lauantai 28. syyskuuta 2024

Truthstream Media: The Mainstream Media Doesn't Want to Let You Go

 


Olen seurannut tätä meneillään olevaa "totuussotaa" jo yli viisitoista vuotta. Koko sen ajan olen seurannut vierestä, miten valtamedia suoltaa jatkuvalla syötöllä "Eliitin" valheellista propagandaa, johon suurin osa ihmisistä uskoo. Pakko myöntää, että ajoittain se on ollut melko tuskallista nähdä lähes kaikkien ympärilläni olevien ihmisten nukkuvan syvässä hypnoosin kaltaisessa horkkaunessa, joka saa ihmiset uskomaan ilmiselviin valheisiin. Vähän kuin eläisi jossain täysin eri todellisuudessa kuin suurin osa muista ihmisistä. 

Tulin jo kauan aikaa sitten siihen tulokseen, että "Eliitin" valta maailmassa perustuu hyvin pitkälti  siihen, että sillä on kyky aivopestä ihmisten mieliä, ja saada heidät uskomaan keinotekoiseen valheista rakennettuun todellisuuteen. Tämä tapahtuu pääasiallisesti valtamedian ja sen taustalla vaikuttavan Tavistock-verkoston avulla. Jos valtamedia ei pystyisi aivopesemään ihmisiä, "Eliitin" olisi hyvin vaikea ylläpitää valta-asemaansa. 

Kun ihminen herää horkkaunestaan, hän alkaa vähitellen nähdä hänelle syötettyjen valheiden läpi. Minulle se kuuluisa "herääminen" on juuri sitä, että alkaa nähdä millä kaikilla tavoilla valtamedia suoltaa valheellista propagandaansa, ja miten moniin valheisiin sitä onkaan uskonut. Tämä on omakohtaisesti tuttua jokaiselle tämän blogin aktiivilukijalle - kuten myös minulle

Horkkaunesta herääminen on tietenkin pitkä useamman vuoden prosessi. Jos on esimerkiksi puoli vuotta sitten lakannut uskomasta, että koronapiikit ovat tehokkaita ja turvallisia, ei välttämättä vielä kykene ymmärtämään, että meneillään olevassa ilmastonmuutoksessa ei ole mitään katastrofaalista tai vaarallista, tai että sosialismi kaikissa muodoissaan on puhdasta pahuutta. Valheellisten uskomusten purkaminen vie aikaa, koska se vaatii paljon työtä. Pitää ottaa asioista selvää ja käyttää paljon aikaa kaikenlaiseen valheita paljastavaan materiaaliin. Syvään juurtuneita uskomuksia ei pureta hetkessä - varsinkin jos sen seurauksena omat horkkaunessa nukkuvat läheiset alkavat haukkua salaliittoteoreetikoksi ja foliohatuksi. 


https://x.com/Kat918345/status/1839568939774296199


Olen seurannut viime vuosina hyvin aktiivisesti Yhdysvaltojen tilannetta. Kuten kirjoituksen alussa olevassa videossa todetaan, siellä valtamediaan luottavien ihmisten määrä on viime vuosina romahtanut. On selvää, että amerikkalaisessa yhteiskunnassa on tällä hetkellä hyvin erilainen tilanne kuin meillä täällä Suomessa. Täällä ylivoimainen enemmistö on edelleen niin syvässä horkkaunessa, että käytännössä kaikki valtamedian valheet menevät edelleen läpi. Onkin melkoisen ironista, että kun CNN tai joku muu amerikkalainen media levittää jotain tiettyä valhetta - esimerkiksi Trumpista tai Ukrainan sodasta - siihen uskotaan kyllä laajalti Suomessa, mutta huomattavasti vähemmän Amerikassa. 

Amerikassa tapahtuva valtamedian luottamuksen romahtaminen on koko maailman kannalta erittäin hyvä asia. Jos "Eliitti" vähitellen menettää otteensa amerikkalaisten mielistä, siitä seuraa väkisinkin positiivisia muutoksia koko maailmaan. Siksi suosittelenkin jokaista EES-lukijaa seuraamaan Yhdysvaltojen yhteiskunnallista tilannetta tarkkaan. Yhdysvalloilla on niin merkittävä vaikutus muihin länsimaihin, että kaikki mikä tapahtuu siellä tulee tapahtumaan viiveellä myös Euroopassa. 

Vaikka maailman meno vaikuttaakin tällä hetkellä hyvin kaoottiselta ja hullulta, ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon. Totuussodan kannalta tilanne ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä. Valheiden pato vuotaa jo niin pahasti, että se on vain ajan kysymys, milloin se romahtaa lopullisesti. 

Tulevina vuosina maailma tulee käymään läpi suuren tietoisuuden tasolla tapahtuvan transformaatioprosessin, joka on varmasti pelottava ja tuskallinen kokemus monelle. Mutta se tulee olemaan parasta mitä ihmiskunnalle on koskaan tapahtunut.



6 kommenttia:

  1. Shrinking island, vanishing polar bears — the climate scare stories that turn out to be false

    https://nypost.com/2024/09/15/opinion/shrinking-island-vanishing-polar-bears-the-climate-scare-stories-that-turn-out-to-be-false/

    Voisitteko kuvitella suomalaisen valtamedian julkaisevan mitään tällaista? Kuten todettu, Amerikassa on tällä hetkellä aivan eri tilanne kuin Suomessa. Valheiden pato vuotaa.

    Huvittavaa tässä artikkelissa on se, että vaikka siinä listataan monia ilmastovalheita ja paljastetaan propagandistien hyvin röyhkeää epärehellisyyttä, siihen oli kuitenkin pakko laittaa tämä lause: "Climate change is real. It is manmade."

    Näemmä koko totuuden kertominen on vielä liikaa. Mutta ehkäpä sekin aika vielä koittaa, kun tuota pakollista ilmastouskonnon mantraa ei tarvitse näihin juttuihin enää lisätä.

    VastaaPoista
  2. "So it's really really hard, much harder, to build concensus today than at any time in the 45-50 years I've been involved in this." - John Kerry

    https://x.com/EndWokeness/status/1840223221120979211

    (video)

    Suomennos: "Meidän on nykyään tosi tosi vaikea saada ihmiset uskomaan meidän propagandaan."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. John Kerry BLAMES 1st Amendment for Being a MAJOR BLOCK to the Official Narrative

      https://www.youtube.com/watch?v=g7_XPNCi9PM

      Poista
  3. "AOC along with several other members of Congress are “looking into” ways of “reining in the media environment.” She says that censorship is necessary “so that you can’t just spew disinformation.”

    Who made her the arbiter of the truth? They’re coming for X."

    https://x.com/stillgray/status/1837933089550397602

    (video)

    VastaaPoista
  4. JD Vance Mops the Floor with Tim Walz at VP Debate Last Night! Media in Panic

    https://www.youtube.com/watch?v=d3zUqqe_-Pg

    Tässäkin aika hyviä esimerkkejä amerikkalaisen valtamedian uskottavuuden romahtamisesta. Kun Vance korjaa moderaattorien valheellisen väitteen, valtamedia ei pysty tekemään muuta kuin paheksumaan häntä mansplaing-syytöksellä. Kertoo todella suuresta epätoivosta.

    VastaaPoista
  5. "Millä keinoilla manipuloitujen ihmisten ajatus voi muuttua?
    Manipulointi on tapahtunut pitkällä viiveellä, tarkoituksen mukaisesti ja tehokkaasti. Sanat ja kuvat on iskostettu auktoriteettien toimesta niin uskottavasti, että ihminen pitää lopulta epänormaalia, luonnotonta ainoana oikeana. Hän toimii automaattisesti, kuinka manipuloija tahtoo. Manipulointi jatkuu niin hyvin suunniteltuna, että vaikka mitä tapahtuu, uskottavuus systeemiin säilyy. Vapaaehtoisesti ja innokkaasti manipuloidut menevät vaikka surmansuuhun, kipuun, särkyyn, kärsimykseen ilman ainuttakaan ajatusta siitä, että meneillään on suurin häväistys ihmisyyttä vastaan. Uskomisella on vuoria siirtävä vaikutus joten on selvää, että manipuloijat suuntaavat tekonsa uskottavuutensa maksimoimiseen saadakseen vallan alle kaikki ja taloudelliset intressinsä turvattua.

    Miten osalla ihmisiä on kykyä nähdä ja ymmärtää mitä on tapahtumassa? Heillä täytyy olla kykyjä nähdä ja ymmärtää syvemmälle syihin ja seurauksiin. Hekin ovat olleet manipuloinnin kohteina ja silti he tajuavat toden.
    Juuri totuuttahan manipulointi muuntaa muuksi. Koko koneisto toimii totuuden muuntamisen suuntaan.

    Miten manipuloinnista voi havahtua? Miten nukkuva herätetään? Koska kysehän on juuri siitä.
    Todellisuudessa on meneillään valtavat tapahtumat, ihmiset heittävät henkensä, sairastuvat, vammautuvat... Ja silti nukkujat nukkuvat syvää hypnoottista untaan, kuvitellen kaiken olevan hyvin. Heitä ei liikuta mikään ja kaiken kukkuraksi he tuomitsevat niitä jotka yrittävät saada totuutta esiin. Heidän mielestään totuudesta puhujat ovat hulluja, humalaisia, ääliöitä, tyhmiä ja joutaisivat kuolla.

    Totuuden todellisuus tuo esille aina vain karmeimpia asioita. Manipuloijilla on huolia, koska heidän valtansa alkaa rakoilla. Kaikkinainen pahuus tulee väistämättä esiin. Kuinka karmeita kuvia pitää tulla esiin, että umpiunessa olijat näkevät tai kuulevat ensi kerran? Totuuden tietävillä on edessään valtava urakka, koska on aivan varmaa, että osa nukkujista herätessään menee paniikkiin tai menettää hermonsa. Kuka kykenee olemaan niin vahva, että voi rauhoittaa särkyviä?

    Totuus ei ole pahuutta, se on kivijalka kaikkeen elämään. Totuus ei ole mielipide joten se ei muutu yhdenkään manipuloijan mieleiseksi. Ei yhdenkään ihmisen/ ryhmän keinot riitä kukistamaan totuutta, olkoon heillä kuinka paljon hyvänsä rahaa, aseita, myrkkyjä käytössään. Menee aikansa ja sitten tulee loppu. Illuusiot murenee ja juuri nyt on murenemisen aika.
    Eeva-Liisa Hamari"

    https://x.com/petteri_vaara/status/1842436794400297265

    VastaaPoista