tiistai 27. joulukuuta 2022

Tapaus Sohrab Lutchmedial


Tämä surullinen tapaus on jo yli vuoden vanha, mutta se on silti syytä nostaa esiin.

Vuonna 2020 sydänsairauksien erikoislääkäri Sohrab Lutchmedial oli hyvin ärsyyntynyt siitä, että jotkut ihmiset uskalsivat kyseenalaistaa koronan vaarallisuuden. Niinpä hän ryhtyi sosiaalisessa mediassa taisteluun näitä vaarallisia denialisteja vastaan. Marraskuussa tämä lääkäri suositteli heidän allekirjoittavan elvytyskiellon sydänkohtauksen varalle.


Lähde


Joulukuussa 2020 hän kutsui heitä idiooteiksi, ja vihjasi heidän olevan salaliittohysteerikkoja:


Lähde


Huhtikuussa 2021 hän käytti kriittisesti ajattelevista termiä Covid denier F¥€K wads


Lähde


Heinäkuussa 2021 hän paheksui niitä, jotka eivät itsekkäistä syistä suostu ottamaan koronapiikkejä. Samalla hän ilmoitti teatraalisesti, että hän ei aio itkeä heidän hautajaisissaan.


Lähde

Syyskuussa 2021 hän oli täysin vakuuttunut koronapiikkien tehosta ja turvallisuudesta. Hän suositteli niitä erityisesti nuorille ihmisille:


Lähde


Marraskuussa 2021 hän kuoli yllättäen nukkuessaan. Hän oli kuollessaan 52-vuotias.


https://www.cbc.ca/news/canada/new-brunswick/sohrab-lutchmedial-cardiac-surgeon-obituary-1.6242359


Tämä hyvä tohtori oli varmasti mielissään siitä, että hänen hautajaisiin eivät piikeistä kieltäytyneet itsekkäät idiootit saaneet osallistua.


https://kennebecasisfh.com/tribute/details/27958/Dr-Sohrab-Lutchmedial/obituary.html


Lue myös:


8 kommenttia:

 1. Eikä varmana liity tutkittuihin ja turvallisiin. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/464f2586-7cb9-4453-beef-4090a02aed0a&ved=2ahUKEwiL2Ov41pr8AhVMx4sKHVlkDrQQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw2zfSPVm7-_5WIaDUSYMdUe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Rokotekriitikoiden sitkeä väittämä on rokotteiden yhteys kuolemiin, tämäkin on hyvä yhä uudelleen selvittää."

   Tuohan on jo huikeaa edistystä. Aiemmin tämän lauseen tilalla oli aina "ei voi johtua rokotteista!"

   Poista
 2. Hei Antero, viime aikoina ystäviini ovat valitaneet minulle että he ovat yksinäisiä, mutta silti eivät uskalla mennä ulos muiden seuraan. Niin olen yrittänyt vakuttaa heille että heidät on aivopesty kahden vuoden ajan pitämään etäisyyttää muihin ja heidän tulisi rikko tätä aivopesua ja jatkaa elämää normaalisti.
  Näin olleen olisi kiva jos kirjoittaisit artikkelin korona-aikojen aivopesusta ja miten siitä voi vapautua. Aika monet ihmiset ovat jääneet "jumiin" siihen. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä jos lukisit nämä ihan ajatuksen kanssa:

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2021/06/vapaus-pelottaa.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2022/06/aton-kultti-osa-254-sadomasokistinen.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2018/01/astro-teologia-osa-35-helvetti.html

   He ovat aivopestyjä, koska he haluavat olla aivopestyjä. Ihminen voi vapautua aivopesusta vain itse. Kukaan muu ei voi tehdä sitä hänen puolestaan. Se on ihan sama mitä sinä tai minä teemme - ei sillä ole mitään vaikutusta.

   Mitä yksinäisyyteen tulee, olen sitä mieltä, että oman yksinäisyyden tunteen kohtaaminen on erittäin tervettä. Siinä mielessä on ihan hyvä, että ihmiset kokevat itsensä yksinäisiksi ja viettävät paljon aikaa yksin. Se antaa mahdollisuuden mennä manalaan/helvettiin. Sieltä voi löytää sen voiman, jolla aivopesusta saa murtauduttua ulos. Mutta eihän se helppoa ole. Se on vuosien prosessi, joka sisältää monia tuskallisia vaiheita.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Luin artikelit, mutta niissä ei oikein kerrotaa miten aivopestua ihmistä voi auttaa. Vaan enemmän psykologiset syyt jotka tekevät ihmisestä alteita aivopesulle.
   Löysin kuitenkin tämän artikkelin wikihow:sta
   https://www.wikihow.com/Recognize-and-Avoid-Brainwashing

   Ilmeisesti aivopestua ihmistä tulisi lähestyä hienovaraisesti ja rakkaudella ja kertoa heille toisenlaisen totuuden (niin kuin tämä blogi tekeekin), niin että he ymmärtävät itse että heitä on aivopestua. Ja sitten tukea heitä kun he irtaantuvat aivopesusta.
   Näyttää siltä että tämä korona liittyvä aivopesu tule tekemään meidän yhteiskunnasta rikkinäisempi. Aika monet ihmiset joutuvat psykiatriseen hoitoon viranomaisten aivopesusta johtuen. Tule olemaan vaikeita aikoja Suomelle tästä johdosta.

   Poista
 3. Tässä on kyllä hyvä video siitä kun ihminen tajuaa että on tullut huijatuksi tässä koronahommassa (youtubesta Dr John Campbell)

  https://www.youtube.com/watch?v=qT6tLCVXeg4

  VastaaPoista