maanantai 26. joulukuuta 2022

Hirviö sisälläsi (Jordan Peterson)Tuo lyhyehkö video kannattaa katsoa useampaan kertaan. Varjon integroinnista enemmän kirjoituksessa Helvetti. Suosittelen katsomaan myös tämän videon.

Oletko sinä vaarallinen ihminen? Oletko sinä tutustunut sisäiseen hirviöösi? Oletko integroinut sen osaksi tietoisuuttasi?

On kahdenlaisia ihmisiä. Niitä jotka ovat tietoisia sisällään asuvasta hirviöstä, ja niitä jotka eivät ole. Ensimmäisillä on mahdollisuus kouluttaa omasta hirviöstään totuutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta puolustava voima. Jälkimmäisillä ei ole. Heidän tapauksessa tuo sisäinen hirviö usein taistelee totuutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta vastaan - ja yleensä vielä täysin hallitsemattomasti. Korona-aika on tuonut tämän puolen monista ihmisistä hyvin selkeästi esiin.

Jokaisen ihmisen sisällä asuu hirviö. Onko sinun hirviösi heikko vai vahva? Onko se hyvä hirviö, vai paha hirviö?

Vaikka joulu meni jo, tässä lahjavinkki kaikille pienten lasten vanhemmille. Tätä parempaa satukirjaa ette voi lapsellenne antaa:Tässä toinen satu:

Olipa kerran Antero, joka halusi vain elää rauhassa omassa kodissaan. Eräänä päivänä ilkeä mies tuli häiriköimään Anteron kotirauhaa. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, sillä kyseinen häirikkö oli kiusannut Anteroa jo monta vuotta omilla tunkeiluillaan. Vaikka Antero oli tehnyt tälle häirikölle täysin selväksi, että hän ei ollut tervetullut, siitä ei ollut mitään apua. Häiriköinti vain jatkui ja jatkui.

"Taas tuo mies on täällä häiriköimässä. Hän ei vain yksinkertaisesti usko, että hänellä ei ole tänne mitään asiaa. Hän ei suostu kuuntelemaan puhetta", mietti Antero. 

Silloin Anteron sisällä asuva hirviö sanoi: "Minä voin tehdä tuosta häiriköinnistä lopun, jos sinä päästät minut ulos."

Antero epäröi: "Tuo mies on pelottavan arvaamaton ja väkivaltainen. Olen tuntenut hänet koko elämäni, ja tiedän mihin hän pystyy. Miten sinä voisit saada hänet lopettamaan?"

"Päästä minut ulos, niin näet", sanoi hirviö.

"Hyvä on", sanoi Antero, ja päästi hirviönsä ulos. 

***

Seuraavana päivänä ilkeä mies katsoi peilikuvassaan näkyvää mustaa silmää, ja mietti: "Varmaan parempi jättää Antero rauhaan. Hänestä on tullut vaarallinen hirviö!"

Sen pituinen se.9 kommenttia:

 1. Tarvitsisimme paaljon Anteroita tähän maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi suurimmista esteistä tuolle - ainakin Suomessa - on kristinuskon ytimessä oleva dogmi, joka opettaa ihmisille toisen posken kääntämistä.

   Kun olin lapsi, minun uskovaiset vanhempani aivopesivät minut uskomaan juuri tuohon. Meni aika kauan tajuta, että toisen posken kääntäminen on todella moraaliton ohjenuora. Se on alistumista - ja sen opettaminen vain keino hallita ihmisiä. Se opettaa ihmiset olemaan toimimatta kohdatessaan pahuutta - toisin sanoen alistumaan pahuudelle. Kuka siitä hyötyyy eniten, että ihmiset uskovat toisen posken kääntämiseen? Juuri ne samat psykopaatit, jotka hallitsevat tätä maailmaa.

   Toisen posken kääntäminen kuulostaa ylevältä, pyhältä ja hyveelliseltä, mutta tosiasiallisesti se on pahuutta. Vaikka tässä kohtaa kaikki uskovaiset tietenkin vetää herneet nenään, niin miettikääpä tätä: Jos jokin dogmi opettaa ihmiset alistumaan toimettomana pahuudelle, edustaako se hyvyyttä vai pahuutta? Jos vastaat tähän kysymykseen jotain muuta kuin sen mikä on ilmiselvää, olet uskonnollisen aivopesun urhi, joka tarvitsee moraalittoman maailmankuvansa ylläpitämiseen kaikenlaisia monimutkaisia mentaaliakrobaattisia suorituksia. Tiedän mistä puhun, koska olin itse lapsena ja nuorena aivan samanlainen.

   "Teille on opetettu: ’Silmä silmästä, hammas hampaasta.’ Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle vasenkin." (Matteus 5)

   "Älkää tehkö pahalle vastarintaa." Kumpaa tämä ohje palvelee - pahuutta vai hyvyyttä? Olen kuullut lukemattomia kertoja, miten uskovaiset vastaavat tähän: "Niin mutta Jeesus opetti siinä olemaan kostamatta!" Harmi vain se ei ole totta. Lukekaa tuo kohta uudelleen. Siinä nimenomaisesti sanotaan, että pahalle ei saa tehdä vastarintaa. "Silmä silmästä" ei tarkoita kostamista, vaan oikeudenmukaisuuden vaakakuppien tasapainoa. Rangastuksen tulee olla painoarvoltaan rikosta vastaava - ei suurempi (kaksi silmää) eikä pienempi (nolla silmää). Jeesus siis opettaa hylkäämään oikeudenmukaisuuden tasapainon ja alistumaan pahuudelle. Ja tämä on ihmisten mielestä pyhää Jumalan sanaa?

   Toisen posken kääntäminen on moraaliton ohjenuora, koska se tekee ihmisistä passiivisia orjia. "Älä vain laita rajoja muille!" "Älä vain puolusta itseäsi, omaisuuttasi, perhettäsi, kotiasi tai vapauttasi!" Vaikka kristinusko ei Suomessa olekaan enää erityisen suuressa suosiossa, tuo dogmi edelleen elää hyvin vahvasti suomalaisessa psyykeessä - sen on korona-aika osoittanut melko kiistattomasti. Kiltisti vain alistutaan kaikkeen ympärillä tapahtuvaan pahuuteen. Jos emme tätä asiaa saa muutettua, tulemme olemaan orjakansaa ikuisesti.

   Poista
  2. Onneksi itse olen täysi pakana. Lapsuuteni elin 60-luvulla ja nuoruuttani 70-luvulla poskea kääntäen. 1980 alkoi hyvin väkivaltainen aikakausi elämässäni , joka päättyi vasta lasteni syntymään 1990 luvun puolivälissä . 1988 erosin kirkosta ja paluuta en harkitse voittajien uskontoon. Lasteni äidin kanssa olemme eläneet susiparina jo vuodesta 1985. Menneisyydestäni johtuen en tule nytkään kääntämään poskea ja alistumaan . Tulen laittamaan kaikin voimin vastaan vapauden puolesta.

   Poista
  3. Joskus ala-asteella sitä oli pakko lopettaa nöyristely ja sisäisen demonin vapautuksen voimin kiskaisin muutamaa kiusaajaa kastettiin, kiusaaminen loppui siihen paikkaan, mutta itsestäni kehittyi muutamaksi vuodeksi A-luokan kusipää, se demoni oli niin vahva ettei sitä kyennyt hallitsemaan, pienen pojan kehittymätön mieli ja itsetuntoa sekä ylivertaisuutta kasvattava demoni ei ollut paras mahdollinen yhdistelmä. Vasta lähempänä kolmeakymmentä sitä alkoi saada pakettiaan kasaan ja demoninsa kunnolla ruotuun, toimimaan silloin kuin sitä tarvitaan. Näin vanhempana sitä tajuaa miten helppoa sitä olisi käyttää väärin, ihmisten manipulointi ja alistaminen on niin äärimmäisen helppoa, omaisuuden kartuttaminen muita riistämällä ei olisi vaikeaa. Jonkinlaista moraalia ja empatia kykyä olisi hyvä olla olemassa kun alkaa demoniaan integroimaan, muuten saattaa renki muuttua isännäksi.

   Poista
  4. Sitähän se varjon integroiminen on, että opettelee hallitsemaan itsensä. Se vie aikaa. Jung oli sitä mieltä, että ihmisen psyyke kasvaa lopulliseen muotoonsa vasta joskus kolmekymppisenä, joten tuo sinun tarina on varmaan aika tavallinen nuoren ihmisen kasvutarina. Yksi tehokkaimmista tavoista kasvaa ihmisenä on tehdä virheitä ja oppia niistä. Sen takia ainakin itse annan alle kolmekymppisille vähän enemmän siimaa kuin yli kolmekymppisille. Parempi hölmöillä nuorena kuin vanhana.

   Poista
 2. Kirkollisella toisen posken kääntämisellä lienee osansa, mutta havaintojeni mukaan suomalainen tarjoaa toisen poskensa myös tyylipuhtaasta itsevihasta - jota tämä yhteiskunnallinen sadomasokistinen aktikin ikuisesti jatkuakseen tarvitsee. Jos itseviha ei olisi niin ytimellinen osa suomalaisuutta, niin oletettavasti tässä vaiheessa olisi jo etsitty toimiva turvasana?
  Tsarionin timanttisten (muinaisten viisaiden opetuksien) koosteiden keskeisimpiä aarteita itselleni on ollut ajatus, että merkki varjotyön onnistumisesta on, kun kokonaisvaltaisesti hyväksyy itsensä, rakastaa itseään ehdoitta ja täydellä tulella.
  Jos rakkaus itseen ei ole varjon integroimista ohjaava tekijä, niin se musta silmä löytyykin sitten keneltä tahansa, joka tielle osuu. Todennäköisimmin kuitenkin ihmiseltä itseltään: päätyy hakkaamaan mustat silmänsä ihan itse, knockoutiin asti.
  Vasta kun ytimissä roihuaa palava itserakkauden tuli, itsepuolustuksen iskutkin osuu oikeaan kohteeseen - big time - ja individuaatio etenee.

  Sisäisen hirviön valjastamisessakin vihollinen tuntuu olevan hyvän matkaa edellä - jos itse ei varjoaan työstä ja integroi, sekin prosessi manipuloidaan auliisti ulkoakäsin.
  Eräs ilmiö tästä on kaikkialla vaikuttava ja väsymättä hääräävä hyödyllinen idiootti, jonka arkkityyppinen hahmo on esim. tuo Sohrab Lutchmedial: korkeasti koulutettu, lahjakas, ilmeisen taitava - ja ylimielinen virne naamallaan valmis taistelemaan viimeiseen hengenvetoon asti.
  Hyödylliset idiootit ovat pelottomia ja periksiantamattomia oman elämänsä James Bondeja, eivätkä käännä toista poskea.
  Tuntemani ao. tapaukset ymmärtävät osittain kirkkaastikin, että yhteiskunta toimii valheellisten ja petollisten lainalaisuuksien mukaan ja että viime kädessä heitä ei puolusta kukaan - ja ovat huolellisesti varustautuneet sen mukaan. Ovat henkisesti vahvoja ja ajavat tinkimättä oikeaksi kokemiaan asioita - mutta tuplamaskit naamalla ja jabit hihassa. Joukkokäyttäytymisen sokeudestaan huolimatta, jos joku tulisi heidän reviirilleen hätyyttelemään, saisi heiltä huolella turpiinsa.
  Tämä mittakaavaltaan valtaisalta vaikuttava ja voimallinen ilmiö on itseäni aikojen saatossa kovastikin hämmentänyt. Kaivattua ymmärrystä tuo Yuri Bezmenovin toteama, että koneiston ja vallankumouksen muodostumisen kannalta on se ja sama, minkä puolesta tai mitä vastaan hyödylliset idiootit omia sotiaan käyvät, koska pelkällä dynaamisella ja lannistumattomalla taistelullaan toteuttavat tehtävänsä vallitsevan systeemin rakenteiden horjuttajina. Todelliset tyrannit astuvat kulisseista areenalle siinä vaiheessa kun likainen, hikinen ja pitkä työ on tehty. Hyödylliset idiootit ovat diktatuurin rakentamista edeltävän vallankumouksen kannalta olennaisia ja parasta heissä vihollisen kannalta on, että he viimeisinä uskovat, että heitä manipuloidaan, ohjataan ja käytetään hyväksi. He ovat niitä, joiden päätä ei käännä mikään todisteiden vuori, eikä silmiä avaa konkreettisimmatkaan faktat. Bezmenovin mukaan heidän silmänsä avautuu tarkalleen siinä hetkessä kun 'diktatuurin saappaan korko murskaa heidän pallinsa - mutta silloin se on myöhäistä.'
  Totuutta, vapautta ja oikeudenmukaisuutta vastaan taisteleva hirviö saattaa siis hyvinkin olla taitavan manipulaation tulos.

  YURI BEZMENOV: https://www.youtube.com/watch?v=NR6oE27DJQE
  SOHRAB LUTCHMEDIAL: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2022/12/tapaus-sohrab-lutchmedial.html
  SADOMASOKISTINEN SOSIALISMI: https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2022/06/aton-kultti-osa-254-sadomasokistinen.html
  MICHAEL TSARION: Self-Love Is The Ultimate Form Of Love https://www.youtube.com/watch?v=P051ucQLa3E (valitettavan paska äänenlaatu)

  VastaaPoista
 3. Vuoden viimeisen päivän kunniaksi vahvistustusta itsensä kasaamiseen

  VastaaPoista
 4. Linkki unohtu😂

  https://youtu.be/HIZ16f6hQ-k

  VastaaPoista
 5. Tässä on hyvä käytännön esimerkki siitä, miksi en suosittele fanittamista.

  Kaikilla on joku sokea piste. Kaikki mokaa joskus. Jos jollain on fiksuja näkemyksiä jostain asiasta, se ei tarkoita sitä, etteikö samalla ihmisellä voisi olla vähemmän fiksuja näkemyksiä jostain toisesta asiasta. Jos tällainen ihminen nostetaan fanien rakentamalle jalustalle, siinä on riski, että kritiikki jätetään antamatta silloin kun sille olisi aihetta.

  PJW ei selkeästikään fanita Jordan Petersonia. Ja se on erittäin hyvä asia.

  PJW: Jordan Peterson calls for regime change in Iran.

  https://www.youtube.com/watch?v=-nyEpQ7ZRmY

  VastaaPoista