keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Turun kaupunginvaltuusto ei kestä totuutta


Turun kaupunginvaltuustossa nähtiin erikoinen välikohtaus, kun valtuutettu Pauli Kossila sanoi ikäviä tosiasioita ääneen. 

Kuvauskentästä: 

"TURUN kaupunginvaltuustossa nähtiin maanantaina illalla poikkeuksellinen näytelmä, kun valtaosa valtuutetuista marssi ulos salista kesken perussuomalaisten valtuutetun Pauli Kossilan puheenvuoron.

Pauli kossila puhui koronarokotteiden toimimattomuudesta ja uusimmista tutkimuksista. Se oli liikaa, totuus satuttaa."7 kommenttia:

 1. Ihan asiaa, mutta väärässä paikassa. Osavuosikatsausta käsitellään ja saa olla aika hyvä mielikuvitus että saa puheen siihen yhdistettyä. Turussa on perinteitä horista asian vierestä sen verran että taidettiimpa puheiden pituutta rajoittaa Olavi Mäenpään ansiosta. Kun väärässä paikassa puhutaan asiaa se on kuin syöttäisi vastustajan lapaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta olen silti vähän eri mieltä. En oikein pysty näkemään tällaiselle puheenvuorolle "väärää paikkaa", kun otetaan huomioon millaisessa joukkohypnoosissa ihmiset elävät, ja mitä seurauksia sillä on.

   Mutta oikeastaan se olennaisin asiahan tässä koko jutussa on tuo muiden valtuutettujen reaktio. Nämä puheenvuorot ovat mielestäni siksi tarpeellisia, että ne auttavat dokumentoimaan sen tosiasian, että kansan valitsemat päättäjät niin eduskunnassa kuin valtuustoissakin ovat suurimmaksi osaksi rationaaliseen ajatteluun kykenemättömiä robotteja, jotka vain menevät joukon mukana. "Kamala antivakseri! Mennään pois!"

   Joku on joskus sanonut, että edustuksellinen demokratia voi toimia vain yhteiskunnassa, jossa kansa on riittävän valistunut. Nämä tilanteet näyttävät sen, mikä on meidän nykymuotoisen edustuksellisen demokratian suurin ongelma: kriittiseen ajatteluun kykenemätön kansa valitsee kerta toisensa jälkeen kriittiseen ajatteluun kykenemättömät päättäjät. Lopputulos on hölmöläisten kylä, jossa ne harvat kriittiseen ajatteluun kykenevät tuomitaan vääräuskoisiksi.

   Poista
  2. "väärällä paikalla" tarkoitan sitä ettei puhe koskenut käsiteltävää asiaa, joten lampaat saivat oivan tekosyyn ulosmarssilleen. Jos puhe olisi pidetty sillä hetkellä kun valtuusto käsittelee jotain aiheeseen liittyvää, olisi ollut aika korkea kynnys lampsia kampaviinerille tai ainakin ulosmarssi olisi olisi ollut isompi juttu.
   Puhe itsessään oli tärkeä, se vaan meni ohi heiltä jolle se oli tarkoitettu. Ja koko piikkiuskovaisten loputon joukko irvii "salaliitto" höperölle joka ei osaa pysyä aiheessa.
   Itseänikin vituttaa kaikissa palavereissa asian vierestä runoilijat, yleensä siirryn samantien tupakalle, jos taas pysytään aiheessa ja vaikka mielipiteet poikkeavat omistani niin jään kyllä kuuntelemaan.

   Poista
 2. Tästä ulos marssimisesta alkaa tulla trendi:

  https://twitter.com/BlokkiMedia/status/1573976960186941440

  VastaaPoista
 3. Kerran saanut tavata Pauli Kossilan ja tiedän hänet aivan ihastuttavaksi ja aidoksi henkiseksi ihmiseksi. Kossilan puhe on loistava.
  Turku on saanut kauan kaivatun kuninkaan takaisin.
  "Totuushan ei pala tulessakaan, joten käristykää perkele!" Pakkohan niiden oli sieltä lähteä livohkaan, ettei permanentit ja tupeet ala roihuta. :D

  VastaaPoista
 4. Turun Perussuomalaiset erotti koronapuheillaan valtuuston ulosmarssin aiheuttaneen valtuutetun

  https://yle.fi/uutiset/74-20000656

  VastaaPoista
 5. Näin ne salit tyhjenee.

  "Vaccination problems, UK Parliament"

  https://www.youtube.com/watch?v=JvSHD_n3Lyg

  VastaaPoista