maanantai 7. joulukuuta 2020

Mihin katosi influenssa?


Maikkarin uutiset kertovat, että influenssa on kadonnut lähes kokonaan.


linkki


Mistähän mahtaisi johtua? 

Ensin on hirvittävä määrä äärimmäisen epäluotettavalla testauksella saatuja koronatapauksia, ja sitten huomataan, että kukaan ei enää sairastu influenssan. Ja nyt media ihan pokkana uutisoi asiasta olankohautuksella. Täysin poikkeuksellinen tilanne, mutta ei minkäänlaista analyysia tai pohdintaa aiheesta. 

Missä ovat nyt ne median asiantuntijat, jotka osaisivat selittää tämän täysin käsittämättömän tilanteen? Missä on se älyllinen kiinnostus tällaiseen äärimmäisen harvinaiseen tilastopoikkeamaan? Ei missään. Asia vain todetaan lyhyesti, ja juttu jätetään siihen.

Ei siitä sen enempää, ja nyt ne maskit naamalle!

Kauanko suomalaiset vielä sietävät tätä naurettavan läpinäkyvää propagandaa?

Kertauksena Kumma-Eliitin kaksi videota tämän vuoden koronakusetuksesta:
16 kommenttia:

 1. Ja teille foliohatuille on käsittämättömän vaikeaa ymmärtää, että ihmiset pitävät turvavälit, käyttävät käsidesiä, pesevät käsiään, välttävät lähikontakteja... Tämä -pitäkää hatuistanne kiinni- estää tautien leviämisen, niin koronavirukset kuin muidenkin influenssavirusten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis turvavälit, käsidesit ja muut vastaavat toimenpiteet toimivat influenssaan (kadonnut), mutta ei koronaan ("pandemia")?

   Kuullostaa hieman erikoiselta.

   Tässä on klassinen esimerkki kognitiivisesta dissonanssista. Ihminen kykenee aivan hyvin ylläpitämään samanaikaisesti kahta keskenään ristiriidassa olevaa uskomusta, mikä sitten ilmenee tällaisena komediana. Kun hän joutuu kohtaamaan omien uskomustensa mahdottomuuden, hän tuntee turvattomuutta ("oma uskomujärjestelmäni on vaarassa!"), mikä johtaa usein tarpeeseen hyökätä tuon turvattomuuden aiheuttajan kimppuun. "Foliohattu!"

   Poista
  2. Näinä päivinä foliohattu tai salaliittoteoreetikko ovat arvonimiä tai ainakin kunnianosoituksia ihmisille jotka kykenevät ajattelemaan omilla aivoillaan, eli ei ainakaan itseäni haittaa 😂, saatte kutsua myös natsiksi ja rasistiksi nämäkin käsitteet ovat menettäneet alkuperäisen merkityksensä, viittaavat tänäpäivänä yleensä realistiin.

   Poista
  3. Sinulle, Unknown. Et tiedäkään kuinka moni foliohattu sinun ympärillä pyörii, ja jos osaisit lukea ajatuksia niin punastuisit. Mutta koska et edes osaa ajatella, niin tuskin kukaan sinua edes huomaa. Ehkä siitä syystä haluatkin olla tuntematon. Sopiva nimi sinulle.

   Poista
 2. Muistatteko miten tästä puhuminen oli vielä joitain kuukausia sitten salaliittoteoreetikkojen foliojuttuja?

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/who-harkitsee-koronarokotetodistusta-matkustajille-ilman-todistusta-ei-saisi-matkustaa/8005716

  Seuraavaksi tulee työnantajien vaatimus samasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Nykyisin on toisaalta helppoa kun voi ohjata epäilevä ihmisen World Economic Forumin juttuja lukemaan. Siinä sitä nyt sitten on ihan virallista "salaliittoteoria". Moni on yllättynyt että mitäs tämä nyt on.

   Poista
  2. Ja näin kansalaiset on saatu vaatimaan rokotepassia:

   https://summit.news/2020/12/09/poll-majority-want-travel-bans-for-the-unvaccinated/

   Se kävi nopeasti.

   Poista
 3. https://areena.yle.fi/1-50278156

  Särkyvät tavarat pois käden ulottuvilta, hieman meditaatiota aluksi että kestää katsoa😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä härskimmäksi propaganda menee, sitä enemmän ihmiset heräävät käyttämään omaa ajatteluaan. Media kaivaa tässä omaa hautaansa, ja hyvä niin.

   Poista
 4. 4/5 MOT:n propagandasta, piste jäi uupumaan kun unohtivat mainita litteän maan ja liskoihmiset 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä Jyrkin puheesta poimittu kohta, jossa hän puhuu rokotteen mukana injektoitavista ”mini-kokoisista roboteista” riitti tällä kertaa olki-ukoksi😂 Ja jos joku tuolla videolla on liskoihminen niin Hanna Nohynek😂

   Poista
 5. Kiitos tästä! Hurjaksi menee ajattelevien ihmisten nöyryytys. Tein myös videon influenssan häviämisestä: https://youtu.be/3ruB3eQETKY

  VastaaPoista
 6. Nyt Hesarikin kertoo, että influenssa on kadonnut. Väitetty syy oli arvattavissa:

  "SYYNÄ ovat hänen mukaansa koronatartuntojen rajoitustoimet, jotka ehkäisevät myös muiden hengitystieinfektioiden tarttumista."

  https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000007804384.html

  Eli nyt meille aivan pokkana väitetään, että rajoitustoimet toimivat vain influenssaan, mutta ei koronaan. Niinpä tietenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo influenssatapausten lukumääräkin on ihan kohdallaan. Arvaatte varmaan montako niitä on. Ei oikeasti se tarttuvuusluku R0 ole niin erilainen korona ja influenssassa, että rajoitukset selittäisivät sen.

   Poista
  2. "Tänä vuonna on varmennettu vain 33 influenssatapausta, kun vuosi sitten niitä oli yli kuusi tuhatta".

   Mites sattukin että niitä on juuri 33 tänä vuonna.

   Poista