keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pedofiilisymbolit ja lastensuojelu - osa 8: Mehiläinen ja Familar


Kirjoitussarjan aiemmat osat:
 1. Ingman ja Pelastakaa lapset
 2. Lotus ja SOS-lapsikylä
 3. Pampers ja UNICEF
 4. Nutricia baby ja Ensi- ja turvakotien liitto
 5. Yhteisvastuu ja Partio
 6. Metsä Group ja Uusi Lastensairaala
 7. Kalevala Koru, Pelastakaa Lapset ja Uusi Lastensairaala

Vuorossa Mehiläinen ja Familar.

FBI: pedofiilisymboleja listaava dokumentti:
"The GirlLover logo (GLogo) depicted below is a small heart surrounded by a larger heart, which symbolizes a relationship between an adult male or female and minor girl."
Eli suuren sydämen sisällä pienempi sydän, mikä kuvaa aikuisen ja lapsen välistä seksuaalista suhdetta.

Mehiläisen logo:


(huomaa myös piilotettu M-kirjain)Vaikka logoa on tyylitelty, siitä voi tarkemmin katsomalla löytää kahden sisäkkäisen sydämen teeman. Suuren vihreän sydämen sisällä pienempi valkoinen sydän. 

Logon toinen seksiin viittaava yksityiskohta tulee esiin katsomalla pientä valkoista sydäntä ylösalaisin.

Ai että kun on lystikäs vitsi.

Kaavaan kuluu, että pedofiilisymboliikkaa käyttävä yritys on jollain tasolla yhteistyössä lastensuojeluorganisaatioiden kanssa. Mehiläisen tapauksessa ei ole kyse vain yhteistyöstä. Mehiläinen-konserniin kuuluu Suomen suurin yksityinen lastensuojelupalveluja tarjoava yritys Familar.(klikkaa suuremmaksi)


12 kommenttia:

 1. "Kansainvälisetkin sijoittajat ovat haistaneet rahan lastensuojelupalveluissa. Kehitys on samansuuntainen kuin aikaisemmin terveyspalveluissa. Pieniä yksityisiä perhekoteja ketjutetaan suuremmiksi yksiköiksi, ja palvelua laajennetaan kattamaan myös lastensuojelun avohuollon sektoreita.

  Avaamme vuosittain neljä-viisi uutta lastenkotia, ja arvioin, että kilpailu tulee kiristymään, sanoo yksityisen terveyskonserni Mehiläisen lastensuojelupalvelun johtaja Markus Jussila."

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/08/02/lasten-huostaanotoista-tuli-bisnesta

  VastaaPoista
 2. Tarkoitus pyhittää keinot(?) Kummallinen sanonta ja vaikea ymmärtää mutta sopii ihan vitsinä tähänkin "lastensuojelu"-kombinaatioon.

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo firman nimi tulee, 'kukat ja mehiläiset' vai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Mutta hyvä kysymys.

   Vapaamuurarit ovat temppeliritarien perillisiä. Temppeliritarien merkittävin perustajasuku oli Merovingit, jotka käyttivät symbolinaan mehiläistä. Tämä näkyy vieläkin vapaamuurarisymboliikassa:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/11/aton-kultti-osa-31-yhdistyneet.html

   Toki mehiläinen kuuluu moniin mytologioihin, kuten esimerkiksi egyptiläiseen tai kreikkalaiseen tarustoon. Alkuperä lieneekin kuitenkin Irlannissa, jossa hunajasta tehty sima oli "jumalten juomaa", mikä selittänee mehiläisen pyhyyden.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Bee_(mythology)

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/02/muinaiset-viisaat-osa-6-tuatha-de-danann.html

   Poista
  2. No niinpäs onkin. Kiitos tosi mielenkiintoisesta blogistasi. Kyllä silmät on avautuneet monessa asiassa näitä juttuja lukiessa.

   Poista
 4. https://fi.wikipedia.org/wiki/Partio_Suomessa , https://apnews.com/e1ccae7cfce749169db80adf83a267cb?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=Twitter&utm_medium=APEastRegion&fbclid=IwAR3W2RxHVblLuHXFDqW1ckw4dmq1d5i02D4ykXL5LqE6Q8JcCTXH8Wq9pRk

  VastaaPoista
 5. https://www.partio.fi/partiomedia/tiesitko-etta-moni-julkkis-on-partiolainen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lueskelin äsken laadukkaista ja sivistävistä artikkeleistaan tunnettua korkeakulttuurilehti Seiskaa, siellä oli juttu eräästä ns. uusnoidasta, joka mainitsi kuuluvansa Chrysaliksen temppeliin.
   http://templeofchrysalis.com/naos-tis-chrysallis/

   "Temppelin hallintopyramidi on yksinomaan vastuussa toiminnan toteuttamisesta, minkä vuoksi Temppelissä vallitsee hierarkinen rakenne."

   Organisaatiokaavio: http://templeofchrysalis.com/wp-content/uploads/2019/02/rakenne_chrysalis.png

   Kumma juttu, mutta miten tuosta touhusta tulee jotenkin mieleen jonkin isomman salaseuran nuoriso-osasto?

   Toinen samanlaisia mielleyhtymiä tuottanut kerho on Azazelin tähti, mutta valitettavasti sivut näyttävät olevan ainakin juuri tällä hetkellä pois verkosta.
   https://www.azazel.fi/

   Ovat sentään Wikipediassa:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Azazelin_T%C3%A4hti

   Tästä Azazelisstä ei ollut Seiskassa mitään, mutta siellä oli kyllä oikein kuvien kanssa burleskitaiteilija Mia Siren, jolla on käsivarressa vapaamuurarilogotatuointi. Tuossa kuvassa se ei näy, mutta onpa hienot ruutusukat: https://www.seiska.fi/Uutiset/MS-Romantic-sarjan-seksikas-mysteerinainen-Mia-Siren-on-burleskitanssija-Tata-ei-tehda

   Ja ennen kuin joku Kai Merilä tekee artikkelin "vainoharhainen syyttää taiteilijaa vaaralliseksi salaseuralaiseksi, katso kuvat", niin haluan muistuttaa että tatuoinneilla voi olla monta tarinaa. Esim. itse tiedän henkilön jolla on silmätatuointi, mutta on todella vaikea kuvitella häntä mihinkään salaseuratoimintaan - tai sitten ne ovat vielä mystisempiä kerhoja kuin voimme kuvitellakaan :) Eivätköhän monet ota noita silmiä ja harppilogoja ihan vain kun tekee mieli jotain kuvaa, eikä jaksa miettiä asiaa kovin pidemmälle, ja "sehän voi olla hauska läppä niille jotka kuvittlee että jotain vapaamuurareita vois ihan oikeesti olla olemassa, lol."

   Itsekin muuten löysin tämän blogin aikoinaan, kun suunnittelin ottavani pöllötatuoinnin, tuumin että jospa se toisi vähän lisää järkeä päähän. Onneksi halusin selvittää ensin että voiko se tarkoittaa jotakin muutakin kuin pelkästään toimia viisauden symbolina. Eli googlailin jotain "pöllön merkitystä" ja kappas minne päädyttiin:D

   Joo, suunnitelmat muuttuivat:)

   Poista
  2. Sinänsä symbolit ovat aina neutraaleja, joten ei niitä pidä sen takia tuomita, että "Eliitti" käyttää niitä. Jos miettii että pöllö edustaa viisautta, "pimeässä näkemistä" ja jumalatar Athenen edustamaa arkkityyppiä, eihän siinä itsessään ole mitään pahaa. Se että "Eliitti" on "kaapannut" tämän symbolin itselleen , ei vähennä itse symbolin arvoa. Itse asiassa siitähän voisi ottaa idean pöllökuvalle paitaan, seinälle tai iholle: "Eliitin" kahleista vapautuva pöllö.

   Poista
  3. Aivan totta, ja hyvä idea, täytyy pitää mielessä:)

   Koska nämä "eliittijutut" taitavat kärsiä muutenkin massojen silmissä uskottavuuden puutteesta, niin jätän höpinät ns. voimaeläimistä hipeille ja muistutan siitä faktasta, että ihoa koristellessa kannattaa miettiä millaisia kuvia ottaa. Jos vaikka hetken mielijohteesta ottaa juurikin pöllön ja myöhemmin havaihtuu huomaamaan sen "eliittimerkitykseen", niin se kuva ei ehkä välttämättä tunnu enää kantajalleen samalle.

   Myöskin kannattaa pitää mielessä, että kyllähän pöllöjä nykypäivän katukuvassa riittää. Kannattaa vaikka lähteä kävelylle kaupungille ja rauhassa tutkailla, paljonko niitä löytyy vaikkapa vaatteista ja pohtia että miksi vaateliikkeet niitä myyvät.

   Omaa kuvaani mietin ja suunnittelin monelta kannalta, jos mietin mitä itse pöllö hahmona minulle edustaa niin ehkä se on hieman turhan aggressiivinen ja jopa hieman ylimielisen oloinen. Ja ehkäpä linnut kannattaa jättää suosiolla vaikkapa horoskoopin ilmamerkeille ja pysyä tukevasti maan pinnalla. Päädyin sitten lopulta toiseen fiksuun eläimeen, eli kettuun, johon jostakin syystä olen tuntenut vetoa jo varhaislapsuudesta saakka.

   Tietysti kettukin jakaa mielipiteitä, joillekin se on pelkkä kanavaras ja kenelle mitäkin, itselleni se on läpi elämän seurannut tärkeä hahmo joka muistuttaa miten tärkeää on tarkkailla ympäristöään, kuunnella vaistojaan ja käyttää päätään. Kummaa, mutta sen jälkeen kun otin ketun niin unien laatukin on kohentunut. Taitaa alitajunta olla nyt tyytyväinen:)

   Laitaanko lopuksi vähän eläinsymboliikkaa mediassa? Monissa sanomalehdissä julkaistava Kamala luonto -sarjakuva, jossa pöllö on metsän viisas neuvonantaja (ja kettu kuvataan bipolaarisesta mielialahäiriöstä kärsiväksi kaheliksi, pöh):
   https://is.mediadelivery.fi/img/1920/777977e5b149424c80650e41c8b5f7a4.jpg

   Poista