tiistai 22. maaliskuuta 2022

Azov ja musta aurinko


Yle teki dokumenttisarjan suomalaisista kansallismielisistä naisista. Ohjelman markkinointikuva herätti kohun, koska siinä esiintyi nainen natsismiin viittaavassa t-paidassa. Paidassa lukeee National Socialist, eli kansallissosialisti.

Iltalehden juttu aiheesta:


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/abff6e72-97b0-46eb-87de-c2ec8e45cfc4


Jutussa puhutaan siitä, miten markkinointikuvasta on julkaistu kaksi versiota. Toisessa versiossa naisen paidan teksti ja kuva on sensuroitu. Mutta jostain kumman syystä Iltalehti puhuu tämän sensuroinnin yhteydessä vain paidan tekstistä - mainitsematta mitään paidan symbolista. Mistähän mahtaisi johtua?

Paidassa näkyy natsisymboliikasta tuttu musta aurinko. Kyseinen symboli on vanha, ja sitä käytettiin  aikanaan Saksan kansallissosialistien symboliikassa. Symboli on juuri nyt sen takia ajankohtainen, että sama symboli löytyy viime aikoina paljon esillä olleen ukrainalaisen Azov-pataljoonan logosta:


Azov-logo


Musta aurinko saksalaisessa Wewelsburgin natsipyhätössä


Musta aurinko ei ole ainoa Azov-logon natsisymboli:Kun Venäjän hyökkäys (tai siis sotilaallinen erikoisoperaatio, kuten Venäjän propaganda asian muotoilee) alkoi, Putin ilmoitti hyökkäykselle kaksi tavoitetta: 1) Poistetaan Ukrainalta aseet ja 2) Poistetaan Ukrainasta natsit. Tämä ilmoitus aiheutti läntisessä mediassa jo vuodesta 2014 asti toistetun mantran: 

Ei siellä Ukrainassa mitään natseja ole! Huuhaata! Venäjän propagandaa!

Länsimedia on jo vuodesta 2014 asti pyrkinyt luomaan medianarratiivia pahasta Venäjästä ja hyvästä Ukrainasta. Ukrainan laaja kansallissosialistinen kansanliike, johon kuuluu lukuisia eri organisaatoita, ei oikein istu tähän lapsellisen hölmöön "hyvät vastaan pahat" -narratiiviin. Koska hyvisten puolella ei voi olla natseja, on ollut pakko turvautua propagandaan. Länsimedia on pääosin pyrkinyt häivyttämään pois sen kiusallisen tosiasian, että Ukrainassa todella on suuri määrä natsismia kannattavia organisaatioita, jotka ovat merkittävässä yhteiskunnallisessa asemassa. Näillä organisaatioilla on yllättävän laaja kannatus.

Suomessa vain toimittaja Ivan Puopolo uskalsi nostaa tosiasiat esiin, mutta hänkin joutui käsittelemään aihetta melkoisella "kieli keskellä suuta" -otteella. Puopolo paljastaa Putinin olevan tämän natsikysymyksen suhteen ihan oikeassa, ja joutuu sen takia selkeästi pelkäämään putinistiksi leimaamista. Onhan se nyt kamalaa, jos joku toimittaja nostaa esiin totuuden, joka on valitun medianarratiivin kannalta kiusallinen:Tähän on tultu. Länsimaat tukevat innokkaasti Ukrainan sodassa sitä puolta, jonka joukoissa taistelee avoimesti kansallissosialismia kannattavia sotilaita. Nämä samat sotilaat ovat viimeisen kahdeksan vuoden aikana tappaneet valtavia määriä Donbasin alueen siviilejä. Median tuottaman propagandan avulla massat on aivopesty sellaiseen tilaan, jossa nämä ukrainalaiset natsit ja heidän sotarikokset (YK:n raportti) ovat ikään kuin lakanneet olemasta. Länsimaissa on viime vuosina nähty hysteerisellä tavalla olemattomia natseja vähän nurkalla, mutta nyt kun näköpiirissä olisi ihan oikeita natseja, jotka ihan oikeasti tappavat viattomia ihmisiä, suljetaan silmät ja korvat.

Ei siellä Ukrainassa mitään natseja ole! Huuhaata! Venäjän propagandaa!

Eikä siinä vielä kaikki. Nyt länsimaissa on laaja kannatus sille, että Ukrainaan läheteään sotakalustoa. Eli nyt näitä sotarikoksia tekeviä natseja halutaan vielä aseistaa lisää. Tässä ei nähdä mitään kyseenalaista? Massahypnoosin taso on samaa luokkaa kuin koronaplandemiassa.

Omituista muuten miten hiljaa Antifa on ollut tästä kaikesta. Kerrankin olisi oikeita natseja tarjolla, mutta Antifaa ei näy missään. Missä on heidän Ukrainaa vastustavat mielenosoitukset?
Lapset mukaan! Aivan kuten Hitler-jugendissa aikanaan.
https://www.globaltimes.cn/page/202203/1254217.shtml


Ei siellä Ukrainassa mitään natseja ole! Huuhaata! Venäjän propagandaa!

Ukrainan laajan kansallissosialistisen liikkeen historiasta enemmän Oliver Stonen dokumenttielokuvassa Ukraine on Fire:Mutta muistakaa kuitenkin, että vaikka Ukrainan presidentti Zelensky juuri kielti lailla 11 oppositiopuolueen toiminnan (ei koske natsipuolueita), hän ei ole tämän tarinan Hitler. Tässä tarinassa Putin on Hitler, ja Zelensky demokratiaa puolustava suuri sankari. 


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ukrainan-puolustusministeri-ei-ole-yhtaan-liioiteltua-sanoa-etta-putin-on-nykypaivan-hitler/8380358


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/16ba7862-f553-4238-8a7d-edcdcdae45ad


https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002733123.html
Huvittava kommentti tämän takia.


https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4694599-tuomioja-ennen-putinia-edellinen-yhta-haikailemattomasti-valehdellut-suurvaltajohtaja-oli-hitler


https://www.sss.fi/2022/03/presidentti-zelenskyista-kasvoi-ukrainan-sankari-ennen-sodan-alkua-presidentin-kannatus-oli-laskenut/


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008650670.html


https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008649133.html


92 kommenttia:

 1. Hyvä esimerkki tästä joukkohypnoosista:

  https://twitter.com/RealCandaceO/status/1506004049061195778

  VastaaPoista
 2. Uus-natsit taistelee juutalaisen johtaman valtion puolesta ja Neuvostoliiton toimia valkopesevää Putinia verrataan Hitleriin. Enpä olisi tällaista kyllä pari vuotta sitten vielä olettanut näkeväni

  VastaaPoista
 3. PJW: A Strange Form of Democracy

  https://www.youtube.com/watch?v=dTpbzfMiXHQ

  VastaaPoista
 4. "Zelenskyy is bigger than Nelson Mandela, Martin Luther King, Gandhi or Mother Theresa. The Ukraine is the light of the world!"

  https://twitter.com/texteherz/status/1505992157999636485

  Ai miten niin aivopestyjä ihmisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no ihan oikealle listallehan Zelensky on singahtanut: kaikki ovat illuminatin puppetteja.
   Sarjan kovin gangsteri lienee kuitenkin Äiti Teresa, jonka lapsikauppabisneksen rinnalla Epstain lentokoneineen pöristää höyhensarjassa. Lisäksi on hyvin mahdollista, että tämän äidin ei pitäisi olla edes äiti vaan isä, koska on mies.

   Poista
 5. "Ukrainan Zelenskyn valheet paljastuvat"

  https://rapsodia.fi/ukrainan-zelenskyn-valheet-paljastuvat-2/

  Varsinainen demokratian mallimaa tuo Ukraina.

  VastaaPoista
 6. Digita muuten teki viime vuonna mainosprojektin "monimutkaistamisvirasto"- jossa logo on M-kirjain musta auringon keskellä. Näyttäisi edelleen pyörivän saman projektin mainoksia telkkarissa. Esim alla olevassa linkissä näkyy logo ja mainokset:

  https://www.digita.fi/digita-oy/digita-news/digita-news-2-2021/kansallisesta-monimutkaistamisvirastosta-paivaa/

  VastaaPoista
 7. Timo Harakka puhuu vuonna 2014 Ukrainan vaarallisesta natsiongelmasta:

  https://twitter.com/johanbek/status/1506998665021329408

  VastaaPoista
 8. "Maailmassa on kolme diktaattoria, vakuuttaa asiantuntija – merkittävä yksityiskohta erottaa Putinin muista"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/maailmassa-on-kolme-diktaattoria-vakuuttaa-asiantuntija-merkittava-yksityiskohta-erottaa-putinin-muista/8388008

  Jännä ettei Zelensky ole tuolla listalla.

  VastaaPoista
 9. PJW: Who wants to tell them?

  https://www.youtube.com/watch?v=gG1prld0bAA

  Ja suomalainen media pitää näitä sankareita vieläkin luotettavana informaatiolähteenä.

  VastaaPoista
 10. Sotarikoksia: https://twitter.com/politblogme/status/1507975823290216448?s=20&t=WFhJHPZFOiA_wXWAdPHpjw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvottavaa. Ei herkille.

   Kuvottavaa tässä on myös se, että suomalainen valtamedia tulee erittäin suurella todennäköisyydellä vaikenemaan tästä. Mitenköhän olisi, jos Venäjä kohtelisi sotavankejaan samalla tavalla?

   Onhan se tietenkin mahdollista, että tuo on lavastettu, mutta jos käy läpi koko ketjun, se vaikuttaa melko epätodennäköiseltä.

   Poista
  2. Ihan normaalia menoa paramilitaarien porukoissa, ei se että "integroidaan" armeijaan muuta mitään. Tällä kertaa etäisyyttä on enään 1500km ja uhrien naama on yhtä valkoinen kuin oma. Se että Ukrainassa toimi/toimii useita tällaisia ryhmiä kertoo kaiken oleellisen siitä minkälaisen "demokratian" rinnalla länsi seisoo. Useassa kehitysmaassa tällainen on ollut arkipäivää jo vuosikymmeniä joissakin jopa vuosisatoja.

   Poista
  3. Kohdassa 5:30 näkyy jatkoa samalle videolle jossa näkyy kun jalkoihin ammutaan

   https://www.bitchute.com/video/MV4O1YYObvHG/

   Poista
  4. Taitaa jäädä minulta katsomatta. Tuli jo tuo edellinenkin uniin.

   Suosittelen muillekin miettimään tarkkaan kannattaako ihan kaikkea katsoa. Miettikää myös omaa hyvinvointianne.

   Poista
  5. Antero on aivan oikeassa, näitä on ihan turha katsella, aiheuttaa vain mielipahaa. Tietysti jos ei usko ihmisten(jotka näyttävät meiltä) kykenevän moiseen, saattaa tällainen filmi hieman avata silmiä. En myöskään epäile etteikö vastaavaa tapahdu myös separatisti alueiden asemiesten toimesta, varsinaiset armeijat joissa hierarkia toimii harvemmin syyllistyvät tämänkaltaisiin ylilyönteihin.

   Poista
  6. Joo ei näitä miellyttävää kyllä ole katsoa. Se vaan että meidän on ihan hyvä tietää mitä siellä tapahtuu. Näille "taviksille" jotka kannattavat sotaa aivan sama kumpaa puolta olisi hyvä nähdä mitä tämä touhu tosiasiassa on. Vähän niinkuin silloin kun Qasem Soleimani tapettiin Syyriassa ja uutisissa hehkutettiin että jee hyvä homma niin näytin kuvat hänen räjähtäneestä ruumiista parille henkilölle niin tajusi mitä se todellisuus on.

   Poista
  7. Jos umv:n juttuun on luottamista, pääpukarit on otettu kiinni, hieman kyseenalaisten kuulustelumetodien jälkeen kaikkien nimet varmaan selvillä, eiköhän oteta irtiolevat sankarit Suomeen turvaan, kohdistuuhan heihin ilmeistä uhkaa suuren saatanan taholta.

   Poista
 11. Gravitas Plus: The story of Ukraine's President Volodymyr Zelensky

  https://www.youtube.com/watch?v=Kn2TCq6R8Tw

  VastaaPoista
 12. Erittäin mielenkiintoinen analyysi Ukrainan sodan taustoista:

  https://avoin.media/2022/03/29/sotilaallinen-tilanne-ukrainassa-cf2r-analyysi-osa-1/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen osa:

   https://avoin.media/2022/03/30/sotilaallinen-tilanne-ukrainassa-cf2r-analyysi-osa-2/

   Poista
  2. Kolmas osa:

   https://avoin.media/2022/03/31/sotilaallinen-tilanne-ukrainassa-cf2r-analyysi-osa-3/

   Poista
 13. Zelensky Azovin tekemistä sotarikoksista: "They are what they are."

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=160401993026077&id=100071688320763

  VastaaPoista
 14. Toimittaja Ossi Karvonen tänään: "Venäjän johdon natsiväitteille – monien muiden sotaan liittyvien lausuntojen tapaan – ei ole löydetty perusteita."

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jelena-valbelta-poyristyttavaa-natsipuhetta-maailma-tulee-ymmartamaan-meita/8396954

  Pitäisiko jonkun kertoa Ossille?

  VastaaPoista
 15. "30-vuotias maailmanmestari kuoli Ukrainan sodassa – valmentaja vannoo kostoa

  Maksim Kagal puolusti kotimaataan Azov-rykmentin erikoisjoukoissa."

  https://www.is.fi/urheilu/art-2000008712741.html

  Pitäisikö jonkun kertoa Ilta-Sanomille, että tuossa kuvassa Kagal poseeraa paidassa, jossa on natsisymboliikkaa? Sama Azov-logo myös pään takana.

  "Skyrta kuvailee Azov-rykmentin erikoisjoukoissa taistellutta Kagalia rehelliseksi ja kunnolliseksi mieheksi."

  Rehellinen ja kunnollinen natsi. Näin ne ajat muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Azog patalijoona on minusta aivan selvästi tehty juuri tätä varten että Venäjä voi sanoa että taistelee "natseja" vastaan. Molemmilla osapuolilla on median "tarina" jossa on "totuuksia". Me jotka näemme näiden valheiden läpi on harvassa. Jotkut tuttavat näkivät koronanläpi mutta sitten on nyt tyyliin Ukrainan liput facebookissa. Niin kuin me täällä tiedetään niin molemmat osapuolet on saman vallassa. Win win eliitille miten he tuon haluavatkaan pelata.

   Poista
 16. Niinistö: Zelenskyin puhe kosketti syvästi

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008739296.html

  Veikkaanpa, että tämä näytelmä tulee jäämään historiaan hyvin kiusallisella tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansanedustajille kerrottiin etukäteen missä kohtaa pitää nousta seisomaan ja taputtaa. On tämä melkoista.

   https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1512332553029664770

   Poista
  2. Sitä minä en lakkaa ihmettelemästä kuinka nämä pellet ja sätkynuket saa yönsä nukuttua. Itsellä ei kyllä onnistuisi moinen, ei vaikka millaista palkkaa maksaisivat. Lienee oma ihmis(?)lajinsa tämä poliitikko.

   Poista
  3. "Ukrainan presidentistä on tullut maailman omatunto"

   https://twitter.com/skon_pirjo/status/1512811319812141060

   Siis siitä diktaattorista, joka lakkautti 11 oppositiopuoluetta? Ja esti TV-kanavia kritisoimasta itseään? Ja tekee poliittista yhteistyötä natsien kanssa? Ja tukee natsijoukkojen vuosia jatkunutta siviilien tappamista?

   Kyllä, olen samaa mieltä tuosta väitteestä. Maailman omatunto on juuri noin huonossa hapessa.

   Poista
 17. "40 edustajainhuoneen demokraattia allekirjoitti vuonna 2019 kirjeen, jossa Yhdysvaltain ulkoministeriötä pyydetään nimeämään Ukrainan uusnatsi-Azov-pataljoona terroristijärjestöksi."

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=161507966248813&id=100071688320763

  Kamalaa tämä Venäjän propaganda, kun se yltää jo USA:n kongressiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tucker Carlson: This is absurd

   https://www.youtube.com/watch?v=vs3ZOH3__Do

   Eli nyt ne kaikki 40 edustajaa taputtivat siellä muiden mukana. Jännä.

   Poista
 18. "Mariupol Residents Accuse Ukraine Of Firing On Civilians"

  https://rumble.com/v11pemp-mariupol-residents-accuse-ukraine-of-firing-on-civilians.html

  VastaaPoista
 19. "Ilta-Sanomat kertoo pääministeri Sanna Marinin (sd.) keskeyttäneen puheensa ja alkaneen kyynelehtiä kesken haastattelun, jonka teemana oli muun muassa Ukrainan sota.

  Marin puhui suoraan Venäjän presidentti Vladimir Putinista virka-asunnollaan Kesärannassa.

  – Hän toimii täysin järjettömällä tavalla. Hänen toimissaan ei ole mitään mieltä, eikä mitään inhimillistä. Hän on näyttänyt pahuuden kasvot."

  https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/4561046

  Jännä tämä todellisuuskuilu ihmisten välillä.

  VastaaPoista
 20. Zelensky gets John F. Kennedy award for defending democracy

  https://nypost.com/2022/04/22/ukraine-president-zelensky-earns-john-f-kennedy-award-for-defending-democracy/

  Eli demokratian puolustaminen on nykyään sitä, että lakkauttaa oppositiopuolueita, tekee poliittista yhteistyötä natsien kanssa ja rajoittaa median toimintaa? Ok.

  VastaaPoista
 21. Mitäs jauhoa siihen pöydälle unohtui?

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1519352198458744834

  "Nooo... poikien kanssa aateltiin pelata illalla koronaa, niin otettiin se perunajauho jo valmiiksi esiin... niin ja se luottokorttihan oli siinä ihan vaan sen takia, että Pena tilas verkosta Stigan pöytälätkän... että tuota..."

  VastaaPoista
 22. On tämä näytelmä melkoisen irvokas:

  Zelenskyi piti tunteikkaan puheen maailman­sodan päättymisen muistoksi: ”Pahalla on vain yksi kohtalo: loppu!”

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008801781.html

  "Zelenskyi painottikin puheessaan, että Ukraina kunnioittaa joka vuosi 8. toukokuuta ”yhdessä koko sivistyneen maailman kanssa kaikkia niitä, jotka puolustivat planeettaa natsismia vastaan toisessa maailmansodassa”.

  ”Miljoonia menetettyjä ihmishenkiä, raajarikkoja ja kidutettuja sieluja. Miljoonia syitä sanoa pahalle: Ei koskaan enää”.

  Zelenskyi muistutti, että tänä vuonna ukrainalaiset kuulevat sanat ”ei koskaan” eri lailla. "Ne kuulostavat tuskallisilta ja julmilta, koska ne eivät toteutuneet Ukrainassa 24. helmikuuta", hän sanoi.

  ZELENSKYI vakuutti kuitenkin, että pahalla on aina vain yksi kohtalo: loppu.

  Koska ukrainalaisilla oli oma panoksensa Hitlerin vastaisen liittouman voitossa, maa selviää kaikesta: ”Tiedämme tämän varmasti, koska armeijamme ja koko kansamme ovat niiden jälkeläisiä, jotka voittivat natsismin. Joten he voittavat taas. Ja rauha tulee taas. Lopulta taas!”"

  Ja tämä teatteri uppoaa suomalaisiin ihan täydestä.

  VastaaPoista
 23. Azov joutui vaihtamaan logoaan, kun se niin ikävästi paljastaa heidän olevan natseja.

  "The Azov Battalion has removed a neo-Nazi symbol from its insignia that has helped perpetuate Russian propaganda about Ukraine being in the grip of far-right nationalism.

  At the unveiling of a new special forces unit in Kharkiv, patches handed to soldiers did not feature the wolfsangel, a medieval German symbol that was adopted by the Nazis and which has been used by the battalion since 2014."

  https://www.thetimes.co.uk/article/azov-battalion-drops-neo-nazi-symbol-exploited-by-russian-propagandists-lpjnsp7qg

  Näin se käy. Nyt on natsitunnukset poistettu, joten ei siellä enää mitään natseja ole. Case closed.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun... Hups.

   “On the same principles and ideological basis as the legendary Azov regiment, we form new divisions. Every day they become more numerous and professional,” Maksym Zhorin, an Azov commander, said at the ceremony on Sunday.

   Ideologia on ja pysyy. Jännä vain, ettei tuossa kerrota tarkemmin siitä ideologiasta.

   Poista
  2. https://www.youtube.com/watch?v=QYmihof8duY

   Poista
 24. Venäjä ja Ukraina syyttävät toisiaan Pyhän vuoren kirkon palosta. Verkkouutisten mukaan Zelenskyllä on todisteet venäläisten syyllisyydestä.

  "– Olin kiinnostunut siitä, mitä Venäjän propagandakoneisto sanoo palosta. Mutta se ei ollut mitään kiinnostavaa. He ovat hyvin ennalta-arvattavia. Ukrainalaisia syytetään tuhopoltosta, vaikka munkit ja nunnat näkivät täydellisesti, että se oli venäläinen tykistötuli, Zelenskyi toteaa."

  https://www.verkkouutiset.fi/a/volodymyr-zelenskyi-tama-on-noyryytys-koko-maailmalle/

  Munkit ja nunnat siis "näkivät täydellisesti", että niskaan tullut tykistötuli tuli juuri venäläisjoukoilta. Ymmärsinkö nyt oikein? Eli siis nämä pyhät miehet ja naiset näkivät ne tykit, joilla tuota kirkkoa ammuttiin? Siis ne tykit, jotka on aina kilometrien päässä kohteesta. Just?

  Näemmä Ukrainan armeija ei tarvitse tykistötutkia, kun siellä on tuollaisia munkkeja ja nunnia, jotka kykenevät näkemään mistä niitä kranaatteja ammutaan.

  Ja sitten toimittaja Juuso Laitinen julkaisee tämän miettimättä ollenkaan, miten idioottimaiselta tuo kuulostaa.

  VastaaPoista
 25. Zelensky 'not all he's portrayed as' by Western media: Bernardi

  https://www.youtube.com/watch?v=KEPWgMXut_8

  VastaaPoista
 26. Minä nyt jätän nämä kommentitkin lukematta, jos laitat jotain niin älä laita videolinkkiä, en oman mielenterveyteni takia katso sitä. Laita kiitos lyhyt tiivistelmä suomeksi mitä linkki sisältää. Minusta on ala arvoista laittaa pelkkä linkki ilmoittamatta mitä se sisältää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on kamalan ala-arvoista olla kirjoittamatta tiivistelmiä videolinkkien sisällöistä. Blogin kirjoittana minun olisi pitänyt ymmärtää, että minun elämäni tärkein tehtävä on omistautua palvelemaan sinun kaltaisten lukijoiden kaikkia mahdollisia tarpeita. Pelkän linkin ja otsikon laittaminen on välinpitämätöntä ja itsekästä. Hävettää tajuta, että olen laiminlyönyt velvollisuuksiani anteeksiantamattomalla tavalla. Lupaan jatkossa parantaa tapani.

   Onko vielä jotain muuta, jota voisin tehdä teidän korkeutenne hyväksi?

   Poista
 27. Sodan alusta asti on liikkunut paljon väitteitä siitä, että ukrainalaiset joukot käyttävät siviilejä (jotka itäisessä Ukrainassa ovat suurimmaksi osaksi etnisiä venäläisiä) ihmiskilpinä. Nyt kun Amnestyn raportti vahvistaa nämä väitteet, reaktio on tämä:

  "Tyrmäys Amnestyn Ukraina-raportille – ”olen raivoissani”"

  https://www.verkkouutiset.fi/a/tyrmays-amnestyn-ukraina-raportille-olen-raivoissani/

  "– Olen raivoissani, sanoi Ukrainan ulkoministeri Dmytro Kuleba Kyiv Postin mukaan videoviestissään.

  Amnesty syyttää Ukrainaa siviilien turvallisuuden vaarantamisesta. Järjestön mukaan Ukraina on rikkonut kansainvälistä oikeutta ja sodankäynnin sääntöjä perustamalla sotilastukikohtia asuinalueille sekä kouluihin ja sairaaloihin.

  Kuleban mukaan ihmisoikeusjärjestö luo valheellista kuvaa sodasta.

  – Amnesty ei yritä löytää ja tuoda totuuttaa maailmalle, vaan he luovat tasapuolisuusharhaa rikollisen ja hänen uhrinsa välille."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukrainan joukot saavat tehdä aivan mitä tahansa, puolustavathan he läntistä arvoyhteisöä idän mongolilaumoja vastaan 😂. Ihan mitkä tahansa perseilyt valkopestään lännen toimesta, mikäli sattuvat nousemaan mediaan, toisaalta itäsiperiassa perunaa istuttavan mummon kaalipieru on varma näyttö siitä että Venäjä käyttää kaasuasetta hyökkäyssodassaan😂

   Poista
  2. Sadat ihmiset peruneet lahjoituksiaan Amnestylle kohuraportin jälkeen – "Emme tajunneet, että tällaista kritiikkiä voisi tulla"

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d2289b3f-d44f-49fc-a19a-489fa5ea07ca

   "Ei saa kertoa tuollaisia asioita, kun se hyödyttää Venäjää!!!"

   Jutussa Ukrainan toimintaa on valkopesemässä Pekka Toveri:

   "Kohuttua Ukraina-raporttia kritisoi Iltalehden haastattelussa myös kenraalimajuri evp. Pekka Toveri.

   – Tässä raportissa on kohtuuttomasti ryöpytetty Ukrainaa. Ehdottomasti pitää valvoa ja puuttua sodankäynnissä tapahtuviin virheisiin, mutta vähän pitäisi miettiä, miten se tehdään, Toveri lataa.

   – Sodan oikeussääntöjen rikkominen ei välttämättä ole sotarikos sellaisenaan. Raportin sisältö on aika törkeää leimaamista ilman selkeää näyttöä siitä, että on tehty jotain selkeitä laittomuuksia, hän jatkaa.

   Toverin mukaan vastaavien raporttien tarkoituksena olisi se, että sodassa käytävää toimintaa pystytään parantamaan.

   – Nyt Ukraina ei ole saanut edes mahdollisuutta antaa vastinetta raportissa esitetyille väitteille. Ukrainan hallitus ja asevoimat pyrkii pääsääntöisesti noudattamaan kansainvälisiä sopimuksia ja sodan oikeussääntöjä."

   "Pyrkii" "pääsääntöisesti". Jep jep.

   Toverin Wikipedia-sivulta:

   "Toveri on naimisssa Floridasta kotoisin olevan yhdysvaltalaisen naisen kanssa, joka on Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantti evp ja työskentelee Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystössä."

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Toveri

   Eikös noille suurlähetystössä työskenteleville entisille upseereille ole joku toinenkin nimitys? Tai ehkä minä olen vain katsonut liikaa elokuvia.

   Poista
  3. Olin kyllä äimän käkenä, kun löysivät selkärankansa ja julkaisivat raportin, eikä tähän mennessä ole vielä lähdetty pakittelemaan, hippusen nousi arvostus kyseistä organisaatiota kohtaan. Kyinen palaute oli odotettavissa, Kiovan hallinnon touhuja on sen verran valkopesty, että varmasti aiheuttaa pakotusta peräröörissä.

   Poista
  4. Puopolo: Amnesty-raivo! Tästä on kyse

   https://www.youtube.com/watch?v=Jz6hy_X-6p8

   Ivan esittää olennaisen kysymyksen: "Mitä Amnestyn sitten olisi pitänyt tehdä sillä kerätyllä tiedolla?"

   Poista
 28. Elvis aurinko ja musta aurinko https://www.youtube.com/watch?v=U2awJKd-xDo&ab_channel=LXXXVIIIfinistemporis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan osta tuota videon tulkintaa. Musta tähti tarkoittaa enemmänkin Saturnusta.

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/01/astro-teologia-osa-9-saturnus-kultti.html

   Tuon kanavan videot menevät vähän turhan usein metsään. Niistä paistaa läpi, että kotitehtävät on tekemättä.

   Poista
 29. PJW: It's a scam.

  https://www.youtube.com/watch?v=rexlF27PmyQ

  VastaaPoista
 30. Mitä Ukrainasta puhuttiin eduskunnassa vuonna 2014?

  https://vastaansanomat.com/2022/09/13/mita-ukrainasta-puhuttiin-eduskunnassa-vuonna-2014/

  VastaaPoista
 31. Jimmy Dore: CNN Banned From Ukraine After Showing N@zi Salute

  https://www.youtube.com/watch?v=Px51U_pfOB4

  VastaaPoista
 32. Jimmy Dore: NYC Film Fest Honors An Open N@zi From Ukraine

  https://www.youtube.com/watch?v=iyZIE5UNRFM

  VastaaPoista
 33. Italian poliisi nappasi Azov-pataljoonaan kytkeytyvän natsisolun, joka suunnitteli terrori-iskuja

  https://vastaansanomat.com/2022/11/17/italian-poliisi-nappasi-azov-pataljoonaan-kytkeytyvan-natsisolun-joka-suunnitteli-terrori-iskuja/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ison ja pienen kaalimaan kähyä kyseinen juttu olisi täälläkin lööppikamaa, loputon virta"asiantuntijaa" ravaisi mediassa kertomassa valtavasta äärioikeiston uhasta. Ennen yksikin"natsi" saastutti koko porukan esim. itsenäisyyspäivän marssilla, nykyään Ukrainan taikanatsin kosketus muuttaa pahimmatkin pukarit salonkikelpoisiksi.

   Poista
 34. Kolumni: Mikko Kärnän, Martti J. Karin ja Sofi Oksasen kranaattiterveiset edustavat puhdasta pahuutta

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/af27178c-fd9b-4d84-b73b-2a1914c6b8b1

  Alkaako rintama rakoilla, kun Iltalehti julkaisee jotain tällaista?

  VastaaPoista
 35. Iltalehden otsikko: "Ukrainalta loppumassa ammukset – ”Kyse on viikoista”"

  Ingressi: "Ammuspula voisi pahimmillaan johtaa sodan loppumiseen jo lähikuukausina, varoittaa EU-johtaja."

  Jännä sanavalinta.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b3551af5-67fd-41c7-8600-e66c50d9ff4b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainoastaan Ukrainalta vaan lähes kaikilta"arvoyhteisön" mailta, ympäri Eurooppaa kauhotaan laarinpohjia lähetettäväksi läntisen sivistyksen puolustajille.

   Poista
  2. Piti aivan mennä linkistä katsomaan, että oikeastiko sielä lukee noin. Osuikin silmään sitten tiivistävä kommentti: "No sitten pitää antaa järeämpää ammusta. Sellaista millä tälle pistetään lopullinen stoppi."

   Eihän tämä ole todellista? Niin kauan on saatava sotia, kunnes "oikea" taho sen lopettaa?

   Poista
 36. "Vakava Sanna Marin osallistui 27-vuotiaan sota­sankarin siunaus­tilaisuuteen – ilmaisi osan­ottonsa omaisille"

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009446644.html

  Kyseessä oli Dmytro Kotsjubailon hautajaiset. Hän oli tunnettu äärioikeistolainen sotilaskomentaja.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Dmytro_Kotsjubailo

  Wikipediasta: "Kotsjubailo piti joukkonsa maskottina häkissä sudenpentua, jota hän vitsaili ruokittavan venäläisillä lapsilla."

  Missä on vasemmistopiirien ja median pöyristyminen? Miksei media kerro mitään Kotsjubailon natsitaustasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IS:n valkopesuartikkeli:

   "Tällainen oli ukrainalais­sotilas, jonka hautajaisissa Marin vieraili – tausta ääri­oikeistolaisessa liikkeessä"

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009448516.html

   Natsi joka ei ole yhtään natsi. Case closed!

   Poista
  2. "SDP:n puoluehallitus katsoo, että suomalaisessa yhteiskunnassa ei tule olla minkäänlaista sijaa ihmisvihamielisyydelle tai natsisympatioille."

   https://www.sdp.fi/ajankohtaista/sdpn-puoluehallitus-tuomitsee-aariliikkeiden-hiljaisen-hyvaksynnan/

   Jännästi unohtunut se Marinin osallistuminen natsijohtajan hautajaisiin. Twitter-kansa antaa vähän palautetta:

   https://twitter.com/Demarit/status/1674402053785899010

   Poista
  3. "Perustuslaki edellyttää ministerien olevan rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja henkilöitä" - My god what a joke.

   Poista
 37. Mediaite SMEARS Jimmy Dore For Telling Truth About Ukraine N@zis

  https://www.youtube.com/watch?v=3UFDR4uSpCA

  VastaaPoista
 38. Hector on hyvä esimerkki siitä, miten tehokasta valtamedian propaganda on.

  https://twitter.com/KatriKoo1/status/1636774810972831744

  VastaaPoista
 39. "We're DONE with you!" - Zelensky STUNNED as they walk out | Redacted with Clayton Morris

  https://www.youtube.com/watch?v=bdXu2Ak3aTs

  VastaaPoista
 40. "Venäläissotilaita antautui Ukrainan Bahmutissa – rakennuksen tyhjennys sotilaista tallentui videolle"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/venalaiset-joutuivat-antautumaan-ukrainan-bahmutissa-rakennuksen-tyhjennys-vihollisista-tallentui-videolle/8672392

  Tämä sotapropaganda käy päivä päivältä naurettavammaksi. Ukraina ottaa Bakhmutissa ihan kunnolla turpaansa, ja meidän media julkaisee jatkuvasti tällaisia uutisia, joissa annetaan se kuva, että Ukrainalla menee hyvin ja Venäjällä huonosti.

  Bakhmut on lähes kokonaan saarrettu, Venäjä on vallannut kaupungin pinta-alasta reilusti yli puolet ja etenee tällä hetkellä kortteli korttelilta, niin että Ukraina joutuu jatkuvasti vetäytymään. Ukrainan puolustus kaupungin sisällä on romahtamaisillaan. Kaikki kunnolliset huoltotiet on blokattu tai tulikontrollin alla, ja Ukraina joutuu huoltamaan joukkojaan pieniä kärrypolkuja ja mutaisia peltoja pitkin hyvin kapealla huoltokäytävällä, jota Venäjän tykistön on helppo häiritä.

  Tämän kaupungin suhteen tilanne on Ukrainan kannalta katastrofaalinen, mutta silti uljas Ukrainan voittoon uskova Suomi-media julkaisee näitä "Ukraina on voittamassa" -uutisia luoden uskoa siihen, että rahan ja kaluston lähettäminen Ukrainaan voisi jotenkin muuttaa sodan lopputulosta.

  Irvokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huumeriippuvaisen klovnipresidentti Zelenskyin kerjuuretki Suomeen (sodan pitkittämiseksi) uutisoidaan ajan henkeen sopivasti: " Zelenskyin Helsingin-vierailu onnistuminen koko Suomen ulkopoliittiselta koneistolta "

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009558668.html

   Poista
  2. ”Katastrofi” – Bahmutin venäläisten väitetään olevan pian saarroksissa

   https://www.verkkouutiset.fi/a/katastrofi-bahmutin-venalaisten-vaitetaan-olevan-pian-saarroksissa/

   Jännä tämä propagandistien haavemaailma. Hieman on kaukana siitä todellisuudesta, jossa me muut elämme. Kommenttien perusteella näyttää uppoavan aivopestyihin kuin kuuma veitsi voihin.

   Poista
 41. Jos joku vielä uskoo, että Robert Kennedy Jr. on joku vastavoima "Eliitille", katsokaa tämä:

  https://twitter.com/ProjectTabs/status/1664746907829403648

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ite koskaan pystyny kuuntelemaan tuota Robertin narisevaa ääntä

   Poista
  2. Teinkö sittenkin liian hätäisen arvion RFK:sta?

   "Ukraine Is NOT A Humanitarian War – Says RFK Jr."

   https://www.youtube.com/watch?v=R8B-ekAazO4

   Tuollaisia kommentteja, mutta sitten kuitenkin tuossa toisessa klipissä sanoo "We are in Ukraine for all the right reasons." Kuulostaa hieman ristiriitaiselta.

   Poista
 42. Glen Greenwald käy perusteellisesti läpi valtamedian naurettavaa Ukraina-propagandaa liittyen ukrainalaisiin natseihin.

  Overnight, the Western Press Radically Rewrote the Truth About Ukraine to Serve Biden's Endless War Policies

  https://rumble.com/v2sb9ca-system-update-show-92.html

  VastaaPoista
 43. Tucker Carlson: Ep. 7 Irony Alert: the war for democracy enables dictatorship.

  https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1673856877841764352

  VastaaPoista
 44. "Roseanne Barr: I'm Ukrainian. And Ukraine had a Nazi problem."

  https://twitter.com/Dana35300026/status/1678878617785204736

  (video)

  VastaaPoista
 45. Piers Morgan Gets DISMANTLED Over Ukraine War

  https://www.youtube.com/watch?v=1jq2w0cNp5U

  Mahtavaa nähdä, miten innokkaasti valtamedian propagandistit kaivavat omaa kuoppaansa.

  VastaaPoista
 46. Tucker Carlson Talks To Colonel Douglas Macgregor About The Ukraine War

  https://www.youtube.com/watch?v=iMUAaWK79Vc

  VastaaPoista
 47. Noin 11 000 ihmistä osoitti mieltään rasismia ja fasismia vastaan Helsingissä – "Tällaisen maltillisenkin ihmisen sietokyky ylittyi"

  https://www.ess.fi/uutissuomalainen/6185495

  Suomalaiset osoittavat mieltä fasismia vastaan? Hienoa! Joko vihdoinkin suomalaiset ovat saaneet tarpeekseen ukrainalaisten natsien aseistamisesta?

  VastaaPoista
 48. "Ukraine has NO men left and now they're recruiting women to fight" | Redacted News

  https://www.youtube.com/watch?v=v9lWI2REeOA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Germany just told Ukraine to F*CK off, along with 3 other E.U. countries | Redacted News

   https://www.youtube.com/watch?v=F34uQmPJvII

   Poista
 49. Helena Petäistö: "Eurooppa katsoo kauhuissaan Atlantin yli. Pahin painajainen olisi Donald Trumpin vaalivoitto ja hänen lupaamansa "rauha yhdessä vuorokaudessa". "

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helena-petaiston-kolumni-havettaa/8775482

  Tavistock-koulutettu Petäistö pitää rauhaa pahimpana painajaisena.

  "Ainoa mahdollinen rauha on se, joka seuraa Ukrainan voittoa. Luovuttaminen ja tappioon suostuminen Euroopan sydämessä ei ole hyväksyttävä ratkaisu kenellekään."

  Ukrainan on täysin mahdotonta voittaa tässä sodassa itseään suurempaa vihollista yksin tai edes lännen tarjoaman raha- ja ase-avun avulla. Joten Petäistön logiikan mukaan ainoa tapa saavuttaa rauha on viedä Nato-joukot Ukrainaan ja laajentaa konflikti kolmanneksi maailmansodaksi.

  VastaaPoista
 50. We Can No Longer Hide the Truth About the Russia-Ukraine War | Opinion

  https://www.newsweek.com/we-can-no-longer-hide-truth-about-russia-ukraine-war-opinion-1826532

  Onko narratiivi muuttumassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukrainaan apua vievä Rami Savolainen on nähnyt, että tv:n uutiskuvat antavat väärän kuvan sotaa käyvän maan arjesta

   https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/lukemisto/98118384-77ee-485a-8a48-471f236ab2d2

   Optimisti voisi ajatella, että näissä uutisissa on kyse joukkohulluuden vähittäisestä hiipumisesta. Onko se totta, jää nähtäväksi.

   Poista
  2. Kyllä tässä jonkinlaista pientä tuulen suunnan kääntymistä on havaittavissa.

   "Polish President Andrzej Duda compared Ukraine to a drowning man who will take down those who are trying to help him."

   https://twitter.com/BlokkiMedia/status/1704568387832025505

   (video)

   "NATO Fractures: In U-Turn, Poland Announces It Will No Longer Arm Ukraine"

   https://www.zerohedge.com/geopolitical/nato-fractures-u-turn-poland-announces-will-no-longer-arm-ukraine

   Poista
  3. Kaikki USA:n poliitikotkaan eivät ole enää niin innostuneita Ukrainan tukemisesta:

   Rand Paul on Ukraine: “They’ve canceled the elections… They banned the political parties, they’ve invaded churches, they’ve arrested priests, so no, it isn’t a democracy, it’s a corrupt regime."

   https://twitter.com/stillgray/status/1704963473820782970

   (video)

   Poista
 51. Lehti: Vanhimpien Leopard-taistelu­­panssarivaunujen toimitukset Ukrainaan tyssäsivät

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009866254.html

  Laarin pohjalta kaivellaan.

  VastaaPoista
 52. "Zelenskyy is now telling us we’re all failing on our climate change objectives"

  https://twitter.com/bennyjohnson/status/1704217681757401249

  (video)

  Zelenskyllä kova homma opetella kaikki Tavistockin käsikirjoittamat monologit ulkoa.

  VastaaPoista
 53. Zelensky asks Marina Abramovic to be ambassador for Ukraine

  https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/09/22/zelensky-asks-marina-abramovic-ambassador-ukraine/

  Marina "Pizzagate" Abramovic: “I have been invited by Zelensky to be an ambassador of Ukraine, to help the children affected by rebuilding schools and such.”

  Haisee vähän lapsikaupalta.

  VastaaPoista
 54. "Today, the Clinton Global Initiative announced their very own program to rebuild Ukraine. The US is sending the World Bank $25 billion. Then, the World Bank is sending money to the Clintons. And then the Clintons are sending it to Ukraine.

  Joe Biden also just appointed a Democrat mega-donor to be the Ukraine reconstruction czar. Her qualifications? She's a billionaire heiress who bankrolled Obama's election.

  But don't you dare ask where our $100 billion of aid went, because the Ukrainian army's American trans "disinformation" czar says asking questions is treasonous."

  https://twitter.com/JesseBWatters/status/1704310428153635145

  (video)

  VastaaPoista
 55. Miten se alkoi:

  "A 98-year old was given standing ovation by the Canadian parliament during Zelensky's speech.

  He was hailed as a hero for fighting against the Russians.

  Yaroslav Hunk fought for the 14th division of the Waffen SS."

  https://twitter.com/UnityNewsNet/status/1705841969845403788

  (video)

  Miten se päättyi:

  "BREAKING: House of Commons speaker apologizes for honoring 98-year-old Ukrainian Nazi, claims idea was entirely his"

  https://thepostmillennial.com/breaking-house-of-commons-speaker-apologizes-for-honoring-98-year-old-ukrainian-nazi-claims-idea-was-entirely-his

  "FSWC is appalled that Canada’s Parliament gave a standing ovation to a Ukrainian veteran who served in a Nazi military unit during the Second World War implicated in the mass murder of Jews and others.

  An apology and explanation is owed."

  https://twitter.com/CanadianFSWC/status/1705998697463423241

  Ei ole propagandisteilla helppoa.

  VastaaPoista