sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Tulipalokommunisti ja tarot

 
Ollut varmaan aika raskas vuosi monelle. Välillä jotain vähän kevyempää.

Tarotia tuntevat ymmärtää:
3 kommenttia:

 1. Moi.

  Haluaisin opiskella tarotia. Mistä aloittaa, kirjasuosituksia, nettisivuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti? Tämä blogi on yksi laajimmista tarotia käsittelevistä julkaisuista Suomessa, ja nyt sinä tulet kysymään täältä, että mistä kannattaisi aloittaa tarotin opiskelu?

   Mitäpä jos aloittaisit siitä, että käyt läpi kaikki tämän blogin tarot-aiheiset artikkelit? Niitä ei ole ihan vähän.

   Lue ensin tämä:

   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/01/narrit-taiteessa-osa-1-kullervon-kirous.html

   Katso sitten tämä: https://www.youtube.com/watch?v=Jutwlc535zg

   Sen jälkeen käy läpi nämä:

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/narrit-taiteessa.html

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/p/blog-page.html

   Ja lopuksi voit vielä kahlata kaikki nämä läpi:

   https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/search/label/tarot

   Siitä pääsee alkuun.

   Poista
 2. Sain inspiraation laittaa palautetta, miten tämä blogi on tullut uniini:

  Kun aikoinaan olin vasta löytänyt tämän blogin ja tutustuin sisältöön, näin unen missä olin jonkinlaisessa näytöksessä. Yleisö oli ryhmittäytyneenä erilaisiin toisiaan kyräileviin kuppikuntiin, ja esiripun takana oli jotain meneillään. Selvisi että verhon takana puuhailtiin mm. pedofiliaa. Tiesin kuitenkin etten voinut kertoa tästä muulle yleisölle, sillä he olisivat heti käyneet kimppuuni erilaisista syistä. ”Hän ei kuulu meidän porukkaan, hänet on lähettänyt tuo toinen ryhmä tarkoituksena aiheuttaa sekaannusta!” Todella ahdistava uni ja tunnelma oli erittäin painostava, kun tietää totuuden mutta ei voi tehdä mitään koska kukaan ei uskoisi.

  Toisessa unessa myöhemmin olin jossakin luennolla tai sen tapaisessa, minulla oli hieno hannunvaakunakuvio paidassa ja yleisössä oli mukana myös tämän blogin kirjoittaja sekä lukijoita. Luennon vetäjä mm. esitteli pätkiä jostakin 80-luvun pehmoeroottisesta elokuvasta (pakko myöntää, alitajunnallani on huumorintajua) ja huusi suureen ääneen, että katsokaa nyt itse, tällaista omassa saastassaan rypevää roskasakkia totuuden etsijät ovat. Luennoitsija tuijotti suoraan minuun, aivan kuin yrittäen provosoivansa kommentoimaan jotain ja muu yleisö vaikutti odottavan kiinnostuneena että mitä vastaan. Tiesin kuitenkin, että jos sanon tähän yhtään mitään, niin vastaustani sitten riepotellaan ympäri nettiä ja itse pääasia, eli täysin järjetön ja naurettavasti lavastettu opetus unohtuu täysin. Toivoin että jokainen tajuaisi itse, miten naurettava koko luento oli.

  Viime yönä näin unta, miten lähdin ajelemaan autolla, mutta huomasin matkalla että olin unohtanut turvavyön kiinnittämisen sijaan ottaa ohjauspyörän mukaan. Päätin ajaa tien sivuun (ai miten? No ohjasin polvilla tietysti.) mutta poliisi ehti huomata ja sain sakot ratitta ajamisesta. Minusta tämä oli epäreilua, ja avauduin unipoliisille kaikenlaisista vastoinkäymisistä ja vetosin että kuka tahansa saattaa unohtaa ratin jos elämässä on stressiä. En ehtinyt edes näihin ”eliittijuttuihin” asti, kun poliisi totesi että sattuuhan kaikille pieniä erehdyksiä ja repi sakkolapun.

  Jatkoin matkaa ensin kävellen kinttupolkuja pitkin ja lopulta huomasin olevani linja-auton kyydissä. Luin joskus jostain unioppaasta, että linja-auto unissa tarkoittaa ettei hallitsisi omaa elämäänsä koska antaa toisen ohjata tai jotain. Tästä olen vähän eri mieltä, pidän bussilla kulkemisesta koska siinä voi keskittyä rauhassa miettimään asioita. Moni tännekin lähettämäni viesti on bussimeditaation tulosta. Myöskin busseilla on tehty mm. monta hauskaa festarireissua ja muita retkiä. Unessa mietimme ensin, että menemmekö alas jyrkkää rinnettä naapurikuntaan (vajoammeko tavallisten mediauskovaisten keskuuteen), mutta päätimme sitten ajaa bussilla uimarannalle. Ja veden kanssahan tuossa Kohtuus -kortissa läträtään. Ehkäpä alitajuntani halusi kertoa, että relaa vähän? :)

  VastaaPoista