tiistai 15. syyskuuta 2020

Kokoomuksen salattu historia


Kokoomuksen logon symboliikkaa käsittelevässä kirjoituksessa esiteltiin puolueen logoon piilotettua esoteerista symboliikkaa. Logoon on ovelasti piilotettu Illuminati-pankkiirisuku Rothschildien viisi nuolta (nuolenkärjet).

Kokoomuksen ja Illuminatin välillä on myös toinen mielenkiintoinen linkki. Asia selviää tutkimalla Kokoomuksen historiaa.

Kansallisen Kokoomuspuolueen juuret ovat Nuorsuomalaisessa Puolueessa. Kokoomus perustettiin vuonna 1918, kun sen emopuolue Nuorsuomalaiset jakautui kahtia. Kokoomuksen perustaneet "pääskyset" kannattivat monarkiaa, ja Kansalliseen Edistyspuolueeseen siirtyneet "varpuset" kannattivat tasavaltaa.

Illuminati-yhteys löytyy nimenomaan Nuorsuomalaisten taustoista. Nuorsuomalainen puolue perustettiin vuonna 1894, mutta nuorsuomalaisuusaatteen juuret menevät kauemmas. Tarkkaa vuosilukua nuorsuomalaisuuden synnylle en löytänyt, mutta eri Wikipedia-sivut tarjoavat ajankohdaksi 1870- ja 1880-lukuja.

Vähemmän tunnettu tosiasia on se, että nuorsuomalaisuus oli osa kansainvälistä liikettä. "Eliitin" hallitsema historiankirjoitus ei mielellään tätä asia käsittele, koska taustoista paljastuu yksi tulenarka nimi. Nuorsuomalaiset (engl. Young Finns tai Young Finnish) oli aatteellisesti osa niin sanottua Nuori Eurooppa -liikettä (Young Europe), jonka perusti 33. asteen vapaamuurari Giuseppe Mazzini.


Giuseppe Mazzini


Nuori Eurooppa sai alkunsa Mazzinin vuonna 1831 perustamasta Nuori Italia -salaseurasta.

Mazzini organized a new political society called Young Italy. Young Italy was a secret society formed to promote Italian unification: "One, free, independent, republican nation." Mazzini believed that a popular uprising would create a unified Italy, and would touch off a European-wide revolutionary movement. (Wikipedia)

Kolme vuotta myöhemmin vuonna 1834 Mazzini ja hänen tukijat perustivat Nuori Italia -salaseuran pohjalta Nuori Eurooppa -seuran, jonka jälkeen ympäri Eurooppaa alkoi vähitelleen ilmestyä uusia seuroja, kuten Nuori Ranska (Young France), Nuori Saksa (Young Germany), Nuori Puola (Young Poland), Nuori Englanti (Young England) ja niin edelleen. Lopulta liike levisi 1800-luvun loppupuolella myös Suomeen nimellä Nuorsuomalaiset.

Young Europe (Italian: Giovine Europa) was an international association formed in 1834 by Giuseppe Mazzini on the model of Young Italy. It was composed of the national societies of Young Italy, Young Poland [pl], and Young Germany, which, independent in their own sphere, acted in common, through a central committee, for the furthering of the principles of liberty, equality, and humanity in Europe. The headquarters of the society were in Switzerland, where, in 1835–36, was brought about the organization of a French society, Young France. The activity of the society speedily aroused the opposition of the Swiss authorities, who expelled many of its members from the country. (Wikipedia)

Sivujuonteena mainittakoon myös Young Turks, joka suoritti 1900-luvun alussa armenialaisten kansanmurhan.

Nuori Eurooppa -seuran perustamisen ajankohta (vuosi 1834) on mielenkiintoinen. Juuri tuona vuonna 33. asteen vapaamuurari Mazzinista tuli Adam Weishauptin jälkeen uusi Illuminatin johtaja.

A copy of the book “The Duties of Man” by Giuseppe Mazzini resides at the Great Lodge of the Great East of Italy GOI and was given to Grand Master Stefano Bisi. Mazzini had understood that Freemasonry was a powerful lever with which to revolutionize the world.

After Adam Weishaupt, the founder of the Illuminati, died on Nov. 18, 1830, Mazzini was appointed head of the organization in 1834. (WinterWatch)

Weishaupt had died in 1830, at the age of 82; he was succeeded as head of the Illuminati by Guiseppe Mazzini, the Italian revolutionary leader. Under Mazzini's leadership, the Illuminati moved rapidly toward a policy of more direct action, of revolutionary outbreaks and open attempts to seize and overthrow governments. - Eustace Mullins (The Curse of Canaan)

Näin ollen Kokoomuksen taustat juontavat juurensa 1800-luvun eurooppalaiseen salaseura-aktivismiin: Kokoomus --> Nuorsuomalaiset --> Nuori Eurooppa --> Mazzini --> Illuminati. Ymmärrättekö nyt miksi Kokoomuksen logossa on Rothschildien viisi nuolenkärkeä?


Kokoomuksen logo

Viisi nuolta on Rothschildien tunnus

Vanha Rothschild-logo


Yksi Nuorsuomalaisen Puolueen perustajista oli muuten Eero Erkko, globalistipiireissä vaikuttaneen Aatos Erkon isoisä, joka perusti Hesaria edeltäneen Päivälehden. (Lue myös: Aatos Erkko ja "viisaiden kerho")


Eero Erkko


Kokoomukseen liittyviä kirjoituksia:

9 kommenttia:

 1. Raju myllytys alkoi: ”Hävetkää, kokoomus”

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/a9120b14-4abf-4362-934d-8afe06493e29

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten tällainen voi edes olla mahdollista?

   Tässä se twiitti:
   https://twitter.com/kokoomus/status/1387071563242033153

   Eikö olisi voinut vaan äänestää kyllä. Siis nyt nuo mokasivat ja kunnolla, mikä tietysti on oikeastaan ihan hyvä juttu.

   Poista
  2. Tarvitaan 14 kokkaria jotka yllättäen löytävät selkärangan 😂, ehkä vähempikin riittää jos sellaisen sattuisi löytämään joku hallituspuolueiden edustaja🤣, en kyllä henkeä pidättele odottaessa.
   Jostain luin että jos paketti kaatuu niin se sataa Putlerin laariin(miten?), eihän koksut nyt Puten puolella voi olla 😂

   Poista
  3. Hesarin propagandamylly käy kuumana:

   https://www.hs.fi/talous/art-2000007946191.html

   Poista
 2. Orwell olisi ylpeä tästä suorituksesta:

  https://www.ts.fi/puheenvuorot/5302813/Euroopan+tulevaisuus+vahvempi+demokraattinen+Eurooppa

  Nyt puhutaan jo ihan avoimesti liittovaltiopyrkimyksistä. Se on niin fantsu idea, koska se "lisää demokratiaa".

  VastaaPoista
 3. Muistatteko kun kokoomuslainen Kirsi Piha puhui ikkunan alla kulkevista natseista? Moni ihmetteli mistä natseista hän puhuu, mutta nyt se taisi selvitä. Hän puhuu omista puoluekavereistaan:

  https://twitter.com/ArttuRintanen/status/1420333696754896897

  "Mielestäni ainoa valinta, jonka yksilön tulisi koronarokotuksen suhteen voida tehdä on se, ottaako hän sen suosiolla vai väkisin. Yhteiskunta pitää saada auki & rokotekattavuus 90%:iin, ja uskon, ettei se suuren disinformaatiomäärän vuoksi onnistu ilman jonkinlaisia pakkokeinoja."

  "Homman voisi hoitaa palveluksen astumisen kautta. Jokaiselle suomalaiselle laitettaisiin kirjeellä/tekstiviestillä rokotusaika- ja paikka, jonne tulisi ilmoittautua. Jos jättää tulematta, niin poliisi tulee ja vie. Tähän voisi laittaa vielä sakkorangaistuksen kannustimeksi."

  "Tän twiitin kommenttiosio on muuten loistava esimerkki siitä, miksi pakkorokotuksia tarvitaan. Kiitos kulkutautimyönteisille oivasta demonstraatiosta."

  Ihanan fantsuja tyyppejä nämä kokoomuslaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas kerran tuollainen mato tuolla huutelee. Poliitikot ynnä muut parasiitit ovat melkein aina yhteiskunnan heikointa sakkia. Jos tämä kusetus joskus ratkeaa, niin on kyllä kiva nähdä miten tuollaiset madot pärjää vankilassa.

   Poista
  2. Ja tässä toinen sankari:

   https://www.verkkouutiset.fi/loukkaako-ajokorttikin-yhdenvertaisuutta/

   "– Mikä siinä on, että Suomessa nähdään perustuslaillisia ongelmia sellaisissa asioissa jatkuvasti, joita muissa Suomeen rinnastuvissa maissa ei nähdä? No se on tämä meidän ylikireä perustuslaki- ja perusoikeustulkinta, Zyskowicz ihmettelee Verkkouutisten BenTV:n uusimmassa jaksossa.

   Zyskowicz viittaa työelämäprofessori Vesa Vihriälän blogitekstiin, jossa koronapassia verrataan ajokorttiin. Molemmat sisältävät rajoituksia, joilla pyritään turvaamaan muiden ihmisten terveyttä ja henkeä."

   Ajokortti ja koronapassi - ihan sama asia!

   "Mikä siinä on, että meillä Suomessa halutaan noudattaa kansainvälisiä ihmisoikeuksia, kun eihän niitä missään muuallakaan noudateta?!"

   Poista
  3. Ajokorttivertaus on siinä mielessä osuva, että ajokortillinen voi yhtä paljon olla tai olla olematta turvallisempi muille liikenteessä oleville. Samalla tavalla voisi verrata myös sitä vinkumista perusoikeuksista rokottamattomien keskellä, että autoa ajavat, kortilla tai ilman, estävät perusoikeuteni, koska en voi liikkua vapaasti, kun en voi koskaan tietää, milloin sattuu kohdalle se tappava tai vakavia ja pitkäaikaisia vammoja aiheuttava kuski.

   Poista