tiistai 22. joulukuuta 2020

Joe Biden ja 322


Millä todennäköisyydellä CNN:n kello lyö tasan 3:22 juuri sillä sekunnilla, kun Joe Bidenin käsivarteen isketään koronapiikki? 

Katsokaa videon kohdasta 2:30:322? Se on vaan sattumaa!


Skull and Bones -logo


Luvusta 322 enemmän kirjoituksessa Skull and Bones.

Kiitos vinkistä A-4.6!

15 kommenttia:

 1. Tarkkaa havainnointia! Tuo ei voi olla sattumaa.

  VastaaPoista
 2. Sattuipa silmiini jotain uskomatonta. The George Washington masonic national memorial, Alexandria VA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/03/torni.html

   Poista
 3. Joe Bidenin paidassa on muuten valkoinen hevonen myös, voisiko viitata tähän? https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmestyskirjan_ratsastajat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/01/astro-teologia-osa-8-kuu-kultti.html

   Poista
 4. Joe Biden ehti olla presidenttinä jopa tunnin kun kuultiin jo missä mennään... " as we build back better"

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/216ff278-ff8d-4783-8941-cf51ce858180

  VastaaPoista
 5. juuri tuo kuva anteron kuukulttijutussa on se, missä obama on sarvet päässä.

  ihan vaan sattumalta verho taustalla on suunniteltu niin, että näyttää kuin sarvet kasvaa obaman päästä ja muutenkin koko hökötys näyttää kuin hänellä olisi jonkinlainen seremoniapäähine päässä.

  tähän kun ynnää "shamaanin" poseeraamassa sarvet päässä kongressin puhemiehen paikalla, niin jokainen voi miettiä missä mennään taas.

  joko jake poika on mukana jutussa, tai sitten joku joka tiesi, että jake tulee paikalle, hiukan vinkkasi hänelle että meneppä tuonne puhemiehen paikalle poseeraamaan niin saadaan hauskoja kuvia.

  VastaaPoista
 6. Olen lähestulkoon varma, että koko kongressishow oli nyt valtaan päässeen eliitin teatteriesitys. Jake Angeli on ammatiltaan näyttelijä, kuinka ollakaan. Muutenkin koko kuvissa esiintyvä porukka näytti siltä kuin joku friikkisirkus olisi raavittu rahalla kasaan näyttelemään itseään.

  Uppoaako tällainen todella amerikkalaisiin? Näitä näytelmiä järjestävät tahot voivat olla pahoja, mutta ei näköjään kovin älykkäitä, niin läpinäkyvän idioottimaista touhu on. Tässä he saattavatkin tehdä sen kohtalokkaan virheen, nimittäin pitävät ihmisiä tyhmempinä kuin he ovatkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu siltä että he tuntemmattomasta syystä haluaa että meidän kaltaisia ihmisiä on olemassa, jotka näkee heidän paskapuheitten läpi. Ei tässä maailmassa ole enään mikään salaista. Toiset näkee, toiset ei, ja "eliitti" haluaa jostakin syystä että me nähdään.

   Poista
  2. Kaikki on piilossa silmiemme alla, se näkee joka haluaa nähdä.
   Me ns.pulliaiset saamme vaahdota ja paljastaa ihan sydämmemme kyllyydestä, siitä on luultavasti vaan hyötyä, jos taasen setä uutisissa tai joku merkittävä henkilö alkaa avautumaan hänen elinajan odote lyhenee huomattavasti.
   Jos nyt pysähtyy miettimään miltä maailma näyttää ja mihin se on menossa näin tinapipon perspektiivistä, niin onko ihme ettei ihminen joka elää matriksissa suostu näkemään mitään joka saattaisi horjuttaa korttitaloa.

   Poista
 7. Trump oli eliitin ulkopuolinen vallankäyttäjä, siksi häntä vihattiin eliitin puolelta ja jokainen kynnelle kykenevä valtamedian edustaja pyrki mustamaalaamaan kaiken hänen tekemisensä.


  Hän toi jopa tietoisuuteen tuon epäilyksen valtaeliitin kieroutuneista rituaaleista. Kukaan muu poliitikko ei ole edes sivulauseessa maininnut asiasta, joka tähän asti on ollut todellakin foliohattujen naurettavuuksia.

  Nykyinen valtaeliitti ei olisi vallassa, elleivät he olisi manipuloinnin mestareita, ja heillä on kaikki välineet siihen käytössään. Siinä Trump on selkeästi ollut altavastaajana kokoajan, siksi hän lanseerasi " fake news" ja muut valtamediaa solvaavat sloganit.

  Jokainen jolla silmät on päässä, näkee että joe biden on vanha väsynyt mies, joka on vain vallankäytön kulissi näytelmässä, jolla hallitaan maailmaa.

  Demokraattipuolueen valtaeliitti ei ole vaihtunut vuosikymmeniin, kun katsoo minkä ikäistä sakkia siellä on, niin ei voi kun ihmetellä eikö puolueesta löydy yhtään kyvykästä nuorempaa sukupolvea edustamaan demokraattista aatetta. Vai onko hinta eliittiin pääsystä liian kova.

  VastaaPoista
 8. Seniili dementikko kompuroi portaissa. Hesari: Se oli vain tuuli!

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007871364.html

  Tämä Bidenin suojelu alkaa saada jo aika koomisia piirteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, että nauttisiko Trump vieläkin suurempaa suosiota, jos hän ja hänen poikansa eivät olisi tällaisia trollaajia, mutta itse tykkään heidän poliittisesti epäkorrektista tyylistään, jolla ottavat kantaa asioihin. Ehkä se on juuri se Trumpin poikkeuksellinen tyyli, joka on iskenyt suureen osaan Amerikan väestöä. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa. #populistit

   https://twitter.com/donaldjtrumpjr/status/1372982815109840898?s=21

   Poista
  2. Muistatteko kun Trump joi kerran vesilasista jotenkin kömpelöllä tavalla, ja uutiset täyttyivät medialääkäreiden spekulaatioista hänen terveydestään? Ei taida olla ihan samat standardit Bidenille:

   https://twitter.com/MillaTiuni/status/1498885679375425536

   Poista
  3. ”Ei vanhus ollenkaan!” Kaksi merkittävää tekijää Joe Bidenin terveyden kivijalkana

   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/597821a2-77e6-4e3b-8182-b81bf6f2c22b

   Ei vanhus ollenkaan? Puhutaanko nyt siis todellakin siitä samasta dementiapotilaasta, jonka jatkuva sekoilu on yleinen naurunaihe ympäri maailmaa?

   https://rumble.com/v2esd0m-joe-bidens-most-awkward-gaffes-biden-2020-compilation.html

   Nuo valtamedian propagandistit elävät kyllä jossain aivan ihmeellisessä fantasiatodellisuudessa.

   Poista