maanantai 16. marraskuuta 2020

The Great Reset


Viime aikoina "Eliitti" on puhunut paljon aiheesta "The Great Reset". Mistä on kyse?

Lyhyt selitys:
Keskipitkä selitys:
Pitkä selitys:
Jännityksellä odotamme, koska suomalaiset "Eliitin" ohjauksessa olevat poliitikot alkavat puhua samasta aiheesta.


23 kommenttia:

 1. Eiköhän joku Niinistö tästä pian mainitse. Onneksi tämä nollaus ei toteudu jos ja kun Trump saa jatkaa valkoisessa talossa. World Economic Forumin sivuilla lukee, että jokaisen maan täytyy osallistua. The great reset tuskin onnistuu ilman Amerikkaa. Tämä on kyllä taas yksi helvetillinen demoni puettuna enkelin vaatteisiin.

  VastaaPoista
 2. Olisikin jotain uutta rakastetulta presidentiltämme. Viime aikoina Saulin levy on jumittunut lähinnä EU:n yhteisen puolustuksen fantasiointiin sekä "läntisen demokratian ja arvopohjan", eli Yhdysvaltojen, ylistämiseen. Jos hieman viitsii lukea rivien välistä, saattaa jopa selvitä mitkä ovat tämän symppis- ja poliittisia irtopisteitä ahkerasti keräilevän pressamme perimmäiset motiivit. Mitä sillä EU:n mahtiarmeijalla ja Naton tuella voisikaan tehdä? Hmmm...

  VastaaPoista
 3. On Niinistö jo ottanutkin kantaa. Saulin YK:ssa pitämä puhe on tuttu ja turvallinen.

  "Meidän on tehtävä välttämättömyydestä hyve. Nyt kun koko maailma on elpymisstrategian tarpeessa, meidän on varmistettava, että tie, jonka valitsemme, johtaa kohti kestävää tulevaisuutta. Sen sijaan, että palaisimme kestämättömiin tapoihimme, meidän on todella ”jälleenrakennettava parempaa ja vihreämpää”. Annamme täyden tukemme pääsihteerin kuudelle “Building Back Better” -periaatteelle. Kaikkia elvytystoimia on arvioitava niiden ilmasto- ja ympäristövaikutusten näkökulmasta. Pariisin sopimuksen, kestävän kehityksen tavoitteiden 2030-agendan ja biologisen monimuotoisuuden yleissopimuksen on ohjattava meitä eteenpäin....."

  Lähde: https://www.presidentti.fi/uutinen/tasavallan-presidentti-sauli-niiniston-puhe-ykn-yleiskokouksen-75-yleiskeskustelussa-23-9-2020/

  VastaaPoista
 4. https://summit.news/2020/11/19/ny-times-says-great-reset-is-a-conspiracy-theory-on-same-day-world-economic-forum-celebrates-it/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtamedia alkaa olla kyllä melko ulapalla/paniikissa. Eivät enää tiedä, että mistä pitäisi uutisoida ja miten, ja mistä taas ei pitäisi uutisoida ollenkaan. Ei ole helppoa aikaa eliitin media-vastaavillekaan tämä kun paljastuksia tulee jatkuvaksi suurien massojen nähtäville vaihtoehtoisista kanavista ja niihin pitäisi sitten yrittää reagoida jotenkin. Sensuurillakin ampuivat ainoastaan itseään jalkaan, kun porukkaa alkaa kiinnostaa, että miksi jotain sensuroidaan. ”Hereillä” olevien kriittinen massa on jo ylitetty globaalilla tasolla. Maiden välillä toki vielä paljon eroja.

   Poista
 5. Ratkaisu kaikkiin "ongelmiin", teknokraattinen kommunismi, susi lampaan vaatteissa. Kun ei ole omaisuutta eikä oikeuksia, on helppoa ja turvallista. (Siinä muuten kaksi taikasanaa, joilla koko lammaslauman kiinnostus herää mitä tahansa kohtaan.)

  Ei muuta kun muistetaan pitää hauskaa sitten, siinäkin "aamunkoitossa".

  VastaaPoista
 6. John Kerry Says 'Great Reset' Is Needed To Stop Rise Of Populism

  https://www.zerohedge.com/political/john-kerry-says-great-reset-needed-stop-rise-populism

  VastaaPoista
 7. Helsingin sanomissakin aihetta käsitellään.

  https://www.hs.fi/talous/art-2000006670905.html

  Veikkaan että Davosin WEF tilasuuksien jälkeen siitä aletaan puhumaan poliitikkojen suusta yhä enemmän.

  VastaaPoista
 8. World Economic Forumin Klaus Schwab on perustanut myös 2004 Young Global Leaders -forumin (https://www.younggloballeaders.org/).

  Mielenkintoista tässä on se, että meidän Sanna Marin kuuluu tähän myös, katsokaa uudet jäsenet 2020

  https://www.weforum.org/agenda/2020/03/ygl-wef-young-global-leaders/

  Tämän pohjalta ei ole varmaan epäilystä mihin suuntaan Suomeakin viedään.

  VastaaPoista
 9. Here we go:

  https://www.hs.fi/talous/art-2000006670905.html

  VastaaPoista
 10. Onko tämä kuva aito?

  https://twitter.com/MariaNordin/status/1366370134328283143

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tarkastamassa ja on aito. Viisi päivää vanhan postauksen alla Kulmunin Facebook-seinällä. Oli muutenkin aika toivoa herättäviä kommentteja. Kyseisessä the great reset -viestiketjussa Kulmuni vain katosi kun porukka alkoi linkkailla the great reset -matskua ja haukkua Katria valehtelijaksi.

   Poista
  2. Nyt löysin minäkin. Ihan positiivista miten moni ihminen on edes tuon verran kartalla.

   Poista
  3. Huh huh, aika uskomatonta kyllä. Marinhan noudattaa noita oppeja, mutta sehän me tiedetäänkin kun on Klausin kaveri. Voiko olla että Kulmuni ei oikeasti tietäisi?

   Poista
  4. Ihme että Katri uskalsi edes vastata.

   Poista
 11. No nyt kun tämä "The Great Reset" on tullut niin monelle tutuksi, kiitos tälläisten blogien, niin WEF on nyt julkaissut promovideon jossa hieman selittää, että emme ole pahoja ja että vaan nyt rakennamme uutta maailmaa.

  https://www.youtube.com/watch?v=uPYx12xJFUQ&t=3s

  Ongelma on vaan se, että kun ihmiset ei halua mitään "Uutta normaalia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa olla jo melko epätoivoista.

   Huomasitteko muuten miten siellä oli tarotin sortuva torni, joka edustaa äkillistä muutosta?

   Poista
 12. Sieltä sitten, näin se etenee.

  https://www.kauppalehti.fi/uutiset/koronaverhon-takana-odottaa-jymypaukku-koko-talousjarjestelma-halutaan-uudelle-pohjalle/dbf65a23-8df4-44ab-a5e6-a27f39df0160?ref=twitter:578f

  VastaaPoista
 13. Tässä jo vähän vanha haastattelu aiheesta, mutta hyvää kertausta:

  https://www.youtube.com/watch?v=jK3_H4jI-ZA

  ("You will OWN NOTHING, and you will be HAPPY")

  VastaaPoista
 14. Näin se etenee

  https://twitter.com/JethroRostedt/status/1476092410824384519

  VastaaPoista
 15. Great Reset -keskustelu AlfaTV:llä:

  "Keskustelun aiheena Great Reset-agenda. Mistä käytännössä on kyse ja mitä tästä agendasta tulisi ymmärtää? Studiossa tutkimusjohtaja Juha Ahvio ja taloustieteilijä Tuomas Malinen. Ohjelman toimittaa Markku Tenhunen."

  https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=151903167

  VastaaPoista