maanantai 9. maaliskuuta 2015

Aton-kultti - osa 15: Maltan ritarikunta


Päivitetty 31.7.2022.

Jos haluaa ymmärtää miten "Eliitin" valtapyramidi on rakentunut, on pakko perehtyä "Eliitin" erilaisiin ritarikuntiin. Aihe on siitä hankala, että ritarikuntia on todella paljon ja niiden välisiä suhteita on todella hankala hahmottaa. On täysin mahdotonta hahmottaa koko ritarikuntien "organisaatiokaaviota". Onneksi ei tarvitsekaan, koska jo muutaman ritarikunnan tuntemisesta saa melko hyvän käsityksen ritarikuntien ison kuvan raameista.

Kaikki alkoi temppeliritareista, joiden taustoja käytiin läpi kirjoituksessa Temppeliritarien synty. Ristiretkien aikana temppeliritarien rinnalle syntyi muitakin ritarikuntia, joita voi karkeasti ottaen kutsua temppeliritarien "tytäryhtiöiksi". Jos eri ritarikuntien taustalla vaikuttavat superrikkaat atonistiset aatelissuvut ovat käytännössä samoja, ritarikuntien väliset erot ovat jokseenkin semanttisia. Ilmiö on tavallaan sama kuin nykyään suuryrityksissä - puhutaan eri organisaatioista, mutta käytännössä suuromistajat ovat samoja superrikkaita sukuja, samaa "Eliittiä".

Temppeliritarien rinnalle perustettiin ensimmäisen ristiretken aikoihin Johanniittain ritarikunta (tunnetaan monilla nimillä - Order of the Knights of Saint JohnOrder of Saint John, Knights Hospitaller). Kun temppeliritarit ajautuivat valtataisteluun Vatikaanin kanssa, syntyi konflikti, jonka seurauksena temppeliritarit "tuhottiin" kuuluisassa "perjantai 13. päivä" -operaatiossa. Todellisuudessa temppeliritareita ei onnistuttu tuhoamaan, vaikka osa sen jäsenistä tapettiinkin - mukaan lukien suurmestari Jacques de Moley. Tapettujen temppeliritarien määrä oli suhteellisen pieni. Temppeliritarien "tuho" jäi lähinnä nimellisksi. Organisaatio lakkautettiin, mutta suurin osa sen jäsenistä jäi henkiin ja toiminta jatkui entiseen tapaan jonkun muun organisaationimen alla.

"To suggest that the 1307 attacks put paid to the order completely is to fail singularly in understanding the magnitude of the proposed task. It is also to ignore the depths to which Templar International was planted into the very earth of Europe and beyond" - Alan Butler & Stephen Dafoe (The Knights Templar Revealed)

Osa temppeliritareista pakeni Skotlantiin, jossa organisaatio otti uuden muodon - vapaamuurarit.

"Moreover, according to a masonic tradition, an alliance definitely took place between the Templars and the masonic guilds at this period. During the proceedings taken against the Order of the Temple in France it is said that Pierre d'Aumont and seven other Knights escaped to Scotland in the guise of working masons and landed in the Island of Mull. On St. John's Day, 1307, they held their first chapter. Robert Bruce then took them under his protection, and seven years later they fought under his standard at Bannockburn against Edward II, who had suppressed their Order in England." - Nesta H. Webster (Secret Societies And Subversive Movements)
"It is important to remember that the theory of the Templar connexion with Freemasonry was held by the Continental Freemasons of the eighteenth century, who, living at the time the Order was reconstituted on its present basis, were clearly in a better position to know its origins than we who are separated from that date by a distance of two hundred years." - ibid


Order of St. John -tunnus on sama kaksipäinen kotka kuin vapaamuurariuden korkeimpien asteiden tunnus

(ruutukaappaus Unslaved-podcastista)


Johanniittain ritarikunta on yksi (mutta ei ainoa) merkittävimmistä temppeliritarien toiminnan jatkajista. Käytännössä tästä ritarikunnasta tuli "temppeliritarit 2.0", jonka haltuun temppeliritarien valtava omaisuus siirrettiin. Vatikaani ei onnistunut kaappaamaan tuota omaisuutta, vaikka se sitä aivan varmasti yrittikin.

Myöhemmin ritarikunnan nimi muuttui nykyään paremmin tunnettuun muotoon Maltan ritarikunta, joka on käytännössä nykypäivän versio temppeliritareista. Tämä organisaatio toimii edelleen ja on erittäin korkealla "Eliitin" valtapyramidissa. Maltan ritarien näkyvin haara on nimeltään Sovereign Military Order of Malta, joka on suvereeni, eli valtion kaltainen kansainvälisoikeudellinen toimija. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että SMOM on valtio ilman maa-alueita. Sillä on omat passit, rekisterikilvet ja postimerkit, ja sillä on diplomaattisuhteet 102 valtion kanssa.

SMOM ei kuitenkaan ole ainoa Maltan ritarien haara. Sen jäseneksi pääsevät vain katolilaiset henkilöt, joten ei-katolilaisille jäsenille on omat organisaationsa. Näistä merkittävin haara on englantilainen Order of Saint John (1888), johon kuuluu mm. kuningatar Elizabeth II, joka käytännössä johtaa koko Maltan ritarikuntaa eri haaroineen. Historian saatossa "Eliitin" sisällä on ollut niin paljon erilaisia valtataisteluja, että tällainen ritarikunnan useampaan eri haaraan jakautuminen ei ole mitenkään ainutlaatuista. Näin on käynyt myös mm. Order of the Golden Fleece -ritarikunnan tapauksessa. 


Kuningatar Elizabeth II - Maltan ritarikunnan johtaja

Maltan ritarikunnan lippu. 

Englannin lippu - käänteiset värit verrattuna Maltan ritarikunnan lippuun.


Maltan ritarikunnan tunnus on temppeliritareilta peritty risti, josta on muutamia eri versioita. Näistä risteistä näkee käytettävän vähän eri nimiä, mutta erot ovat lähinnä semanttisia. Terminologiaan ei kannata takertua - kaikista versioista voi käyttää yleistermiä Maltanristi.


Se "virallinen" Maltanristi

Cross pattée - myös Maltanristi

Paavin kaavussa on Maltanristejä, jotka ovat tyyliltään hieman erilaisia kahteen edelliseen verrattuna.

Maltanristi kuningattaren kruunussa. Elizabethillä on "Eliitin" sisällä todella paljon valtaa. Ei varsinaisesti sen takia, että hän on kuningatar - vaan sen takia, että hän on Maltan ritarikunnan (ja Knights of the Garterin) johtaja.


Toinen Maltan ritarikunnan käyttämä tunnus on punainen kilpi. Tällä viitataan egyptiläiseen Neith-jumalattareen (prototyyppi kreikkalaiselle Athenelle, jonka pöllösymboliikkaa Illuminati käyttää), jonka yksi tunnuksista oli punainen kilpi. Samaa symboliikkaa löytyy myös Maltan ritarikuntaa palvelevien Rothschildien (= red shield, punainen kilpi) vaakunasta. Aiheesta enemmän kirjoituksessa Kehruu ja metsästys.


Maltan ritarikunnan punainen kilpi


Maltan ritarikunta on yksi merkittävimmistä organisaatioista koko maailmassa. Hyvin suuri osa maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä kuuluu tähän esoteeriseen veljeskuntaan.

Usein sellaiset henkilöt, jotka näyttävät julkisuudessa olevan ideologisesti hyvin kaukana toisistaan, kuuluvatkin kulissien takana samaan "Eliitin" vähemmän julkiseen veljeskuntaan. Julkinen imago on usein teatteria, jonka tarkoitus on peittää totuus: kaikki vaikutusvaltaiset ihmiset kuuluvat samaan salaiseen klubiin, josta suurin osa tavallisista ihmisistä ei ole koskaan edes kuullut.

Maltan ritarikunta on tästä hyvä esimerkki. Eikö ole aika erikoista, että tähän samaan ritarikuntaan kuuluivat esimerkiksi Benito Mussolini ja Nelson Mandela? Kun oikeisto ja vasemmisto veljeilevät kulissien takana, kuinka todellista poliittinen oikeisto-vasemmisto-vastakkainasettelu silloin on?


Nelson Mandela Maltan ritarikunnan univormussa

Mussolini kaulassaan Grand Cross of Honour and Devotion of the Sovereign Military Order of Malta

Maltanristi natsilupussa


Ei "Eliittiä" kiinnosta kuka voittaa vaalit, koska kaikki merkittävät poliitikot kuuluvat joka tapauksessa "Eliitin" organisaatioihin. Koko poliittinen kenttä on tavalla tai toisella "Eliitin" takataskussa - lähes joka maassa. "Eliitti" haluaa vain, että ihmiset käyvät kiltisti äänestämässä ja jatkavat demokratian illuusioon uskomista. "Äänestäminen on kansalaisvelvollisuus!" "Vain äänestämällä voit vaikuttaa!"

Niinkö? "Heads we win, tails you lose."

Entäs kun kaksi valtiota sotivat ja molempien valtioden johto kuuluu samaan salaiseen ritarikuntaan? Julkisesti ollaan vihollisia, mutta kulisseissa ystäviä? Mikä on silloin sodan oikea syy? Mistä siinä on kyse?

Sotien todelliset taustat ja motiivit ovat aina "Eliitin" salaisuuksia.


Kuningas Edward VIII ja Adolf Hitler - molemmat Maltan ritarikunnan korkearvoisia jäseniä. Kuva vuodelta 1937.

Elizabethin puoliso, Prinssi Philip vuonna 1937 hautajaissaattueessa natsi-upseerien rinnalla

Time-lehti valitsi Hitlerin 1938 vuoden henkilöksi. Time lehden perusti Henry Luce, joka kuului Hitlerin tavoin Maltan ritarikuntaan.

Natsit kutsuivat itseään termillä "New Templars".


Maltan ritarikunta vaikuttaa hyvin monen kansainvälisen organisaation taustalla. Yksi heidän luomuksistaan on Punainen Risti, jonka logo kertoo kaiken. Punaisen Ristin julkisuuskuva on onnistuttu luomaan positiiviseksi humanitaariseksi hyväntekeväisyysjärjestöksi, mutta kulissien takana sen toiminta ei kestä päivänvaloa.

Punainen Risti on kätevä työkalu sodissa. "Eliitti" pystyy tämän organisaation kautta valvomaan ja vakoilemaan konfliktialueilla, jonne Punaisen Ristin työntekijöillä on yleensä vapaa pääsy.


Punainen Risti - Maltan ritarikunnan luomus


Tietenkin Punaisessa Ristissä työskentelee paljon hyväntahtoisia aidosti hyväntekeväisyydestä kiinnostuneita ihmisiä, mutta valitettavasti organisaatio on korkeimman johdon tasolla hyvin korruptoitunut ja "Eliitin" tarpeisiin valjastettu koneisto. Yksi karmea esimerkki Punaisen Ristin korruptiosta on USA:n Punaisen Ristin hurrikaani Sandyn avustusrahojen kavallus. "Emme voi julkistaa kirjanpitoamme, koska se paljastaisi liikesalaisuuksiamme ja heikentäisi kilpailukykyämme." Kovaa kilpailua hyväntekeväisyydessä?

Kuinka moni tietää, että Punaisen Ristin historia juontaa juurensa atonististen aatelissukujen perustamaan esoteeriseen veljeskuntaan - temppeliritareihin? Hyväuskoiset hyväsydämiset ihmiset luovuttavat rahojaan tai työtään tälle organisaatiolle, koska he eivät tiedä mistä Punaisessa Ristissä on oikeasti kysymys. Tietenkin osa rahoista menee jossain määrin perille, mutta "Eliitti" ottaa aina välistä. Ilmiö on sama kuin vapaamuurareissa - suurin osa ihmisistä on mukana positiivisista motiiveista, mutta organisaatiokaavion ylimmät tasot ovat läpensä mätiä.

Jos Punaisen Ristin värit kääntää toisin päin, saadaan Sveitsin lippu. Tämäkin valtio on Maltan ritarikunnan luomus. "Eliitti" perusti Sveitsiin "erityistalousalueen", jonka pankkisalaisuuskäytäntöjen avulla voidaan pyörittää rikollista tai muuten kyseenalaista rahaliikennettä. Sveitsin kautta "Eliitin" superrikkaat pystyvät kiertämään myös näppärästi veroja.


Sveitsi - Maltan ritarikunnan luomus


Mihin Paroni Mannerheim muutti sotien jälkeen? Sveitsiin tietenkin.


Mannerheimille myönnettiin läjäpäin ulkomaisia ritarikuntien kunniamerkkejä, joissa on Maltanristi. Hän on erittäin suurella todennäköisyydellä kuulunut Maltan ritarikuntaan joko suoralla jäsenyydellä, tai jonkun "tytärritarikunnan" kautta. Lista Mannerheimin kunniamerkeistä täällä.

Mannerheimin muistopatsas Sveitissä. Veistos on yhdistelmä obeliskia ja "murtunutta pilaria". Tällaista monumenttia ei pystytetä ihan kenelle tahansa - ei varsinkaan Sveitsiin.


Maltanristiä kutsutaan joissain yhteyksissä nimellä Black Sun - Musta Aurinko. Tunnus löytyy muun muassa öljy-yhtiö ARCO:n logosta.


ARCO ja Black Sun - logo esittää myös ylhäältä kuvattua pyramidia.


Musta Aurinko löytyy myös yhdysvaltalaisen Smithsonian-instituutin logosta. Kyseinen instituutti on "virallisen" tieteen ja tutkimuksen vaikutusvaltainen yksikkö, jonka tehtävä on valvoa, että tiede ja tutkimus ei ylitä sellaisia rajoja, jotka uhkaavat "Eliitin" valtaa.


Black Sun Smithsnoian-logossa


23 kommenttia:

 1. Mitkä ovat tämän videon onnahdukset, jotakin varmaan tavoitettu

  - onko jotain uutta?

  https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin pitkä video ja niin paljon asiaa, että vähän turhan laaja kysymys.

   Toisaalta, en koe että olisi minun tehtäväni lähteä arvostelemaan toisten töitä yksityiskohtaisella tasolla. Näkemyksiä on monia, kaikkiin näkemyksiin kannattaa tutustua, mutta lopulta jokaisen tulee muodostaa itse oma näkemyksensä.

   Ottamatta kantaa kyseiseen videoon, yleisimmistä onnahduksista olen kirjoittanut täällä: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/09/yleisimmat-virhetulkinnat.html

   Poista
 2. Onkohan tällä helsinkiläisellä talolla jokin suhde kyseiseen järjestöön:

  http://www.ark-house.com/ark-house-en/malta.html

  VastaaPoista
 3. Ilkan yleisönosastolla kerrottiin Kauhavan nykyisessä vaakunassa olevan Maltan risti. Tänään 19.7 Ilkan yleisönosastossa oli kriittinen oikaisu, jossa ristin kerrottiin olevan "Mantovan risti". Kauhavan kunnan sivujen mukaan Mantovan risti periytyy Kortesjärven vaakunasta, joka sovittiin kuntaliitoksen yhteydessä.

  Mitä eroa on Maltan ristillä ja Mantovan ristillä, vai onko niillä nimeä lukuunottamatta eroa lainkaan?

  http://www.kauhava.fi/kauhava-info/vaakuna

  http://m.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/lyhyesti-1.2087533

  http://www.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/lyhyesti-1.2089140

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimiä on monia. Nämä semanttiset väittelyt ristien nimistä liikkuvat aika vahvasti symboliikan eksoteerisella tasolla, jonka tarkoitus on vain peittää esoteerinen taso. Näitä huutelijoita, joilla on symboliikan historiasta tai esoteerisista tasoista hyvin rajallinen ymmärrys, riittää vaikka kuinka paljon.

   Mantovan risti on vain toinen nimi cross pattée -ristille, joka puolestaan on vain versio Maltan rististä. Näistä nimistä voi toki käydä semanttista (ja hyvin turhanpäiväiväistä) väittelyä, mutta ne ovat yhtä kaikki temppeliritarien tunnuksia. Kyse on atonismista ja aurinkosymboliikasta.

   Poista
 4. huumorisivusto sivuaa totuutta?

  THE QUEEN has confirmed that if President Trump makes a state visit, she can kill him with a sword and nobody can touch her.

  Palace staff have assured the Queen that, according to English law, Trump is a subject of the Crown and can, if judged to be damaging the monarchy, be dispatched without repercussion.

  She said: “I haven’t made up my mind yet. I might.

  “It’s been an awful lot of years hefting the old sword without using it, and who better to christen it on? Just imagine the look on his satsuma face.

  “And the colonies would be so grateful they’d have me straight back as their reigning monarch, which solves this Brexit thing literally at a stroke.

  “I should do one useful thing before I abdicate, really. And imagine how furious it’d make the May woman.”

  Her Majesty added: “I genuinely can’t think of a reason not to. Anyone?”

  http://www.thedailymash.co.uk/news/international/legally-i-can-kill-him-queen-confirms-20170131121313

  VastaaPoista
 5. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710162200465308_ul.shtml
  "Pääministeri sanoi, että viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta iskun tekijät saataisiin oikeuden eteen. Hän kuvasi iskua barbaariseksi."
  Kyllä varmasti,tulipas heti levollinen olo. Saa nähdä kenestä leivotaan syntipukki...

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen kunniamerkki: https://yle.fi/uutiset/3-10870381

  VastaaPoista
 7. Pysyvä YKn tarkkailija jäsen + monissa pyöreän pöydän kokouksissa edustettuna.
  Katolilainen järjestö? Paavi ainakin erotti muutama vuosi takaperin johtajan kun tuli ilmi kondomien jakelua, hyi hyi hyi...

  VastaaPoista
 8. Näin Sveitsissä:

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/suomi-osti-salauslaitteita-sveitsilaisyhtiolta-cia-luki-viestit-kymmenien-vuosien-ajan/

  "Se oli kylmän sodan menestyksekkäin tiedusteluoperaatio. Yli sata maata eri puolilla maailmaa salasi vuosikymmenien ajan arkaluonteisimmat viestinsä sveitsiläisillä salakirjoituslaitteilla. Niitä myi yhtiö, jonka omistivat länsimaiset tiedustelupalvelut."

  Kuten todettu, Maltan ritarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Operaatio Minervan syyllisiä jahdataan Sveitsissä ja Saksassa – vasemmistoliiton Mustajärvi haluaa ministereiltä vastauksia

   https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/operaatio-minervan-syyllisia-jahdataan-sveitsissa-ja-saksassa-vasemmistoliiton-mustajarvi-haluaa-ministereilta-vastauksia/

   Poista
 9. Iltalehti kertoo, miten kuningattarella on erityinen suhde Maltaan:

  https://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/a/754ca1d1-3cd8-4b83-8462-ec308f61864c

  Miten yllättävää.

  VastaaPoista
 10. Tässä vinkki käsiteltäväksi jo symboliikkansa kannalta:

  Pan Europaean Union Flag
  https://www.google.com/search?sxsrf=AOaemvJy6DCGsTp8xEFepIWt3cWup1Boaw:1631460482297&source=univ&tbm=isch&q=pan+european+union+flag&sa=X&ved=2ahUKEwj2kYz03_nyAhUxsKQKHWzaBgIQjJkEegQIBRAC

  Samalla olisi varmasti aiheellista sivuta mm. seuraavia aiheita:

  Kalergi plan
  https://www.amazon.com/Practical-Idealism-Kalergi-destroy-European/dp/1913057097

  Paneuropean Union ja Paneurooppa-instituutti
  https://en.wikipedia.org/wiki/Paneuropean_Union
  https://www.utu.fi/fi/yliopisto/turun-kauppakorkeakoulu/pei

  Valitettavasti YouTube on tyhjennetty sellaisesta materiaalista, joka vielä viitisen vuotta sitten oli saatavilla. Kattavin video, jonka nyt nopeasti löysin tästä aiheesta on seuraava:

  https://www.youtube.com/watch?v=6aAs2X4w70U

  Lyhykäisyydessään on olemassa suunnitelma ja järjestö, jonka pyrkimyksenä on sekoittamalla rotuja hajottaa nykyinen Eurooppa. Tämä selittäisi hyvin taannoisen sotilasikäisen sonnilauman ryntäämisen Eurooppaan, ja antaa aihetta odottaa, että vaellukselle on tulossa myös jatkoa.

  En halua tuoda rasistiselta (tai antisemitismiltä) kalskahtavaa materiaalia mainiolle saitillesi, mutta tämä kuuluu mielestäni selkeästi NWO:n rakennelmiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvennykseksi: tuo ensimmäinen linkki siis viittaa lippuun, joka on kuin EU:n lippu, mutta siinä on keskellä punainen risti keltaisella pohjalla.

   Lippu näkyy myös tällä wikisivulla:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Paneuropean_Union

   Poista
  2. Se alkaa taas, tuo Euroopan monikultturillistaminen:

   https://9gag.com/gag/a27eBKD

   Poista
  3. Yllä olevan liittyen, huomasin tällaisen artikkelin "Partisaanin" sivuilla:

   https://www.partisaani.com/news/zionism/2021/09/27/juutalaisjarjesto-rahoittaa-hanketta-jolla-afgaaneja-tuodaan-eurooppaan/

   Tuli heti mieleeni tuo aiemmin mainittu "Kalergi Plan" (kts. viesti yllä) ja sen liitteeksi seuraava artikkeli:

   http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/

   Artikkelissa lainattu pätkä ruotsissa toimineen Barbara Spectren lausunnosta kannattaa lukea ajatuksella. Se on kuultavissa hänen omasta suustaan seuraavalla videolla:

   https://www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

   Minulla oli aiemmin oikein hyviä videoita tästä naisesta ja hänen missiostaan, mutta ne ovat sittemmin kaikki kadonneet tuubista.

   Tiivistettynä siis: jos etelän mailta alkaa taas lappaamaan sotilasikäisiä "pakolaisia", on hyvä pitää mielessä, että tällaisia suunnitelmia on ihan myönnetysti olemassa.

   Poista
 11. Päivitetty 6.10.2021: Lisätty maininta punaisesta kilvestä.

  VastaaPoista
 12. Levelissä vieraana Maltan ritarikunnan jäsen Luigi Giuliano de Anna. Videossa käytiin tästä blogistakin katsomassa Aleksanteri II patsaan vapaamuurariviittaus.
  https://www.youtube.com/watch?v=zW7h-IaQRuw

  VastaaPoista
 13. Päivitetty 31.7.2022: Selkeytetty tekstiä liittyen Maltan ritarien eri haaroihin. Tämä eri haaroihin jakautuminen on aiheuttanut joillekin hämmennystä, joten oli jo aikakin tehdä tämä selvennys.

  VastaaPoista
 14. What the Media Won't Tell You About KING CHARLES III

  https://www.youtube.com/watch?v=eeNZ7CseBLo

  Tämä mies johtaa nyt Maltan ritarikuntaa, sukkanauharitarikuntaa ja Crown Corporationia ("The Crown").

  VastaaPoista
 15. “To find out who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”

  Kuningattaren kritisoimisesta sakot.

  https://www.suomenmaa.fi/uutiset/celticin-kannattajat-pilkkasivat-edesmennytta-kuningatarta-uefa-sakotti-skotlantilaisseuraa/

  VastaaPoista
 16. "I've seen some crazy stuff. But please explain this one.

  This is a legit WHO document. I repeat, this document is LEGIT.

  September, 28, 2023.

  'Modalities of engagement for relevant stakeholders'

  Annex B - Observers,

  4. Order of Malta."

  https://twitter.com/_Escapekey_/status/1722603779185692855

  (kuva)

  VastaaPoista