sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

John Magufuli - koronahysteriaa vastustanut presidentti


Olen nähnyt menneen vuoden aikana vain yhden valtionpäämiehen, joka on suhtautunut kriittisesti koronan väitettyyn vaarallisuuteen sekä kyseenalaistanut sulkutoimet ja PCR-testit - Tansanian presidentti John Magufuli.


John Magufuli


Tässä joitain hänen lausuntojaan:

"We have had a number of viral diseases, including Aids and measles. Our economy must come first. It must not sleep… Life must go on... Countries [elsewhere] in Africa will be coming here to buy food in the years to come… they will be suffering because of shutting down their economy." 

"Our founding father was not someone to be directed to be told what to do… Those who devise these kinds of rules [lockdown] are used to making these directives that our founding father refused"


Magufulin kanta koronarokotteisiin on ollut hyvin kriittinen:

"The Ministry of Health should be careful, they should not hurry to try these vaccines without doing research, not every vaccine is important to us, we should be careful. We should not be used as 'guinea pigs'"


Viime vuoden keväällä Magufuli aiheutti kohun, kun hän kertoi koronatestauksen olevan niin epäluotettavaa, että koronapositiivisiksi on todettu näytteet mm. vuohesta, papaijasta ja viiriäisestä.


https://www.independent.co.uk/news/world/africa/coronavirus-tanzania-test-kits-suspicion-goat-pawpaw-positive-a9501291.html

Valitettavasti elämme maailmassa, jossa virallisen koronanarratiivin kyseenalaistaminen on päättävässä asemassa olevalle poliitikolle hyvin vaarallista. Vasta 61-vuotias Magufuli kuoli tällä viikolla hyvin epämääräisissä olosuhteissa.
Kuolinsyyksi ilmoitettiin sydänsairaus. Tämä ei kuitenkaan estänyt mediaa levittämästä huhuja, että Magufuli olisi kuollut koronaan. Tämä sai jotkut koronakiimaiset toimittajat unohtamaan täysin journalistisen etiikkansa. Esimerkiksi Hesarin toimittaja Heikki Aittokoski onnistui alittamaan kaikki mahdolliset rimat herjaamalla juuri kuollutta ihmistä todella törkeällä tavalla:


https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007866702.html


Heikki Aittokoski


Magufulin kuoleman jälkeen Tansanian presidentiksi nousi Samia Suluhu Hassan. Kyseinen Hassan on "ihan sattumalta" Great Reset -keisari Klaus Schwabin vaikutuspiirissä.


https://www.weforum.org/people/samia-suluhu-hassan


Jännä juttu. Maailman ainoa (no, melkein) virallista koronanarratiivia, sulkutoimia ja koronarokotteita kyseenalaistava valtionpäämies kuolee epämääräisissä olosuhteissa, ja tilalle nousee Klaus Schwabiin kytköksissä oleva nainen. Osaatteko laskea 1+1?Kiitos vinkeistä cosmicboss ja H1789.

17 kommenttia:

 1. Näin toimii eliitti ja länsimainen "demokratia". Tätä samaa ylikuolleisuuttahan on havaittu mm. USA:ssa Clintonien ympärillä, voisi Heikki tehdä seuraavaksi jutun vaikka siitä.

  Täytyy kyllä sanoa että tuskin mikään muu porukka toimii yhtä tehokkaana v-käyrän nostattajana kuin nämä sielunsa myyneet toimittajat, jotka täysin häpeilemättä suoltavat asenteellista sontaansa hyväuskoisten luettavaksi ja saavat vielä palkkaa siitä.

  VastaaPoista
 2. Valko-Venäjän presidentti on toinen valtionpäämies, jolla on sama mentaliteetti. - Joel

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/c23593ab-0b39-4d24-823b-f00788ad98a6

  https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/art-2000007234507.html

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1022776

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas. Mennyt minulta ohi.

   Olikos siellä Afrikassakin vielä joku toinen kaveri? En nyt saa päähäni.

   Poista
 3. En ole selvillä Afrikasta onko siellä toista.

  Mutta Lukasenkoa on mustamaalattu lännen lehdistössä aika lailla.. Veikkaan syynä olevan sen miten hän suhtautuu koronaan?

  Jääkiekon mm-kisatkin vedettiin Valko-Venäjältä pois, vaikka kisat oli myönnetty jo Valko-Venäjälle kauan ennen koronaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brasilian presidentti Bolsonaro vastustaa koronatyranniaa myös ja häntä on Suomenkin valtamediassa moukaroitu tämän takia. Bolsonaron poika, hyvin Trump juniorin kaltainen hahmo, oli viime viikolla instagramissa käskenyt seuraajiaan tunkemaan maskinsa perseeseen. Bolsonaro, Lukashenka ja Putin kaikki vastustavat NWO:ta Trumpin tavoin ja siksi heitä liekitetään ja demonisoidaan. Lukasenka taisi paljastaa jo joskus viime keväänä, että hänelle oltiin tarjottu 900 miljoonaa euroa siitä, että olisi lähtenyt mukaan ajamaan koronatyranniaa myös Valko-Venäjällä, vaan eipä lähtenyt.

   Poista
  2. Toinen on Burundin presidentti Pierre Nkurunziza. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006535681.html

   Poista
 4. "Aiemmasta päätellen Tansania saa vahvan, pätevän ja ahkeran valtionpäämiehen."

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/afrikka/nainen-josta-ei-koskaan-pitanyt-tulla-presidenttia-yllatyskuolema-avasi-mama-samialle-tien-huipulle-ohi-kateellisten-tovereiden/

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista
 5. Turkmenistanin presidentillähän paloi muutama kuukausi sitten käpy: määräsi sakot siitä, jos lausuu sanan 'korona' tai erehtyy käyttämään maskia. Kieltämättä käväisi mielessä että pitäiskö vaan ostaa menolippu Turkmenistaniin.

  Kevyet mullat John Magufulille! Vaikutti olevan viisas, rohkea, vastuuntuntoinen, elämäniloinen ja totuudellinen. Näinä päivinä ei kuolemantuomioon oikeastaan paljon muuta tarvita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli Turkmenistanin Wikipedia-sivulla ei hirveästi ole länsimaiden propagandaa, niin elinolot Turkmenistanissa eivät näin yleisesti ottaen vaikuta hirveän houkuttelevilta :D Puuviljaviljelmillä pakkotyötä, ulkomaille ei juurikaan saa matkustaa, ei-islaminuskoisia vainotaan ja valtio omistaa kaiken median. Vähän tuollainen kommunismilta haiskahtava meininki. Turkmenistan olikin osa Neuvostoliittoa -91 asti. Tainnut jäädä neuvostokulttuuri hieman elämään.

   Poista
  2. Juu, siltähän se vaikuttaa, että pakoonlähtö olisi sitten yhtä oravanloikkaa tyranniasta toiseen, pinnallinen ilmenemismuoto vähän maasta toiseen vaihdellen. Sama pahuus irvistelee vallankahvassa joka puolella ja sen kertoo viimeistään symboliikan kieli.
   Vaikuttaa kuitenkin, että maassa kuin maassa valtiojohto on edes jotenkinpäin oman kansansa puolella, ilmeisesti aavistellen, että jos kohta ei ole kansaa, ei ole sitä valtaakaan sitten. Jostain syystä Suomessa ei ole näin, tuntuu että meidän puolella ei ole kukaan. Tästä jälleen yksi esimerkki on tuo, että siinä missä 18 maata keskeyttää rokotukset kuoleman- ja sairastapausten vuoksi, Suomessa ainoastaan lisätään vettä propaganda-myllyyn ja media rummuttaa nyt jopa presidentin käyneen rokotuksessa.
   Onko tähän tuhokiireeseen syynä se, että Suomessa todellakin on viisasta ja sen verran näppärää porukkaa, että jos se heräisi koomastaan ja halvaantuneesta kiltteydestään, tämä katajainen kansa taittaisi niskat alta aika yksikön tuolta valhekoneistolta? Että siksi mahdollisimman paljon kylvetään tuhoa - vielä kun voidaan?
   Stalinin vainot kohdennettiin tarkasti: kansasta eliminoitiin lähes täydellisesti sen henkinen perimä ja vahvuus, jäljelle jätettiin orjan asemaan parhaiten istuvat. Ja sitten tästä orjajoukosta Putin kuitenkin tuntuu pitävän jonkunlaista huolta: kun gmo aikanaan lanseerattiin hän totesi ykskantaan, että "Venäjän kansan ei tarvitse gmo:ta syödä". Ja seurauksena Venäjä on niitä ainoita maita, joista saa gmo-vapaata maissia - tai vielä ainakin jokunen vuosi sitten sai. Eiköhän sielläkin tietty kaikkea mädätetä sisältäkäsin kovaa vauhtia. Mutta toki aikanaan hetken harkitsin myös Venäjälle muuttoa tuon Putinin gmo-linjauksen vuoksi :D

   Poista
 6. Hiljattain tsekkiläisen mediakentän ulkomaisilta mediajäteiltä kaapannut Tsekin rikkain mies Petr Kellner sattui kuolemaan helikopterionnettomuudessa Alaskassa:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5f08bd6c-b884-4516-8fbf-d3437bd60af7

  Progetton mukaan omistuksen siirtyminen paikallisiin käsiin oli mahdollisesti vaara vapaudelle

  http://www.progetto.cz/nuovi-padroni-dei-media-un-pericolo-per-la-liberta/?lang=en

  On se erikoista, kuinka näitä globalisaation vastustajia tuntuu kuoleentuvan jatkuvalla syötöllä

  VastaaPoista
 7. Mitäs luulette, että miten Tansanian koronaviruslinja nyt muuttuu uuden presidentin myötä?


  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007890023.html

  VastaaPoista
 8. 😂 On tämä jo jumaliste koomista. Kuinka ollakaan, meillä on nyt Tansanian variantti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tämän pitäisi kestää-25 asti, niin kyllä pitää varianttia pukata, kuun pimeän puolen varianttia odotellessa😂

   Poista
 9. Haitinkin presidentti murhattiin sopivasti.

  https://twitter.com/pepeasce/status/1413803895478960128

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten tulivat koronapiikit.

   https://twitter.com/pepeasce/status/1416014955552428033

   Miten yllättävää.

   Poista
 10. Onko tässä seuraava mystisesti kuoleva presidentti?

  https://twitter.com/ZNeveri/status/1440070922568798218

  VastaaPoista