tiistai 13. joulukuuta 2022

Elon Musk ja Twitter Files


Pelilaudalla tapahtuu tällä hetkellä erittäin mielenkiintoisia siirtoja. 

Kun Elon Musk ilmoitti tekevänsä Twitteristä some-alustan, joka kunnioittaa sananvapautta, olin kovin epäileväinen. Minulla ei ole koskaan ollut Muskista mitenkään erityisen positiivinen kuva, eikä minulla ole tapana luottaa miljardööreihin. Ensimmäinen ajatus tästä Muskin Twitter-kaappauksesta oli, että tämä on todennäköisesti joku vastapuolen hämäysliike. "Eliitillä" on niin pitkä historia erilaisten kusetusten tekemisessä, että minun oli aika vaikea uskoa Muskin vilpittömyyteen. Ajattelin, että tämä on todennäköisesti joku taitavasti käsikirjoitettu näytelmä, jonka lopputulemana on jotain sellaista, mikä hyödyttää "Eliittiä". 

Twitter siirtyi Muskin omistukseen muutama viikko sitten. Pakko myöntää, että näiden viikkojen aikana olen ollut postiivisesti yllättynyt. Musk on ihan oikeasti laittanut koko firman kunnon remonttiin, ja lähtenyt tekemään isoja positiivisia muutoksia. Eikä kyse ole pelkästään aiemman moraalittoman poliittisen suhmuroinnin ja sensuurin lopettamisesta, vaan myös sen paljastamisesta. Musk palkkasi riippumattomia toimittajia tutkimaan yhtiön sisäisten kommunikaatiokanavien viestejä, joita on nyt julkaistu Twitter Files -kirjoitussarjana. Materiaali tuo valoon sen korruption, mitä monet ovat epäilleet jo vuosia. Tähän asti julkaistut materiaalit:

Jotain tästä koko tapahtumasarjasta kertoo se, miten valtamedia on siihen reagoinut. Suurin osa USA:n mediataloista on vasemmistomedioita, jotka vaikenevat asiasta täysin. Syy on ilmeinen. Materiaalit paljastavat kaikkien aikojen suurimman poliittisen skandaalin, ja demokraattipuolue kannattajineen on sen keskiössä. Tämän skandaalin rinnalla Watergate oli vain pientä amatöörien puuhastelua. Mittasuhteet ovat aivan eri luokkaa. 

Myös suomalainen media on valinnut strategiakseen vaikenemisen. Ainoastaan Suomen Uutiset on kirjoittanut aiheesta kattavasti. Kun toimittaja Ivan Puopolo ihmetteli tätä vaikenemista, Ylen toimittaja Egan Richardson demonstroi hienosti sen, millä tasolla Suomessa työskentelevien toimittajien älyllinen rehellisyys on:


https://twitter.com/EganRichardson/status/1599083576045490177


Jotain tästä Muskin tekemästä siirrosta kertoo myös se, miten media tällä hetkellä häntä kohtelee. Muskia ollaan aivan selvästi laittamassa samaan laariin Trumpin ja Putinin kanssa. Hakemalla haetaan jatkuvasti kaikkea negatiivista, jolla pyritään näyttämään Musk mahdollisimman huonossa valossa. 

Vielä vuosi sitten Musk oli hiilidioksidipäästönarratiiviin uskovien suuri sankari, mutta nyt hän on muutamassa viikossa muuttunut kamalan pahaksi ihmiseksi. Median valitsema kehystys on nyt se, että Musk on äärioikestolainen vihapuheen kannattaja. Sananvapaus on medialle kammottava mörkö, koska se on uhka heidän valheilleen. Ilman sensuuria näitä valheita ei pysty ylläpitämään.


https://www.tivi.fi/uutiset/tv/917cfb5c-4725-4740-8583-45cf013c92f2


https://www.tivi.fi/uutiset/nain-musk-pelaa-vihapuheen-pussiin/582b3656-f34c-4454-837a-8ea2fe0125b8


Jos lähes koko valtamedia valjastetaan hyökkäämään sellaisen ihmisen kimppuun, joka poistaa sensuuria ja paljastaa uskomattoman laajaa yhteiskunnallista korruptiota, on pakko esittää kysymys: entäs jos tämä ei olekaan mitään hämäystä? Vaikka olen näissä asioissa aina erittäin skeptinen, on pakko pohtia myös sitä vaihtoehtoa, että Musk olisi ihan oikeasti alkanut taistella "Eliitin" valheita ja korruptiota vastaan. Vielä on liian aikaista tietää, onko asia todellakin näin, mutta tuo kysymys on hyvä pitää mielessä tulevien kuukausien aikana. Tätä silmiemme edessä avautuvaa tarinaa kannattaa seurata tarkasti - oli sen lopputulos mikä tahansa.

Kävi miten kävi, se on kuitenkin varmaa, että tähän asti Musk on saanut paljon hyvää aikaan. Twitterin sensuuri on vähentynyt huomattavasti, ja moni aiemmin kyseenalaisilla perusteilla suljettu tili on nyt palautettu. Se on tämän informaatiosodan kannalta todella hyvä uutinen, koska "Eliitti" ei pysty ylläpitämään omaa propagandaansa, jos yksikin iso some-alusta muuttuu neutraaliksi informaation välityskanavaksi. Se muuttaa tämän meneillään olevan sodan voimasuhteita todella paljon. Tilanne näyttää tällä hetkellä meidän kannalta erittäin positiiviselta. Erityisen suurella mielenkiinnolla odotan sitä, paljastaako Musk oikeasti koronakusetusta vastaan taistelleiden lääkärien ja tiedemiesten sensuroinnin - ja sitä kautta koko koronakusetuksen.


https://twitter.com/elonmusk/status/1601886758987104256


En tiedä vieläkään mikä Musk on oikeasti miehiään, mutta pakko sanoa, että nämä vähän aikaa sitten esitetyt kommentit herättävät minun mielenkiinnon:


https://twitter.com/elonmusk/status/1602278477234728960


https://twitter.com/elonmusk/status/1521580576297398274


https://twitter.com/elonmusk/status/1525614005045313536


https://twitter.com/elonmusk/status/1533161114586042369


https://twitter.com/elonmusk/status/1597165510595989504
Kuvan maalaus on sama, mikä oli yhdessä Q:n alkuaikojen dropissa.


70 kommenttia:

  1. Media ignores 'Twitter Files,' mocks Musk instead

    https://www.youtube.com/watch?v=tRZ3CiCR42E

    VastaaPoista
  2. Tucker Carlson: Twitter was functioning as an arm of the FBI

    https://www.youtube.com/watch?v=92cIael-Jck

    VastaaPoista
  3. Tässä tulee hyvin esiin Elon Muskin ristiriitaisuus. Hän vieläkin uskoo ilmastonmuutosvalheisiin. Tai ainakin sanoo uskovansa.

    https://twitter.com/elonmusk/status/1602768159164899332

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse ainakaan ole kovin innoissani myöskään neurolinkistä mitä Elon puuhaa, mutta se lienee vapaaehtoinen. Eiköhän kaveri ole ihan normaali ihminen😂, jossain asioissa leijona toisissa lammas.

      Poista
    2. Kannattaa vilkassa tämä James Corbettin video Elonista -https://www.bitchute.com/video/p2Myle58ozLn/ . Oli hän oikeassa kaikissa asioissa tai ei

      Poista
    3. Ton raportin jälkeen on kyllä hankalaa löytää jotain positiivista sanottavaa Muskista. Kummasti toimii ihmisen mieli (oma), aika moni asia tosta rapsasta oli jo ennestään tiedossa, mutta Twitterin putsauksen huumassa ne painuivat taka-alalle😂. Ei taida olla leijona eikä lammas,ehdalta käärmeeltä vaikuttaa.

      Poista
    4. Minun mielestä suurempi ongelma ihmismielessä on se jatkuva tarve laittaa asioille leima tai lokero. Tässä tapauksessa se näkyy niin, että on pakottava tarve määrittää Musk joko sankariksi tai konnaksi. "Se on meidän puolella!" tai "Se on meitä vastaan!"

      On olemassa myös kolmas vaihtoehto. Jättää asia auki, ja olla ottamatta mitään kantaa. Katsoa vain mitä tapahtuu, ja pitää kaikki vaihtoehdot auki.

      Taisi olla Sokrates, joka sanoi, että hänen viisautensa oli siinä, että hän tiesi oman tietämyksensä rajat. "Tiedän, että en tiedä."

      Minä tiedän, että minä en tiedä, mitä Musk tekee ja miksi. Mutta minua kyllä kiinnostaa tietää. Siksi jään seuraamaan asiaa, ja odottamaan sitä päivää, kun lopulta saan tietää.

      Toki se on ihan hauska spekuloida erilaisilla teorioilla, ja testata kuulostaako jokin niistä järkevältä. Omassa päässä on käynyt esittäytymässä kaikenlaisia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä niistä mielenkiintoisin on tämä:

      Musk on visionääri, jolla on paljon suunnitelmia, joiden toteuttamiseen menee hyvin pitkä aika. Tällaisilla tyypeillä on usein kyky nähdä pitkälle tulevaisuuteen. En tarkoita selvänäköisyyttä, vaan ihan sitä, että kykenee näkemään mihin suuntaan asiat tulevat menemään, ja mitä tulee todennäköisesti tapahtumaan.

      Mitäs jos Musk on "Eliitin" sisäpiiriläisenä nähnyt ihan vain ympärilleen katsomalla, että hommat on menossa ihan kunnolla päin helvettiä? Jos Muskin kaltainen tyyppi näkee, että "Eliitin" valtakoneiston korttitalo tulee varmuudella romahtamaan, ja kaikki piilossa pidetty korruptio tulee lähivuosien aikana paljastumaan, mitä hän tekee? Hän laatii itselleen pelastautumissuunnitelman, jotta ei itse uppoaisi laivan mukana.

      Kun "Eliitin" korruptio ja moraalittomuus lopulta paljastuu koko kamaluudessaan, Muskin kaltainen ihminen näkee jo nyt, mitä siitä seuraa. Ihmiset menevät raivon valtaan, alkavat muodostaa lynkkausjoukkoja, ja ottavat oikeuden omiin käsiinsä. Tällaiset joukot näkevät kaikki rikkaat ihmiset vihollisina, jotka täytyy säälittä tuhota. (Miettikää Ranskan suurta vallankumousta.)

      Miten Muskin kannattaa varautua tähän tilanteeseen? Hänen kannattaa rakentaa itselleen hyvissä ajoin sellainen julkisuuskuva, joka saa hänet näyttämään siltä, että hän ei kuulu "Eliittiin", ja itse asiassa jopa taistelee "Eliittiä" vastaan. Twitterin ostaminen tarjoaa hänelle mahdollisuuden näytellä sankaria. Se saattaa säästää hänet niiltä tulevilta lynkkausjoukoilta, jotka ovatkin kiitollisia Muskille hänen panoksestaan korruption paljastamisessa.

      Mutta uskonko minä, että asia on näin? En tietenkään. Tiedän, etten tiedä.

      Poista
    5. Olet aivan oikeassa ihmisen tarpeesta lokeroida sekä henkilöitä että asioita, itsekin sorrun siihen aika ajoin. Koska noin lähtökohtaisesti epäilen yhdenkään pyramidin huipun tuntumassa olevan jantterin tarjoavan tai visioivan mitään hyvää tälläisen persvakoukon näkökulmasta, olen suhtautunut Muskiin hyvin karsaasti, eikä hänen aikaisemmat avautumiset ole suinkaan parantaneet asiaa, nämä vaan tuppasivat unohtumaan kun hänestä leivottiin sananvapauden esitaistelijaa. Voi hyvinkin olla että kaveri vain varmistelee selustaansa, toinen vaihtoehto voisi olla aktiivinen peluri vastakkainasettelussa. Haluaisin kovasti uskoa korttitalon romahtamiseen mutta pidän sitä epätodennäköisenä, touhu näyttää kaaoksen ja epätoivon kiihdyttämiseltä monella rintamalla, eliitti tarvitsee sen raivoavan väkijoukon kaduille murhaamaan ja polttamaan, siinä varmaan menettää henkensä yksi jos toinenkin uhrattavissa oleva kilpimies. Ei se uusi maailmanjärjestys vaihdu rauhanomaisesti, tarvitaan verta ja tulta polttoaineeksi ja massat todelliseen ahdinkoon. Eikö se slogan mennyt: kaaoksesta järjestykseen.

      Poista
    6. Jos pitää paikkaansa, että Musk on Asperger, jolta se kyllä vaikuttaa esiintymisten perusteella, en yhtään ihmettele sen lintu vai kalamaisuutta. Siinä tapauksessa ei olisi ihme, jos se on vasta nyt sisäistänyt mitä ympärillä tapahtuu.

      Tarkoitan, että vaikka Aspergerit on yleensä surkeita huomioimaan muita eivätkä erota mikä on sosiaalisesti oikein tai väärin, on heillä silti todella vahva moraalin ymmärrys (tämä oli jossain hyvin kuvattu, että “ihmisten lakeja" on hankala ymmärtää, mutta universaaleja “jumalan lakeja” ei). Että jospa se ei ole tajunnut välillä menneensä eliitin narussa, on vain keskittynyt siihen minkä osaa, mutta sittemmin olisi havahtunut siihen mikä on moraalisesti oikein ja keskittyy vuorostaan siihen fanaattisesti. Siksi niistä ei ota selkoa, ne elää ihan omanlaisessa maailmassaan. Ja jos semmosella tyypillä on pohjattomasti rahaa, sehän tekee just sitä mitä se haluaa ja mikä sen mielestä on oikein, kykenemättä miettimään sosiaalisia pelejä ja vaikutuksia.

      Mielenkiinnolla odotan, mitä tästä teatterista jää käteen.

      Poista
    7. Tuo on erittäin mielenkiintoinen näkökulma!

      Poista
    8. Elon MusK: "The only action needed to solve climate change is is a carbon tax"

      https://twitter.com/elonmusk/status/1753837756793466975

      Hän ei siis pelkästään usko ilmastonmuutosvalheisiin, vaan on myös hiiliveron kannattaja.

      Poista
  4. The Babylon Bee: Government Warns That With Elon Owning Twitter They Will Only Control 97% Of The Media

    https://babylonbee.com/news/government-warns-that-with-elon-owning-twitter-they-will-only-control-97-of-the-media

    VastaaPoista
  5. Kun joku juttu asiasta oli pakko tehdä, näin se sitten lopulta spinnattiin:

    https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tt/59638cfb-aef8-48a5-98c3-70d555767080

    Sopivasti jäi kertomatta se kaikkein merkityksellisin asia, eli Hunter Bidenin läppäriä koskevan uutisoinnin sensurointi yhteistyössä demokraattipuolueen kanssa.

    Ja loppuun toimittaja Tuomas Kangasniemi laittoi tietenkin tällaisen kappaleen:

    "Miten luotettavina Weissin jakamia tietoja tulisi pitää – ja ennen kaikkea, miten edustavan otoksen kokonaistilanteesta ne antavat – jääköön itse kunkin uutisenlukijan arvioitavaksi. Elon Muskia on näet moitittu siitä, että hän on jakanut tietoa Twitterin toimenpiteistä vain omille suosikeilleen, jotka ovat Muskin tavoin kritisoineet Piilaakson suuryhtiöitä ja valtavirtamediaa vasemmistolaisten näkemysten suosimisesta."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellinen ja luotettava media pistää parastaan:

      "Kommentti: Elon Muskin sekoilu Hunter Bidenin kikkeli­kuvilla kertoo, kuinka syvälle Twitter on vajonnut"

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009272181.html

      Jotenkin sellainen tunne, että toimittaja Jari Alenius saattaa jonain päivänä hieman katua tätä kirjoitusta.

      Poista
    2. Kommenteista päätellen nämä spinnaukset eivät oikein enää toimi:

      https://twitter.com/iltasanomat/status/1604159648743182338

      Poista
    3. "The mainstream media can’t risk covering #TwitterFiles. If they admit rampant collusion between govt agencies and Twitter, they’ll have to inquire about Facebook, YouTube, Apple, Google. The whole censorship regime would unravel. Better to pretend nothing’s happening!"

      https://twitter.com/DineshDSouza/status/1604205216882114560

      Poista
    4. "Narsistinen trolli vai nerokas liikemies? Elon Muskista liikkuu monia mielipiteitä, ja nyt häntä verrataan Trumpiin – tämä juttu kertoo syyt"

      https://yle.fi/a/74-20009333

      Propagandakattila kiehuu.

      Poista
    5. Nyt otettiin järeät propagandatykit käyttöön. Rysky on irti!

      https://twitter.com/veitera/status/1607605275493830660

      Poista
    6. Rysky ei taida oikein vakuuttaa ketään 😂, ja hyvä niin.

      Poista
    7. Epätoivo on kova.

      https://twitter.com/FatEmperor/status/1611775755603828737

      (video)

      Poista
  6. PJW: I'm sorry, but this is hilarious.

    https://www.youtube.com/watch?v=DRNs7r-lkws

    VastaaPoista
  7. The Twitter Files, Part Six
    TWITTER, THE FBI SUBSIDIARY

    https://twitter.com/mtaibbi/status/1603857534737072128

    "The takeaway: what most people think of as the “deep state” is really a tangled collaboration of state agencies, private contractors, and (sometimes state-funded) NGOs. The lines become so blurred as to be meaningless."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TWITTER FILES: PART 7

      The FBI & the Hunter Biden Laptop

      How the FBI & intelligence community discredited factual information about Hunter Biden’s foreign business dealings both after and *before* The New York Post revealed the contents of his laptop on October 14, 2020

      https://twitter.com/ShellenbergerMD/status/1604871630613753856

      Poista
    2. TWITTER FILES PART 8

      *How Twitter Quietly Aided the Pentagon’s Covert Online PsyOp Campaign*

      Despite promises to shut down covert state-run propaganda networks, Twitter docs show that the social media giant directly assisted the U.S. military’s influence operations.

      https://twitter.com/lhfang/status/1605292454261182464

      Poista
    3. 1.THREAD: The Twitter Files
      TWITTER AND "OTHER GOVERNMENT AGENCIES"

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1606701397109796866

      Poista
    4. THE TWITTER FILES: HOW TWITTER RIGGED THE COVID DEBATE

      – By censoring info that was true but inconvenient to U.S. govt. policy
      – By discrediting doctors and other experts who disagreed
      – By suppressing ordinary users, including some sharing the CDC’s *own data*

      https://twitter.com/davidzweig/status/1607378386338340867

      Poista
    5. THREAD: The Twitter Files
      How Twitter Let the Intelligence Community In

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1610372352872783872

      Poista
    6. "My first #TwitterFiles report: how @scottgottliebmd - a top Pfizer board member - used the same Twitter lobbyist as the White House to suppress debate on Covid vaccines, INCLUDING FROM A FELLOW HEAD OF @US_FDA!"

      https://twitter.com/AlexBerenson/status/1612526697038897167

      "From the Twitter Files: Pfizer board member Scott Gottlieb secretly pressed Twitter to hide posts challenging his company's massively profitable Covid jabs"

      https://alexberenson.substack.com/p/from-the-twitter-files-pfizer-board

      Poista
    7. https://twitter.com/mtaibbi/status/1613589031773769739?s=48&t=jWg0MZglCZ9X7VJU3eJ9ew

      Poista
    8. THREAD: Twitter Files #14
      THE RUSSIAGATE LIES
      One: The Fake Tale of Russian Bots and the #ReleaseTheMemo Hashtag

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1613589031773769739

      Poista
    9. TWITTER FILES: Supplemental
      More Adam Schiff Ban Requests,
      and "Deamplification"

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1613932017716195329

      Poista
    10. New piece from the TWITTER FILES.
      How the pharmaceutical industry lobbied social media to shape content around vaccine policy.

      The push included direct pressure from Pfizer partner BioNTech to censor activists demanding low-cost generic vaccines for low-income countries.

      https://twitter.com/lhfang/status/1615008625575202818

      Poista
    11. THREAD: Twitter Files #15
      MOVE OVER, JAYSON BLAIR: TWITTER FILES EXPOSE NEXT GREAT MEDIA FRAUD

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1619029772977455105

      Poista
    12. TWITTER FILES #16
      Comic Interlude: A Media Experiment

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1627098945359867904

      Poista
    13. TWITTER FILES #19
      The Great Covid-19 Lie Machine
      Stanford, the Virality Project, and the Censorship of “True Stories”

      https://twitter.com/mtaibbi/status/1636729166631432195

      Poista
    14. "1.TWITTER FILES #20

      The Information Cartel"

      https://twitter.com/NAffects/status/1650954036009398277

      Poista
  8. Tämän näytelmän komediallinen arvo alkaa olla jo melkoisen korkea.

    "Wikipedia users rush to document ‘Thursday Night Massacre’ after Twitter suspends reporters"

    https://nypost.com/2022/12/17/wikipedia-documents-thursday-night-massacre-after-twitter-suspensions/

    https://en.wikipedia.org/wiki/December_15,_2022_Twitter_suspensions

    Tämä vastapuolen omaan jalkaan ampuminen on välillä aivan mahtavaa viihdettä.

    VastaaPoista
  9. Dem lawmakers push Meta for Facebook censorship

    https://www.youtube.com/watch?v=P2vUxBaQFFs

    VastaaPoista
  10. Miranda Devine: This Twitter Files installment is the most illuminating

    https://www.youtube.com/watch?v=dXlTANO-VOM

    (Liittyy osaan 7.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FBI conducted 'psychological operation' on Twitter over Hunter Biden: Devine

      https://www.youtube.com/watch?v=LrkZOTEjTB4

      Poista
  11. Did Twitter and the Pentagon work together to spread military propaganda?

    https://www.youtube.com/watch?v=6jerKCdBYNY

    (Liittyy osaan 8.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FBI slams 'conspiracy theorists' in scathing response to 'Twitter Files'

      https://www.youtube.com/watch?v=UveAvGvJVzI

      Poista
    2. JP: What Corruption? News Update!

      https://www.youtube.com/watch?v=cM-DCebvF9U

      Poista
  12. Elon Musk World Economic Forumista:

    "I was invited to WEF, but declined"

    https://twitter.com/elonmusk/status/1606559431881285632

    Saa nähdä kestääkö tuo lausunto aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musk on viime päivinä asemoinut itseään julkisuudessa hyvin selkeästi WEF:n ja sen liittolaisten vastustajaksi.

      https://twitter.com/elonmusk/status/1616035255051489280

      Poista
  13. ‘Twitter Files’ part 9 drops bombshell against the FBI

    https://www.youtube.com/watch?v=MHzwV4fMfds

    VastaaPoista
  14. Bombshell 'Twitter File' reveals Biden, Trump admin's handling of COVID misinfo

    https://www.youtube.com/watch?v=i9sAVRFm9Oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Government delegated its 'dirty work' to Twitter: Ramaswamy

      https://www.youtube.com/watch?v=jLPgI1u_Hwg

      Poista
    2. Pam Bondi rips into FBI for deflecting blame on Twitter censorship

      https://www.youtube.com/watch?v=dx1Hsn7NUgk

      Poista
  15. Nyt alkaa tulla keskusteluun enemmänkin näiden big tech yhtiöiden mädännäisyys. Ex-IC-johtajat (Intelligence Community) Googlella:

    https://twitter.com/NameRedacted247/status/1607539875712217089

    (lanka)

    Ja Facebook:

    https://twitter.com/NameRedacted247/status/1604641866342756352

    (lanka)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elon Musk: "Most people don’t appreciate the significance of the point Matt was making:

      *Every* social media company is engaged in heavy censorship, with significant involvement of and, at times, explicit direction of the government.

      Google frequently makes links disappear, for example."

      https://twitter.com/elonmusk/status/1607743022925504514

      Poista
  16. Twitter files publisher: 'Every conceivable wing' of federal enforcement sent censorship requests

    https://www.youtube.com/watch?v=wI3UFA3KTHc

    VastaaPoista
  17. Media Smears Elon Musk Because Twitter Has Child Exploitation Despite Him Removing It

    https://www.youtube.com/watch?v=blSR1oi6i2Q

    VastaaPoista
  18. Pfizer Censored FDA COMMISSIONER Over Truthful Statements About NATURAL IMMUNITY

    https://www.youtube.com/watch?v=mrbAJlRSWTU

    VastaaPoista
  19. 'Twitter Files' author: Politicians and the media overrode the facts here

    https://www.youtube.com/watch?v=W8gdgZMhQYk

    VastaaPoista
  20. Twitter was built to shadow ban certain voices: Dave Rubin

    https://www.youtube.com/watch?v=CbncqfYo_TM

    VastaaPoista
  21. 'You Just Lied': Elon Musk Slaughters BBC Reporter In Live Interview

    https://www.youtube.com/watch?v=XqJKAnN0-gM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tim Pool: Elon Musk ROASTS Fake News In EPIC Interview, PROVES Media LIES About Misinformation To 3M People

      https://www.youtube.com/watch?v=x4_ki8K7mxE

      Poista
  22. PJW: Who is she really?

    https://www.youtube.com/watch?v=clnHxYcB9j8

    VastaaPoista
  23. Elon Musk DECLARES WAR On the ADL, Threatens LAWSUIT For LYING To Advertisers To Destroy Twitter

    https://www.youtube.com/watch?v=sijDm2Ny-5c

    PJW: Musk's dad fears the worst.

    https://www.youtube.com/watch?v=wNiV_sl5LpA

    VastaaPoista
  24. Democrats Accuse Elon Musk of TREASON For REFUSING To Allow Ukraine To Use Starlink FOR WAR

    https://www.youtube.com/watch?v=sdtvysnL4ok

    VastaaPoista
  25. Elon Musk Just Opened a Gigantic Can of Worms!

    https://www.youtube.com/watch?v=SGZ-CwabWsA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trump & Elon Musk DECLARE WAR With HUGE LAWSUITS, Government EXPOSED Colluding With Press & Big Tech

      https://www.youtube.com/watch?v=RwGxbKclVxo

      Poista
    2. Media Launches COORDINATED ASSAULT Against Elon Musk After His Lawsuit Fighting Censorship

      https://www.youtube.com/watch?v=93uvHtZBUg8

      Poista
  26. THE CTIL FILES #1

    Many people insist that governments aren't involved in censorship, but they are. And now, a whistleblower has come forward with an explosive new trove of documents, rivaling or exceeding the Twitter Files and Facebook Files in scale and importance.

    https://twitter.com/shellenberger/status/1729537450752811097

    (ketju)

    VastaaPoista
  27. Elon Musk DECLARES WAR On Woke Advertisers, Says GO F YOURSELF, ESG Companies LOST $5T As Woke LOSES

    https://www.youtube.com/watch?v=KBK5deOMS08

    VastaaPoista
  28. Youtube COLLUDED With US Government To CENSOR Americans Speech, GOP EXPOSES The Youtube Files

    https://www.youtube.com/watch?v=P_Aq19uDEao



    "THE YOUTUBE FILES PART 1. BIDEN WHITE HOUSE PRESSURED YOUTUBE TO CENSOR AMERICANS.

    Internal docs from Google (YouTube’s parent company) obtained by
    @JudiciaryGOP and @Weaponization show that the Biden White House wanted Americans censored.

    🧵 Thread:"

    https://twitter.com/Jim_Jordan/status/1730221179632226337

    (ketju)

    VastaaPoista
  29. "EU komissio yrittää pakottaa Muskin ja X:n sensuroimaan meitä. Totuus ja sananvapaus on komission tyrannien mielestä vaarallista! Kiellettyjä sanoja! Tämä on ihan Neuvostoliittoa!
    #FIXIT #DISBANDEU"

    https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1736808133866271154

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "EU Officially Comes For Elon Musk!

      Unelected Body Launches Plan To Silence Americans Ahead Of 2024 Election. This Amounts To A Foreign Coup! #DefendElon"

      https://twitter.com/RealAlexJones/status/1736909835260600431

      (video)

      Poista
  30. "THE AMAZON FILES – “feeling pressure from the White House”

    Internal docs subpoenaed by @JudiciaryGOP & @Weaponization indicate that @amazon bowed down to Biden White House pressure to censor BOOKS.

    🧵 Thread:"

    https://twitter.com/Jim_Jordan/status/1754637204146581783

    (ketju)

    VastaaPoista