perjantai 10. kesäkuuta 2022

Aton-kultti - osa 25.3: Väärin ymmärretty sosialismi


David Whitehead teki videon (kirjoituksen lopussa) erittäin tärkeästä aiheesta. Hän otti käsittelyyn sosialismin historian, ja sen tosiasian että suurin osa tämän planeetan asukkaista ei ymmärrä mitä sosialismi oikeasti on. "Eliitti" on onnistunut vääristämään historiankirjoitusta tämän aiheen ympärillä niin täydellisesti, että ihmiset edelleen uskovat naurettavan hölmöihin satuihin, joissa ei ole mitään logiikkaa.

Videon kuvauskentästä:

"There are many misunderstandings about the true nature and history of socialism, the agenda by world elites & various secret societies for hundreds of years to create a world socialist system made up of a hybrid of all of the totalitarian systems of the past, and how this all helps to explain current world events." - David Whitehead


Videolla käsitellään mm. aihetta kansallissosialismi. On jotenkin uskomatonta, että vieläkin suurin osa ihmisistä pitää kansallissosialismia (ja fasismia) äärioikeistolaisena liikkeenä. Kokeilkaapa kysyä ihmisiltä ensin: Onko sosialismi vasemmistolaisuutta vai oikeistolaisuutta? Suurin osa vastaa sen olevan vasemmistolaisuutta. Kysykää sen jälkeen: Onko kansallissosialismi vasemmistolaisuutta vai oikeistolaisuutta? Suurin osa vastaa sen olevan oikeistolaisuutta näkemättä minkäänlaista epäloogisuutta omassa ajattelussaan.

Natsi-puolueen virallinen nimi oli Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei eli Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue. Jos puolueen nimessä ovat sanat sosialismi ja työväenpuolue, miten ihmeessä tällaista puoluetta voi pitää oikeistolaisena? Mussolini piti itseään sosialistina. Hitler piti itseään sosialistina. Juu mutta kyllä ne oli äärioikeistoa!

Hypnoositilat ovat välillä vähän kummallisia.

"I am a socialist. I see no class and no social estate before me, but that community of the Volk (the people), made up of people who are liked by blood, united by a language, and subject to a same general fate." - Adolf Hitler (Second Book, sivu 50)


On olemassa kolme pääasiallista sosialismin haaraa: kommunismi, fabianismi ja kansallissosialismi. Ne ovat kaikki vasemmistolaisia ideologioita, joita ohjaa kollektivistinen ajattelutapa, jossa yksilön tehtävä on alistua palvelemaan suurta ja mahtavaa valtiokoneistoa. Nuo kaikki kolme haaraa pyrkivät luomaan totalitaristisen yhteiskunnan, jossa yksilöllä ei ole oikeuksia. Erot näiden kolmen eri haaran välillä ovat lähinnä vain siinä, millä keinoilla tällainen kontrolliyhteiskunta rakennetaan. 

Näistä kolmesta kaikkein pirullisin ja vaarallisin haara on länsimaissa vaikuttava fabianismi (eli sosialidemokratia), joka pyrkii rakentamaan totalitarismia hyvin hitaalla hivuttamisella, niin että kansalaiset eivät edes tajua yhteiskunnan olevan matkalla Neuvostoliiton ja Natsi-Saksan kaltaiseen hallintajärjestelmään. Fabian Societylla on kaksi tunnusta, jotka kuvaavat juuri tätä toimintatapaa. Toinen on kilpikonna ja toinen susi lampaan vaatteessa. Suosittelen perehtymään kirjoituksiin Kommunismin synty, Fabian Society ja Fabianismi Suomessa.


Fabian Societyn kilpikonna kuvaa hidasta etenemistä


Fabian Societyn vaakunassa on susi lampaan vaatteessa. Sosialismi on myyty massoille aina lupauksilla paremmasta yhteiskunnasta, mutta todellinen taustalla oleva agenda on aina ollut pyrkimys totalitarismiin. 


Vasemmistolaisen ideologian olennaisin ero oikeistolaisuuteen on sen suhtautumisessa yksilöön. Oikeistolaisuus on sitä, että yksilön oikeudet ovat pyhät ja koskemattomat. Todellinen oikeistolaisuus ei esimerkiksi voi hyväksyä sananvapauden rajoittamista, kehollisen itsemääräämisoikeuden kaventamista tai mitään sellaista perusoikeuksien rajoittamista, joita olemme koronaplandemian aikana nähneet ympäri maailman. Jos katsotaan Suomen suuria eduskuntapuolueita, yksikään niistä ei selkeästikään ole valmis toimimaan näiden oikeistolaisten periaatteiden mukaisesti. 

Vasemmistolaisuudessa yksilön oikeudet voidaan uhrata "yhteisen hyvän nimissä". Tällainen ajattelu johtaa aina tyrannian ja totalitarismin lisääntymiseen. Miettikää millaisessa asemassa yksilö oli/on Natsi-Saksassa, Neuvostoliitossa, kommunistisessa Kiinassa tai Pohjois-Koreassa. Jos olette yhtään katsoneet ympärillenne viimeisten vuosien aikana, on helppo nähdä mihin suuntaan yksilön oikeuksien kunnioittaminen on tällä hetkellä menossa. Sosialistinen agenda etenee hitaasti mutta varmasti. 

Alla oleva David Whiteheadin video kannattaa katsoa huolellisesti ajatuksen kanssa. Sosialismi eri haaroineen on yhteiskunnan suurin ideologinen syöpä. Jotta tuota syöpää vastaan voitaisiin puolustautua, täytyy ensin ymmärtää mitä sosialismi tosiasiallisesti on.41 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä aiheeseen liittyvä kirjoitus:

  "Christiaan W.J.M. Allting von Geusau: Totalitarismi ja epäinhimillistämisen viisi vaihetta"

  https://oikeamedia.com/o1-182300

  VastaaPoista
 2. Ossi Tiihonen: "Bideen neuvonantajan mielestä teknoyhtiöiden pitää sensuroida kaikki, jotka arvostelevat vihreää siirtymää. Tyypillistä kommunistien taktiikkaa - kun valta saadaan, niin muut vaiennetaan. Tarvittaessa aseilla."

  https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1536801524273369089

  VastaaPoista
 3. "Oletko koskaan nähnyt poliisin ampuvan kovilla ammuksilla viljelijöitä ?

  Näinkö sisällissodat syttyvät ? 🙁

  Se että poliisit ampuvat siviilejä kovilla ammuksilla mielenosoituksissa on aika yleistä sosialistisissa ja kommunistisissa maissa.

  EU ei näytä tekevän poikkeusta."

  https://twitter.com/TalousKuria/status/1544571750465380352

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PJW: Agent provocateurs caught on camera.

   https://www.youtube.com/watch?v=H4aR0qV9fGc

   Poista
 4. "Te "oikeistolaiset" täällä valitatte milloin Sannan mekosta, milloin bensan hinnasta. Te olette vihaisia, äkäisiä ja kaiken lisäksi ilkeitä. Haluatte puuttua muiden asioihin ja kontrolloida muiden vapauksia."

  https://twitter.com/Valtssu/status/1544298788386480129

  Wikipedia:

  "Projektio (lat. proiacere 'heittää eteen') eli sijoittaminen on psykologian ja psykiatrian käsite, jolla tarkoitetaan omien mielensisältöjen heijastamista toiseen ihmiseen tai muuhun ulkoiseen kohteeseen. Projektio kuuluu ns. defenssimekanismeihin. Asianosainen ei välttämättä ole tietoinen projektiostaan eikä oivalla, että hän havainnoi omaa psyykkistä todellisuuttaan ikään kuin se olisi objektiivista todellisuutta. Kyseiset mielensisällöt koetaan usein torjuttaviksi, ja ne saattavat ärsyttää tai ahdistaa asianosaista itseään. Myös toiveita ja unelmia voidaan projisoida."

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Projektio_(psykologia)

  VastaaPoista
 5. "If the state comes in and says, I'm going to take away your property for a so called greater good, I don't know what could be more essential to communism than that."

  https://twitter.com/MKartesalo/status/1545976408371085314

  Nii mutku se on yhteiseksi hyväksi!

  VastaaPoista
 6. JP: WTF?! Mass Protests in China over You Know What

  https://www.youtube.com/watch?v=r-q75CFOcRQ

  VastaaPoista
 7. How Elites Will Create a New Class of Slaves | Whitney Webb | The Glenn Beck Podcast | Ep 162

  https://www.youtube.com/watch?v=w-d3jFIGxdQ

  VastaaPoista
 8. "UUTEEN maailmanjärjestyksen aikaan liittyy Hautalan mukaan myös se, että talousmallimme tulee muuttumaan valtiojohdetummaksi.

  Perusteena on se, että lännellä on kilpailussa vastassaan valtio-ohjattu Kiina.

  ”Meillä tulee varmaan painetta muuttaa TEM:iä eli työ- ja elinkeinoministeriötä Gosplanin (Neuvostoliiton valtiollinen suunnittelukomitea) suuntaan”, Hautala sanoi ja nosti Yhdysvalloista esimerkiksi maan oman puolijohdeteollisuuden."

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009513024.html

  VastaaPoista
 9. The Earth Chronicles Ep 21:The One Against The Many - G Edward Griffin

  https://rumble.com/v2ls6lo-the-earth-chronicles-ep-21-wed-300-pm-et-.html

  VastaaPoista
 10. "Sananvapaus, yksilön oikeudet, kriittinen ajattelu, auktoriteettien kyseenalaistaminen.

  Nämä olivat keskeisimpiä arvoja vasemmistolaisille.

  Mutta jos edelleen tunnustat näitä arvoja, sinut voidaan leimata äärioikeistolaiseksi.

  Mitä ihmettä tapahtui?"

  https://twitter.com/IsoHenkka/status/1660544398164099073

  Henkka ei vieläkään tajua, millainen vedätys sosialismi/vasemmistolaisuus on. Hän uskoo edelleen siihen kiiltokuvamaisen hyveelliseen kulissisosialismiin, jota on jo yli sata vuotta myyty hyväuskoisille hölmöille. Nyt kun sosialismin kulissi on alkanut hajoilla, kysytään hämmentyneenä, että "mitä ihmettä tapahtui?" Ihan samalla tavalla kuin elokuvassa Ikitie hyväuskoiset Neuvostoliittoon muuttaneet amerikansuomalaiset kysyivät matkalla kuopan reunalle.

  "Mitä ihmettä tapahtui?" Minäpä kerron Henkka. Tapahtui se, että sosialismi näytti todelliset kasvonsa, jotka sinne hyveellisen kiiltokuvakulissin alle oli piilotettu. Sosialismi (sosialidemokratia mukaan lukien) on aina tavoitellut totalitaristista yhteiskuntaa, jossa ei suvaita sananvapautta, yksilön oikeuksia, kriittistä ajattelua tai auktoriteettien kyseenalaistamista. Sitä ei tietenkään kerrottu sinulle, koska sinut haluttiin saada kannattamaan hitaan hivuttamisen avulla toteutettavaa fabianistista suunnitelmaa ihmisten orjuuttamiseksi. Sinulle myytiin valhe, johon sinä halusit uskoa. Nyt kun totuus on alkanut vähitellen tulla esiin, kognitiivinen dissonanssi estää sinua näkemästä kivuliasta todellisuutta: sosialismi/vasemmistolaisuus ei oikeasti ole sitä, mitä sinä olet aina kuvitellut sen olevan.

  Näemmä myös Sami Antinniemi kärsii samasta ongelmasta:

  "Tämä juuri. Haluan oikean vasemmiston takaisin!"

  https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1660557567410552832

  Sori vaan pojat. Tämä hirviö, jonka te nyt näette, on se oikea vasemmisto. On aina ollut. Te ette vain pysty uskomaan sitä, koska teiltä on kotitehtävät tekemättä:

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/01/aton-kultti-osa-251-fabian-society.html

  VastaaPoista
 11. Hitler's Socialism: The Evidence is Overwhelming

  https://www.youtube.com/watch?v=mLHG4IfYE1w

  Tässä on ihan hyvä video näytettäväksi niille, jotka vieläkin uskovat natsien olleen oikeistoa. Videon tekijä on entinen sosialisti, joka hylkäsi tämän ideologian tajuttuaan, että natsit olivat sosialisteja. Joskus hypnoositilasta voi toipua.

  Sen verran kuitenkin kritisoin tuota videota, että siinä jätetään mainitsematta se tosiasia, että Wall Street rahoitti natseja - aivan samalla tavalla kuin he rahoittivat bolshevikkeja. Anthony C Sutton on esittänyt tästä seikkaperäiset todisteet kirjoissaan "Wall Street And The Rise Of Hitler" ja "Wall Street and the Bolshevik Revolution". Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että natsit ja bolshevikit olisivat olleet kapitalisteja. Enneminkin se puhuu sen puolesta, että Wall Street ei ehkä sittenkään ole niin kapitalistinen kuin ihmiset luulevat sen olevan.

  Lisäsin kirjoitukseen myös lainauksen Hitlerin kirjasta Second Book:

  "I am a socialist. I see no class and no social estate before me, but that community of the Volk (the people), made up of people who are liked by blood, united by a language, and subject to a same general fate." - Adolf Hitler

  Kylläpä on oikeistolaista puhetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näemmä hän käsitteli noita Suttonin kirjoja eri videossa:

   Did Wall Street fund FDR, Hitler and the Bolsheviks? Looking at Prof. Antony C Sutton's theory

   https://www.youtube.com/watch?v=SnbFpR1m0zA

   Erikoinen video siinä mielessä, että hän myöntää Suttonin tarjoavan paljon todistusaineistoa siitä, että Wall Street rahoitti natseja, mutta koska hän ei pysty ymmärtämään heidän motiivejaan, hän ikään kuin hylkää koko Suttonin tutkimuksen.

   Mutta mielenkiintoinen video silti.

   Poista
 12. The One Vs The Many G. Edward Griffin

  https://www.youtube.com/watch?v=oNjT5mDACBU

  Painavaa asiaa.

  VastaaPoista
 13. Sami Antinniemi: #SYYTÄTIETÄÄ - ONKO NATSI VITSI?

  https://rumble.com/v2zkj0i-syyttiet-onko-natsi-vitsi.html

  VastaaPoista
 14. "Just try harder!"

  https://twitter.com/Rothmus/status/1683130391584972801

  (kuva)

  VastaaPoista
 15. "Jari Sarasvuo: Che Guevara oli murhaaja, joka vihasi homoja ja mustia"

  https://www.verkkouutiset.fi/a/jari-sarasvuo-che-guevara-oli-murhaaja-joka-vihasi-homoja-ja-mustia/

  "Yrittäjän mukaan sekä kansallissosialismi että kommunismi ovat samaa pahuutta."

  Kyllä, sen pahuuden nimi on 'sosialismi'. Vielä kun Jari tajuaisi, että myös fabianismi/sosiaalidemokratia on osa tuota samaa pahuutta.

  VastaaPoista
 16. It’s For The ‘Greater Good’

  https://twitter.com/gunthertree2/status/1701359052247163017

  (video)

  VastaaPoista
 17. Kommentti Kanadan natsiskandaalista:

  "This Nazi scandal is not an isolated incident. Western Liberalism has many characteristics of Nazism:

  -Mass propaganda
  -Censoring journalists/scientists
  -Forced medical experimentation
  -Nefarious biological research
  -Arresting political opposition
  -Ambitions of global hegemony

  Same ideology, different name.

  And before anyone says “Nazis we’re Right-wing!”, this is revisionist history. The Nazis were quite literally Socialists. Their name was literally “The National Socialist Worker’s Party”.

  They supported government control of the private sector. They supported government control of everything. But because the Nazis were Nationalist, the Left have gaslit the public to associate Nazism to Conservatism, which is a lie.

  They Left want you to believe the Nazis were Right-wing because it’s convenient for them. Just as they did with the KKK and the Southern Democrats who supported slavery. It was the Republican Party, led by Republican Abraham Lincoln, who voted unanimously to abolish slavery. Then the Left told you “the parties switched”, which of course was yet another massive lie.

  The Left-wing ideology has always been totalitarian and Fascistic. Hell they have their own “Brown Shirts” equivalent in ANTIFA/BLM, who use physical intimidation and violence to suppress their political opposition, and face zero consequences for burning, looting, assault, murder, inciting riots, etc.

  This Nazi scandal isn’t just some accident. It’s literally their ideology. This is who they are. This is who they have always been. It’s just becoming more obvious."

  https://twitter.com/WarClandestine/status/1706780093962416408

  VastaaPoista
 18. The Rise of Nazism & The New Templars (Truth Warrior Live)

  https://rumble.com/v3lulhi-the-rise-of-nazisim-and-the-new-templars-truth-warrior-live.html

  VastaaPoista
 19. Watch Tucker’s Head Explode When Javier Milei Say What No Politician Will Admit

  https://www.youtube.com/watch?v=dbRH3VouO_4

  Mielenkiintoinen ilmiö tämä Javier Milei. Nähtäväksi jää onko hän oikeasti sellainen presidentti kuin on luvannut olevansa. Mutta ainakin argentiinalainen kansa on saanut sosialismista tarpeekseen. Se on erittäin hyvä merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. “AFUERA” - Milei DESTROYS Argentina Politicians by Becoming President

   https://www.youtube.com/watch?v=CLvWin8mL2k

   Poista
  2. Somessa näkee tällä hetkellä paljon tämänkaltaisia kommentteja, joissa Javier Milei leimataan WEF-agentiksi, koska WEF:n sivuilta löytyy hänen profiili:

   https://twitter.com/Kimmo_Kautio/status/1726858582216540592

   Tämä on sitä älyllistä laiskuutta, jota minä inhoan. Hutkitaan ennen kuin tutkitaan. Se, että WEF:n sivuilta löytyy Milein profiili, ei vielä tarkoita sitä, että hän olisi WEF-agendan edistäjä. WEF:lla on tapana laittaa sivuilleen myös sellaisten ihmisten profiileja, jotka eivät halua olla WEF:n kanssa missään tekemisissä. Näin kävi mm. Vivek Ramaswamylle:

   https://twitter.com/VivekGRamaswamy/status/1648012242581876736

   Milei kävi työnsä puolesta puhumassa Davosissa vuonna 2014. Hän ei ole WEF-agendan kannattaja. Päin vastoin - hän on julkisesti tehnyt pesäeroa WEF:iin ja globalistien Agenda 2030:een:

   https://twitter.com/JMilei/status/1603024607363178498

   Konekäännös:

   "I have not been in the WEF for a long time and I am one of the biggest detractors of the 2030 Agenda...
   It would be good if before accusing me you read and listened to my statements and not what they say I said according to what the person who says I said said..."

   Löytääkö kukaan mitään sellaista lausuntoa, joka voitaisiin tulkita niin, että Milei kannattaa Great Resetiä tai globalistien agendaa? Niin kauan kuin ei löydy, miehen leimaaminen kontrolloiduksi oppositioksi on älyllistä laiskuutta.

   Totta kai tällaisiin hahmoihin täytyy aina suhtautua skeptisyydellä, ja heidän sanomisiaan ja tekemisiään pitää seurata hyvin kriittisesti. Me emme voi varmuudella tietää, mikä Milei on miehiään. Mutta perusteettoman black pill -hysterian levittämiseen ei pidä ryhtyä. Jos Milei pettää kannattajansa, ja paljastuu myöhemmin sudeksi lampaan vaatteissa, SITTEN hänet voi leimata kontrolloiduksi oppositioksi. Mutta vasta sitten.

   Poista
  3. Javier Milei: "I did not come here to guide lambs, I came here to awaken lions"

   https://twitter.com/zebulgar/status/1728147514254094679

   (video)

   Poista
  4. Javier Milei Calls Out Pope Francis: “Communist”

   https://www.youtube.com/watch?v=RlJaFK_lXbg

   Poista
  5. "Long live freedom dammit!" Javier Milei's remarks to the World Economic Forum 2024

   https://www.youtube.com/watch?v=wxZNmJtE8oo

   Vaatii vähän pokkaa mennä pitämään tuollainen puhe Davosin sosialisteille.

   Poista
  6. “Called Out Everybody” - Javier Milei Destroys World Economic Forum to Their Faces

   https://www.youtube.com/watch?v=PlzI9GV9glo

   Poista
  7. "Argentiinan presidentti Javier Milei leikkasi ilmapiiriä Davosissa
   #JavierMilei #WEF #Davos2024 #Agenda2030
   Javierin puhe osittain suomennettuna"

   https://twitter.com/SamiAntinniemi/status/1748017925280215060

   (video)

   Täytyy kyllä vähän ihmetellä, että miten ihmeessä niin moni yleisössä taputti tälle puheelle? WEF on kollektivistien foorumi, ja Milei antoi juuri täyslaidallisen heidän sairaalle ideologialleen.

   Poista
  8. Mielenkiintoinen puhe ja jakaantuu merkillisesti kahteen osaan.
   Sisällöllisesti tosi alkuosa avaa hyvinkin tarkasti koko vääristyneen ja sairaan nykytilanteen tavalla, jota emme ole tottuneet puhujapöntöistä kuulemaan.
   Kuitenkin vähintään yhtä yllättävästi loppuosa (n. 11:33 alk.) leikkaa hämmentävään johtopäätökseen toteamalla
   "Te olette sankareita!" maailman isoimpien, valtioiden köyhdyttämisellä rikastuneiden korporaatioiden johtajille.

   Samalla kun agitoivan ja tunteikkaan loppuosan viesti on mielestäni mahdollista tiivistää ajatukseen: "Te olette ase valtioita vastaan", se on myös rituaalinomainen synninpäästö niille, jotka nykytilanteesta ovat vastuussa: "Älkää kuunnelko heitä, jotka sanovat teitä moraalittomiksi."
   Milei siis näkee kristallinkirkkaasti, että valtio köyhdyttää ihmisen, mutta sulkee silmänsä siltä, että valtiot ovat olleet kuka-tietää-miten-pitkään ihmisten köyhdyttämiseen tähtäävien korporaatioiden marionetteja?

   Tarkoittaako tällainen puhe suoraan WEF-pöntöstä sitä, että valtioiden ja niihin liittyvien parasiittijärjestelmien aika on nyt taputeltu, ne ovat nyt tehtävänsä tehneet? Ovatko ylikansalliset organisaatiot saavuttaneet niin totaalisen monopoliaseman, etteivät ne enää tarvitse valtioihin tms. perustuvia järjestelmiä, kuten ovat jostain syystä tähän asti tarvinneet?
   Näemmekö seuraavaksi, että pyramidin keskivaiheen hyötyjiä karsitaan vähän reilummalla kädellä? Korkealta ja kovaa saattaa siinä tapauksessa tippua muutamakin ministeri ja kanisteri.
   Kuitenkin, jos agendalla on ollut jo muinaisista ajoista asti, kuten mm. https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2024/01/truth-warrior-nephilim-world-order.html ansiokkaasti jäsentelee, vain yksi päämäärä: erittäin pienen väestönosan totaalikontrolli aivan kaikesta, on valtiorakennelmien lopullinen poistaminen ainoastaan yksi askel agendalla eteenpäin.

   Yuri Beshmenov totesi, että totalitarismin rakentajat ovat mestareita kääntämään voitokseen minkä tahansa tunteenpalon: hidastanut ei ole minkään poliittisen, uskonnollisen tai muunkaan ideologisen liikehdinnän temaattinen sisältö - oli se mitä tahansa - koska tähtäimessä on ainoastaan niiden avulla tapahtuva vallitsevan rakenteen horjuttaminen ja tuhoaminen. Tähän hikiseen tehtävään on mahdollista valjastaa mitä vain. Totalitarian tyrannit astuvat kulisseista vallan puikkoihin juuri siinä vaiheessa, kun vallitseva rakenne on romutettu ja "voitto" valmis.
   Toivoa sopiikin, ettei tuo puheen jälkeinen yleisön ylimielinen virnuilu taputuksineen tarkoittanut samaa kuin: "Tässäpä poikkeuksellisen viihdyttävä hyödyllinen idiootti."

   Espanjankielen puutteen vuoksi tukeudun tulkinnassani täysin videon suomennokseen, mutta ainakin itselleni jää tämän perusteella arvoitukseksi onko Milein oivaltamisen kaksijakoisuus tahallista vai tahatonta.
   Lisäksi jään miettimään, miksi juuri tämä puhe valittiin julkaistavaksi myös "orjakansalle"? Jos tämä on yritys kiillottaa todellisten rikollisten tekoset "sankaruudeksi" niin se on säälittävä, syvästä epätoivosta viestivä yritys.

   Poista
  9. Nyt sinä olet niellyt mustan pillerin (black pill). Ei hyvä.

   Se "te olette sankareita" kommentti ei ollut ylikansallisten yhtiöiden korporaatiojohtajille, jotka ovat oikeasti kaappisosialisteja. Nykypäivän suuret korporaatiot ovat niin tiukasti kytköksissä valtioihin ja valtioita sekä korporaatioita yhteen niputtavien globalistien agendoihin, että niistä on tullut juuri näitä Milein mainitsemia valtioista eläviä parasiittejä. Ei hän heille puhunut.

   Milei puhui niille bisnesmiehille ja yrittäjille, jotka ovat se todellinen vastavoima sosialismille. Siis kaikille niille aidon kapitalistisen mallin mukaan toimiville liikemiehille, jotka eivät ole kytköksissä valtioihin tai hyödy valtioista mitenkään. Mileille he ovat sankareita, koska he ovat niitä, jotka tuottavat yhteiskunnalle hyvinvointia. Jos tällainen liikemies menestyy ja rikastuu, siinä ei ole mitään moraalitonta.

   Tuossa kohdassa Milei ei puhunut paikalla olevalle yleisölle. Hän puhui kameralle, koska tiesi, että hänen puheensa tullaan julkaisemaan verkossa. Käsittääkseni kaikki Davosin puheet ja paneelikeskustelut julkaistaan, joten ei tuo mielestäni ollut mikään "orjakansalle julkaistavaksi valittu puhe".

   Joskus tulee elämässä sellaisia jaksoja, kun mieli on vähän musta. Silloin maailma saattaa näyttää mustemmalta kuin se oikeasti on.

   Poista
  10. Kiitos tärkeästä selvennöksestä! Hyvä kuulla tuo kaikki - ja tilannehan on sitten oikein mielenkiintoinen.

   Ja naulan kantaan: näin mustana mieleni ei ole ollut aikoihin, jos koskaan. Se takuulla värittää ja painaa käsityskykyä. Käsitteellisesti voin sen ymmärtää, vaikka kosketusta ei nyt olekaan.

   Kiitos.

   Poista
  11. Ei ne mustat jaksot ikuisesti kestä. Ne pitää vain kärsiä läpi. Se on sitä helvetissä käymistä. Mutta se ei ole mitenkään huono asia, vaikka kamalaa onkin. Sieltä tullaan pois aina vähän vahvempana.

   Siellä helvetissä on muuten hyviä liekinheittimiä myynnissä. Kannattaa käydä vilkaisemassa.

   Poista
  12. Vaarallista puhetta | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia | 808

   https://www.youtube.com/watch?v=reuX8k8Ct6A

   Poista
 20. JP: It's For The Greater Good, So Shut The F*ck Up!

  https://www.youtube.com/watch?v=HNEwAJidgC8

  VastaaPoista
 21. Sami Antinniemi: #SYYTÄTIETÄÄ - ONKO NATSI VITSI?

  https://rumble.com/v2zkj0i-syyttiet-onko-natsi-vitsi.html

  VastaaPoista
 22. PJW: An incredible encounter.

  https://www.youtube.com/watch?v=qDqJ0reIsnw

  Sosialistit pitävät yhtä.

  Videolla esiintyvän poliisin hatussa on vapaamuurarisymboliikasta tuttu ruutukuvio. Britannian poliisi on täydellisesti vapaamuurarien otteessa. Suosittelen asiasta kiinnostuneille Stephen Knightin kirjaa "The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons", jossa käydään asiaa läpi hyvin seikkaperäisesti.

  https://www.amazon.com/Brotherhood-Explosive-Expose-Secret-Freemasons/dp/0586059830

  Knight kuoli pian kirjan julkaisun jälkeen hyvin epäilyttävällä tavalla.

  Kirjaan on myös Martin Shortin kirjoittama jatko-osa, joka on vielä kattavampi teos:

  https://www.amazon.com/Inside-Brotherhood-Explosive-Secrets-Freemasons/dp/0586070656

  Molemmat kirjat ovat täynnä käytännön esimerkkejä vapaamuuraripoliisien äärimmäisen korruptoituneesta toiminnasta.

  VastaaPoista
 23. Communist Professor Makes INSANE Argument Against Capitalism, DEBUNKING SOCIALIST LIES

  https://www.youtube.com/watch?v=KxxdWVudfS0

  Ja näihin valheisiin ihmiset vieläkin uskovat.

  VastaaPoista
 24. NEW - Communists marching in Brooklyn, New York City.

  https://twitter.com/disclosetv/status/1762249200505372891

  (video)

  VastaaPoista
 25. America Is Following in China’s Footsteps. Here’s How We Stop It.

  https://www.youtube.com/watch?v=jIay3uL17Jg

  Pysäyttävä haastattelu. Kannattaa ehdottomasti katsoa.

  VastaaPoista
 26. Tucker: Ep. 78 The Biden administration helped install a pro-Chinese government in Brazil, which immediately shut down opposition media and began arresting dissidents. Here are two of its victims.

  https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1763337098705162548

  (video)

  VastaaPoista
 27. Väärinajattelija -podcast, jakso 40: Sylvi Silvennoinen-Kassinen (EU:n hämyinen historia)

  https://www.youtube.com/watch?v=JpAz0FoNazU

  VastaaPoista