keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Esoteerinen ja eksoteerinen - Alternative Arboretum


Mielenkiintoista pohdintaa esoteerisesta ja eksoteerisesta blogissa Alternative Arboretum. Ote kirjoituksesta:
Eliitin tekemisiä ja luonnetta tutkittaessa onkin tärkeää tietää se, mitä julkisuuteen laitetuilla symboleilla ja objekteilla (monet patsaat, veistokset, musiikkivideot, mainokset, tv-ohjelmat, rakennukset jne.) sekä ylipäätään tuolla länsimaissa mielletyllä "ainoalla tositiedolla" halutaan viestittää - Eliitin tarkoitusperiinsä muokkaamat symboliikka, kuvat ja tieto on siinä aina tai vähintään useimmiten jakautuneet eksoteerisiin ja esoteerisiin sisältöihin ja viestintä väestölle / ns. rahvaalle tapahtuu siinä kahdella täysin eri tasolla.
Sen viestinnän eri tasot ovat sitä, että ns. rahvaalle suunnataan yhtäältä harhauttavaksi kulissiksi tietoiselle mielelle tiedon-kuvien eksoteeriset sisällöt, mitä siis etenkin mm. eliitin kontrolloimissa valtamedioissa ja kouluissa tuotetaan. Sitten on se esoteerinen tiedon taso, joka vaikuttaa kaksisuuntaisesti ja alitajunnan kautta > Yhtäältä eliitillä on oma perinne vain heille tarkoitettuun vihkiytyneiden piirin tietoon. Toisaalta juuri symbolien ja kuvien kautta sen vihkiytyneiden piirin tiedon väestönkontrolliosat ujutetaan rahvaalle alitajunnan kautta tapahtuvana aivopesuna. 
Kuten tuo blogin kirjoittaja "Antero V" tietää, niin ihmisillä alitajunnan voima ajattelun ja käyttäytymisen muokkaajana on miljoona kertaa voimakkaampi kuin tietoisen mielen sisällöt! Siksi eliitti käyttää hyväkseen tiedon jakautumista eksoteeriseen ja esoteeriseen, ja juuri siksi tästä länsieliitin luonteesta, aiheuttamastaan rappioeskalaatiosta ja meidän kaikkien aivopesusta perille pääsy ei ole niinkään älystä kiinni, vaan se on erittäin paljon psykologis-sosiaalista ongelmaa laadultaan.
Niinpä itse olen alkanut kutsumaan tätä eliitin kulissina käyttämäänsä tietoisuutta valtamedian, virkamieskoneistojen ja koulusysteemeiden ylläpitämänä eksoteeriseksi teatteriksi.
... 

Lue koko kirjoitus: http://alternative-arboretum.blogspot.fi/2015/09/lansirappion-ymmartamisesta-eliitin.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti