lauantai 1. helmikuuta 2020

Aton-kultti - osa 25.2: Fabianismi Suomessa


Jatkoa kirjoitukselle Fabian Society.

Valitettavasti elämme sellaisessa leimakirveiden maailmassa, että tällaisen kirjoituksen alkuun on pakko laittaa seuraava huomautus: Tämän kirjoituksen laatija ei ole minkään puolueen tai poliittisen ideologian kannattaja. En kannata oikeistoa, en kannata vasemmistoa, enkä kannata minkään sortin puoluetoimintaa. Koska en kannata edustuksellista demokratiaa, ainoat vaalit joissa suostun äänestämään ovat suorat kansanäänestykset. (Niitä odotellessa.)Sosialismi on aina ollut luonteeltaan "kansainvälistä"  - toisin sanoen "globalistista". SDP:n historian tutkiminen paljastaa, että salaseurataustainen Fabian Society on vaikuttanut demarien taustalla aivan alkuvuosista saakka.

SDP perustettiin nimellä Suomen Työväenpuolue vuonna 1899. Nimi muutettiin muotoon Suomen Sosialidemokraattinen Puolue vuoden 1903 Forssan puoluekokouksessa. Tuossa kokouksessa puolueelle laadittiin puolueohjelma - ns. Forssan ohjelma.

"Forssan ohjelma on Suomen Työväenpuolueen, sittemmin Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puolueohjelma, joka oli voimassa 49 vuotta eli vuosina 1903–1952. Se hyväksyttiin Forssassa 17.–20.8.1903 järjestetyssä puoluekokouksessa.
Ohjelmaan kuului muun muassa kahdeksantuntinen työpäivä, vähimmäispalkka ja yleinen kouluvelvollisuus sekä yleinen alkoholin kieltolaki. Ohjelma sisältää myös tavoitteet yksityisen tuotannon lakkauttamisesta ja valtiollisen vaikutusvallan valloittamisesta kaikilla tarkoituksenmukaisilla keinoilla, jotta työväenluokka vapautuisi.
Forssan ohjelma on miltei suoraan peräisin Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen vuonna 1891 hyväksymästä Erfurtin ohjelmasta sekä myös Itävallan sosiaalidemokraatisen puolueen ohjelmasta." (Wikipedia)

Eli ohjelma otettiin sellaisenaan Saksan demareiden laatimasta Erfurtin ohjelmasta, joka syntyi vuonna 1891 - seitsemän vuotta Fabian Societyn perustamisen jälkeen. Erfurtin ohjelman laatijoihin kuului Eduard Bernstein, jolla oli läheiset suhteen Fabien Societyyn.

"Eduard Bernstein was a prominent politician in the German Social Democratic Party (SPD), which in the late nineteenth century was the largest workers’ party in Europe. With August Bebel and Karl Kautsky, he wrote the SPD’s official platform, the Erfurt Program (1891), and also edited the SPD’s central organ, Vorwärts. However, he spent many years exiled in London: ties to the Fabian Society tinged his views with English practicality and moderation. Against the Marx-Engels party orthodoxy, which awaited the logical implosion of capitalism, Bernstein suggested in The Prerequisites for Socialism and the Tasks of Social Democracy (1899) that gradual changes, peacefully enacted within the existing order, are more likely to bring about social justice. He critiqued the theory of surplus value and argued for protectionism where Marx had favoured free trade as catalyst for the catastrophe. His is an evolutionary socialism, commending in all matters strategic compromise and piecemeal reforms." (https://www.rem.routledge.com/articles/bernstein-eduard-1850-1932)

Demarit siis ottivat puolueohjelmakseen fabianistisen gradualismin, eli hitaasti etenevän asteittaisen siirtymisen sosialismiin. Wikipedia-artikkelissa Sosiaalidemokratia todetaan sama asia:

"Sosiaalidemokratia on poliittinen aate, joka kehittyi 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa vallinneista sosialismin suuntauksista. Sosiaalidemokratia poikkeaa marxilaisesta sosialismista etenkin korvaamalla tavoitteen yhteiskunnan muuttamisesta nopeasti vallankumouksen kautta tavoitteella muuttaa sitä vähittäisten muutosten kautta demokraattisia vaikutuskeinoja hyödyntämällä." (Wikipedia)

Vähittäisten muutosten. Suomeksi: fabianismia.

Englanninkielisessä artikkelissa puhutaan ihan suoraan Fabian Societystä ja Eduard Bernsteinistä:

"In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism." (Wikipedia)

SDP on ollut koko historiansa ajan fabianistinen puolue. Kuinka moni suomalainen on koskaan edes kuullut nimeä Fabian Society? Kuinka moni suomalainen tietää, että fabianismi on aina toiminut "kuin susi lampaan vaatteissa" - aivan kuten heidän logossaan kerrotaan? Onko demareita äänestävillä aavistustakaan siitä kenelle he todellisuudssa äänensä antavat?


Fabian Society -logo: "susi lampaan vaatteessa"


"Sosialidemokraattinen puolue näkee sosiaalidemokratian olevan ”sorretun puolella sortajaa vastaan, vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan”." (Wikipedia)

Kuten logo kertoo, fabianistinen sosialismi on aina esiintynyt tavallisten ihmisten puolella olevana työläisten oikeuksia puolustavana aatteena. Tämä on se lampaantalja, johon miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat uskoneet - ja haluavat edelleen uskoa. Tämän korulauseilla kuorrutetun pintakerroksen alla on se todellinen fabianismi - susi - jolla ei ole mitään tekemistä tavallisten ihmisten oikeuksien tai hyvinvoinnin kanssa. Tätä sutta kiinnostaa vain ja ainoastaan valta. Ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi fabianistit käyttävät gradualismia - eli hidasta ja asteittaista etenemistä. Luuleeko joku oikeasti, että superrikkaat fabian-sosialistit, kuten vaikka George Soros (London School of Economics), ovat "sorrettujen ja vähäosaisten puolella"? Naivius on vaarallinen tauti.


George Soros


SDP:n alkuperäisessä Forssan ohjelmassa oli tavoitteena suora demokratia. Mihin se unohtui? Juhlapuheet ovat juhlapuheita - todellisuus todellisuutta. Lampaannahka ja susi.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005247679.html


Vallan keskittäminen tarvitsee aina "kansainvälisyyttä" - eli globalismia. SDP perustettiin samana vuonna kuin ns. Toinen internationaali, joka oli sosiaalidemokraattisten puolueiden kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Tämä organisaatio lakkautettiin Ensimmäisen Maailmansodan alettua 1914, mutta perustettiin uudelleen vuonna 1956 nimellä Sosialistinen internationaali. Nyky-SDP on sen jäsen.


Sosialistisen internationaalin tunnus


Ottaen huomioon sosiaalidemokratian ja SDP:n fabianistis-globalistisen taustan, uskotko todella, että nykyinen pääministerimme on "vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan"?


Jotain tuttua?

4 kommenttia:

 1. Lisätty lainaus:

  "In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism."

  VastaaPoista
 2. Onko tämä yllätys, jos tietää demarien Fabian Society -taustan, ja kyseisen organisaation perustajajäsenten ideologian? ("We will kill them kindly in a humane way!")

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006323261.html

  Kuviossa on aika paljon samaa kuin Epsteinin tapauksessa. Jännä miten näillä molemmilla ihmiskauppiailla oli läheiset suhteet fabianisteihin. Saa nähdä tekeekö Baltzarkin kohta "itsemurhan".

  VastaaPoista
 3. SDP:n, eli fabianistipuolueen, Krista Kiuru:

  ”Tilanne vaatii nyt jokaisen sitoutumista ohjeisiin. Tämä antaa parhaan suojan hoitohenkilökunnalle ja ikäihmisille. Linjaukset tehty koko kansankunnan parhaaksi, meillä ei ole varaa riskipeliin. Viikonlopun menoja miettiessä otettava vakavasti lähikontakti. Jos linjauksiin ei sitouduta, hallitus pohtii uusia linjauksia. Pääministeri Sanna Marin on antanut keskusteluissa ymmärtää, että liikkumisen kieltäminen keinovalikoimassa. Paljon vaatiminen perusteltua, jos me kaikki sitoudumme ohjeisiin”

  Huomaatteko mikä pohjavire tässä on? Jos ette luovu yksilönvapaudestanne päättää mitä teette, koronan leviäminen on teidän syy! Ja sitten meidän on pakko ottaa kovemmat keinot käyttöön! Ettäs tiedätte!

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/c72ee582-eca1-44e5-80d2-743c2b5c6783

  Näin toimii fabinismi. Pikkuhiljaa totutetaan ihmiset siihen, että on aivan normaalia, että poliitikot saavat päätöksillään poistaa yksilönvapauksia. Ja kun kaikki reagoivat nykytilanteeseen pelolla ja paniikilla, ihmiset hyväksyvät ja suorastaan vaativat poliitikkoja poistamaan yksilönvapauksia.

  Jos Orwell näkisi tämän kaiken, hän toteaisi, että Huxley oli oikeassa.

  VastaaPoista
 4. Fabianismia:

  Sanna Marin: "Hallitus on valmis toimimaan kaikin tarvittavin keinoin epidemian hillitsemiseksi, terveydenhuoltomme kantokyvyn varmistamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Lainsäädäntömme asettaa hallituksen toiminnalle tiukat raamit ja valmistelu vie parhaimmillaankin päiviä aikaa."

  https://twitter.com/MarinSanna/status/1242024010076086273


  "On selvää, että kriisin jälkeen on arvioitava tarkasti lainsäädäntömme uudistamisen tarpeet. Nyt toimimme kovassa aikapaineessa niiden välineiden varassa, joita meillä on käytössä. Tahdosta toimet eivät ole kiinni."

  https://twitter.com/MarinSanna/status/1242024012047421441

  Eli kriisin jälkeen lainsäädäntöä "on pakko" muuttaa, koska nykyinen lainsäädäntö ei anna valtaapitäville riittävästi valtaa.

  Sammakko kiehuvassa kattilassa.

  VastaaPoista