maanantai 16. syyskuuta 2024

2024 - syyskuu


Kirjoitin vuoden alussa "uudenvuoden puheen", jossa kävin läpi asetelmia tulevaan vuoteen. Ennustin vuodesta 2024 poikkeuksellisen hullua muun muassa sen takia, että Yhdysvalloissa on vaalivuosi, ja demokraattien leiri on valmis tekemään mitä tahansa pysyäkseen vallassa. 

Kyseisessä kirjoituksessa totesin olevani Tucker Carlsonin kanssa samaa mieltä siitä, että Donald Trumpia vastustavat voimat tulevat yrittämään hänen salamurhaa. Nyt ollaan syyskuussa, ja Trump on selviytynyt jo kahdesta salamurhayrityksestä.


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010699166.html


Kirjoitukseni 1.1.2024


Yhdysvaltojen poliittinen tilanne on nyt erittäin mielenkiintoinen. Demokraattien leiri totesi jo hyvissä ajoin kesällä, että Joe Bidenilla ei tule olemaan minkäänlaisia mahdollisuuksia Trumpia vastaan, joten hänet työnnettiin bussin alle. Järjestettiin poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa vaaliväittely, jonka tarkoitus oli selkeästi tuoda Bidenin heikko kunto sillä tavalla esiin, että sitkeimpienkin Biden-fanien olisi pakko myöntää hänen olevan täysin seniili höpöukko - tosiasia jonka täysjärkiset ihmiset näkivät jo vuoden 2020 vaaleissa. Sen jälkeen vasemmistomedia ja demokraattileiri teki sen mikä oli jo ennalta nähtävissä, ja he alkoivat painostaa Bidenia luopumaan ehdokkuudestaan. Lopulta Biden saatiin kammettua ulos kampanjasta, ja tilalle asetettiin ilman vaaleja Kamala Harris

Tämä demokraattileirissä tapahtunut vallankaappaus on siinä mielessä melko huvittava, että nyt kaikki vähänkään järjelliseen ajatteluun kykenevät ihmiset pystyvät näkemään, että puolueen toiminnalla ei ole enää mitään tekemistä demokratian kanssa. Kukaan ei äänestänyt Harrisia demokraattien ehdokkaaksi, mutta niin vain hänestä sellainen onnistuttiin leipomaan. Huvittavasti Harris on ollut omiensa joukossa viime vuosina poikkeuksellisen epäsuosittu poliitikko, mutta nyt demokraattien NPC-kannattajista onkin tullut käden käänteessä suuria Harris-faneja. Koko tämä näytelmä on irvokkudessaan jotain täysin poikkeuksellista. 


https://www.hs.fi/maailma/art-2000010611359.html


Vaaleihin on vielä vajaat kaksi kuukautta aikaa. Tilanne on se, että Trumpin suosio on edelleen hyvin vahvaa, ja se kasvaa koko ajan. Harris kykenee esiintyessään tuottamaan vain latteaa poliittista jargonia, hänellä ei ole mitään uskottavaa poliittista ohjelmaa, ihmiset ovat huolissaan demokraattien luomasta hallitsemattomasta haittamaahanmuutosta, ja Bidenin hallinnon aikana syntynyt voimakas inflaatio on pistänyt monet ahtaalle. Harrisin koko kampanja perustuu periaatteessa vain Trumpin vastustamiseen, eikä se strategiana enää oikein toimi kuin pahiten aivopestyihin demokraattikannattajiin, jotka vieläkin uskovat "very fine people" -valheeseen tai "Trump aikoo kieltää abortin" -valheeseen. Demokraatit ovat hyvin ilmeisellä tavalla todella epätoivoisessa tilanteessa, ja heitä ohjaava "Eliitti" on valmis tekemään mitä vain päästäkseen eroon Trumpista. En olisi yllättynyt, jos näemme vielä kolmannenkin salamurhayrityksen. 

Rehellisissä vaaleissa valtavaa kansansuosiota nauttiva Trump tulisi voittamaan vaalit helposti, mutta jokainen amerikkalaista menoa yhtään seuraava ymmärtää, että vaalit eivät tule olemaan rehelliset. Demokraatit tulevat varmasti yrittämään jonkinlaista vilppia. Se saattaa onnistua, tai olla onnistumatta. Mutta oli vaalien lopputulos vaalipäivänä mikä tahansa, homma tuskin tulee menemään maaliin nätisti ja sujuvasti. Taistelu vallasta tulee todennäköisesti jatkumaan muodossa tai toisessa vielä viikkoja vaalien jälkeen. Kaaosta tulee, mutta nähtäväksi jää millaisissa mittasuhteissa. 

Näissä kaaosvaaleissa on vielä sellainenkin erikoinen piirre, että jakolinjat Trumpin ja Harrisin välille eivät noudata enää perinteisiä puoluerajoja. Trumpin kannattajiin kuuluu aiemmin demokraattileiriin kuuluneita henkilöitä kuten Robert Kennedy jr, Tulsi Gabbard ja Elon Musk. Vastaavasti Harrisia tukevat monet establishment-republikaanit kuten Dick Cheney. Varsinkin tämä Cheneyn asettuminen Harrisin tukijoukkoihin on miehen historian huomioon ottaen melkoisen irvokasta.


Lähde: AP


Oikeastaan näissä vaaleissa on tavallaan kyse vain yhdestä henkilöstä: Donald Trumpista. Ihmiset äänestävät sen mukaan tukevatko vai vastustavatko he Trumpia. Eihän Harrisia kukaan oikeasti kannata. Hänet on vain istutettu sellaiseen rooliin, jossa hän saa Trumpia vastustavien äänet.

Loppuvuosi tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen. Mielestäni näiden vaalien olennaisin asia ei ole niinkään se, kuka voittaa vaalit. Enemmänkin olennaista on se, että tämä vaalitaisto tuo todella hyvin esiin kaikenlaista korruptiota, valheellisuutta ja mädännäisyyttä yhteiskunnan monilta eri alueilta. Varsinkin valtamedian ja oikeusjärjestelmän epärehellinen toiminta tulee jatkuvasti paremmin ja paremmin esiin. Se herättää lisää horkkaunisia ihmisiä samalla tavalla kuin koronaplandemia ja muut vastaavat tapahtumasarjat. Hyvä niin.

21 kommenttia:

  1. Trumpin toisen salamurhayrityksen tehnyt kuului "slava ukraini" -osastoon. Demokraattien kannattaja tietenkin.

    "Breaking: Ryan Wesley Routh, 58, has been identified as the gunman suspect who allegedly nearly assassinated Trump at his golf course in West Palm Beach, Fla.

    Routh's online presence shows an obsession with supporting Ukraine and posts about saving democracy. He ran a website recruiting fighters and volunteers internationally for Ukraine. He is or was living in Honolulu."

    https://x.com/MrAndyNgo/status/1835448223638618210

    (ketju)

    Hän esiintyi myös natsiyksikkö Azovia tukevassa propagandavideossa:

    https://x.com/ChiefTrumpster/status/1835494617728340408

    (ketju)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ryan Routh is a total NATO/CIA asset and was told where to be today to kill Trump."

      https://x.com/RealAlexJones/status/1835513293114405135

      (video)

      Poista
    2. "TRUMP'S GOLF OUTING WAS SPONTANEOUS, RAISING QUESTIONS ABOUT SUSPECT'S TIMING

      In a significant development, CNN reports that Trump's golf game on Sunday was an impromptu decision.

      According to two sources familiar with the matter, the outing was a last-minute addition to Trump's schedule, which originally had no public events planned for the day.

      This revelation adds a puzzling layer to the alleged assassination attempt.

      It raises critical questions about how the suspect, identified by as Ryan Wesley Routh, could have known Trump would be on the course at that specific time.

      The spontaneous nature of Trump's golf outing contradicts earlier speculations about the suspect's "high degree of planning," as suggested by former FBI Deputy Director Andrew McCabe. "

      https://x.com/MarioNawfal/status/1835519048232149094

      Poista
    3. PJW: Bizarre Questions About the Trump Assassination Attempt

      https://www.youtube.com/watch?v=xI53dEHOj7Y

      Poista
    4. "The suspect arrested in relation to the shooting at Trump’s golf course in Florida on Sunday has been identified as Ryan Routh—a 58-year-old with unclear political ideology, a criminal record, and a history of praising Iran and supporting Ukraine"

      https://x.com/TIME/status/1835624167187636717

      Unclear political ideology? Time-lehti saa kommenteissa aika tylyä palautetta tästä valheesta.

      Poista
    5. "Mike Benz explains the CIA ties of failed Trump assassin Ryan Routh."

      https://x.com/prayingmedic/status/1836010836151959915

      (video)

      Poista
    6. PJW: There's No Doubt About It

      https://www.youtube.com/watch?v=5_p5y4ax1NI

      Poista
  2. Enpä ihmettelisi, jos tämäkin on totta:

    https://x.com/DocNetyoutube/status/1835358499548602666

    (kuvat)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Breaking Down the Plausibility of the ABC Whistleblower's Debate Claims, with Jashinsky and Johnson

      https://www.youtube.com/watch?v=W800CAQa6RU

      Poista
  3. Miksi demokraatit ajavat haittamaahanmuuttoa:

    https://x.com/elonmusk/status/1835083430100713673

    (video)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Massive voter importation to make swing states permanently blue and turn America into a one-party state.

      It is rational from the Democratic Party standpoint, as it guarantees victory if successful."

      https://x.com/elonmusk/status/1835041918990078068

      (kuva)

      Poista
  4. Tim Pool: VIDEO PROOF That Migrants GRILLED CATS In Ohio, Democrats REFUSE To Accept PROOF Trump WAS RIGHT

    https://www.youtube.com/watch?v=7Z6tpH08Q9o

    Tämä on kyllä yksi oudoimmista väittelyistä ikinä. Mutta jälleen kerran lopputulos on se, että media valehteli ja Trump oli oikeassa - ainakin pääpiirteittäin.

    Tästä oli Kannossakin aika kattava juttu:

    https://kanto.media/2024/09/13/syovatko-he-todella-lemmikkeja-kuten-trump-vaittaa-kantomedia-otti-selvaa/

    VastaaPoista
  5. Olen lukennut Kunstler bloggissa, että hänen mielestä koko korona pandemia oli keksittyy jäädytääksen maailman taloutta, jotta USA ei menisi konkursiin. Dollarin arvo kun lähti putoamaan.
    Niin nyt vaikuttaa siltä että dollari on taas romahtamassa ja tällä kertaa "demokraatit" ajoo aloittaa kolmas maailman sotaa.
    Siitä olen hyvin huolissa, kun Suomi on liitetty Natoon ja jos sota tule joudumme siihen osallistua väkisinkin.
    Ilmeisesti Trump ajoo siirtää USA dollarista krypto-valuttaan. Ja jokainen kerta kun USA:n presidentti on yrittänyt ohittaa Federal reserve:n - hänet tapettiin. (Lincoln, Kennedy).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän sitä tiedä mitä kaikkea siellä kulisseissa tapahtuu. Mutta pitäisin kuitenkin spekulaatiot spekulaationa, enkä lähtisi tekemään tässä vaiheessa mitään liian pitkälle meneviä oletuksia. Mutta onhan näitä tietenkin ihan mielenkiintoista pohtia.

      Se on kuitenkin varmaa, että Federal Reserve ei ollut olemassa vielä Lincolnin aikana.

      Poista
  6. Trump taustajoukkoineen pitää Bidenin ja Harrisin puheita murhayrityksensä syynä, mutta unohtaa omat hyökkäyksensä

    https://yle.fi/a/74-20112015

    Tähän juttuun kiteytyy todella hyvin valtamedian ideologinen sokeus ja siitä seuraava käsittämätön moraalittomuus. Aivan uskomatonta kaasuvalotusta. Yle siis lähti mukaan siihen amerikkalaisen vasemmistomedian absurdiin narratiiviin, että se olisi Trumpin syy, että hänet on yritetty murhata jo kahdesti.

    Kaiken huippuna tämä kohta:

    "Hän ei myöskään muistellut omaa pitkää historiaansa, kuinka hän on kampanjoidessaan käyttänyt repivää puhetapaa uhaten vastustajiaan syytteillä ja pidätyksillä."

    Niin, olisihan se kamalaa, jos joku käyttäsi poliittista valtaa poliittisten vastustajien vainoamiseen syytteillä ja pidätyksillä. Ihan kuin toimittaja Olli-Pekka Sulasma ei tietäisi, että demokraattileiri on nostanut Trumpia vastaan lukuisia poliittisesti motivoituneita höpöhöpösyytteitä, ja jopa pidättänyt hänet kertaalleen. Silti narratiivi on edelleen se, että Trump on pahis ja demokraatit hyviksiä.

    Näin nämä toimittajia esittävät aktivistit kääntävät mustan valkoiseksi ja valkoisen mustaksi. Ja me maksamme tämän lystin verovaroista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdysvaltojen MSNBC:n lähetyksessä Harrisin kannattaja sanoo ääneen:

      ”Trump pitäisi ampua... pysäyttää”

      https://x.com/MediaKanto/status/1835926677953679412

      (video)

      Mutta se on Trumpin retoriikka, joka lietsoo väkivaltaa ja aiheuttaa häneen kohdistuneita salamurhayrityksiä?

      Poista
    2. They Tried AGAIN! - SECOND Assassination Attempt on Trump & the Media's LUNACY

      https://www.youtube.com/watch?v=JPlkOxCBsPc

      Poista
    3. Hillary RETURNS To Make Stunning Statement About Trump After 2nd Attempt

      https://www.youtube.com/watch?v=orKRi7uAc7E

      Poista
    4. Kattava kokoelma demokraattien Trumpia demonisoivasta vihaa lietsovasta retoriikasta:

      https://x.com/greg_price11/status/1835759467482542153

      Mutta valtamediahan ei näistä tietenkään koskaan mainitse mitään. Sen sijaan tuotetaan tällaista kaasuvalotusta:

      "– Heidän puhetapansa vuoksi minua ammutaan, kun minä olen maamme pelastaja ja he tuhoavat sen, Trump kommentoi Fox News Digitalille.

      Trump ei esittänyt väitteelleen todisteita."

      https://yle.fi/a/74-20112015

      Poista
  7. #Kantoraportti – Saako ampua, jos ei tykkää?

    https://kanto.media/2024/09/17/kantoraportti-saako-ampua-jos-ei-tykkaa/

    Samilta taas hyvä kirjoitus. Ja video (lopussa).

    VastaaPoista
  8. Tim Pool: NYT Says NO WINNER Will De Declared Election Night, Mail in Vote SHADOW CAMPAIGN, Fears ITS RIGGED

    https://www.youtube.com/watch?v=0UjRVXf2nTg

    VastaaPoista