keskiviikko 26. lokakuuta 2022

Rishi Sunak ja symboliikka


Washington Post esittelee UK:n uuden pääministerin mielenkiintoisella kuvavalinnalla. Mies seisoo kahden pylvään (Jachin ja Boaz) ja luvun 33 keskellä. Pään yläpuolella on tyylitelty akhet (aurinko horisontissa).


https://www.washingtonpost.com/world/2022/10/24/rishi-sunak-net-worth/


Yhteys vapaamuurarisymboliikkaan on ilmeinen.


Vapaamuurarisymboliikkaa: Jachin ja Boaz -pylväät


Vapaamuurarisymboliikkaa: 33


Vapaamuurarisymboliikkaa: akhet (aurinko horisontissa)


Jutun otsikossa väitetään, että Sunak olisi rikkaampi kuin kuninkaalliset. Paskapuhetta. Iso-Britannian hallitsijaperhe on maailman rikkain perhe. He ovat niin satumaisen rikkaita, että Sunak on heihin verrattuna ryysyläinen. Crown Corporationin hallitsema kuningasperheen omaisuus on niin laaja, että sitä on mahdotonta edes laskea. (Pelkästään maata ja kiinteistöjä löytyy Iso-Britanniasta yli 30 miljardin punnan arvosta - ja se on vain pieni osa koko omaisuudesta.)

Koska median tehtävä on suojella kuninkaallisia, pyrkii se jatkuvasti kaikin keinon ylläpitämään narratiivia, jossa kuninkaallisten valta ja vauraus olisi mukamas vähäistä. Todellisuudessa nämä charleskolmannet ja kumppanit käyttävät salaseurojen ja ritarikuntien korkeimpina johtajina ylintä mahdollista valtaa "Eliitin" valtapyramidissa. Pidän myös erittäin todennäköisenä, että kuninkaallisten omaisuutta on piilotettu rutkasti Vanguard-palomuurin taakse.

Kiitos vinkistä TR.

3 kommenttia:

  1. Oliko tiiliseinä joku näiden pellejen symboli vai muistanko väärin? Välillä näkee aina jonkun mahdollisen kontrolloidun opposition edustajan taustalla tiiliseinän.

    VastaaPoista
  2. Agendan mukaan mennään.

    PJW: They're back!

    https://www.youtube.com/watch?v=vtqrBu7oaoU

    VastaaPoista