaista ”kaikkeuden” leikkiä helpottaa kummasti ja pitää oman pään kasassa. Pystyy seurata tilanteen kehittymistä tietynlaisella huumorilla ja uskoa siihen, että tämä on pakollinen läpikäytävä vaihe ihmiskunnan evoluution ja tietoisuuden kehityksen kannalta. Tottakai itsellänikin välillä ahdistus nousee pintaan kun joku uusi rajoitus vaikuttaa negatiivisesti myös omaan arkeeni, mutta en anna sen lannistaa tai nihilisoida itseäni. Tiedonjakaminen on mielestäni kuitenkin kaikkien ”heränneiden” tehtävä varsinkin nyt kun rajoitukset menevät päivä päivältä hullummiksi ja hullummiksi. Vaikka miten uskoo ja luottaa ”pyhään suunnitelmaan”, niin pitää muistaa se, että mikään positiivinen ei voi manifestoitua todellisuudeksi jos ei jokainen itse tee omaa osaansa tässä näytelmässä. Osa pitää blogia, osa tekee youtube-videoita ja osa taas jakaa tietoa somessa jne.

  VastaaPoista
 2. Toimittaja sai tarpeekseen valtamediasta.

  https://rumble.com/vea79d-top-rated-arizona-news-anchor-resigns-i-longer-want-to-do-this-job.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kun tulisi kunnolla lisää, niin olisi vielä mahdollista kääntää tämän maailman suunta.

   Poista
 3. Katri kunnostautui eduskunnassa myös tänään:

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/f2b4c70c-2f47-4c34-bb85-bc67456d424b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "On sanottava, että eduskunnassa on monenlaisia mielipiteitä, ja niin tietenkin kuuluu kansanedustajilla ollakin, mutta johonkin minusta pitää vetää se raja, jollaisia puheenvuoroja voi käyttää”, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) sanoi"

   Eli hänen mukaansa on olemassa oikea ja väärä mielipide, haha. Tietinkin se oikea mielipide on aina sen valtamedian mielipide.

   Poista
 4. Itselläni rapeat 30 vuotta zombileffan statistina😂, eipä tässä nykymeininki ja tulevat kiristykset liiemmin verenpainetta nosta. Olen samaa mieltä siitä että yhä useammat ihmiset alkavat heräilemään, olisiko syy siinä että mielestäni iso vaihde lyötiin silmään mielestäni noin 10 vuotta liian aikaisin (pelkkää intuitiota). Tällä hetkellä ihmisten älykkyys ja tekniikka voisivat helposti ratkaista maailman ongelmat, vain tahto puuttuu.
  Se mikä tässä huolta aiheuttaa on se että hommat menevät todella rajusti etelään eikä mikään ole kenenkään hanskassa, ei eliitin eikä kansan, sitten syödään hetken aikaa toisiamme ja vajotaan tietämättömyyden ja barbarian suohon eliitin lymytessä bunkkereissaan, ja kaikki alkaa taas alusta.
  Optimi tilanne olisi jos ihmiskunta kykenisi ottamaan kollektiivisesti vastuuta ja hoitamaan asioitaan kaikkien parhaaksi, toisaalta istutettu siirre aivoissa ja kokeelliset coctailit piikkinä tasaisin väliajoin riittävät pitämään mielen tyynenä, eikä entistä edes muista🤣

  VastaaPoista
 5. Kyllä tässä positiiviseen suuntaan ollaan menossa niinkuin mainitsit. Sillon 2014 kun aloin itse aktiivisesti tutkimaan kaikkea niin ei ketään kiinnostanut.

  David Icke sanoi aika hyvin kun hän aloitti 90-luvulla tutkimisen, niin hän sanoi että "I couldn't fill even a phone booth with interest, and now I speak to thousands of people".

  Tässä oli aika hyvä julkinen protesti koronaan liittyen.
  http://www.globalmediaplanet.info/banned-video-david-ickes-speech-unite-freedom-rally-trafalgar-square-london-aug-29-2020/

  VastaaPoista
 6. Lisää hulluutta:

  https://www.ossitiihonen.com/2021/03/02/suomen-poliisi-ja-laakari-suorittavat-laaketieteellisen-raiskauksen-video/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivulle lisätty naisen keskustelu lääkärin kanssa.
   Lääkäri rupeaa kyselemään, että mitä nainen ajattelee koronasta ja rokotteista, kuin joku stasin kuulustelija.

   Poista
  2. Ossi Tiihonen:

   "Karmeat yksityiskohdat paljastuvat pala kerrallaan. Merike Sirelpuu ei edes tarkalleen tiedä, missä häntä pidetään, sillä poliisit laittoivat hänen päähänsä hupun."

   Poista
  3. Poliisi sai ihan aiheesta kritiikkiä, ja nyt ne itkevät siellä "maalittamisesta" kuin SJW-lumihiutaleet.

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kiinniottoon-osallistuneita-poliiseja-maalitettu-somessa-poliisipaallikko-olemme-henkilostomme-tukena/8081212

   Poista
  4. Ketähän tässä on maalitettu? Kenen kuva ja nimi on julkaistu mediassa? Nämä ämmät vielä kehtaa kitistä jostain maalittamisesta. Normaali satanistien metodi tosin kääntää kaikki ylösalaisin. Siitä syytetään toisia, mitä tehdään oikeasti itse.

   Poista
  5. Tästä kyseisestä tapahtumasta on niin vähän tietoa että on vaikeaa ottaa kantaa. Jos kyseessä on että nainen on ollut epäillyssä altistumisketjussa, kieltäytynyt testistä ja väkipakolla raahattu testiin onhan se nyt aivan sairasta.
   On myös annettu ymmärtää että hänet oli määrätty karanteeniin ja rikkoi näitä määräyksiä, miten?painamalla duunia entiseen malliin?
   Ottamatta kantaa karanteeni määräysten järkevyyteen, rikkomalla niitä juotuu viranomaisten kanssa tekemisiin niin kuin aina kun venyttää lakia oman mielensä mukaan😂
   Poliisin toiminnasta sen verran, jos poliisi on siinä käsivarren mitan päässä suorittamassa jotain tehtävää, kannattaa ihan suosiolla tehdä niin kuin käsketään, he eivät neuvottele eivätkä muuta suunnitelmiaan ei puheella eikä rimpuilulla, jos asettuu vastahankaan ja saa osumaa ei niistä kannata jälkeenpäin nillittää.

   Poista
  6. Kuulostaa siltä, että et tiedä asian yksityiskohdista mitään. Tietoa on kyllä tarjolla, jos vähän vaivautuu etsimään.

   Naista ei oltu määrätty karanteeniin. Hänelle oli ilmoitettu altistumisesta, minkä jälkeen hän meni omaehtoiseen karanteeniin. Lähetettiin kutsu testiin, kieltäytyi, poliisi haki raudoissa sairaalaan, ja lopulta hänet laitettiin lepositeissä suljetulle osastolle. Käytännössä hänet siis vangittiin, koska hän kieltäytyi tulemaan testeihin - terveydellisistä syistä.

   Kyse ei siis ollut mistään karanteenimääräysten rikkomisesta tai lain venyttämisestä oman mielen mukaan.

   Poista
  7. Ok, tuolla ison median puolella höpistiin karanteenimääräysten rikkomisesta.
   Toisaalta sillä ei ole mitään väliä onko rikkonut lakia vai ei tai ovatko viranomaiset oikealla asialla, jos joutuu väkivaltakoneiston kanssa vastakkain voi käskytetyt asiat tehdä omin voimin tai avustettuna siinä on ainut valinnan mahdollisuus.
   Sitä tietoa joudun etsimään lähinnä erillaisista medioista sekä valtavirran että vinommanpuolen sellaisista, ei ole naamakirjaa twitteriä tai mitään muutakaan vastaavaa.

   Poista
  8. https://www.facebook.com/hennamaria22/videos/1573157203073899/

   Poista
  9. Kiitos vaan, täysin samaa mieltä puhujan kanssa. Ilmeisesti täysin sairas, vaan ei enään laiton toimenpide(vai onko sitä tartuntatautilakia jo muutettu). En ole pidätettyä millään tavoin mollaamassa, olen kai vaan niin vanha käpy, että silloin aikanaan kun asetuttiin virkavaltaa vastaan kaasun turvottamat silmät, patukan murtamat kylkiluut ja rautojen repimät ranteet kuuluivat niin sanotusti asiaan.

   Poista
  10. Tartuntatautilaki, ja siellä pykälä 16, ymmärtäisin jos kyseessä olisivat ebola tai rutto.

   Poista
  11. Tässähän on laillisessa mielessä monta todella kyseenalaista asiaa. Jos yksi laki sallii jonkin sellaisen mikä on toisessa laissa kielletty, herää kysymys, kumpaa lakia tulisi noudattaa?

   Ensinnäkin näiden poikkeusolojen julistaminen on erittäin kyseenalaista tilanteessa jossa kuolleisuudessa tai sairaaloiden täyttöasteessa ei näy mitään normaalista poikkeavaa. Nyt tämän tosiasiat sivuuttavan julistuksen avulla oikeutetaan perustuslain vastaisia toimia. Puhumattakaan kansainvälisistä ihmisoikeuspykälistä ja Nürnbergin säännöstöstä, jota tämä Sirelpuun tapaus aivan selkeästi rikkoo.

   https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/nurnbergin-saannosto/

   Esimerkiksi tuo Sirelpuuta "hoitanut" lääkäri totesi, että "kyllähän se tartuntatautilaki sen oikeuden antaa." Kun lääkärit menevät mukaan tähän psykoottiseen hysteriaan, siinä ei paljon perustuslakia tai ihmisoikeuksia mietitä.

   Nyt tässä on sellainen kaava, että aiemmin voimassa olleet ihmisoikeudet ovatkin yhtäkkiä jotenkin täysin merkityksettömiä. Se on aina vahva signaali siitä, että yhteiskunta on ajautumassa tyranniaan.

   Poista
  12. Et voisi olla enempää oikeassa, ainakaan maalaisjärjen tai oikeudenmukaisuuden kanssa tällä ei ole mitään tekemistä.

   Poista
  13. Poikkeusolojen julistaminen on erittäin kyseenalaista myöskin tilanteessa jossa mitään väitettyä koronavirusta ei edes ole olemassa, jonka varjolla tätä hulluutta ajetaan. Nämä kytät, lääkärit, THL:n porukka sekä kaikki maanpetturit hallinnossa Marin ja Sale etunenässä joutaa lähteä kiikkuun kun tämä show vielä joku kaunis päivä leveää käsiin. Nürnbergin oikeudenkäynneissäkään ei paljoa auttanut selitys: ”noudatin vain käskyjä”.

   Poista
  14. Kun nyt muutama vaihtoehto media ja jokunen rohkea henkilö ovat eturintamassa taistelemassa tätä koronahulluutta vastaan, ei pitäisi antaa toiselle puolelle mitään mahdollisuutta syyttää valeuutisista, kyseisessä tapauksessa viranomaisilla oli laki puolellaan (niin moraalitonta kuin se onkin), eli lähestymiskulman pitäisi olla: miten vitussa näin voi tapahtua eikä syyttää viranomaisia laittomasta toiminnasta joka vaan antaa kaikki valtit vastapuolelle.

   Poista
  15. Erittäin hyvä pointti. Olen monesti yrittänyt alleviivata sitä tosiasiaa, että yksilö itse on aina vastuussa omasta toiminnastaan. "Mutta kun mua käskettiin..." ei todellakaan kelpaa selitykseksi mihinkään.

   Sama pätee toimittajiin. Jokainen toimittaja, joka kirjoittaa valheellisen uutisen, on itse vastuussa omasta kirjoituksestaan. "Mutta kun kaikki muutkin toimittajat kirjoitti samalla tavalla..." ei ole yhtään sen enempää vastuusta vapauttava argumentti kuin "Minä vain tottelin käskyjä." Minä laitan kaikki valheellista pelkopropagandaa levittävät toimittajat samalle vastuullisten joukkoon kuin muutkin tähän koronakusetukseen osallistuvat tahot.

   Toivottavasti tämän meidän elinaikamme suurimman vedätyksen jälkipyykki pestään jonain päivänä kunnolla.

   Poista
  16. Tuo edellinen oli siis Gematrian kommenttiin.

   Poista
  17. Jep toimittajat ehdottomasti samaan kastiin myös. Valtamedian propagandistit ovat merkittäviä syyllisiä tämän koko massapsykoosin syntymiseen. Ei vain mene itselleni se selitys läpi, että ei muka ole mitään hajua mitä tässä ollaan tekemässä. Suurin osa ei ehkä ole perillä siitä, että tämä ”pandemia” on oikeasti PLANdemia, mutta kyllä heidän silti täytyy tajuta se, että tahallista pelkoa tässä lietsotaan. Porukka on nykypäivänä vaan niin helvetin moraalitonta, että ei yksinkertaisesti kiinnosta mitä muille ihmisille tapahtuu, kunhan itse saadaan kesämökki, mersu ja kivitalo. Sama pätee myös esimerkiksi lääkäreihin ja poliitikkoihin. Se on ihan totta, että poliiseja, lääkäreitä ja toimittajia pidetään kuristusotteessa johdon toimesta, mutta ei sekään mikään syy ole rikolliseen ja/tai moraalittomaan toimintaan. Jonkinlaisen omantunnon omaava ihminen eroaisi ammatistaan.

   Poista
  18. Miksi ihmiset ensinkään antaa ihmisten laeille korkeamman ja suuremman arvon kuin ihmisyydelle itselleen? Sairasta, täysin moraalitonta.

   Ihmiset on aivopesty niin perustavanlaatuisella tavalla aikojen saatossa siihen, että ihminen on alhainen, arvoton ja kykenemätön maan matonen, ja laki, sen kirjoittavat auktoriteetit ja sen toimeenpanevat asiamiehet ovat korvaamattoman arvokkaita ylhäisiä maanpäällisiä jumalia, joita ilman koittaa kaaos ja kuolema välittömästi. Näin ihminen rakentaa maailmaa kivestä muuratuksi vankilaksi oman käsistä karanneen egonsa kuvaksi ja loput alistetut ei tajua yhtään mitään ja muuraa täyttä häkää mukana, kun maanpäälliset jumalat eivät suuressa armossaan ole muutakaan antaneet.

   Poista
  19. Kyllä. Erittäin hyvin muotoiltu. Ihmiset eivät vain yksinkertaisesti ajattele itse ja yritä tätä kautta muodostaa maailmankuvaansa. Koko oma maailmankuva perustetaan yhteiskunnan eri auktoriteettien antamien normien mukaan, jotka menevät kokoajan kovaa vauhtia sinne epänormaaliin ja epäluonnolliseen suuntaan. ”On ihan OK, että biologinen mies saa kilpailla naisten urheilulajeissa, jos hän vain identifioi itsensä naissukupuoleen ja tämän on pakko olla eettisesti oikein, koska poliitikot hallinnossa ovat näin asian todenneet”. Tai sitten on ihan OK hakea ihmisiä kotoaan pakkotesteihin ja sulkea heidät pakkopaidassa suljetulle osastolle. Missä vaiheessa nämä lampaat ymmärtää alkaa ajattelemaan itse? Sittenkö kun heitä itseään tai heidän lapsiaan on kytät kiikuttamassa väkivalloin pakkotestiin tai -rokotukseen? Sittenkö kun valtio perii sun talon ja kaiken muunkin omaisuuden ”yhteisen hyvän” nimissä ja kertovat, että olet ihan onnellinen vaikka et enää omistakaan mitään? Vai vasta jossain Gulagin kaltaisella keskitysleirillä? Kuopan reunalla? Sittenkö kun henki lähti? Kuinka pahaksi tämän pitää mennä, että nämä pelkurit uskaltavat katsoa totuutta silmiin ja toteamaan, että nyt ei kaikki ole ihan kunnossa?

   Poista
  20. "Kulttuuri" on sitä, että sulle nauretaan jos et ajattele ja ole kuin kaikki muutkin, ja lopulta hylätään. "Laki" on sitä, että jos et usko ja tottele mitä ylemmät käskee, sut pakotetaan väkivallalla, ja lopulta murhataan.

   "Kokemus on kallis koulu, mutta tyhmä ei muussa opi."

   Olen viimeaikoina itsekkin alkanut todella miettimään, mikä on se piste kärsimyksen kokemuksessa, joka saa täysin esim ryhmäidentiteetin, egonsa, tai turvallisuuden tunteensa omistuksessa olevan ihmisen tietoisuudessa heräämään jotain ja nousemaan pois sieltä ja välinpitämättömyydestä, joka mahdollistaa sen "helpon" orjuudessa elämisen? Onko sitä edes kaikilla? Keskitysleirillä tai kuopan reunalla on liian myöhäistä, ainakin tähän elämään...

   Tietysti jatkuva pelonlietsonta joka suunnasta painaa tietoisuutta entisestään alas, kohti pelkotilaa jossa ei ajatella vaan pelätään vaan juostaan auktoriteettien syliin, tai eläimelliseen selviytymistilaan jossa kaikki uhat omalle selviytymiselle on poistettava.

   Poista
  21. Luulen myös, että kaikilla ei edes ole tällaista pistettä. Kävellään mieluummin kaasukammioon porukalla varmaan kuolemaan, kuin otetaan se riski, että koetetaan paeta ja tullaan ammutuksi. Eipähän ainakaan tarvinnut kuolla eri tavalla kuin muut tai nolata itseään jos pakoyritys epäonnistuu ja joutuu palaamaan leirille takaisin muiden joukkoon häntä koipien välissä ja tällä kertaa pallo jalkaan kahlittuna.

   Poista
 7. Tähän väliin laulu, mutta muistakaa, että laulaessa tauti vasta leviääkin: "Savonlinnan bussissa, aivasteleva matkustaja, todennäköinen tartuttaja, vyössä 64 lovea, laskee vastaantulijat, rokotetut kun ohi vilahtavat, tietäen niistäjä kuka tahansa, olisi voinut olla se taudinkantaja"

  VastaaPoista
 8. Tietoisuus lisääntyy ja siksi

  "EU nosti Suomen tikunnokkaan vihapuheen puuttellisesta kriminalisoinnista – komissio vaatii vihapuheen selvää kriminalisointia ja tutkintaa ilman uhrin ilmoitusta"

  https://yle.fi/uutiset/3-11797574

  https://www.suomenuutiset.fi/komissio-vaatii-suomelle-uudet-vihapuhelait-luotettavat-kansalaisjarjestot-toteuttamaan-ennakkosensuuria/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä nähdä mikä tulee olemaan perustelu sille väitteelle, että EES levittää vihapuhetta.

   Poista
  2. Eiköhän se nykyään mene niin että kun "syyllinen"on selvillä niin kyllä sille rikos keksitään😂
   Tutkinnan aluksi tietenkin nimi julkistetaan (yhteiskunnallisesti merkittävä tapaus) kaivetaan kaikki luurangot kaapista ja noin yleisesti solvataan ja kauhistellaan ison median koko rintamalla.

   Poista
  3. Jaa sitä aletaan oikein tosissaan puskemaan Neuvostoliitto 2.0. Sen pitäisi kertoa aika paljon kelle tahansa, että historiasta eriävä mielipide on laissa määritetty rikokseksi.

   Poista
 9. Olet asian ytimessä. Lähtölaukaus ison härämisen on ollut 20.07.1969 ja 9/11

  VastaaPoista
 10. Alkaa menemään tähän, että jos et tottele, niin naama julkisuuteen.

  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-ep%c3%a4illyn-joogayritt%c3%a4j%c3%a4n-kuvan/ar-BB1ecg1T?ocid=mailsignout&li=BBr5KbI

  VastaaPoista
 11. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisilta-poikkeuksellinen-toimenpide-julkaisi-korona-altistumisketjusta-epaillyn-joogayrittajan-kuvan/8080476#gs.uj7h6n

  VastaaPoista
 12. Tämä ei varsinaisesti yllätä:

  "Hollannissa räjähdys koronatestikeskuksen vieressä – poliisi uskoo, että keskus oli tarkoitettu kohde"

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/db349f3f-ac71-45e8-bdda-8812ea66dac8

  VastaaPoista
 13. Huomenta.

  Toivon, että kirjoittaisit tätä blogia niin kauan kuin vain jaksaisit. Tämä on oikea tietojen aarrearkku. Lisäksi olet mainio kirjoittaja. :) - Joel

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan näistä asioista niin kauan kuin tarvetta on. Mutta toivon mukaan jossain vaiheessa ei ole enää mitään tarvetta. Sehän tässä on ollut tavoite alusta asti.

   Poista
 14. https://yle.fi/aihe/perjantai/lahetykset

  Särkyvät pois käden ulottuvilta ja ruudun ääreen, en usko että kestän loppuun asti 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio edes yrittää. Tuo Vehkoo on sen sortin hahmo, että sen tietää jo mitä sieltä on tulossa.

   Poista
  2. Katsoin tuon Miton vinkkaaman Ylen ohjelman. Enemmän kun Vehkoo otti päähän se käyttäytymistukija. Kaikki on vaan sattumaa ja ihmisen mieli luo kaiken. Tuon tutkijan voisi vaikka ohjata WEF:n sivuille ja kysyä missä se sattuma?

   Poista
  3. Sattumauskovaisten laumassa on kiva määkiä.

   Poista
  4. Mä katsoin koko homman läpi ja kirjoitin kokemuksesta jutun: https://kummajuttu.fi/2021/03/yle-miksi-uskomme-salaliittoteorioihin/

   Poista
  5. Prisonerilta hyvä analyysi. Iltalehti jatkaa

   "Ensin Iran ystävä puhui koronasta pelkkänä flunssana, sitten hän alkoi pommittaa viesteillä – nyt ystävyys on vaarassa"

   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/e74fe1a4-3154-4c9b-8625-408e635bbdfb

   Aika väsynyttä settiä, ei oikein varmaan tehoa enää.

   Poista
  6. Varmaan tosi todellinen tapaus tämä "Ira ja ystävä".

   Näitä juttuja tulee koko ajan enemmän ja enemmän. Mahtavat olla melkoisen epätoivoisia.

   Poista
  7. Sama tuli mieleen, toimittaja tutustunut siihen salaliitto oppaaseen ja päättänyt hieman lihavoittaa juttua.

   Poista
  8. Mietin myös samaa, että nyt on toimittaja tutustunut EU:n salaliittoteorioita koskevaan aineistoon ja keksinyt hienon tarinan.

   Siis tähän:

   https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response-copy/fighting-disinformation-0/identifying-conspiracy-theories_fi

   Poista
 15. Kuten totesin, horkkaunesta heränneiden määrä kasvaa jatkuvasti:

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1368495530897268737

  VastaaPoista
 16. Tossa perjantai-dokkarissa huvittavaa oli jo pelkästään tämän psyko(logi)ukkelin avaus: "Minun ei korkeasti koulutettuna ja keskimääräistä älykkäämpänä ihmisenä pitäisi lainkaan uskoa salaliittoteorioihin" :)

  VastaaPoista
 17. Ei liity Kulmuniin tämä, mutta Onko teillä tietoa mihin on kadonnut uutisvirrasta se suomalaisten nenäsumute rokote? Millainen se on verrattuna Modernan, pfineriin ja Biontechin rokotteisiin?

  Ja mitä eroa on sputnik rokotteella verrattuna näihin länsimaalaisten litkuihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni se suomalainen rokote ei oikein ole saanut rahoitusta. Pitää muistaa että THL saa rahaa isoilta lääkefirmoilta ja lobbaa sitten noita ja toki WHO:n ohjeistamana.

   Sputnik on vähän samantyylinen kun Astra Zeneca, eli DNA-rokote. Tosin nythän uutisoitiin siitä venäläisestä rokotteesta Kovac, joka olisi sellainen ihan perinteinen.

   En tosin vaan ymmärrä miksi kukaan ottaisi koronarokotteen, olipa se millainen hyvänsä. En näe yhtään syytä.

   Poista
  2. Aivan. En itsekään näe syytä miksi kenenkään pitäisi ottaa koronarokotetta. Tuli mieleen vaan, että onko näillä edellä mainituilla eri rokotteilla mitään merkittävää eroa keskenään vai onko kyseessä pohjimmiltaan sama tuote.

   Onko ero näillä rokotteilla yhtä suuri kuin kaupan pyykinpesuaineilla.? Käytännössä sama tavara eri etiketillä ja eri merkillä brändätty? Vai eroaako ne jotenkin oikeasti toisistaan.

   Poista
  3. Pfizer ja Moderna ovat mRNA rokotteita loput adenovirus vektori rokotteita, erona lähinnä tekniikka millä tavalla piikkiproteiini istutetaan ihmisen kehoon, Puten uusin on ilmeisesti heikennetystä viruksesta tehty eli ns.perinnerokote.

   Poista
  4. Näkisin että samaa huttua kaikki. Tosin tämä on nyt sellainen perinteinen, jossa olisi virusta. Se nimi oli siis KoviVak

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007877305.html

   Poista
 18. 4 tuhatta yläpeukkua ja 40 tuhatta alapeukkua. Kertoo ehkä jotain.

  https://youtu.be/uPYx12xJFUQ

  VastaaPoista
 19. "Katri Kulmunin mielestä Great reset on edelleen salaliittoteoriaa"

  https://twitter.com/Terrrieri/status/1637806460892528641

  VastaaPoista