sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Tapaus Thomas Flanigan


Korona-aika tuottaa kaikenlaisia tarinoita.

Lääkäri Thomas Flanigan päätti heittäytyä hassunhauskaksi ja vähän pilkata hulluja salaliittoteoreetikkoja, jotka eivät luota testaamattomiin kokeellisiin geeniterapiainjektioihin.

Ensimmäisen pistoksen jälkeen hän julkaisi Facebookissa kuvan seuraavilla saatesanoilla:
Toisen pistoksen jälkeen tyyli oli sama:

 Hän sai toisen pistoksen helmikuun alussa. Huhtikuun 27. päivä hän kuoli. 


https://metro.co.uk/2021/05/04/surgeon-jokes-he-was-ginger-god-of-surgery-in-self-written-obit-before-death-14517395/

Uutisten mukaan kuolinsyytä ei tiedetä. Eli kuolemaa tuskin aiheutti tapaturma tai onnettomuus, vaan jokin äkillinen ja yllättävä romahdus terveydessä. 

Syytä voi vain arvailla.

27 kommenttia:

 1. Samankaltaisia kommentteja suomalaisillakin terveydenhoitoalan rokotetuilla. Saas nähdä mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 2. https://twitter.com/PippaTaLula/status/1394028914733895683?s=19

  Nyt jo valtamedia kertoo kuinka vaarallisia koronarokotteet ovat. Meidän mediasta kaikki tällainen tosin piilotetaan.

  VastaaPoista
 3. Kun ihmiset uskovat, että rokotteen avulla voi palata normaaliin elämään...

  https://www.facebook.com/Peter.Spann/posts/10159212613700960

  https://www.latestnewssouthafrica.com/2021/05/31/australian-film-maker-peter-spann-has-passed-away/

  "I appreciate this is a divisive topic but I have done my research, I understand what’s going on and still believe the best way forward for ME is to be vaccinated (obviously)."

  I have done my research? Hieman epäilen.

  Olen pohtinut tätä asiaa matkustelun näkökulmasta. Vaikuttaa siltä, että aika moni ihminen haluaa ottaa rokotteen, koska he ajattelevat sen olevan tapa päästä taas matkustelemaan. Todella moni ihminen on ahdistunut korona-aikana siitä, että juuri matkustelu on nyt vaikeaa tai mahdotonta. Tästä näkökulmasta rokote näyttäytyy monen silmissä pelastukselta.

  Olen jo vuosikausia ihmetellyt miten monella ihmisellä on niin pakonomainen tarve matkusteluun. Olen toki reissannut itsekin nuorempana jonkin verran, mutta minulla ei ollut koskaan siihen mitään valtavaa hinkua. Aloin jossain vaiheessa kiinnittää huomiota siihen, että hyvin monella ihmisellä matkustamisesta oli tullut melkein kuin pakkomielle. Muistan monta entistä kaveria, jotka olivat koko ajan suunnittelemassa "sitä seuraavaa reissua". Tuntui kuin heidän elämänsä suurin tarkoitus ja tavoite olisi päästä matkoille. Painetaan oravanpyörässä burnoutin partaalla, jotta sitten olisi rahaa päästä näkemään maailmaa.

  Olen miettinyt asiaa symbolisesta näkökulmasta. Vaikuttaa vähän siltä, että monelle ihmiselle matkustelu on pakenemista. Kun oma elämä on merkityksetöntä kulissielämää, sitä ahdistavaa arkea täytyy paeta jotenkin. Oravanpyörässä pyörivä orjamentaliteetilla varustettu ihminen voi ylläpitää itselleen illuusiota vapaudesta, jos pääsee pari kertaa vuodessa matkoille. "Ihana vapaus!" (Joka kestää sen lyhyen loman, jonka jälkeen palataan taas siihen tuttuun vankilaan.) Sitten siitä lomamatkasta täytyy tietenkin tarkka dokumentaatio Facebookissa, jotta kaikki näkisivät miten ihanaa elämää sitä eletään. (Come on, me olemme kaikki tehneet tätä joskus.) Ja kun ne muut näkevät sen, siitä syntyy kateutta. Tästä taas syntyy nokittelukierre, jossa kaikki kilpailevat matkustelukokemuksilla. Kaiken tämän taustalla on tarve luoda omalle elämälleen kulissi "hyvästä elämästä".

  Entä jos tämä matkustuspakkomielle onkin seurausta "Eliitin" taitavasti luomasta psykologisesta operaatiosta? On hyvin todennäköistä, että tätä koronakusetusta on suunniteltu jo kymmeniä vuosia. Voisiko olla, että siihen suunnitelmaan on kuulunut se, että ensin ihmisille luodaan pakkomielle matkusteluun, sitten matkustelusta tehdään mahdotonta, ja lopulta matkustelun ehdoksi laitetaan rokotteen ottaminen? Problem - reaction - solution.

  Miettikää miten paljon turismi on kasvanut kaikkialla viimeisen 40 vuoden aikana. Onko se vain sattumaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt ihan samaa, mikä ajaa ihmiset tuommoseen oravanpyörään. Tehdään ympäripyöreitä päiviä burnoutin partaalle, koko perhe, kunhan päästään ulkomaille hengittämään. Ja setvimään vuoden mittaan aiheutettuja parisuhdeongelmia. Mikään muu ei tunnu "vapauttavan", kuin pako kotioloista. Juurikin tällä viikolla työkaverit hekumoi sillä, että kuinka ihanaa on päästä rokotukseen ja syksyllä viimein päästään reissuun. Yksi oli jopa etuillut rokotejonossa ja toinen oli siitä katkerana, kun ei ajatella muita. Totesin, että suotta sitä itsemurhajonossa etuilusta loukkaantuu.

   Tykkään kyllä itsekin nähdä muitakin maita, mutta en "vapauden" takia vaan yleisen sivistyksen takia, oppiihan niillä reissuilla aina jotain. Mutta yhtään ei silti ahdista, etten reissuun pääse, ehkä vuosiin, jos koskaan. Vaikka mullakin asuu parisuhteen toinen osapuoli Englannissa (parin viikon päästä tulee 3v täyteen edellisestä visiitistä...), ei sekään saa minua piikille. Ei myöskään kumppania. Joskaan hän ei ole yhtä valveutunut tilanteen suhteen, meinasi hänkin, että piikki on pakko ottaa matkustuksen vuoksi, mutta totesi lopulta, että taidan tietää näistä asioista paljon enemmän ja muutti mielensä :)

   Mutta sen olen todennut tässä oman heräämisen taipaleella, että kaikkein paras tapa "vapautua" on mediasta luopuminen. Nyt on muutama vuosi kun pistin TV:n pois, radion kuuntelu loppui n. vuosi sitten, lehtiä en ole juuri koskaan lukenutkaan. Mutta TV:n ja radion poisjättämisen jälkeen on löytynyt rauha. Tuntuu aivan, että oikeasti elää jossain rinnakkaistodellisuudessa, kun muut pyörii tuolla pimeässä, pienessä ja ontossa tynnyrissään, maskit naamalla, lukien kiihkeänä uutisista, kuinka lähellä oma ikäryhmä on pandemian loppumista, odottaen sitä suurinta palkintoa; ulkomaan matkaa.

   Poista
  2. Todellakin vaikuttaa, että matkustaminen on mielikuva, jolla menestyksellisesti pelataan.
   Ystäväni (joka on hereillä) ystävä (joka tiedostaa jotain, ehkä?) meni useista varoitteluista ja perusteellisista selvityksistä huolimatta piikille, koska ei voinut missään nimessä, edes ajatuksen tasolla sietää ideaa, ettei pääsisi matkustamaan ensitilassa. Viikon kuluttua ensimmäisestä piikistä reisivaltimotukos, joka avattiin leikkaamalla ja yksi varpaista amputoitiin. Ao. ihminen vieraili ystävälläni kyynärsauvojen kanssa leikkauksen jälkeen. Ystäväni luonnollisesti oletti, että ajatukset toisesta piikistä on haudattu järkyttävien seurausten vuoksi, mutta ei: pitkien keskustelujen päätteeksi oli ainoastaan todennut, että aikoo toisella piikkikierroksella vaihtaa merkkiä. Ihan mahtavaa.

   Onhan tätä operaatiota kymmenien/satojen, vuosien aikana hiottu ja valmistettu kaikilla mahdollisilla tasoilla. Huolella veistetty mestariteos.
   Sotien jälkeen alkoi perusteellinen ihmisen tyhmentäminen, kriittisen ajattelun purkaminen ja ihmisen riisuminen kaikista luonnollisista selviytymistiedoista ja -taidoista. Välillä on haukuttu "pullamössösukupolveksi" ja toisinaan "uusavuttomiksi". Taitavilla liikkeillä siis ihminen ensin tyhmennetty, sitten päälle vielä syyllistetty tyhjentyneestä tilastaan - jolloin psykologinen ansa ja epävarmuus syvenee. Tottakai ihmisellä itsellään vastuu onkin, mutta hemmetin nerokasta peliliikettä toisensa perään tässä kaikessa on nähtävissä.
   Kun tähän vielä lisätään valtava yhteiskunnallinen demoralisaatio, joka Yuri Bezmenovin mukaan oli saavutettu yli odotusten jo -80 -luvun alkupuolella "massa" on ollut valmis - ja tämä valmis massa on matkustellut, kiihtyvään tahtiin.
   Ilmeisesti matkustelu tuli paikkaaamaan sitä tyhjentynyttä minuuden osaa, jossa aiemmin rakennettiin omaa elämää ja koettiin ylpeyttä siitä, että kyetään huolehtimaan omista asioista ja tarpeista? Tilalle tuli "Matkustan - siis olen"?
   Ja ennenkaikkea tietenkin tuo 'vapauden illuusio'.
   Elämää on eletty matkustamisesta toiseen. Kahden matkustuksen välistä aikaa on jotenkin kärvistellen siedetty, kunhan vaan on se seuraava lomareissu odottamassa. Jalat pysyvät kaiken aikaa tukevasti ilmassa henkisesti ja/tai fyysisesti.
   On myös tavallista kuulla ihmisen silmää räpäyttämättä toteavan, ettei "matkusta juuri ollenkaan" - vaikka kuvatulva somessa ja muut faktat kertoisi jotain muuta. Ilmeisesti sisäisessä maailmassa matkustusta ei ole tapahtunutkaan? Vai onko matkustaminen jälleen yksi keisari ilman vaatteita, josta alitajunta muistuttaa?

   Jokatapauksessa tuntuu, että eliitti tarvitsi tähän kaikkeen somen lomakuvineen.
   Puuttuiko ennen somea eliitillä varmuus siitä, että saavat tämän massiivisen valheen täydessä mittakaavassa läpi? Jonkinlaisia harjoituksenomaisia massavedätyksiä on toki nähty joka lähtöön, mutta tuntuu kuin joku viimeinen varmuus olisi puuttunut ja ideat myös kelattu takaisin. Nyt vaan näyttää, että mikään ei pysäytä, agenda etenee kuin juna.
   Paljastiko some eliitille lopullisesti koko ihmisen tyhmyyden ja tyhjyyden syvyyden ja laajuuden, sen, että valtaosa ihmisistä on aivan oikeasti ja täydellisesti niin täysin menettänyt kosketuksen todellisuuteen ja itseensä, että heidät voi ohjata mihin vaan?
   Tarkoitan, että vaikka massakäyttäytyminen oli ennen someakin aivan ilmeistä, niin siihen oli kuitenkin arvailtavissa moniakin syytä, eikä yksilön syvimmistä salaisuuksista voinut olla perillä. Nyt eliitille latautuu nonstop materiaalia, jatkuvaa todistetta siitä, että korvien välissä eikä sydämessä liiku eikä tapahdu mitään - ei mitään hätää heidän kannaltaan siis. Lomakuvat ja lomaisat mielikuvat ovat somen liima, jolla se pysyy kasassa.

   Poista
  3. Se varpaan menettäminen oli investointi. Eihän sitä toista piikkiä voi olla ottamatta, koska silloinhan se varpaan menettäminen olisi ollut hukkaan mennyt investointi. Eikös se peliriippuvaistenkin logiikka mene jotenkin näin?

   Mutta kyllä tuo tarina aika hyvin tiivistää tämän ajan kuvan. Nämä ihmiset ovat eläviä kuolleita. Ja niitä on todella paljon.

   Välillä tuntuu, että tämä ihmiskunta on kuin suuri puu, jossa on paljon kuolleita oksia. Nyt siellä on joku kosminen puutarhuri karsimassa kuolleita oksia pois.

   Poista
  4. Vaimon ystävät kaikki olleet ekalla piikillä, lähes kaikilla sivuvaikutuksia, kuumetta ja särkyä osan työkaverit joutuneet sairaalaan visiitille, nyt kaikkia pelottaa toinen annos, mutta pakkohan se on ottaa muuten ensimmäinen olisi turhaa. Kaikki piikille matkustelun takia, perusterveitä keski-ikäisiä naisia.

   Poista
  5. Tässäkin on melkoista symboliikkaa. Matkustelu edustaa "toivetta päästä pois". Piikin ottavat saavat juuri sen mitä toivovat.

   Meneillään on kaikkien aikojen suurin joukkoitsemurha.

   Poista
  6. "Ei ole mitenkään mahdollista, että olisi suunniteltu etukäteen!"

   https://twitter.com/MKartesalo/status/1400550519865761792

   Poista
  7. 'Kosminen puutarhuri karsii kuolleet oksat ihmiskunnan puusta.' 'Meneillään on kaikkien aikojen suurin joukkoitsemurha.'
   - A WORD! -

   === Hyvää matkaa teille, kuolleet oksat. Kukoistitte aikanne, teitte työnne ja täytitte tehtävänne/tekemättömyytenne. Ei väliä kuolettiko teidät ylpeys vai pelko, mutta iso menetys kaikelle, kun jompaan kumpaan takerruitte ja paikoillenne kuolitte. Hyvää matkaa... ===

   Sen suuruusluokan harvennuksesta kyse, että ansaitsee musiikkinsa. Puutarhuri itse näkyy ensimmäisessä kuvassa haravansa kanssa - ja oksien putoilu kuuluu kautta musiikin:

   https://www.youtube.com/watch?v=wbgInLJ81eY

   Poista
 4. Hyviä pointteja, itse suhtaudun matkusteluun lähes skitsofreenisesti, tykkään matkustella, mitä pidemmäksi aikaa ja mitä syrjemmälle sivistyksestä sitä parempi. Kun on ensin puuduttanut perseensä puolen vuorokauden lentokoneessa istumisella ja raivannut kyynerpäillään itsensä läpi ruuhkaisen suurkaupungin ja turistihelvetin ja istuu jonkun saaripahasen rannalla näkemättä yhtään turrea, kännykkäverkon ulottumattomissa, asuu kylässä jonka agregaatti sammuu puolilta öin vapauden tunne (tai illuusio siitä) on käsin kosketeltavaa, viikkokausiin ei muuta tekemistä kuin snorklata ja kyhätä rantaroskasta taidetta palmuihin riippumaan.
  Samaan aikaan ihmettelee mitä vittua sitä tekee täällä toisella puolella maailmaa osaltaan raiskaamassa tätä paratiisia (yleensä tälläiset paikat kestävät muutaman vuoden), paikalliset hylkäävät vanhat tavat ja ansaintakeinot ja keskittyvät turismiin, kiinalaiset alkavat rakentaa infraa ja valtavat laumat turreja vyöryvät paikalle.
  Itselleni rokottamattomuudesta seuraava matkustelun vaikeutuminen on ehkä siunaus, eipähän tarvitse skitsoilla😂
  Jos joskus haluaa vielä kauas pois tarvitsee varata vain enemmän aikaa,maitse pääsee lähes mihin tahansa ja matka itsessään on jo kokemus.
  Onneksi asun rannikolla ja omistan veneen, viitisen metriä laiturista ja fiilis on sama kuin toisella puolella maailmaa, saaristo täynnä autioita saaria missä seikkailla ja ehkä velvoitteiden hellittäessä muutama metri lisää mittaa paattiin ja sitten voikin mennä mihin tuuli kuljettaa😂

  VastaaPoista
 5. Samoilla linjoilla Miton kanssa, matkustelu on kivaa kun se osuu aboriginelleihin paikkoihin. Mua ei kiinnosta valaistut maailmanpyörät tai luksusliikkeet, joita löytyy joka maailmankolkasta, vaan se miten paikalliset elää ja mitä ne duunaa. Kuten Keith Richards joskus sanoi, radan toisella puolella on paljon paljon hauskempaa. Mitä lie miekkonen tarkoittanut, mutta mieleen tuli eräs Rollareiden biisi minkä päähenkilö on varmaankin ollut siellä radan toisella silloin joskus


  https://youtu.be/59K2kF6o9Tk

  VastaaPoista
 6. Eikös täällä jossain ollut juttua Jetin avautumisesta?
  Sen jälkeen ei äijä ole mediassa keikkunut.
  Joku taisi hieman ohjeistaa😂
  Ja back in bisnes 😭

  https://www.is.fi/viihde/art-2000008021481.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautaoksidia sisältävää koronarokotetta annetaan ilmeisesti vain nuorille? Ainakin itse näin tuollaisen magneettivideon, jossa pistoksen saanut oli nuori tyttö.


   Tässä tieteellinen artikkeli rautaoksidista rokotteen tehosteaineena.
   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29570298/

   Poista
 7. Juttelin tänään naapurini kanssa, joka muuten on hyvä tyyppi, pidän hänestä ja olemme auttaneet aina toisiamme kun tarvetta on ilmennyt. "Joko sulle tuli ilmoitus piikille pääsystä?" Minä: "Ööö en ajatellut ottaa ainakaan vielä, kun pitkäaikaisvaikutuksistakaan ei ole tietoa" Naapuri: " Minä otin, ihan yhteisen hyvän vuoksi"

  Minkä yhteisen hyvän, olisin voinut kysyä, vaan en jaksanut alkaa inttämään. Se rokotehan suojaa, kuulemma, vain ottajaansa taudin vakavalta muodolta. Mutta kuten täällä monessa keskustelussa on todettu, millään järkisyyllä ei ole väliä, kun laumapsykoosi ottaa vallan.

  Taitaa olla parempi vältellä aihetta, jotta voidaan lainailla työkaluja ja peräkärryä jatkossakin.

  VastaaPoista
 8. Arman vitsailee:

  https://twitter.com/armanalizad/status/1407036044931964936

  Toivottavasti ei tee tällä "flaniganeja".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tunne Armania enkä hänen huumorintajuaan (onneksi), mutta luultavasti hänkin on oivaltanut mikä yhteys on tietynlaisilla mielipiteillä ja oman uran jatkumisella. Todennäköisesti näemme hänet telkkarissa jatkossakin. Siis jos nyt joku ylipäätään katsoo enää telkkaria.

   Poista
  2. Se on eriasia tietää mitä ei kannata sanoa uran jatkumisen kannalta kuin se että myy propagandaa kuin mikäkin eliitin huora

   Poista
 9. Alkaa olla kyllä mitta täynnä näitä rokoteintoilijoita. On tämä covid ainakin sen paljastanut monista ihmisistä, joita piti ihan fiksuina heidän todellisen luonteensa. Aivopestyjä robotteja näyttää olevan. Eikä ne mitään muita ajattele, itseään ne ajattelevat kun pelkäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuodakseni valoisan puolen asiasta esiin, on tämä toiminut myös toisinkin päin. Useampi ihminen, jotka muuten olisivat sopineet kuvaukseen "aivopesty robotti", on tajunnut että meille valehdellaan. Monien herääminen alkaa juuri siitä.

   Poista
  2. Sinänsä rokoteintoilijat eivät minua häiritse, jokaisellahan on oikeus tehdä keholleen mitä haluaa. Käytetäänhän sitä suonensisäisiä huumeitakin, eivätkä hekään ole lähtökohtaisesti sen huonompia ihmisiä kuin muutkaan.

   Mutta toisin valinneiden ihmisten dissaaminen yksinkertaisen ja ilkeän huumorin avulla on kyllä jotain mikä ampuu pahasti ohi maalin ja kertoo kyllä ihmisestä jotain.

   Poista
  3. Joo, ei se mitään jos rokotteen ottaa kunhan ei vaadi muilta sen ottamista. Nyt vaan näyttää olevan se, että agressiivisesti vaaditaan muita ottamaan rokote ja aletaan ehdottelemaan rokottamattomien syrjintää. Tällaista juuri työ paikalla kuuntelin vaikka itsestään selvä on, että ei laki mahdollista tuollaisia. Silti niitä heitellään ilmaan.

   Poista
 10. Onneksi ei käynyt pahemmin.

  https://twitter.com/pepeasce/status/1422676542132469763

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kova on tarve vakuutella, että piikillä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa.

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008173448.html

   Uskoo ken tahtoo.

   Poista
 11. Bevan Costello lähti taistelemaan piikkiepäilijöitä vastaan:

  https://twitter.com/ke11ybender/status/1442954552949411841

  https://www.abc.net.au/news/2021-09-16/vale-uncle-bevan-costello/100466064

  VastaaPoista
 12. Alkaa saada aika surullisia piirteitä tämä joukkopsykoosi:

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1443899371679010820

  VastaaPoista
 13. Näinkin voi käydä: Rokottamattomia itsekkäiksi haukkunut 52-vuotias lääkäri Sohrab Lutchmedial kuoli kaksi viikkoa kolmannen piikin jälkeen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/cardiologist-said-wont-cry-funeral-selfish-unvaccinated-people-suddenly-dies-sleep-2-weeks-3rd-covid-jab/

  “For those that won’t get the shot for selfish reasons – whatever – I won’t cry at their funeral” - Dr. Lutchmedial

  VastaaPoista