keskiviikko 25. marraskuuta 2020

Sanna Marin ja massahysteria


Sanna Marinin omilta sivuilta löytyy vuodelta 2010 kirjoitettu artikkeli. Katsokaa mikä ääni silloin oli kellossa: 

Tämä on se mitä suomalaiset eivät tunnu oppivan millään. Kun poliitikolla ei ole valtaa, hän puhuu yhtä. Kun poliitikko saa valtaa, hän puhuu toista. Yksikään vallassa oleva poliitikko ei puhu "Eliitin" intressien vastaisesti, koska jokainen valtaan noussut poliitikko on päässyt asemaansa "Eliittiä" palvelemalla.

Poliitikkojen vaihtaminen (eli uusien naamojen äänestäminen) korruptoituneessa järjestelmässä ei muuta mitään. 

Lue myös: Fabianismi Suomessa


sunnuntai 22. marraskuuta 2020

OAN: Dominion-izing the Vote

 
Tutkiva journalismi ei ole kuollut. 

Vaikka valtamedian narratiivi onkin tällä hetkellä se, että mitään vaalivilppiä ei tapahtunut, ja että vaalit olivat "turvallisimmat vaalit koskaan", totuus vaikuttaa olevan jotain aivan muuta. OAN on mediakentän uusi peluri, joka ainakin tässä asiassa pyrkii totuudenmukaiseen journalismiin. Asiat näyttävät menevän siihen suuntaan, että vaalien lopputulos ratkaistaan republikaanienemmistöisessä korkeimmassa oikeudessa. Vaalivilpistä on niin paljon todistusaineistoa, että pidän Trumpin vaalivoittoa erittäin todennäköisenä. Toki on mahdollista, että tarinassa ilmenee vielä jokin uusi odottamaton käänne, josta emme vielä tiedä mitään. Mutta jos tällaista käännettä ei tapahdu, Trump tulee voittamaan vaalit. 

Tämän tarinan seuraaminen on johtanut siihen, että ajatukset palaavat kerta toisensa jälkeen siihen tärkeään kysymykseen, josta kirjoitin jokin aika sitten: Onko Trump aito "Eliitin" vastainen oppositio?

Onko mahdollista, että kaikki tämä on vain hämäystä, ja että Trump on osa "Eliittiä"? Kyllä, se on mahdollista. Mutta jos näin olisi, mitä se tarkoittaisi käytännössä?

Se tarkoittaisi sitä, että "Eliitti" on järjestänyt näytelmän, jossa ensin Demokraatit järjestävät vaalivilpin, jonka Trump joukkoineen paljastaa, ja lopulta Trump valitaan uudelle kaudelle. Lopputuloksena olisi se, että valtamedia menettää täydellisesti uskottavuutensa, sosiaalisen median jätit paljastuvat läpensä korruptoituneeksi, "Eliitin" mahdollisuus huijata vaaleissa paljastuu, ja jatkossa kaikki tulevat vaalit järjestetään niin, että laajamittaisen vaalivilpin tekeminen vaikeutuu huomattavasti. Tämän lisäksi myös "Eliitin" tärkeimpänä poliittisena armeijana toimiva Demokraattipuolue tullaan ikuisesti muistamaan puolueena, joka yritti tehdä kaikkien aikojen törkeimmän poliittisen vallankaappauksen.

Joskus shakissa käytetään taktiikkaa, jossa pelin voittaminen vaatii upseerin uhraamisen. Mutta kuinka usein taktiikkana on uhrata koko upseeristo? 

Varsinkin median valheellisuuden paljastuminen on "Eliitille" valtavan suuri menetys. Jos median korruptio paljastuu kaikille, ja suuret määrät ihmisiä herää median luomasta massahypnoosista, jo se yksistään on game over "Eliitille". Miten "Eliitti" voisi ylläpitää omaa valtaansa ilman mediaa? 

Juuri nyt minun on hyvin vaikea nähdä sellaista skenaariota, että tämä vaalivilppiskandaali voisi jotenkin kääntyä "Eliitin" eduksi. Tämän takia minun on tällä hetkellä hyvin vaikea nähdä Trump osana "Eliittiä". Neljä vuotta sitten en vielä uskaltanut ajatella näin, ja suhtauduin Trumpiin hyvin skeptisesti. Ehkä sittenkin olin väärässä?

Katsotaan miten käy.

perjantai 20. marraskuuta 2020

torstai 19. marraskuuta 2020

Lastenlauluja: "A new world order behind closed doors"


Nimimerkki H1789 tarjosi kommenttiosiossa mielenkiintoisen löydöksen YK:n sivuilta.

YK:n sivuilla on uutinen otsikolla Virtual Concert unites Pacific with the world in battling COVID-19. Juttu kertoo virtuaalikonsertista, johon on ilmeisesti osallistunut joukko korkearvoisia vieraita. 

Kyseisen tapahtuman lopussa kuultiin lasten laulamana kappale, jonka sanat menevät näin:

“Around the world we’re closing borders, COVID-19 on the rise
A new world order behind closed doors, the storm will pass, we will survive
We will rise, we will rise again, our isles will rise again 
We will rise, we will rise again, our world will rise again”A new world order? Behind closed doors? 

Se "new world order" on vain pöhkö salaliittoteoria!

YK:sta ja sen salaseurataustaisesta historiasta enemmän kirjoituksessa Yhdistyneet Kansakunnat.

maanantai 16. marraskuuta 2020

The Great Reset


Viime aikoina "Eliitti" on puhunut paljon aiheesta "The Great Reset". Mistä on kyse?

Lyhyt selitys:
Keskipitkä selitys:
Pitkä selitys:
Jännityksellä odotamme, koska suomalaiset "Eliitin" ohjauksessa olevat poliitikot alkavat puhua samasta aiheesta.


perjantai 13. marraskuuta 2020

Median kytkökset

 
Jos joku vielä ihmettelee USA:n median toimintaa näiden vaalien yhteydessä, tämä kuva kertoo paljon:


(klikkaa suuremmaksi)

Luettavaa:


torstai 12. marraskuuta 2020

Build Back Better - uusin talismaaninen hokema


Lue ensin: Talismaaniset sanat

David Whiteheadin Twitter-tililtä poimittua: 

Uusin "Eliitin" talismaaninen hokema näyttää olevan "Build Back Better". Samaa fraasia käyttävät muun muassa Joe Biden, Boris Johnsson, Justin Trudeau, World Economic Forum, OECD ja YK.Päivitys 19.11.2020:

Näemmä myös presidentti Sauli Niinistö on Build Back Better -agendan tukija. Presidentin omilla verkkosivuilla on kirjoitus, joka sisältää seuraavan kohdan:

"Meidän on tehtävä välttämättömyydestä hyve. Nyt kun koko maailma on elpymisstrategian tarpeessa, meidän on varmistettava, että tie, jonka valitsemme, johtaa kohti kestävää tulevaisuutta. Sen sijaan, että palaisimme kestämättömiin tapoihimme, meidän on todella ”jälleenrakennettava parempaa ja vihreämpää”. Annamme täyden tukemme pääsihteerin kuudelle “Building Back Better” -periaatteelle. Kaikkia elvytystoimia on arvioitava niiden ilmasto- ja ympäristövaikutusten näkökulmasta. Pariisin sopimuksen, kestävän kehityksen tavoitteiden 2030-agendan ja biologisen monimuotoisuuden yleissopimuksen on ohjattava meitä eteenpäin."

Tämä siis siltä presidentiltä, joka käytti viime vaalien kampanjassaan härskin läpinäkyvää vapaamuurarisymboliikkaa. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Sauli Niinistö 2018.sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Truth Warrior: ELECTION RIGGED?


Olen tarkoituksella jättänyt kommentoimatta USA:n vaaleja, koska selkeästikään näytelmä ei ole vielä ohi. Media on julistanut Bidenin voittajaksi siitäkin huolimatta, että näyttöä laajamittaisesta vaalivilpistä on hyvin paljon. Epäilemättä voittaja ei ole vielä oikeasti ratkennut, koska edessä on mahdollisesti pitkäkin oikeustaistelu. Siinä taistelussa Trump on paremmassa asemassa, koska republikaaneilla on korkeimmassa oikeudessa enemmistö. 

En väitä tietäväni miten tässä käy, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että demokraattien naurettavan ilmiselvä vaalivilppi ei tule menemään läpi. Katsotaan rauhassa miten käy.

Tässä hyvää pohdintaa aiheesta: