torstai 15. syyskuuta 2022

PJW: Brainwashing

 


Yksi PJW:n parhaista videoista. 

Aika hauska tuo hänen esiin nostama esimerkki. "Hullu foliohattu" kertoo hullusta salaliittoteoriasta, ja samaan aikaan hänen pään vieressä näkyy silmä ja hartian vieressä G-kirjain. Melko härskiä.2 kommenttia:

  1. Joo ei ole kyllä pitkään aikaan enään pystynyt katsomaan elokuvia tai sarjoja. Todella paljon juuri tällaista propagandaa etenkin nykyään. Tuli tästä mieleen kun katsoin muutama vuosi sitten heränneenä esim Tappava ase elokuvan, niin juuri niissä kohdissa missä Riggs sattui seisomaan oli takana ei NRA:lle mainos.

    Tässä yksi esimerkki kuva, tämän kaltaisia oli monia:

    https://www.google.com/search?q=lethal+weapon+anti+nra&rlz=1C1CHBH_fiFI803FI803&sxsrf=ALiCzsYiDAxtwpC7wuJFx1uEXiCDVXUO5Q:1663335463089&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjqwa27t5n6AhVpi8MKHSYaAfYQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=625&dpr=1#imgrc=qorFDF5lAywzzM

    VastaaPoista
  2. Muistan kun katsoin House sarjaa joskus, niin jälkeen päin ajateltuna koko sarja on yksi lääkeyhtiöiden markkinointi propaganda ohjelma. Siinä oli juuri monesti joku "anti-vaxeri" tai vastaava joka sairastui siitä syystä että ei luottanut "tieteeseen" ja House pelasti päivän määräämällä potilaalle big pharman lääkkeitä.

    VastaaPoista