perjantai 13. maaliskuuta 2020

Google ja pedofiilien suojelu


Mielenkiintoinen havainto hakukoneiden ihmeellisestä maailmasta.

Tässä blogissa on todella paljon materiaalia pedofiilisymboliikasta usean vuoden ajalta. Otetaan hakusana pedofiilisymbolit, ja katsotaan millaisia tuloksia hakukoneet antavat.

Duckduckgo-hakukoneen kaksi ensimmäistä tulosta tulevat tästä blogista:

Bing-hakukoneen vastaavan haun tuloksissa kaksi ensimmäistä viittaa myös tähän blogiin:

Ottaen huomioon miten paljon tässä blogissa on aihetta käsittelevää materiaalia, nämä tulokset eivät ole mitenkään yllättäviä. Mutta entäs Google? Millaisia tuloksia Google tarjoaa sanalla pedofiilisymbolit?

Jännä. Ihan kuin tuosta listasta puuttuisi jotain?

Sivun yläreunassa lukee, että hakutuloksia on 105. Google kuitenkin näyttää näistä vain 15. Montako näistä 15:stä osoittaa tähän blogiin?

Ei yksikään.

Varmaan ihan vaan sattumaa?

3 kommenttia:

  1. Hei, tämä saattaa olla sinulle jo tuttu juttu, mutta huomasin juuri Los Angelesin sheriffimerkissä jotain aiheeseen liittyvää..https://hiddenhillscity.org/wp-content/uploads/LA_County_Sheriff_Badge.png

    VastaaPoista
  2. Taitaa mennä asian vierestä, mutta osoitekentässä jossa vielä ainakin vuosi sitten oli pieni vihreä lukonkuva kertomassa turvallisesta yhteydestä on korvautunut punaisella kolmiolla jossa huutomerkki sisällä, kävin testaamassa muita saman alustan hömppäblogeja, kaikissa kiva vihreä lukko. Olen niin pihalla tietotekniikasta etten tiedä pitäisikö huolestua.

    VastaaPoista
  3. L4ppeenr4nn4ss4 on alkanut toimia myös 6v lapsille t4nkotanssikursseja tarjoava yritys jonka käyttämä perhoslogo on mainoksessa värejä ja muotoa myöten kuin suoraan F-B-1:n listalta

    VastaaPoista