perjantai 8. maaliskuuta 2024

Ilmainen käsikirjoitus


Vähän aikaa sitten Kannossa julkaistiin satiiri valtioneuvoston tiedotustilaisuudesta, jossa pääministeri Peter Yksinjäi ja sosiaali- ja terveysministeri Kaija Juusto esittelivät tulevia lakimuutoksia, joilla suomalaisten sydänongelmat saadaan ratkaistua. Juttuun ilmestyi alla oleva kommentti, johon annoin oman vastaukseni:



Eli, jos joku haluaa kokeilla näyttelijänlahjojaan ja tehdä tuosta käsikirjoituksesta videon, annan tekstin käytölle luvan. Pyydän ainoastaan, että käsikirjoituksen tekijä mainitaan jotenkin. 

Siinä on ihan hyvä käsikirjoitus. Ja vielä ilmainen. Kahdella hyvällä näyttelijällä siitä voi parhaimmillaan syntyä jotain hauskaa. Kannon ja EES:n yleisö ei vielä tässä kohtaa ole valtavan suuri, mutta luulisi että joukossa on jokunen huumorivideoiden tekemisestä kiinnostunut yksilö. Päästäkää sisäinen kettunne irti.

Satiiri on tehokas ase tyranniaa vastaan. Kysykää vaikka Cairprelta

1 kommentti:

  1. En muista missä joku kommentoi ja postasi uutispätkän, jossa MTV3:n juontajat puhuivat 6g-verkoista ja siitä, että ihmisistä aiotaan tehdä käveleviä antenneja. Noh tulipahan YT:ssä Samsungin mainos, jossa toitettiin "Next big thing is YOU" oikein innokkaalla äänellä. /watch?v=a9fmlAOUtu0

    VastaaPoista