perjantai 24. joulukuuta 2021

Rakas joulupukki, toivon vain yhtä asiaaJoulupukki: Antero, mitä sinä toivoisit joululahjaksi?

Urheiluauton!

Joulupukki: No no... Ollaanpas nyt kuitenkin realistisia.

Hmm... Noh, onhan minulla mielessä yksi asia. Minä toivoisin, että saisimme Suomeen mahdollisimman paljon vittumaisia ihmisiä. Kyllä, olen tosissani. Se olisi hieno joululahja.

Tämä täytynee selittää.

On tärkeää, että löydämme tässä meneillään olevassa tyrannian vastaisessa taistelussa toimivia vastarinnan muotoja, jotka ovat väkivallattomia. Väkivaltamonopoli on vastapuolen hallussa, joten väkivaltaan turvautuminen ei ole vaihtoehto. Meidän täytyy löytää muita keinoja. 

Yksi tehokkaimmista väkivallattomista vastarinnan muodoista on valtaapitäviin (ja sen harjoittamaan tyranniaan) kohdistettu kritiikki, joka tekee kritiikin kohteen mahdollisimman naurunalaiseksi. Tällainen valheita ja korruptiota paljastava pilkkaaminen on erittäin tehokas psykologinen ase, jonka käyttöön olisi hyvä panostaa mahdollisimman paljon. Tämä meneillään oleva "kolmas maailmansota" on hyvin pitkälti psykologista sotaa, joten valitut vastarintataktiikat täytyy miettiä nimenomaan psykologisesta näkökulmasta.

Toisten naurunalaiseksi tekeminen vaatii ihmiseltä yhtä ominaisuutta - vittumaisuutta. Pilkkaaminen on vittuilua, joten se ei onnistu, jos ei ole kosketuksissa omaan vittumaisuuteensa. Jokaisen ihmisen sisältä kyllä löytyy se vittumainen puoli, mutta monella se on sosiaalisten normien takia tukahdutetussa tilassa. Meidät kaikki kasvatetaan lapsena siihen, että täytyy olla kiltti ja hyvin käyttäytyvä. Tällainen sosiaalinen normisto luo alistuvia orjia - ei vapautta puolustavia leijonia. Nyt olisi korkea aika päästä tuosta liiallisesta kiltteydestä eroon, ja kaivaa se oma vittumaisuus esiin. Mitä enemmän saamme tähän korruption vastaiseen rintamaan mukaan ihmisiä, jotka osaavat vittuilun jalon taidon, sitä nopeammin tämä sota voitetaan. Tämä on vain puhdasta matematiikkaa.  

Wikisanakirjan mukaan vittuilu määritellään näin: "röyhkeä ärsyttäminen tai loukkaaminen; vinoilu, piikittely, ryppyily, pottuilu." On hyvä ymmärtää, että vittuilu ei ole pahuutta. Sitä voi kyllä käyttää pahaan, mutta ihan yhtä hyvin sitä voi käyttää myös hyvään. Vittuilu on kuin terävä miekka - sitä pitää osata käyttää vastuullisesti. Sen kanssa ei voi huiskia koko ajan ja miten sattuu. Täytyy ymmärtää milloin se otetaan esiin, ja milloin se pidetään huotrassa. Jos sitä osaa käyttää oikein, sillä voi puolustaa totutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta hyvin tehokkaasti. Vittuilu, joka puolustaa tätä pyhää kolminaisuutta, on pyhää työtä.

Kuten olette varmaan huomanneet, minusta löytyy vittumaisuutta aika paljon. Arvostan itse itsessäni tuota ominaisuutta hyvin korkealle. Se on hieno piirre ihmisessä, joten arvostan sitä myös muissa. Olen harjoitellut vittuilemista koko ikäni, ja saavuttanut siinä mielestäni ihan kiitettävän taitotason. Se on kannattanut, koska nyt minä käytän tuota taitoa tässä tyrannian vastaisessa taistelussa - joskus jopa varsin onnistuneesti. 

Julkaisin hiljattain kirjoituksen Lasse Lehtonen ei ole psykoosissa, senkin denialisti! Tuon kirjoituksen sisältö ja tyyli varmasti jakaa mielipiteitä, mutta kukaan ei voi kiistää sitä, etteikö siinä vittuiltaisi Lasse Lehtoselle oikein antaumuksella. Ei voi sanoa, että olisin säästellyt vittumaisuuttani. Näemmä tuon kirjoituksen pilkallisuus toimi, koska se saavutti kaikkien aikojen suurimman julkaisupäivän yleisön tässä blogissa. Se meni heittämällä kymmenen luetuimman kirjoituksen joukkoon. (Kiitos Ossi.)

Vittuilu on taitolaji. Sitä voi tehdä hyvin monella eri tavalla. Jokaisella on oma tapa ja tyyli. Tämä taistelu vapauden, totuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta tarvitsee sotureita, jotka osaavat kaivaa itsestään esiin maksimaalisen vittumaisuuden, ja valjastaa sen yhdessä luovuuden kanssa vastapuolen naurunalaiseksi tekevään toimintaan. 

Keinoja on vaikka millä mitalla. Hyvällä oivalluksella tehdyt meemikuvat ovat loistava esimerkki tällaisesta toiminnasta. Pilkkaavat laulut ovat erittäin hyvä keino. Vittuilevat videot toimii myös todella hyvin. Twitter tarjoaa hyvän alustan pilkallisille kommenteille.

Meiltä löytyy paljon hyviä esimerkkejä toimivasta pilkallisuudesta. Yksi suosikeistani on Katri Koskisen Facebook-sivulta löytyvät hölmöläistarinat. Erittäin hyvin toimiva konsepti, jossa vastapuolen sekoilu saatetaan lyhyellä ja ytimekkäällä tavalla naurunalaiseksi. 


Katrin hölmöläissadut saavat mahtavan lisämausteen, kun Facebook liittää siihen omat kommenttinsa.


Myös Leveli on keksinyt hienon tavan vittuilla korruptoituneille poliitikoille, toimittajille ja muille yhteiskunnallisille vaikuttajille. Pellenenät, fossiilihatut, Hitler-viikset ja vastaavat ovat luovaa vittuilua. Se voi ehkä vaikuttaa lapselliselta, mutta mitä väliä - se toimii.


Levelin pellenenäskene


Pidin myös Kaivannon tekemästä musiikkivideosta Etkö usko tieteeseen. Se on tehty tietenkin kieli poskessa, mutta se on juuri se syy, miksi tuo video toimii. Huumoria on monenlaista, joten pilkkahuumoriakin on myös monenlaista. 

Tokentuben puolella Leo Setä on tehnyt ansiokasta työtä vastapuolen pilkkaamisessa. Tässä yksi hyvä esimerkki:
Onhan meillä näitä vittuilun taitajia enemmänkin, mutta tarvitsemme heitä lisää. Tarvitsemme siis ihmisiä, jotka osaavat vittuilla poliitikoille, toimittajille, koronauskovaisille, "asiantuntijoille", koronanarratiiville, totalitaristiselle politiikalle jne. niin, että vittuilun kohde joutuu mahdollisimman naurunalaiseen asemaan. Pilkan aiheet eivät lopu ihan heti kesken - "Eliitti" pitää siitä kyllä huolen. Kuten Michael Tsarion sanoo: "Evil has the seeds of its own destruction within itself."

Tämä pilkkaamisen teho on tunnettu jo vuosituhansia. Irlantilaismytologiasta löytyy bardi nimeltä Cairpre (Coirpre, Cairbre), joka onnistui pilkallisella satiirilla syöksemään tyrannimaisen kuninkaan vallasta. Hänen satiiria käytettiin myös vastustajan armeijan moraalin tuhoamiseen.

"A very important Danann poet or satirist. Coirpre Mac Etaine (or Cairbre mac Ethne) was the son of Etan, daughter of Dian Cécht. His father was possibly Ogma. Coirpre was the father of Cerna or Cerniam.

Coirpre was part of the envoy to the Firbolg king, in the First Battle of Mag Tuired. Coirpre was responsible for the first satire in Ireland, when he used satire against Bres. It was his satire that made red blotches marring Bres’ face. Such disfigurement would cause him to abdicate the crown.

His satire was also powerful enough to cause the Fomorians to lose their courage and morale during the Second Battle of Mag Tuired." (https://www.timelessmyths.com/celtic/bards.html#Coirpre)

Joten rakas Joulupukki, en toivo muuta lahjaa, kuin että tämän blogin lukijat ja muut totuussoturit tässä oman aikamme vapaussodassa löytäisivät sisimmästään oman vittumaisuutensa.

Joulupukki: Porsche vai Ferrari?34 kommenttia:

 1. Mulla on vittuilun lahja (kuulemma, ite en sitä aina huomaakaan), ja olen miettiny jo ennen tätä kirjoitusta, että haluttaisi käyttää sitä jotenkin. Vielä ei ole luovuudenkukka auennut, mutta kyllä se sieltä vielä virkoaa.

  VastaaPoista
 2. Jouluöyn foliosessiossa se vihdoin tapahtui, pikimustaan rasistin sydämmeeni ylti kirkas woke valo, tajusin valkoisen etuoikeuden ja syyllisyys orjalaivojen tervasta laskeutui raskaana harteilleni. Päätin pyhästi maksaa velkani ja aion kieltäytyä piikistä siihen asti että viimeinenkin kärsivä vatussi ja pygmi Afrikan pimeimmässä viidakossa on saanut omansa.

  VastaaPoista
 3. Vastarintavittuilua:

  Mark Dice: Joe Biden Punk'd During Kids Christmas Event by Dad!

  https://www.youtube.com/watch?v=8dOEpFlhecY

  VastaaPoista
 4. Vastarintavittuiluun kuuluu myös röyhkeys. Joskus täytyy olla valmis koettelemaan hyvä maun rajoja - joskus jopa mennä niiden rajojen yli.

  https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1473686322812538897

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anohan nyt hemmetin taitavasti sanoitti sitä raivoa, jota tunsin tämän viimeisimmän hallituksen valeraskaus-kuvion uutisoinnin yhteydessä viime viikolla. Itse sähisin ystävilleni, että "oksettava vitsi!"
   Onhan raskausuutinen toki ikiaikainen ja lattean helppo keino vetää huomio pois poliittisesta suhmuroinnista, mutta että koko hallitus paksuna samaan aikaan!?! Räikeää kansanpilkkaa - johon onkin vastattava asianmukaisesti.

   Yksi raivostuttavimpia valeraskaus-satuja oli Jenni Haukion. Suomessahan se meni läpi tietenkin heittämällä, mutta jenkeissä ja briteissä tämä valhelaji on tätänykyä jo osittain vaikeampaa: osa kansasta tunnistaa jo, että nainen ei voi olla raskaana niin, ettei ulkomuodosta eikä elämästä muutu muu kuin maha.
   Yksi ystävänikin (jonka kanssa suhde on yllättäen koronan myötä 'etääntynyt' - ei enää ota yhteyttä, koska ei halua kuulla 'foliouutisiani') oli aikoinaan Haukion raskaudesta niin innoissaan, että en yksinkertaisesti raaskinut sanoa, että "btw - Jennillä on tekomaha." Ajattelin, että olkoon ja iloitkoon.
   Paljon on myynnissä 'valeraskaus-mahoja', kaikkiin raskauden vaiheisiin. Ostajia niille on siis pakko olla.
   Hallitukselle on ilmeisesti tilattu verorahoilla vähintään yksi setti, jota voivat kierrättää - ja nauraa vedet silmissä...?

   Anohan tässä suorastaan nerokkaasti viittaa myös suomalaisten esikuviin, kuninkaallisten valeraskauksiin: niissähän 'pimeyttä synnytetään' - ja viljellään roisisti eliitin mustaa huumoria.
   Rautalankaa asiasta väännettiin mm. kun Catherine (leikattu mies) oli "synnyttänyt" prinssi Louisin ja poseerasi uuden vauvan kanssa 'Rosemaryn painajainen' -asussa. https://www.huffpost.com/archive/ca/entry/kate-middleton-rosemarys-baby_a_23421954

   Oma kunnioitukseni Ano Turtiaista kohtaan nousi jälleen yhden pykälän!

   Poista
 5. Tässäkin ihan hyvää vastarintavittuilua:

  https://twitter.com/mirkhe/status/1474749308717121544

  VastaaPoista
 6. PJW osaa vittuilun jalon taidon:

  https://www.youtube.com/watch?v=Yzva0Wrs8Os

  VastaaPoista
 7. "Ostin sarjakuvataitelija @vaisanen_heikki ltä originaalit kaksisivuisesta stripistä, joka kuvaa oivallisesti aikaamme. Joutuukohan tämä roviolle 'rappiotaiteena', jos tilanne tästä vielä pahenee?"

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1475448112437207042

  VastaaPoista
 8. Media Bearilla on myös hauskoja videoita:
  https://www.youtube.com/c/MediaBear/playlists

  Suosikkini:
  https://youtu.be/QzYySCB_DMc

  VastaaPoista
 9. Tuli mieleen että näistä maanpuolustuskurssin käyneistä isänmaanpuolustajista a la Torkkupeitto-Vartiainen voisi joku osaavampi tehdä vaikka meemin. Kuvitelkaa nyt nämä vässykät malli Kajander päällään töröttämään juoksuhautaan -30 asteen pakkasessa 🤣

  Mahtaisikohan se taskussa vihreää vilkuttava koronapassi lämmittää yhtään kylmästä kipristeleviä varpaita tai rauhoittaa nälästä kurnivaa suolenmutkaa, mene ja tiedä. Ehkä vastustajakin jättäisi lopetuslaukauksen ampumatta kun älyäisi että yhtä suurta Klasun perhettä tässä kaikki ollaan, harasoo ja piikkiä olkavarteen kera vodkaryypyn.

  VastaaPoista
 10. Törmäsin tämmöseen mainokseen, jota en osaa määritellä mitä tämä on? Huumoria? Sarkasmia? Vastapropagandaa? Vittuilua? Antioksidanttiklinikka + rokotteet? Jouluporsasta muistuttavassa maskissa korvat lurpallaan? Tä?

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1477618480300150784/photo/1

  Ei tämä mainos kyllä piikille innosta ainakaan henkilökohtaisesti, mutta herätti kyllä huomion, oli se sitten puolesta tai vastaan.

  VastaaPoista
 11. Ai että kun lämmittää sydäntä tämä suomalaisten kyky luovaan vittuiluun:

  https://twitter.com/Lyckan67/status/1478274538123243520

  Näitä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyysin näitä lisää. Sain.

   https://www.tiktok.com/@venlaemiliaaa_/video/7055242445327568134

   Kaunista.

   Poista
 12. Flurona is Here & Our Democracy is Burning - 7 Stories to Terrify You!

  https://www.youtube.com/watch?v=hksS1aqtg30

  VastaaPoista
 13. Varokaa vaarallisia salaliittoteoreetikkoja! He levittävät vaarallista huumoria!

  Terveisin, NATO

  https://www.youtube.com/watch?v=8AeNw1Graqc

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/12/se-on-vain-sattumaa-osa-1-nato.html

  VastaaPoista
 14. Vastarintavittuilua Ossi Tiihoselta:

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1479416018447515651

  VastaaPoista
 15. Vastarintalaulu: "You can stick your vaccine mandates up your arse..."

  https://www.youtube.com/watch?v=lJAMua8J_94

  Tuohon kun saisi suomenkieliset sanat.

  VastaaPoista
 16. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronan-kotitestien-tuloksia-vaarennetaan-hanaveden-avulla-yhdysvalloissa-asiantuntija-huolestui-ilmiosta-suurta-tuhlausta/8326740?fbclid=IwAR10CqJPewa-qkKzK8vAGpSdlAehef-j3IcPdyWjkzPrPiEs8-woJ-OWjOI#gs.l5xshc. Sillä ei ole mitään merkitystä ,että testi toimii miten sattuu??

  VastaaPoista
 17. Tässäkin hulvaton uutinen ja kommenttiosio :D

  https://twitter.com/FinnairSuomi/status/1479416879127093253

  VastaaPoista
 18. En tiedä minkä otsikon alle tämä kuuluisi, mutta sanokaa, että tämä linkin kommenttiosio on sarkasmia tai jotain muuta huumorilajia?

  https://twitter.com/mamitusH/status/1480174176237502469

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida valitettavasti olla huumorilajia - eikä ihmislajia.

   Suru, ahdistus ja kuvotus velloo kun näitä lapsiraukkoja miettii. Tämäkin pieni otanta tässä on aivan liikaa, eikä kuitenkaan kuin jäävuoren huippu. Järkyttävää.

   Ja mikä v*tun ffp-luokitus? Samalla kun rinta kaarella julistetaan, että oma lapsi on viety lopetuspiikille kilpaillaan siitä kenellä on tuhdein tötterö naamassa?
   "Meillä käytetään tietenkin ffp-tason maskia!" "No hyvänen aika, niinhän toki meilläkin - paitsi että ffp2!" "No eihän nuo nyt ole mitään, meillä ei koskaan käytetä vähempää kuin ffp5!"

   Sanattomaks vetää.

   Poista
 19. Vastarintavittuilua: Schizer

  https://twitter.com/MillaTiuni/status/1478806371609022469

  VastaaPoista
 20. Vastarintavittuilua:

  "Meikäläinen pirautti YLE radion suoraan lähetykseen!"

  https://www.youtube.com/watch?v=sYp5BMP-CNI

  VastaaPoista
 21. Olen tässä mietiskellyt tätä vittuiluhommaa viime aikoina ja tullut siihen päätelmään, että sitä kannattaisi kohdistaa paljon Sanna Mariniin, sillä uskon vahvasti hänen olevan yksi hallituksen heikoimmista lenkeistä, vaikka hän esiintymisellään muuta yrittää esittää.

  Perustelut tulee tässä:
  Marinilla on selkeä isäongelma, mikä juontaa jo varhaisesta lapsuudesta. Isänsä oli ilmeisesti alkoholisti ja Sannahan jätti menemästä hänen hautajaisiinsa. Lisäksi Sannalla itsellään vaikuttaa olevan orastava alkoholiongelma - itselläni on vuosikymmenien kokemus alkoholisteista lähiomaisissa ja se on opettanut näkemään asioita hieman eri näkökulmista ja huomaamaan asioita, joita tavan tallaaja ilman vastaavia kokemuksia ei huomaa. Lapsilla on tapana seurata vanhempiensa käyttäytymismalleja tiedostamattaan ja sen myötä helposti sortua samanlaiseen elämäntyyliin ja tehdä samanlaisia huonoja valintoja, ellei itse tiedosta näitä käytösmallejaan ja muuta niitä tietoisesti. Bile-Sannan tarve juopotteluun suht tuoreena äitinä kielii siitä, että hän ei tiedosta omia käytösmallejaan.

  Lapsuudestaan johtuen uskon myös, että Sannalla on tarve hakea hyväksyntää vanhoilta miehiltä, vaikka onkin kasvanut sateenkaariperheessä, ja tässähän Klaus Schwabilla on ollut mainio tilaisuus astua kuvaan ja toimia isällisenä korvikkeena - osoittaa suurta luottamusta epävarmaa nuorta naista kohtaan.

  Ei pidä myöskään unohtaa Sannan siivousneuroosia, joka kielii epätoivoisesta kontrollintarpeesta, joka sitten ilmenee pakonomaisena siivoamisena. Neuroosit harvoin ovat vahvan ihmisen merkki.

  Tässä olisi jollakin osaavalla oivallinen tilaisuus käyttää esim. pätkiä elokuvasta 007: Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa ja luoda videoita tai meemejä. Kyseisessä elokuvassahan Bondin arkkivihollinen Blofeld suunnittelee maailmanvalloitusta aivopesemällä nuoria naisia sveitsiläisellä tai itävaltalaisella yksityisklinikallaan, jossa muka parannetaan kyseisten nuorten naisten erinäisiä fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia. Siinähän ei tarvisi kuin keksiä lennokkaita nykyhetkeen sopivia repliikkejä ja lisätä Klasun naama Blofeldin tilalle ja Sannan (ja kenties Saarikon) naamaa näiden naisten kasvojen tilalle. Tässä on mielestäni niin herkullinen yhteys elokuvan ja todellisuuden välillä, että sitä ei kannattaisi jättää käyttämättä. Onhan tuo Klasu itsekin kuin köyhänmiehen Blofeld - lähinnä puuttuu sylistä se valkoinen angorakissa timanttikaulapantoineen.

  Lopuksi haluan vielä sanoa, että kyllä meitä sotureita on, vaikka emme itseämme tuo julki, ja käymme tätä taistelua valitsemillamme areenoilla (esim. keskustelupalstoilla). Itse meinasin ensin alkaa kirjoittamaan blogia, mutta totesin paremmaksi vaihtaa areenaa, sillä yleisön haaliminen blogiin vie aikaa ja sitä päätyisi todennäköisesti lukemaan samanhenkiset ihmiset, kun ideana kai on pikemminkin herättää niitä nukkuvia.

  Kiitos muuten erinomaisesta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielenkiintoista pohdintaa.

   Itsekin olen miettinyt tuota Sannan siivousneuroosia. Eihän se ihan terveen ihmisen toiminnalta vaikuta. Toki erilaiset neuroosit ovat hyvin yleisiä, mutta se nyt kertoo enemmän tästä koko yhteiskunnan heikosta tilasta.

   Toisaalta tuon siivousneuroosin voi ajatella myös puhtausneuroosina. Professori Jordan Peterson on monesti puhunut siitä, miten Hitlerillä oli paha puhtausneuroosi, joka hänen tapauksessa ilmeni pakonomaisena tarpeena peseytyä koko ajan. Hitlerin piti käydä kylvyssä neljä kertaa päivässä. Peterson toi tämän esiin siinä yhteydessä, että natsi-ideologiassa juutalaiset nähtiin juuri likaisina ja saastaisina olentoina, jotka piti puhdistaa pois yhteiskunnasta. Nythän tässä plandemiassa on havaittavissa vähän tätä samaa mallia vain sillä erotuksella, että saastaisia ovat juutalaisten sijaan rokottamattomat. (Jännä sekin, että myös Hitlerillä oli todella vaikea isäsuhde. Alice Miller puhuu tästä kirjoissaan usein.)

   Alla olevalla videoklipillä Peterson toteaa, että kun yhteiskunnassa on kohonnut riski tautien leviämiselle, totalitarismin kannatus kasvaa. "Eliitti" on selkeästi tästä psykologisesta ilmiöstä tietoinen. Herää kysymys, valitsiko "Eliitti" Sanna Marinin Suomen johtoon (Rinne pois, Marin tilalle) juuri sen takia, että hänen psykologinen profiili sopii "Eliitin" kannalta parhaiten meneillään olevaan suunnitelmaan? Ei ole kovin vaikea nähdä, että "Eliitin" tavoite on tuoda Kiinan mallin totalitarismi länsimaihin. Jos valtion johdossa on plandemian aikana puhtausneuroosista kärsivä henkilö, hän takuuvarmasti suosii politiikkaa, joka lisää totalitarismia.

   Why Hitler Bathed Even More Than You Think - Prof. Jordan Peterson

   https://www.youtube.com/watch?v=XBu6xI1iUM0

   Poista
  2. "Herää kysymys, valitsiko "Eliitti" Sanna Marinin Suomen johtoon (Rinne pois, Marin tilalle) juuri sen takia, että hänen psykologinen profiili sopii "Eliitin" kannalta parhaiten meneillään olevaan suunnitelmaan?"

   Itse epäilen juuri tätä. Sen verran sopivasti ja näppärästi kävi vaihto. Mieleen tulee väistämättä tämä http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2019/12/sanna-marin-ja-ruutulattia.html Ruutulattialla taakka niskassa.

   Poista
  3. Olen lukenut natseista tosi paljon tässä vuosien varrella, ja en ole kyllä ikinä ennen törmännyt muualla kuin Jordanilla että Hitlerillä olisi ollut tälläinen puhtausneuroosi. Onhan Jordanilla jotakin ihan hyviä juttuja, mutta en pidä häntä hyvänä tutkijana enkä heränneenä koska hän on ottanut piikit. Sitä ei tee kukaan joka oikeasti ymmärtää missä mennään.

   Poista
  4. Eli Jordan Petersonin tekemä tutkimus Hitleristä ei voi pitää paikkaansa, koska hän otti rokotteet?

   Käsittääkseni tuota kutsutaan non sequitur -argumentaatiovirheeksi.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Non_sequitur

   Hitlerin puhtausneuroosi käy ilmi ainakin hänen henkilökohtaisen sihteerin kirjoittamasta kirjasta.Jos olisit vaivautunut käyttämään edes hetken aikaa asian googlettamiseen, olisit helposti löytänyt esimerkiksi tämän artikkelin, joka käsittelee kyseisen kirjan sisältöä:

   https://www.express.co.uk/expressyourself/110273/I-was-Hitler-s-secretary

   Arvio neljästä kylvystä per päivä on vielä hyvin konservatiivinen. Jutussa puhutaan jopa yhdeksästä. Se on kohtalaisen selkeä merkki puhtausneuroosista.

   "He was also a health fanatic and set great store on personal hygiene. ­Hitler took as many as nine baths a day, particularly after meetings and speeches from which he would return perspiring."

   Tuosta sinun kommentista tulee nyt hyvin vahvasti sellainen tunne, että Aatu-fanilla laukesi kognitiivinen dissonanssi.

   Poista
 22. Vittuilua se on tämäkin:

  https://leviamisvaihe.com/

  Loistava idea!

  VastaaPoista
 23. Joe Biden on loputon vastarintavittuilun lähde:

  https://twitter.com/kingojungle/status/1578388558515240960

  (Äänet päälle.)

  VastaaPoista
 24. Miksi FBI halusi sensuroida koomikkoja:

  https://twitter.com/Lukewearechange/status/1604224762472853504

  VastaaPoista
 25. Trolling #AMFEST2022 Attendees as Left-Winger ‘Garth Griffin’ of Edge News

  https://www.youtube.com/watch?v=hfN58aYJLNE

  Kylläpä lämmittää mieltä nähdä näin hienoa vittuilutaidetta.

  VastaaPoista
 26. Ryan Long: Politician Just Wants One More War and Then Says He Won’t Ask Again

  https://www.youtube.com/watch?v=GA_vyBFWXPs

  VastaaPoista