perjantai 10. kesäkuuta 2022

Aton-kultti - osa 25.3: Väärin ymmärretty sosialismi


David Whitehead teki videon (kirjoituksen lopussa) erittäin tärkeästä aiheesta. Hän otti käsittelyyn sosialismin historian, ja sen tosiasian että suurin osa tämän planeetan asukkaista ei ymmärrä mitä sosialismi oikeasti on. "Eliitti" on onnistunut vääristämään historiankirjoitusta tämän aiheen ympärillä niin täydellisesti, että ihmiset edelleen uskovat naurettavan hölmöihin satuihin, joissa ei ole mitään logiikkaa.

Videon kuvauskentästä:

"There are many misunderstandings about the true nature and history of socialism, the agenda by world elites & various secret societies for hundreds of years to create a world socialist system made up of a hybrid of all of the totalitarian systems of the past, and how this all helps to explain current world events." - David Whitehead


Videolla käsitellään mm. aihetta kansallissosialismi. On jotenkin uskomatonta, että vieläkin suurin osa ihmisistä pitää kansallissosialismia (ja fasismia) äärioikeistolaisena liikkeenä. Kokeilkaapa kysyä ihmisiltä ensin: Onko sosialismi vasemmistolaisuutta vai oikeistolaisuutta? Suurin osa vastaa sen olevan vasemmistolaisuutta. Kysykää sen jälkeen: Onko kansallissosialismi vasemmistolaisuutta vai oikeistolaisuutta? Suurin osa vastaa sen olevan oikeistolaisuutta näkemättä minkäänlaista epäloogisuutta omassa ajattelussaan.

Natsi-puolueen virallinen nimi oli Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei eli Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue. Jos puolueen nimessä ovat sanat sosialismi ja työväenpuolue, miten ihmeessä tällaista puoluetta voi pitää oikeistolaisena? Mussolini piti itseään sosialistina. Hitler piti itseään sosialistina. Juu mutta kyllä ne oli äärioikeistoa!

Hypnoositilat ovat välillä vähän kummallisia.

On olemassa kolme pääasiallista sosialismin haaraa: kommunismi, fabianismi ja kansallissosialismi. Ne ovat kaikki vasemmistolaisia ideologioita, joita ohjaa kollektivistinen ajattelutapa, jossa yksilön tehtävä on alistua palvelemaan suurta ja mahtavaa valtiokoneistoa. Nuo kaikki kolme haaraa pyrkivät luomaan totalitaristisen yhteiskunnan, jossa yksilöllä ei ole oikeuksia. Erot näiden kolmen eri haaran välillä ovat lähinnä vain siinä, millä keinoilla tällainen kontrolliyhteiskunta rakennetaan. 

Näistä kolmesta kaikkein pirullisin ja vaarallisin haara on länsimaissa vaikuttava fabianismi (eli sosialidemokratia), joka pyrkii rakentamaan totalitarismia hyvin hitaalla hivuttamisella, niin että kansalaiset eivät edes tajua yhteiskunnan olevan matkalla Neuvostoliiton ja Natsi-Saksan kaltaiseen hallintajärjestelmään. Fabian Societylla on kaksi tunnusta, jotka kuvaavat juuri tätä toimintatapaa. Toinen on kilpikonna ja toinen susi lampaan vaatteessa. Suosittelen perehtymään kirjoituksiin Kommunismin synty, Fabian Society ja Fabianismi Suomessa.


Fabian Societyn kilpikonna kuvaa hidasta etenemistä


Fabian Societyn vaakunassa on susi lampaan vaatteessa. Sosialismi on myyty massoille aina lupauksilla paremmasta yhteiskunnasta, mutta todellinen taustalla oleva agenda on aina ollut pyrkimys totalitarismiin. 


Vasemmistolaisen ideologian olennaisin ero oikeistolaisuuteen on sen suhtautumisessa yksilöön. Oikeistolaisuus on sitä, että yksilön oikeudet ovat pyhät ja koskemattomat. Todellinen oikeistolaisuus ei esimerkiksi voi hyväksyä sananvapauden rajoittamista, kehollisen itsemääräämisoikeuden kaventamista tai mitään sellaista perusoikeuksien rajoittamista, joita olemme koronaplandemian aikana nähneet ympäri maailman. Jos katsotaan Suomen suuria eduskuntapuolueita, yksikään niistä ei selkeästikään ole valmis toimimaan näiden oikeistolaisten periaatteiden mukaisesti. 

Vasemmistolaisuudessa yksilön oikeudet voidaan uhrata "yhteisen hyvän nimissä". Tällainen ajattelu johtaa aina tyrannian ja totalitarismin lisääntymiseen. Miettikää millaisessa asemassa yksilö oli/on Natsi-Saksassa, Neuvostoliitossa, kommunistisessa Kiinassa tai Pohjois-Koreassa. Jos olette yhtään katsoneet ympärillenne viimeisten vuosien aikana, on helppo nähdä mihin suuntaan yksilön oikeuksien kunnioittaminen on tällä hetkellä menossa. Sosialistinen agenda etenee hitaasti mutta varmasti. 

Alla oleva David Whiteheadin video kannattaa katsoa huolellisesti ajatuksen kanssa. Sosialismi eri haaroineen on yhteiskunnan suurin ideologinen syöpä. Jotta tuota syöpää vastaan voitaisiin puolustautua, täytyy ensin ymmärtää mitä sosialismi tosiasiallisesti on.8 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä aiheeseen liittyvä kirjoitus:

  "Christiaan W.J.M. Allting von Geusau: Totalitarismi ja epäinhimillistämisen viisi vaihetta"

  https://oikeamedia.com/o1-182300

  VastaaPoista
 2. Ossi Tiihonen: "Bideen neuvonantajan mielestä teknoyhtiöiden pitää sensuroida kaikki, jotka arvostelevat vihreää siirtymää. Tyypillistä kommunistien taktiikkaa - kun valta saadaan, niin muut vaiennetaan. Tarvittaessa aseilla."

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1536801524273369089

  VastaaPoista
 3. "Oletko koskaan nähnyt poliisin ampuvan kovilla ammuksilla viljelijöitä ?

  Näinkö sisällissodat syttyvät ? 🙁

  Se että poliisit ampuvat siviilejä kovilla ammuksilla mielenosoituksissa on aika yleistä sosialistisissa ja kommunistisissa maissa.

  EU ei näytä tekevän poikkeusta."

  https://twitter.com/TalousKuria/status/1544571750465380352

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PJW: Agent provocateurs caught on camera.

   https://www.youtube.com/watch?v=H4aR0qV9fGc

   Poista
 4. "Te "oikeistolaiset" täällä valitatte milloin Sannan mekosta, milloin bensan hinnasta. Te olette vihaisia, äkäisiä ja kaiken lisäksi ilkeitä. Haluatte puuttua muiden asioihin ja kontrolloida muiden vapauksia."

  https://twitter.com/Valtssu/status/1544298788386480129

  Wikipedia:

  "Projektio (lat. proiacere 'heittää eteen') eli sijoittaminen on psykologian ja psykiatrian käsite, jolla tarkoitetaan omien mielensisältöjen heijastamista toiseen ihmiseen tai muuhun ulkoiseen kohteeseen. Projektio kuuluu ns. defenssimekanismeihin. Asianosainen ei välttämättä ole tietoinen projektiostaan eikä oivalla, että hän havainnoi omaa psyykkistä todellisuuttaan ikään kuin se olisi objektiivista todellisuutta. Kyseiset mielensisällöt koetaan usein torjuttaviksi, ja ne saattavat ärsyttää tai ahdistaa asianosaista itseään. Myös toiveita ja unelmia voidaan projisoida."

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Projektio_(psykologia)

  VastaaPoista
 5. "If the state comes in and says, I'm going to take away your property for a so called greater good, I don't know what could be more essential to communism than that."

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1545976408371085314

  Nii mutku se on yhteiseksi hyväksi!

  VastaaPoista
 6. JP: WTF?! Mass Protests in China over You Know What

  https://www.youtube.com/watch?v=r-q75CFOcRQ

  VastaaPoista
 7. How Elites Will Create a New Class of Slaves | Whitney Webb | The Glenn Beck Podcast | Ep 162

  https://www.youtube.com/watch?v=w-d3jFIGxdQ

  VastaaPoista