torstai 31. joulukuuta 2020

Uusi maailma: YouTube poisti kanavani tärkeimmän videon (näin löydät sen) 

Miten yllättävää.

8 kommenttia:

 1. Prisonerilta hyvä kirjoitus vuoden 2020 hulluudesta:

  https://kummajuttu.fi/2021/01/2020-katsaus-viime-vuoteen/

  VastaaPoista
 2. 6.01.2021 taitaa muuttaa maailmaa toisella tavalla kuin 2020. Sosiaalinen media joutuu paineeseen, jota voi verrata ihmiskuntaa ravistaneeseen Covid pandemiaan. Ja jälleen kerran Herra Presidentti D. Trump on saanut aikaan sen, niinkuin niin monta muuta asiaa, jotka ovat ravistelleet maailmaa heräämään hänen kautensa aikana.

  Jos joku vielä kiistää hänen suuruutensa, niin tulevaisuuden historiankirjat kertovat totuuden. Hän taas kerran toi viimeisinä tekoinaan esiin valta- eli sosiaalisen median mädännäisyyden ja tahot jotka haluavat hallita ihmisten tiedon saantia. Oikea tieto vs. Väärä tieto.

  Tästä hyppäämme tummiin vesiin taas. Manipuloisimiin.

  VastaaPoista
 3. 20. tammikuuta, Joe Bidenin virkaanastumispäivänä, kannattaa seurata uutisia. Jotain suurta, ehkä väkivaltaistakin on povattu tapahtuvaksi. Mene ja tiedä.

  VastaaPoista
 4. veikkaampa, että nyt on alkanut lähtölaskenta tällekkin sivustolle. seuraavaksi on naamiotu turvallisuuspoliisi ovella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisien ilmestymiseen en vielä ihan usko, mutta sensuurin iskeminen on varmaan edessä jossain vaiheessa. Saa nähdä.

   Poista
  2. Onko sulla muualla näitä artikkeleita? Olisi kyllä hyvä että nämä tiedot säilyisi muodossa tai toisessa. (Torrentti paketti kirjoituksista, sivusto jota ei voi helposti sensuroida kuten esim oma kotisivu)

   Poista
  3. https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/11/kun-dominot-alkavat-kaatua.html

   Poista
 5. Ehkä hieman asian vierestä, mutta vaikuttaa että rokotevideot ja vaalitulosten ihmettely eivät ole ainoita arkoja asioita. Intialainen Praveen Mohan sai huomata, että Youtuben sensuurin mielestä hän oli ilmeisesti kuvannut liian seksikästä muinaista patsasta:
  https://www.youtube.com/watch?v=qQqy4qcC6Co&t

  Joku muukin seuraa Suomessa Praveenia, täällä ihmetellään että miten nuo patsaat on oikein aikoinaan tehty:
  https://youtu.be/-nrisSgC0og?t=124

  Nyt ihmettelen, että miten ikivanha patsas voi olla ontto? Tähän olisi kiva saada järkevä selitys, tosin voi olla että sitä selitystä ei kovin nopeasti tule.

  VastaaPoista