lauantai 1. helmikuuta 2020

Aton-kultti - osa 25.2: Fabianismi Suomessa


Jatkoa kirjoitukselle Fabian Society.

Valitettavasti elämme sellaisessa leimakirveiden maailmassa, että tällaisen kirjoituksen alkuun on pakko laittaa seuraava huomautus: Tämän kirjoituksen laatija ei ole minkään puolueen tai poliittisen ideologian kannattaja. En kannata oikeistoa, en kannata vasemmistoa, enkä kannata minkään sortin puoluetoimintaa. Koska en kannata edustuksellista demokratiaa, ainoat vaalit joissa suostun äänestämään ovat suorat kansanäänestykset. (Niitä odotellessa.)Sosialismi on aina ollut luonteeltaan "kansainvälistä"  - toisin sanoen "globalistista". SDP:n historian tutkiminen paljastaa, että salaseurataustainen Fabian Society on vaikuttanut demarien taustalla aivan alkuvuosista saakka.

SDP perustettiin nimellä Suomen Työväenpuolue vuonna 1899. Nimi muutettiin muotoon Suomen Sosialidemokraattinen Puolue vuoden 1903 Forssan puoluekokouksessa. Tuossa kokouksessa puolueelle laadittiin puolueohjelma - ns. Forssan ohjelma.

"Forssan ohjelma on Suomen Työväenpuolueen, sittemmin Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen puolueohjelma, joka oli voimassa 49 vuotta eli vuosina 1903–1952. Se hyväksyttiin Forssassa 17.–20.8.1903 järjestetyssä puoluekokouksessa.
Ohjelmaan kuului muun muassa kahdeksantuntinen työpäivä, vähimmäispalkka ja yleinen kouluvelvollisuus sekä yleinen alkoholin kieltolaki. Ohjelma sisältää myös tavoitteet yksityisen tuotannon lakkauttamisesta ja valtiollisen vaikutusvallan valloittamisesta kaikilla tarkoituksenmukaisilla keinoilla, jotta työväenluokka vapautuisi.
Forssan ohjelma on miltei suoraan peräisin Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen vuonna 1891 hyväksymästä Erfurtin ohjelmasta sekä myös Itävallan sosiaalidemokraatisen puolueen ohjelmasta." (Wikipedia)

Eli ohjelma otettiin sellaisenaan Saksan demareiden laatimasta Erfurtin ohjelmasta, joka syntyi vuonna 1891 - seitsemän vuotta Fabian Societyn perustamisen jälkeen. Erfurtin ohjelman laatijoihin kuului Eduard Bernstein, jolla oli läheiset suhteen Fabien Societyyn.

"Eduard Bernstein was a prominent politician in the German Social Democratic Party (SPD), which in the late nineteenth century was the largest workers’ party in Europe. With August Bebel and Karl Kautsky, he wrote the SPD’s official platform, the Erfurt Program (1891), and also edited the SPD’s central organ, Vorwärts. However, he spent many years exiled in London: ties to the Fabian Society tinged his views with English practicality and moderation. Against the Marx-Engels party orthodoxy, which awaited the logical implosion of capitalism, Bernstein suggested in The Prerequisites for Socialism and the Tasks of Social Democracy (1899) that gradual changes, peacefully enacted within the existing order, are more likely to bring about social justice. He critiqued the theory of surplus value and argued for protectionism where Marx had favoured free trade as catalyst for the catastrophe. His is an evolutionary socialism, commending in all matters strategic compromise and piecemeal reforms." (https://www.rem.routledge.com/articles/bernstein-eduard-1850-1932)

Demarit siis ottivat puolueohjelmakseen fabianistisen gradualismin, eli hitaasti etenevän asteittaisen siirtymisen sosialismiin. Wikipedia-artikkelissa Sosiaalidemokratia todetaan sama asia:

"Sosiaalidemokratia on poliittinen aate, joka kehittyi 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa vallinneista sosialismin suuntauksista. Sosiaalidemokratia poikkeaa marxilaisesta sosialismista etenkin korvaamalla tavoitteen yhteiskunnan muuttamisesta nopeasti vallankumouksen kautta tavoitteella muuttaa sitä vähittäisten muutosten kautta demokraattisia vaikutuskeinoja hyödyntämällä." (Wikipedia)

Vähittäisten muutosten. Suomeksi: fabianismia.

Englanninkielisessä artikkelissa puhutaan ihan suoraan Fabian Societystä ja Eduard Bernsteinistä:

"In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism." (Wikipedia)

SDP on ollut koko historiansa ajan fabianistinen puolue. Kuinka moni suomalainen on koskaan edes kuullut nimeä Fabian Society? Kuinka moni suomalainen tietää, että fabianismi on aina toiminut "kuin susi lampaan vaatteissa" - aivan kuten heidän logossaan kerrotaan? Onko demareita äänestävillä aavistustakaan siitä kenelle he todellisuudssa äänensä antavat?


Fabian Society -logo: "susi lampaan vaatteessa"


"Sosialidemokraattinen puolue näkee sosiaalidemokratian olevan ”sorretun puolella sortajaa vastaan, vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan”." (Wikipedia)

Kuten logo kertoo, fabianistinen sosialismi on aina esiintynyt tavallisten ihmisten puolella olevana työläisten oikeuksia puolustavana aatteena. Tämä on se lampaantalja, johon miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat uskoneet - ja haluavat edelleen uskoa. Tämän korulauseilla kuorrutetun pintakerroksen alla on se todellinen fabianismi - susi - jolla ei ole mitään tekemistä tavallisten ihmisten oikeuksien tai hyvinvoinnin kanssa. Tätä sutta kiinnostaa vain ja ainoastaan valta. Ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi fabianistit käyttävät gradualismia - eli hidasta ja asteittaista etenemistä. Luuleeko joku oikeasti, että superrikkaat fabian-sosialistit, kuten vaikka George Soros (London School of Economics), ovat "sorrettujen ja vähäosaisten puolella"? Naivius on vaarallinen tauti.


George Soros


SDP:n alkuperäisessä Forssan ohjelmassa oli tavoitteena suora demokratia. Mihin se unohtui? Juhlapuheet ovat juhlapuheita - todellisuus todellisuutta. Lampaannahka ja susi.


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005247679.html


Vallan keskittäminen tarvitsee aina "kansainvälisyyttä" - eli globalismia. SDP perustettiin samana vuonna kuin ns. Toinen internationaali, joka oli sosiaalidemokraattisten puolueiden kansainvälinen yhteistyöorganisaatio. Tämä organisaatio lakkautettiin Ensimmäisen Maailmansodan alettua 1914, mutta perustettiin uudelleen vuonna 1956 nimellä Sosialistinen internationaali. Nyky-SDP on sen jäsen.


Sosialistisen internationaalin tunnus


Ottaen huomioon sosiaalidemokratian ja SDP:n fabianistis-globalistisen taustan, uskotko todella, että nykyinen pääministerimme on "vähäosaisen puolella vahvemman valtaa vastaan"?


Jotain tuttua?

24 kommenttia:

 1. Lisätty lainaus:

  "In the late 19th century and early 20th century, democratic socialism was also influenced by social democracy. The gradualist form of socialism promoted by the British Fabian Society and Eduard Bernstein's evolutionary socialism in Germany influenced the development of democratic socialism."

  VastaaPoista
 2. Onko tämä yllätys, jos tietää demarien Fabian Society -taustan, ja kyseisen organisaation perustajajäsenten ideologian? ("We will kill them kindly in a humane way!")

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006323261.html

  Kuviossa on aika paljon samaa kuin Epsteinin tapauksessa. Jännä miten näillä molemmilla ihmiskauppiailla oli läheiset suhteet fabianisteihin. Saa nähdä tekeekö Baltzarkin kohta "itsemurhan".

  VastaaPoista
 3. SDP:n, eli fabianistipuolueen, Krista Kiuru:

  ”Tilanne vaatii nyt jokaisen sitoutumista ohjeisiin. Tämä antaa parhaan suojan hoitohenkilökunnalle ja ikäihmisille. Linjaukset tehty koko kansankunnan parhaaksi, meillä ei ole varaa riskipeliin. Viikonlopun menoja miettiessä otettava vakavasti lähikontakti. Jos linjauksiin ei sitouduta, hallitus pohtii uusia linjauksia. Pääministeri Sanna Marin on antanut keskusteluissa ymmärtää, että liikkumisen kieltäminen keinovalikoimassa. Paljon vaatiminen perusteltua, jos me kaikki sitoudumme ohjeisiin”

  Huomaatteko mikä pohjavire tässä on? Jos ette luovu yksilönvapaudestanne päättää mitä teette, koronan leviäminen on teidän syy! Ja sitten meidän on pakko ottaa kovemmat keinot käyttöön! Ettäs tiedätte!

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/c72ee582-eca1-44e5-80d2-743c2b5c6783

  Näin toimii fabinismi. Pikkuhiljaa totutetaan ihmiset siihen, että on aivan normaalia, että poliitikot saavat päätöksillään poistaa yksilönvapauksia. Ja kun kaikki reagoivat nykytilanteeseen pelolla ja paniikilla, ihmiset hyväksyvät ja suorastaan vaativat poliitikkoja poistamaan yksilönvapauksia.

  Jos Orwell näkisi tämän kaiken, hän toteaisi, että Huxley oli oikeassa.

  VastaaPoista
 4. Fabianismia:

  Sanna Marin: "Hallitus on valmis toimimaan kaikin tarvittavin keinoin epidemian hillitsemiseksi, terveydenhuoltomme kantokyvyn varmistamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi. Lainsäädäntömme asettaa hallituksen toiminnalle tiukat raamit ja valmistelu vie parhaimmillaankin päiviä aikaa."

  https://twitter.com/MarinSanna/status/1242024010076086273


  "On selvää, että kriisin jälkeen on arvioitava tarkasti lainsäädäntömme uudistamisen tarpeet. Nyt toimimme kovassa aikapaineessa niiden välineiden varassa, joita meillä on käytössä. Tahdosta toimet eivät ole kiinni."

  https://twitter.com/MarinSanna/status/1242024012047421441

  Eli kriisin jälkeen lainsäädäntöä "on pakko" muuttaa, koska nykyinen lainsäädäntö ei anna valtaapitäville riittävästi valtaa.

  Sammakko kiehuvassa kattilassa.

  VastaaPoista
 5. ”Tämä ei tule olemaan liittovaltio. Euroopan unioni, se on aivan oman tyyppisensä järjestelmä ja todennäköisesti se antaa mallin maailmanlaatuiselle hallintajärjestelmälle, joka toivottavasti tulee ihan kahden-kolmenkymmenen vuoden aikana, viimeistään viidenkymmenen vuoden aikana voimaan.”

  https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-kiljunen-valayttaa-maailmanlaajuista-poliittista-hallintajarjestelmaa-ja-globaalia-verotusoikeutta/

  Demari - miten yllättävää. Tätä on fabianismi.

  VastaaPoista
 6. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tmalinen/suomalaisen-demokratian-kuolema/

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista
 7. Tässä video jossa näkyy mihin tyrannia ja tämä Kommunismi mitä monet ihannoi johtaa.

  https://www.youtube.com/watch?v=SCvD4RX1jJM&t=1s&ab_channel=TestoProtein

  Gulagin entinen vartija on piirtänyt kuvia siitä mitä näillä leireillä todellisuudessa tapahtui.

  VastaaPoista
 8. Hyvin on edennyt vähittäinen muutos kohti sosialismia Suomessa sosialidemokraattiseen demokraattisten ja lainsäädönnöllisten keinojen tyyliin, jos miettii kuinka Suomesta on sotien jälkeen ryhdytty rakentamaan "pohjoismaista hyvinvointivaltiota", eli todellisuudessa menty kohti sosialismia. Sosialismissahan periaatteessa yksilön vapauden ylittää "yhteiskunnan", eli käytännössä sitä johtavan valtion ja sen instituutioiden etu, eli viimekädessä vallanpitäjien ja vallankäytön etu.

  Muutamia poimintoja:

  "Paavo Lipponen totesi vuonna 2003 ”sosialidemokraattisen sosialismin” toteutuneen tämän päivän Suomessa: ”Sosialidemokratian perusarvot, tasa-arvo ja ihmisten yhteenkuuluvaisuus eli solidaarisuus, ovat muuttuneet lihaksi tässä rakennelmassa, inhimillisen kulttuurin tähän asti suurimmassa saavutuksessa.”"

  "Toisen maailmansodan jälkeen sosiaalidemokratia lakkasi vaatimasta tuotantovälineiden kansallistamista. Tavoitteeksi on sen sijaan noussut liike-elämän ja teollisuuden valtiojohtoinen sääntely ja laaja hyvinvointivaltio, joiden avulla pyritään edistämään talouskasvua ja taloudellista tasa-arvoa."

  Eli tällöin on päätetty luopua sosialidemokratiassa jyrkemmästä suuntauksesta ja päätetty koittaa pehmeämmäntyyppisiä lähestymiskeinoja.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosialismi

  "Suomeen yritettiin 1920- ja 1930-luvuilla kehittää myös sosiaalivakuutusjärjestelmää, jonka suunnittelu oli alkanut niinkin varhain kuin vuonna 1888.

  Vanhuus-, työkyvyttömyys- tai sairausvakuutuksen kehittäminen oli ajan ilmapiirissä hyvin vaikeaa."

  "1950-luvulla alkoi varsinainen hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen. Köyhäinhoidosta siirryttiin huoltoapuun vuoden 1956 huoltoapulain myötä. Saman vuoden kansaneläkelain uudistus ja työeläkelain kehittäminen 1960-luvulla toivat koko ammatissa toimivan väestön sosiaaliturvan piiriin. Myös muuta sosiaalivakuutusjärjestelmää kehitettiin ja uudistettiin aktiivisesti.

  Terveydenhuoltoa uudistettiin asteittain 1950-1970-luvuilla muun muassa rakentamalla sairaalaverkostoa, kehittämällä kansanterveystyötä ja työterveyshuoltoa sekä laajentamalla lääkärikoulutusta. Tärkeä edistysaskel oli vuoden 1964 sairasvakuutuslaki, jonka mukaan kansalaisille ryhdyttiin maksamaan muun muassa päivä- ja äitiysrahaa korvaukseksi ansionmenetyksistä sekä korvausta lääkemenoista ja lääkärien palkkioista."

  https://stm.fi/ministerio/historiaa

  VastaaPoista
 9. "1950- ja 1960-luvuilla Suomen talous kasvoi ja valtio sai lisää verotuloja. Suomesta alettiin rakentaa Pohjoismaista hyvinvointivaltiota. Pohjoismainen hyvinvointivaltio tarkoittaa, että valtio pyrkii tasaamaan verotuksella ihmisten välisiä tuloeroja ja takaa kaikille kansalaisille riittävän toimeentulon sekä peruspalvelut. Peruspalveluita ovat esimerkiksi sairaanhoito ja koulutus.

  1960-luvulla tehtiin paljon uudistuksia, joista muodostui suomalaisen hyvinvointivaltion perusta. Kaikki suomalaiset saivat esimerkiksi sosiaaliturvatunnuksen ja valtion sairausvakuutuksen. 1970-luvulla tehtiin peruskoulu-uudistus, jonka seurauksena koulusta tuli maksutonta kaikilla luokka-asteilla. Lisäksi 1970-luvulla kuntien velvollisuudeksi tuli järjestää kaikille lapsille päivähoitopaikka. Sen seurauksena naisten oli helpompi osallistua työelämään."

  https://www.hi3.fi/10-suomi-kylman-sodan-maailmassa/suomesta-tulee-hyvinvointivaltio/

  Jos sanalla sosiaali kerran tarkoitetaan yhteiskunnallista, ja hyvinvointi- eli sosiaalivaltiossa yhteiskunnallisia palveluita tuotetaan, ja resurssit näihin kerätään valtiojohtoisesti, on kyseessä periaatteessa valtion hallinnan kasvattaminen sen alueella asuvasta ihmisyhteiskunnasta pehmeämmäntyyppisellä sosialismilla sen ottaessa hallintaan, ja alkaessa tuottamaan yhteiskunnallisia palveluita, kuten täälä mm. terveydenhuolto ja siihen tietenkin liittyvät valtavat potilastietokannat, sosiaaliturva, johon siihenkin resurssit pakko-otetaan kaikilta ensin valtiolle verotuksen ja veroluonteisten maksujen muodossa sieltä jaettavaksi eteenpäin, ja tämäkin vaati tiedonkeruuta kansalaisista, pakollinen valtiojohtoinen koulujärjestelmä (pakollisuutta muuten juuri kasvatettiin koskemaan käytännössä myös 2. asteen koultusta), jossa on helppo samalla opettaa asiat valtion ja virallisen narratiivin mukaan, siksi vanhemmat työhön tukemaan palkastaan hyvinvointivaltiota ja lapset valtioninstituutioiden hoidettavaksi.

  Kaikki ihmiset Suomen valtiossa on saatu sidottua tähän järjestelmään pakollisen sosiaalivakuutuksen ja henkilötunnuksen kautta.

  Näiden pehmeiden keinojen kautta on saatu kasvatettua järjestelmää ja sen roolia yhteiskunnassa, lisättyä valtion hallintaa, sekä tiedon- ja resurssienkeruuta yhteiskunnasta sen alueella, ja saatu kulttuurissa näkemään valtio hyveellisenä resurssien ja turvan tarjoajana, sen todellisuudessa hiipiessä yksilönvapauden ja valtiosta riippumattomuuden selustaan. Susi lampaan vaatteissa sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän tuossa onkin niin pirullista, kun tavallisen aivopestyn ihmisen näkökulmasta sosialidemokratia on tehnyt niin paljon hyvää. Aika harva kykenee näkemään mikä tuon "hyvän" hinta on ollut, ja millainen ansa se on ollut. Nyt sitten ihmetellään, että miten Suomessa on niin paljon korruptiota, miksi valtio käyttää rahaa niin holtittomasti, ja miksi suomalaiset vain kiltisti hyväksyvät kaiken tämän korruption ja tyrannian.

   Vähän sama kuin lammasfarmin lampaat ihmettelisivät, että miten nuo ihmiset, jotka ovat meitä niin hyvin ruokkineet ja pitäneet meistä huolta, ovatkin nyt alkaneet teurastaa meitä? Ja miksei kukaan lampaista tee mitään?

   Vähitellen suomalaiset alkavat myös tajuta, että sosialidemokratia on (ja on aina ollut) kansainvälistä sosialismia. Eihän tässä miljardien Etelä-Eurooppaan kippaamisessa ole mitään yllättävää. Tämä on nyt se "hyvinvointivaltion" hinta. Tätähän te äänestitte.

   Poista
  2. Todellakin, en ihan heti muista, että olisin kuullut kenenkään todella kritisoivan "pohjoismaista hyvinvointivaltiota", etenkään sen todellisen sosialistisen luonteen takia. Kuorossa kuuluu lähinnä kulttuurin ja auktoriteettien ylistystä tästä "hyvinvointivaltiosta". No, totta kai valtio voi hyvin (hauska sanaleikki) kun yhteiskunta ja sen järjestelmät ovat valtion hallinnassa, kansa tietämättömänä ja kyseiseen järjestelmään laitostuneina lauhkeina lampaina.

   Sosialidemokratiahan on todellisuudessa sosialismin (joka tosiaan on aina enemmän ja vähemmän ilmeisen kansainvälistä) suuntaus, jossa muutos kohti sosialismia tehdään rauhallisesti ja asteittain, demokraattisin ja laillisin keinoin, sekä instituutioiden kautta, (juurikin sitä fabianismia siis) vastoin perinteisempää (ja ehkä kulttuurissa yleisemmin sosialismiksi tunnettua) äkkillisen (väkivaltaisen)vallankumouksen suuntausta. Ihme kun tästä ei virallisesti ns. hirveästi huudella.

   Sama pyrkimys, eri tavoittelukeinotkeinot. "Yhteiskunta", eli todellisuudessa valtio instituutioineen, omistaa kaiken ja "yhteiskunta", eli valtio instituutioineen päättää kaikesta. Kaikki hoidetaan, kaikki huolehditaan, kuten kansa halusikin, tuskin lienee tarpeellista tässä vaiheessa historiaa luetella esimerkkejä, mikä se tavoitteiden esoteerinen/todellinen luonne oli/on...

   Sopivaan aikaankin on aate osattu kehittää. "Sosialismi syntyi Euroopassa teollisen vallankumouksen aikana 1800-luvulla vastareaktiona tehdastyötä tekevien ihmisten huonoon asemaan." Työväestön kärsimyksestä syntynyt energia on täytynyt siis saada ohjattua haluttuun suuntaan "eliitin" eduksi.

   Mielenkiintoinen projekti keskellä hyvinvointivaltion luontia täältä kotosuomesta, jossa ei koskaan tapahdu mitään pahuutta etenkään hallinnon ja viranomaisten toimesta:

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/09/30/uusi-tutkimus-osoitti-pirkkalan-marxilaisen-koulukokeilun-vaietut-mittasuhteet


   https://seura.fi/asiat/tutkivat/pirkkalassa-tehtiin-1970-luvulla-salattu-marxilainen-koulukokeilu-josta-nousi-suuri-skandaali-nyt-puhuvat-entiset-oppilaat-olihan-se-aivopesua-eika-niin-pientakaan/

   Tässä jutussa muuten huomioni kiinnitti jutun loppupuolella, kun kerrotaan materiaalin opetukseen nuorena uutena opettajana osallistuneesta henkilöstä, kuva ja kuvateksti: "Pidetty opettaja nousi myöhemmin rehtoriksi ja vaikutti vahvasti siihen, että Toivio sai Suomen ensimmäisenä kouluna oppilaitosten kestävän kehityksen sertifikaatin."

   Minkähänlaista agendaa palvelee kestävä kehitys ja siihen liittyvät asiat... Ja oppilaitosten sertifiointi siihen suomessa? https://koulujaymparisto.fi/
   Taustalla näyttäisi puuhastelevan tälläinen säätiö: https://okka-saatio.com/
   "Säätiö on arvostettu yhteistyökumppani, joka tekee yhteistyötä muun muassa ministeriöiden, Opetushallituksen, Sitran, korkeakoulujen ja oppilaitoskentän, järjestöjen ja kestävän kehityksen verkostojen kanssa. OKKA-säätiö on edustettuna Suomen kestävän kehityksen toimikunnassa OAJ:n varajäsenenä. Verkostomainen toimintatapamme mahdollistaa työmme laajan vaikuttavuuden ja osaamisen jakamisen." Ei siis ilmeisesti mitään pikkupuuhastelua.

   Ainakin itselleni kestävä kehitys-agenda vaikuttaa todella paljon sosialismityyppiseltä (ja luonteeltaan kansainväliseltä) yhteiskunnan, tuotannon ja resurssien hallintaanotolta, tällä kertaa ei työlaisten takia, vaan ympäristön.

   Poista
  3. Mielenkiintoinen tapaus.

   Oikeastihan (moderni) sosialismi syntyi jo 1700-luvulla. Yksi varhaisista kokeiluista oli Illuminatin organisoiman Ranskan vallankumouksen synnyttäneen kaaoksen yhteydessä syntynyt "babeuvismi", joka sai nimensä François-Noël Babeufin mukaan. Hän oli Illuminatin jäsen, joka käytti Illuminatille tyypilliseen tapaan antiikin aikaan viittaavaa Illuminati-nimeä Gracchus. (Weishaupt käytti vastaavasti nimeä Spartacus.) Käytännössä hänen sosialistinen järjestelmä oli ensimmäinen versio kommunismista. Vähemmän yllättävästi se ei oikein toiminut.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Fran%C3%A7ois-No%C3%ABl_Babeuf

   Jos aihe kiinnostaa, suosittelen tätä kirjaa:

   https://ia800304.us.archive.org/33/items/WorldRevolution/world-revolution-nesta-webster.pdf

   Kirjassa käydään läpi sosialismin todellista (ja oppikirjoista sensuroitua) historiaa. Kirja näyttää sen miten Illuminati loi sosialismin, ja miten sen levittäminen eteni vaihe vaiheelta.

   Poista
 10. Yle paljasti jotain itsestään?

  https://twitter.com/JereHalttu/status/1442413556549435394

  VastaaPoista
 11. Ihan normaalia fabianistien porukoissa:

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3536811166609190&id=100008410238509

  VastaaPoista
 12. "Jokainen ihminen on yhdenvertainen, tasa-arvoinen ja yhtä arvokas", sanoi fabianisti.

  https://twitter.com/cia_kirsikka/status/1543326944099442690

  Tuleekohan siinä lampaantaljassa kuuma näin kesähelteillä?

  VastaaPoista
 13. Fabianisti-lehdessä haaveillaan yhden mielipiteen yhteiskunnasta:

  https://demokraatti.fi/mika-tepsisi-suomalaisiin-kremlin-kellokkaisiin/

  VastaaPoista
 14. Nasima Razmyar: "Malmitalolla näytettäväksi suunnitellun drag-dokumentin näyttö on peruttu. Drag on taiteen muoto, jolla ei ole mitään tekemistä pedofilian kanssa. Dokumentti ei myöskään ole lasten painostamista mihinkään. Olen pahoillani, että vähemmistötaide saa näin voimakasta vastustusta."

  https://twitter.com/NasimaRazmyar/status/1646790132152819712

  Tämä fabianisti saa aika tylyä palautetta twitter-kansalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommari niinkuin hänen isäkin: "Mohammed Daud Razmyar (s. 1945 on afganistanilainen kommunistipoliitikko ja diplomaatti, joka asuu nykyään maanpaossa Suomessa". On se hyvä kun tulee Suomeen näin hienoja ihmisiä levittämään ideologiaansa

   Poista
  2. Nasima ei luovuta!

   https://twitter.com/NasimaRazmyar/status/1647236330261233665

   Poista
 15. "SDP:n kansanedustaja LV:lle: Voitaisiinko jauheliha laittaa kortille?"

  https://www.verkkouutiset.fi/a/sdpn-kansanedustaja-lvlle-voitaisiinko-jauheliha-laittaa-kortille/

  Fabianistien pyrkimys totalitaariseen yhteiskuntaan tapahtuu pienin askelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Media ja poliitikot on jo kauan ajaneet tätä lihan vastaista agendaa. Nämä markkinoi lihaa aina epäterveellisenä vaikka ihmisten ruokavaliot yleisesti koostuu suurimmaksi osaksi aivan muusta kuin lihasta (esim keittoannoksessa on prosentuaalisesti paljon enemmän muuta kuin lihaa). Tuli jotenkin mieleen se Soylent green elokuva, ihmiset syö sitä paskaa mitä tarjotaan ja herrat syö mitä haluaa.

   Poista
 16. Suomalaiset fabianistit näyttävät tekopyhyytensä:

  https://twitter.com/MatsUotila/status/1683484487294828545

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009739022.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ainoa asia, mitä Modig joutui osallistumisessaan pohtimaan, oli ilmastoasiat ja eettisyys. Amazing Race -ohjelmaa kuvataan ympäri maailmaa ja osa matkoista tapahtuu lentäen.

   Lopulta vaakakupissa painoi enemmän kokemus kuin ilmastoasiat.

   – Se oli ainoa asia, missä joutui pohtimaan, että onko tämä järkevää. Tämä on kuitenkin kerran elämässä -elämys ja mahdollisuus ja sen lisäksi Aino-Kaisa minua pyytää ja saan rakkaan ystävän kanssa lähteä tällaiseen seikkailuun, jota ei voisi järjestää itselle, vaikka haluaisi. Sen takia tänne lähdettiin, Modig perustelee Iltalehdelle ohjelman pressitilaisuudessa."

   https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/4dfd6e79-422c-41a4-be79-f6db15c9aec4

   Meneekö nämä fabianistien säännöt nyt niin, että lentäminen on paha asia, paitsi silloin kun haluaa kokea jotain fantsua?

   Poista
 17. Mikkel Näkkäläjärven valinta sai X:n kuhisemaan – Mika Aaltolan Elisa-sisko: ”Sanon tämän harvoin, mutta WTF”

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8fe22706-a42f-44f6-9c63-3384be6ecb82

  Fabianistit valitsi puoluesihteeriksi sadistin. Miten yllättävää.

  "- He ruiskuttivat spraymaalia nukkuvien kissanpentujen silmiin ja juoksivat niiden perässä metsään. Sitten he teloivat kissat kituviksi. Sen jälkeen he sytyttivät risuilla nuotion ja ryhtyivät polttamaan pentuja. Lopulta he heittivät spraymaalipulloja tuleen, niin että kissat räjähtivät. "

  https://www.seiska.fi/kotimaa/tapaus-mikkel-nakkalajarvi-nyt-puhuu-kissansa-menettanyt-demarimummo-elaimet-rajaytettiin-syntymapaivasta-tuli-surujuhla/438460

  VastaaPoista