keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Ano Turtiainen ja keisarin uudet vaatteet


Ano ampuu kovilla:Jotenkin huvittavaa ajatella mitä tapahtuu sen jälkeen, kun tämä koronakusetus paljastuu koko kansalle. Suomalaiset joutuvat myöntämään, että eduskunnasta löytyi vain tämä yksi kaveri, joka uskalsi rohkeasti sanoa, että keisarilla ei ole vaatteita. Muut olivat joukkokäyttäytymisen mukana meneviä pelkureita, jotka osallistuivat tämän kaikkien aikojen suurimman vedätyksen ylläpitämiseen.

Oli Anosta tai hänen taustoistaan mitä mieltä tahansa, tässä nykytilanteessa hän on ainoa totuutta puolustava kansanedustaja. Toivottavasti se ei ole Anon terveydelle vaarallista. Sitä kun ei tiedä, jos jossain joku vaikka miettisi, että mistähän löytyisi riittävän vankkaa tekoa oleva oven kahva. Ano kun ei ole ihan pieni poika.

27 kommenttia:

 1. Kumma kyllä salista ei kuulunut yhtään tavanomaista välihuutoa, lienee pöydän paperipino alkanut yhtäkkiä kiinnostaa kollegoita suunnattomasti. Näin käy aina, kun joku uskaltaa puhua totuuksia, varsinkin niitä epämiellyttäviä

  VastaaPoista
 2. "Oli Anosta tai hänen taustoistaan mitä mieltä tahansa"
  Tässäpä se ongelma on.
  Elämme aikaa jolloin paljon tärkeämpää on kuka sanoo kuin mitä sanoo. Vaikka olen samaa mieltä äijän kanssa, onko tästä hyötyä vai haittaa? Fifti siksti, sanoisi edesmennyt mäkikotka😂

  VastaaPoista
 3. Turtiaisella on maalaisjärki tallella ja sydän paikallaan, jotka ovat urapoliitikoille harvinaisia piirteitä. Miettikääpä sitä kognitiivisen dissonanssin määrää, kun ihmiset joutuvat ehkä joskus, toivottavasti, jos ihme tapahtuu, myöntämään, että Donald Trump olikin se ”hyvis”.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hänkin aivan innoissaan puski tätä korona-agendaa eteenpäin.

   Poista
  2. Jos Trumpia tarkoitat, niin ei kyllä puskenut. Vastusti lockdowneja eikä itsekään juuri koskaan esimerkiksi käyttänyt maskia. Pieni ele, mutta kertoo silti paljon. Ja jos en ihan väärin muista, niin hän taisi sanoa, että koko pandemia on ”hoax”. Samoin kuin sanoi myös ilmastonmuutoksesta. Joidenkin on hirveän hankala edes yrittää asettua niihin saappaisiin missä Trump oli. Harva meistäkään - jos kukaan, pystyy käsittää miten monimutkainen ja syvälle ulottuva eliitin korruptio on. Moni esimerkiksi haukkuu Trumpia siionistiksi ja israelin perseennuolijaksi. Ehkä kaikkiin asioihin ei nyt vaan ollut viisasta puuttua kerralla? Kuvitelkaa median reaktio jos Trump olisi esimerkiksi lopettanut Israelin taloudellisen tukemisen. Trump sai natsin ja rasistin leiman median toimesta pelkästään siitä jo, että oli oikeistolainen ja vastusti haittamaahanmuuttoa. Siihen vielä anti-semitistin leima kylkeen niin jotkut vasemmistoanarkisit olis polttanu valkoisen talon maan tasalle. Tai miettikää jos tässä covid-tapauksessa hän olisi vain sanonut, että ei tarvita mitään rokotetta. Qanonit käyttää termiä ”5D-shakki”, eikä se varmaan ole ollenkaan väärä nimitys sille ”pelille” miten Trump ja taustajoukot joutuivat (joutuu?) pelaamaan eliitin vallan horjuttamiseksi.

   Poista
 4. Mä en by the way keksi mitään syytä, että miksi ihmeessä eliitti haluaa siirtää nämä vaalit? Tuskin persujen kannatus tätä menoa ainakaan laskemaan tulee kesään mennessä. Tää on nyt vaan teoria joka tuli vastaan netissä, mutta joku sanoi, että USA:n vaalihuijauksen myötä olisi takavarikoitu jotain laitteita joita on käytetty (jotenkin en tiedä miten) vaalivilpin harjoittamiseen eri maissa - myös Suomessa. Järkeenkäypä teoria mielestäni. Ei voida varastaa vaaleja tällä hetkellä, joten niitä yritetään siirtää, että ehditään keksiä jokin uusi konsti miten varastaa vaalit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa on tullut itsekin mietittyä, hyvä kun otit asian puheeksi. En itsekään kyllä tuota persuteoriaa tältä istumalta niele. Kyseessä voi hyvinkin olla syy minkä esitit, tai sitten joku vielä isompi pommi jota ei vielä paljasteta. Esim. koko hallintojärjestelmän muutos tai muuta vastaavaa. Aika näyttää.

   Poista
  2. Niin tietoevryllä sanottiin olevan näppinsä USA:n vaalihuijauksessa mutta todenmukaisuutta en tiedä.

   Poista
  3. Palloteltiin työkaverin kanssa erillaisia skenaarioita tulevaisuudesta, kaverin mielestä Suomessa ei tulla enään vaaleja järjestämään, kesäkuuhun mennessä ollaan saatu riittävästi rokoteltua ja porukkaa alkaa sairastumaan immuunipuutoksen takia(jälleen uusi aalto ja uudet variantit😂), taas lykätään hamaan tulevaisuuteen. Wef piti viime vuonna "harjoituksen" cyber iskuista versio 2.0 "harjoituksesta" on ilmeisesti heinäkuussa, eli sähköverkon pätkimistä ja Internetin kaatumista tarjolla kunhan ovat ensin"harjoitelleet", sekaan vielä hieman ilmastohätätilaa ja talouden taantumaa niin eduskuntavaaleihin mennessä ollaan niin solmussa ettei siitä mitenkään voida (kuulemma) selviytyä valtion tasolla eli luovutetaan valta suosiolla isommalle instanssille, säästetään muutama roponen kun ei tarvita kansanedustajia, pelkkä toimitusministeriö riittää toteuttamaan ylempää tulevat käskyt.
   Aika näyttää kuin hyvin ennuste pitää kutinsa, en kyllä ihmettelisi jos näin pääsisi käymään.

   Poista
  4. Eipä kyllä yllättäisi vaikka näin kävisi.

   Poista
  5. Siitä tietää, että on oikeassa paikassa keskustelemassa, kun kukaan ei pidä sitä edes vaihtoehtona, että syy vaalien siirtämiseen olisi oikeasti koronavirus :D

   Poista
 5. Katsokaapa muuten tuon videon kommentteja. Suomalaiset alkavat vähitellen nähdä tämän kusetuksen läpi.

  VastaaPoista
 6. Tässä tarinaa Miton vinkkaamasta cyber-pandemiaharjoituksesta:

  https://sociable.co/technology/prepping-cyber-pandemic-cyber-polygon-stage-supply-chain-attack-simulation/

  Vai sanotaanko jo että tulevaisuudesta

  VastaaPoista
 7. Pakko vielä todeta tähän, että tän on pakko olla jotain ”universumin” outoa huumoria :D Kaikista sekopäinä pidetyistä foliohatuista tulee jotain profeettoja ja tietäjiä jotka joutuu selittää hukassa oleville lampaille jostain Illuminatista. Stereotyyppisistä, älykkäinä ja viisaina pidetysistä yliopistoissa indoktrinoiduista ”vakavasti otettavista kansalaisista” tulee tietämättömiä ja eksyksissä olevia hölmöjä. Kaikista vaikeinta tulee olemaan joillain ääripunavihervasemmistolaisilla. He kuitenkin lähtökohtaisesti ovat juuri sitä porukkaa, joilla ei ole minkäälaista kriittistä tai rationaalista ajattelua, vaan ostavat aina ihan kaikki eliitin uusimmat kusetukset ja trendit. En edes tiedä mitä heille oikeasti tapahtuu. Tuleeko heistä jotain kodittomia, vielä kymmenen vuoden päästä maskit naamalla kulkevia zombeja jotka tulevat jossain juna-asemalla saarnaamaan sulle ilmastonmuutoksesta, ja kuinka meillä on enää pari vuotta aikaa pelastaa maailma. Luulevat, että kaikki muut ovat vain tulleet hulluksi ja uskovat edelleen itse olevansa oikeassa, koska eivät kykene myöntämään tulleensa huijatuksi ja olleensa väärässä.

  VastaaPoista
 8. https://vm.tiktok.com/ZMeSScfRm/ ei rokotuksille, ei ole koronaa, se on keksitty.
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/37393051-6707-4d04-8738-fb12fe530a98 Olet kuollut... Ei jumalauta on häikäilemätöntä porukkaa nämä vitun muurarit kun ei saa tahtoa läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tansanian uusi presidentti.


   https://www.weforum.org/people/samia-suluhu-hassan

   Eikö olekin yllätys?

   Poista
 9. Yksi hyvä keino massojen herättelemiseen voisi olla WHO:n johtajan, Tedrosin taustojen tuominen päivänvaloon. Kaveri on ollut etiopialaisen aseellisen kommunistisen vallankumousliikkeen, TPLF:n johtohahmoja. Minkälaisen moraalin henkilö omaa, jos ihannoi ja kannattaa Leninin, Stalinin ja Maon kaltaisten diktaattorien ja massamurhaajien ideologiaa? Kommunismilla pitäisi olla mielestäni olla samanlainen stigma kuin natsismillakin, mutta niin vaan Suomestakin löytyy Leninin muistomerkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäisi. Ja kansallissosialismi tulisi siirtää poliittisella kartalla sen oikealle paikalle - vasemmistoon. Jotenkin uskomatonta, että äärikollektivistinen ideologia, jonka nimessä on sana "sosialismi", on niin monen ihmisen mielestä oikeistolaisuutta.

   Nykymallin vasemmisto-oikeisto-akseli on täysin päätön.

   Poista
  2. Kyllä. Muistaakseni Ekmanin Jarmo heitti joskus twitterissä ilmaan kysymyksen: ”Mikä teki Saksan kansallissosialistisesta puolueesta äärikoikeistolaisen?” Yksi vastus oli: ”Se, että se ei ollut Neuvostoliitto”. Mielestäni ihan osuva vastaus. Näennäisesti poliittisen spektrin eri ääripäät taistelivat keskenään. Molemmat olivat kuitenkin ihan samalla tavalla valtiokapitalistisia totalitaristisia systeemejä. Ehkä natsi-Saksassa saattoi tottelevaisilla ihmisillä olla asteen verran paremmat oltavat kuin vastaavanlaisilla saman ajan Neuvostoliiton kansalaisilla, mutta tottelemattomia kohdeltiin molemmissa huonosti - lievästi sanottuna.

   Poista
  3. Itse väittäisin että se stigma kommunismille on jätetty luomatta siitä syystä, että se on erittäin tehokaaksi todettu orjuutuskeino. Sehän on se susi lampaan vaatteissa, jota tässä blogissa on käsitelty. Great reset, kestävät kehitykset ymshan on käytännössä kommunismia uudelleen koristeltuna. Lampaan vaatteet on se "kaikille kaikkea yhteisesti ja kivasti, ei enää riistäjiä, "pahaa" omaisuuttaa, riistoa ja ahneutta", susi se, että todellisuudessa kellään ei ole oikeutta omistaa mitään, vaan jonkin entiteetti, esim valtio, omistaa kaiken, tämä mahdollistaa äärimmäisen hallinnan ja vallankäytön sen omistavan entiteetin vallankäyttäjien toimesta, sekä orjien riippuvuuden tästä. Nyt sille sudelle vaan puetaan eri lampaantaljaa päälle.

   https://www.youtube.com/watch?v=JGGsMy5w1zU

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/11/jordan-maxwell-dawn-of-new-day.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/11/the-great-reset.html

   Tähän liittyen, johan pääministeri puhui jotain kuinka pitäisi miettiä nykyistä talousjärjestelmää ja sen kestävyyttä, kun ajaudumme kriisistä kriisiin sen kanssa.

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/05/aton-kultti-osa-25-kommunismin-synty.html

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/01/aton-kultti-osa-251-fabian-society.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/02/aton-kultti-osa-252-fabianismi-suomessa.html

   Aina muuten kun on puhetta omaisuudesta, kannattaa pitää mielessä, että muun muassa ihmisen oma elämä, keho, itsemääräämisoikeus, ihmisoikeudet, työn arvo, omaisuus ynnä muu sellainen on (tai ainakin pitäisi olla) luonnollista yksityisomaisuutta.

   Poista
  4. Keskimäärin ihmiset eivät oikein ymmärrä mikä erottaa vasemmistolaisen ajattelun oikeistolaisesta ajattelusta. Yksinkertaisin tapa selittää asia on esittää kysymys:

   Voiko yksilön uhrata yhteisen hyvä nimissä?

   Jos vastaus on kyllä, ihminen ajattelee vasemmistolaisittain. Jos vastaus on ei, ihminen ajattelee oikeistolaisittain.

   Todellinen äärioikeistolaisuushan olisi teoreettisesti sitä, että vastustaisi kiivaasti kaikkia sellaisia asioita, jotka loukkaavat yksilön vapauksia.

   Tämä korona-aika paljastaa kyllä aika hyvin, mitä ihmiset ajattelevat yksilön oikeuksista ja vapauksista.

   Poista
 10. Ja näin Youtube poisti tuon Anon videon.

  Edes kansanedustajat eivät ole turvassa sensuurilta.

  VastaaPoista
 11. Ano taas äänessä, todella hyvin taas sanottu.

  https://www.facebook.com/kansanedustaja.ano.turtiainen/videos/448127646509462/UzpfSTE2NzAzOTgwNDMyNTM0NDM6MjYyNjAwMDUyNzY5MzE4NQ/?hc_ref=ARSndPVZXp0dgOrQC8BI1XWUi4tyU5--qhF9AuGi8S_qKhk7Ib1SbkaZmI77qVF8fGE&fref=nf&__xts__[0]=68.ARAQInOqBKaLIICy9VdmIBVJKZsGNNIkG-HE9pN6sFjpclfsxNptzxvfXp3VWTT3Vg3g3h9Fxiu7mO4fn-xX6Q9JUQJi_BzZHKhRnW_jkZXfiZChrfIZorM6OU6a-RGsSREt9xIO8asx4M9qhkBjiCe1TQ_CtxhpcNyC5J2FNUVzkU3aulO938GLM-7elfA5jWXa4i-gmi767Y2WU4WPI4MTjmCi8uyJqnEfIowlBC8BGdoN5rYeW12oQWwZIy8YDopbWnAOGzTjJCI14FvZpDsiswjJRwkoGuYhJCSx8CmFYviiJsko0ZjyqHxArMdvpGpgKZTkGEsOJtcuGRydpA3iJLCjAcd7-Bjn8B03UMPRoT0tAlNiRKlIyVYar-_71BdEExf1sX2ocdFGd-xpMA&__tn__=kC-R

  VastaaPoista
 12. Hesari taas hyökännyt Anon kimppuun:

  https://www.hs.fi/paivanlehti/09012022/art-2000008449342.html

  Pystyykö joku ottamaan kuvakaappauksia tuosta maksumuurin takana olevasta jutusta? Kuulin huhua, että jutussa väitettäisiin great resetin olevan trumpilaisten piirien salaliittoteoria.

  VastaaPoista