perjantai 13. maaliskuuta 2020

Google ja pedofiilien suojelu


Mielenkiintoinen havainto hakukoneiden ihmeellisestä maailmasta.

Tässä blogissa on todella paljon materiaalia pedofiilisymboliikasta usean vuoden ajalta. Otetaan hakusana pedofiilisymbolit, ja katsotaan millaisia tuloksia hakukoneet antavat.

Duckduckgo-hakukoneen kaksi ensimmäistä tulosta tulevat tästä blogista:





Bing-hakukoneen vastaavan haun tuloksissa kaksi ensimmäistä viittaa myös tähän blogiin:





Ottaen huomioon miten paljon tässä blogissa on aihetta käsittelevää materiaalia, nämä tulokset eivät ole mitenkään yllättäviä. Mutta entäs Google? Millaisia tuloksia Google tarjoaa sanalla pedofiilisymbolit?





Jännä. Ihan kuin tuosta listasta puuttuisi jotain?

Sivun yläreunassa lukee, että hakutuloksia on 105. Google kuitenkin näyttää näistä vain 15. Montako näistä 15:stä osoittaa tähän blogiin?

Ei yksikään.

Varmaan ihan vaan sattumaa?

7 kommenttia:

  1. Hei, tämä saattaa olla sinulle jo tuttu juttu, mutta huomasin juuri Los Angelesin sheriffimerkissä jotain aiheeseen liittyvää..https://hiddenhillscity.org/wp-content/uploads/LA_County_Sheriff_Badge.png

    VastaaPoista
  2. Taitaa mennä asian vierestä, mutta osoitekentässä jossa vielä ainakin vuosi sitten oli pieni vihreä lukonkuva kertomassa turvallisesta yhteydestä on korvautunut punaisella kolmiolla jossa huutomerkki sisällä, kävin testaamassa muita saman alustan hömppäblogeja, kaikissa kiva vihreä lukko. Olen niin pihalla tietotekniikasta etten tiedä pitäisikö huolestua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole asiantuntija, mutta vilkaisin silti sen verran, että selaimet ei luota tähän sivustoon, koska juurivarmenne puuttuu tämän blogin varmenteesta. Joissakin muissa saman alustan blogeissa se kuitenkin on. Liittynee siihen, kun varmenteissa luovuttiin SHA-1 algoritmista jokin aika sitten ja varmenteet piti uusia, mutta ehkä tähän blogiin ei turvallisempia varmenteita riittänyt?

      Poista
    2. Lieneekö pohjustusta sille, että merkitään tällä tavalla "pahat saitit" valmiiksi, jotta ne sitten saa käskyn tultua nopeasti kaikki poissiivottua?

      Poista
  3. L4ppeenr4nn4ss4 on alkanut toimia myös 6v lapsille t4nkotanssikursseja tarjoava yritys jonka käyttämä perhoslogo on mainoksessa värejä ja muotoa myöten kuin suoraan F-B-1:n listalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois ihan hyvä saada linkki tämmösiin että voi tarkistaa pitääkö paikkaansa. Ei sillä että täällä olisi kusettajia mutta kuitenkin.

      Poista
  4. On tämä Google kyllä hassun hauska. Tuo jätkä joka tehnyt tämän videon ei ymmärrä mistään mitään, mutta kattokaa nuita juttuja:

    https://www.youtube.com/watch?v=9kFdcH7FzQM&ab_channel=Top10s

    VastaaPoista