perjantai 16. joulukuuta 2016

Pedofiilisymbolit ja lastensuojelu - osa 3: Pampers ja UNICEF


Jälleen vinkki lukijalta (nimimerkki Vesku) liittyen pedofiilisymboleihin.

Katsokaapa tätä Pampersin mainoskuvaa:

Jälleen FBI:n raportista löytyvä pedofiilisymboli, jossa on kaksi sisäkkäistä sydäntä (pieni vihreä suuren keltaisen sisällä). Ja jälleen samassa kuvassa puolialastoman lapsen kanssa.

"The GirlLover logo (GLogo) depicted below is a small heart surrounded by a larger heart, which symbolizes a relationship between an adult male or female and minor girl." [FBI:n raportista]Bonuksena on vielä kaksi perhosta, joista on myös maininta samaisessa FBI:n dokumentissa ja sydämen kuvaaminen "Eliitin" symboliikasta tuttuna akhet-symbolina, joka kuvaa horisontista nousevaa aurinkoa. (Aiheesta enemmän kirjoituksessa Ilmatar ja sotka, esimerkeissä mm. Obaman vaalikampanjan logo)Vapaamuurarisymboliikkaa: aurinko horisontissa


Ja miten sattuikin, että Pampers tekee yhteistyötä lastensuojeluorganisaation kanssa. Täsmälleen sama kaava kuin kahdessa edellisessä tapauksessa:
 1. Ingman ja Pelastakaa lapset 
 2. Lotus ja SOS-lapsikylä.

Tällä kertaa kumppanina on UNICEF, joka on YK:n alainen järjestö. Siis sen saman YK:n jonka logoon on piilotettu näistä pedofiilisymboleistakin tuttu vapaamuurarien luku 33. (YK:sta enemmän kirjoituksessa Yhdistyneet kansakunnat.)

https://www.unicef.org/corporate_partners/index_pampers.html

Näiden kahden yhteistyömateriaaleissa korostetaan oikein urakalla tätä kahden sydämen teemaa. Huomatkaa miten puun lehdet koostuvat sydänpareista, joista toinen on suurempi ja toinen pienempi.
YK:n logo ja luku 33
Vieläkö tekee mieli ryhtyä UNICEFin kuukausilahjoittajaksi?


3 kommenttia:

 1. Tv:stä tuli ko. firman mainos, katso logo.
  http://www.nutriciababy.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin. Ja sama pulju tukee Ensi- ja turvakotien toimintaa.

   Jännästi tämä sama kaava toistuu uudestaan ja uudestaan.

   Kiitos vinkistä.

   Poista