maanantai 30. lokakuuta 2023

Brändättyä tykinruokaa


Ilta-Sanomat kirjoitti pitkän jutun suomalaisista sotilaista Ukrainan sodassa. Jutussa mainitaan myös edellisen EES-kirjoituksen hakaristi rinnassaan sotiva Hobitti.


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009944441.htm


Jutusta käy ilmi, että sen tehnyt toimittaja on matkannut Ukrainaan avustuskuormaa toimittavan henkilön kanssa. Suomalaissotilaille jaetaan avustuskuormasta uusia varusteita ja kaikkea muuta tarpeellista. Kuten jutun kuvista näkee, sotilaat ovat laittaneet juuri saamansa uudet täysin puhtaat ja kulumattomat varusteet päälle kuvituskuvia varten, ja poseeraavat kameralle.

Jutun viimeisessä kuvituskuvassa on lähikuva suomalaistaistelijasta, jonka uusiin varusteisiin kuuluu rintamerkki, jossa on vapaamuurarien kaikennäkevä silmä. Tuo rintamerkki siis laitettiin avustuskuorman seassa olevaan taisteluliiviin, jotta Ilta-Sanomien juttuun saataisiin kuva suomalaissotilaasta vapaamuurarien kaikennäkevän silmän kanssa. Sotilas itse on todennäköisesti täysin tietämätön kyseisen symbolin merkityksestä. 

Näin tätä "symbolipeliä" pelataan. "Eliitillä" on tapana brändätä uhrinsa omilla tunnuksillaan. Sota on hyvä bisnes, ja sen pyörittämiseen tarvitaan tykinruuaksi hyväuskoisia hölmöjä, jotka ovat valmiita uhraamaan henkensä, jotta isot pojat saisivat tehtyä isoa tiliä. 




Vapaamuurarisymboliikkaa: kaikennäkevä silmä


Lue myös:


2 kommenttia:

  1. Stubb kuvailee uutta maailmanjärjestystä: "Sille maailma ei jakaudu demokratioihin ja autokratioihin, vaan niihin, joiden kanssa joko voi tai ei voi tehdä yhteistyötä." Vaikka hän ei jatka kertomalla kuka tai mikä tuota yhteistyökykyä arvioi, mielikuvaksi nousee, että yhteistyökyvyttömäksi todetun kanssa ei neuvotella.

    Kun samaan aikaan tällaisia uuden maailmanjärjestyksen brändimerkkejä ommellaan tunteettomien ja aivottomien suomalaisten fasistisotilaiden rintapieliin alkaa täällä kotikatsomon puolella nousta kysymys, että onko tuo ikuisesti jatkuva Ukrainan sota jotain sairasta treeniä Stubbinkin kaavailemaa totalitarismia varten? Siihen, kun yhteistyökyvyttömille aletaan etsiä 'lopullisia ratkaisuja'?

    https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/a33cc1e2-c65c-4409-9f5f-7da3deca85e8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka ei pelkää kuolemaa? Epäilenpä että monikin ns. herännyt ei juuri pelkää, tai itse en ainakaan pelkää. Toisin varmaan on eliitin ja median pelkopornoon sekä auktoriteetteihin tarrautuvilla, heillähän pelko on elämän määrittävä tekijä. Ei varsinaisesti käy kateeksi.

      Lähinnä tässä pelottaa että menettäisi viimeisetkin järjenrippeensä ja lähtisi johonkin eliitin sotaan tykinruoaksi. Tosin ei taida olla ihan heti näköpiirissä tällainen mielenmuutos. Mieluummin vaikka sinne montun reunalle ja virnuilemaan vielä epäsovinnaisen elämänsä viime hetkilläkin.

      Poista